Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hafzakkkkkkkkk senin eltiler burda beni bile gerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaa :=) ulen valla kimse dogru dürüst yımırtlama günü flan bilmiyooo ya allah diyoo dalıyooo mevzuyaaaaaaaaaa sonrası mısır patlagıı gibi velet patlamasıııııııııııııııııııııııııııııı
Bizde bakalım öleeeeeeeeee öküzle tren olayı misaliiiiiiiiiiiiiiii dimi yavrımmmmmmmmmmmmmm

Halay he bak ona dayanamayız biz oynamaya Ama bak hep beni ya unutuyorsunuz ya konuya dahil etmiyosunuz ya yazdıklarım arada kaynıo olmuyo böle üzülüyoruz biz sonra

CANIMM benimmmm GONCALI gulum ben sana karagul demek istemiyorumm guzel deillll GONCALI GUL oldun artik sennnnn:))))
canimmm suann cokk istediginn bebisin senle senin icindee yaaa hicbiseyy senii uzemezz uzmemelii gulummmcann :)))

sen bana yumurtladigin gunu ve deneme yaptigin gunu bi soylesene bebisin cinsiyet tahminini yapmaya calisayimmm ????
hadi bakalimmm:))

bu arada avatarindakii bebis kadar guzelll bebisin olsun insallahhh resme bayiliyorummmm favorilerimdennnnn laptoumda varrr
muckssssssssssssss

perim çok çok geçmiş olsun canım rabbim eşine şifa versin tez vakitte düzelir inşallah parmağı
bizdende sana kokulu kokuluuuu

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende size katılmak istedim neşeli ğüzül insanlarla ğüzel ğünler ğeçirmek istedim

PINAR cimm hosgeldinn cnmmmm insallahh topigimiz sanaa sen bizeee ugur getirrrrrr insallahh once sohbetlerimizi bilgilerimizi paylasalimm sonrada hamislik haberlerimizi paylasalimm insallahhhhhhhh
hosgeldinnnn bu senin halayin :))))

cokcokuda hamisss oluncaaa cekilicekk insallahhh :)))

BEYAZIMMMMM gittin mi doktoraaaa ?????????????? varmi havadislarin cnmcmmm

AYY direkk kosee yaptimmm sirf falima 2-3 cumle kurulsunn diyeee:)))
KISLARRR CUMLEE istiyorummmmm ICINIZDEN GELIRSEE TABISIIIIII
cumle kuraninda kurmayaninda GOBUSUNE BEBISLERRR KONSUN INSALLAHHHHHHHH
mucksssss

Yumurta Akı Maskeleri
Yumurta akı cilt için çok faydalı bir madde.Cildi sıkılaştırıyor ve parlaklaştırıyor.

Yağlı ciltler için Yumurta akı maskesi:
Yumurta akını iyice çırptıktan sonra içine bir çay kaşığı limon suyu koyun ve bekletmeden yüzünüze-boynunuza sürün.

Cilt Canlandırıcı Yumurta akı maskesi:
yumurtanın akını iyice çırpın, içine 1 tatlı kaşığı bal katıp iyice karıştırın. Yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin, sonra yıkayın.

Cildi nemlendirmek için yumurta akı maskesi
1 yumurtanın sarısı, 1 çorba kaşığı yağsız süt tozu ve 1.5 tatlı kaşığı balı karıştırın. Karışım krem kıv***** gelince, boyun ve yüze sürün. 15-20 dakika sonra, önce ılık, ardından da soğuk suyla yıkayın. Eğer cildiniz kuruysa bu maskeyle onu nemlendirebilirsiniz.turkeyarena.com

Kırışıklıklar için yumurta akı maskesi
1 yumurtanın akı, 1 küçük boy salatalık, 1 tatlı kaşığı taze krema, bulamaç haline getirilir. Karışım, çizgilerin üzerine sürülür, 20 dakika sonra ılık maden suyuyla temizlenir.

Ciltteki lekeler için yumurta akı maskesi
Yumurta akı ve limon, ciltte renk açıcı özelliğe sahip iki doğal ürün. Dr elima İnal da Bu ikili ile hazırlanabilecek, doğal bir maske tarifi ile, pek hanımın sıkıntısına çözüm önerisi sunuyor.

Malzemeler
* 1 adet yumurtanın akı,
* 1/2 limonun suyu,

Hazırlanışı: Limon suyunu, yurta akı ile karıştırıp, bir pamuk yardımı ile, aşağıdan yukarıya doğru cildinize sürün. Lekeleri gidermek için, oldukça etkili olan bu yöntem, kuru ciltler için, gün aşırı, yağlı ciltler için ise, haftada 1 kez uygulanır.

Gözenek sıkıştırıcı yumurta akı maskesi
Malzemeler:
1 yumurta akı
Bir kaç damla limon suyu
1/2 tatlı kaşığı bal

Hepsi bir kabın içinde çatalla karıştırılır. Koyu bir karışım haline gelince yüze sürülür. 15 dakika sonra yüz önce ılık, sonra soğuk suyla çalkalanır. Karışım çok suluysa bir çay kaşığı un katılabilir.

ayynen gülüm aynen bende ki eltilet aman allahım allahtan muhattap olmuyorum fazla bide olsam pskoloji filan kalmaz

düşün en büyük hamile onun bi küçüğü bana istiyorum korunmuyoruz bakalım dedi ama dün hamile olanın yanındaaa aaa benim nerden olucakmış biz istemiyoruz kii dedi gerisini sen düşün tatlım işteeee iki büyük bide kıskançlar ki sormaaaa

ee cumle yokmuuu faldaaa hicbiseycik mii yokkkkk:2::2::2::2:

bakk bunaa verilicekkk ennn guzell cevabin cnmm ; ya kizlar sormayin bende suara istemiyorumm ama benim kociss bebisde bebis diyeee sureklii tepemdeeee simdidenn nasil ilgileniyoo ayy bide hamilelik bebis falan olursaa ben bogulurum ilgidenn :))))))

hehehehehheheheh de kizzz sneddee boyleee :))))))

ayyy kizlarrrr suratim gerim gerimmm valllaaaa
yumurta akini limonla cirptim surdum yuzumeeeeee valla superrrr olduuuuuuu

simdii soguk suyla yikayip sarisini - bal- zeytinyagi-limon-kaymakla karistirip bide onu surucem :))))

kislarrrrrr ben eylul 15 de ise gerii donuyorummmm amaninn yaaa cok alismistim ev kadinliginaa napicukkkkkkkk bilemmmm valla

bende de kırışıklıklar kaz ayağı olanından geldi idilgam başlıycam maskelere yüzmeyede gidicem sadece şu kpss sınavını bi atlatayım kendime öle zaman ayırıcam kii bakımlar kürler sporlar şu geçen 10 ayn acısını çıkarıcam ohhh sefam olsuunn

İDİLGAM SEN DÖNÜYON EŞİN ODA DÖNÜCEK Mİ
faldan hiç anlamam ki idilgam neyi neye benzetiyolar onu bile anlayamıyorum

Son düzenleme:
ADDD CIMM YAAA sende su falima 1-2 cumle kursandaaa bendee altinaaaa

Idilga bu mesaji begendii yapsammm yaaaaaaaaaaaaa

yahuu sadece bebis varmi ona bakicukkk yoksam yolculuktan sonramii olucakkkkkkkkkkkk ????????

cnmm o kaz ayagi olan yerlere ara ara aspirin erit sur ve arada tereyag sur cnmmm :))) vee balllll superr

yaa vee sonuna kadar katiliyorumm bizim bilmisliktennn olmuyoo bu bebislerrrrrr
cehalet bazenn guzlee biseyy snairsammmmm
ama yinede hep sunu derimm allah cahilin sirretligindennn seerinden korusunn cunku cehalet olunca utanmada pek olmuyoo nedense , amannnnn vallaaaa

bende katılıyorum kızlar size bi akraba bebek düşünüyodu ovulasyon testi verdim hemen kalkma yat dedim o ay denedi hamile olduğunu öğrendim,bide çalışmalar sürerken ağır işler yapmış zayıflama çayları içmiş.cahil cesareti vallaaa

canım idim bugün modum düşük biras çok başagrım var ilaçta almak istemiyorum dururumum belli olana kadar gözlerim flan perişan agrıdan minoset olsaydı içerdim :)

fala gelince sen yakında bi hediye alacaksın böyle bir buket çiçek yada balon gibi vs iri yarı yapılı bir erkekten çok ama çok mutlu olacaksın bebk için daha zamn var idim ama çok degil 3 sayısı var 3 hafta 3ay ama 3 yıl degil öyle söyleyim canımm bide gelin var duagı çok uzun bu gelin uzaga gidecek evlenerek çok güsel bir dügün canım oraya gideceksin gelin biraz üzüntülü ama mutlu öyle tatlımmmmmmmmm

nasıl güzel söledin onu canım yaa ağzın bal yesin tamamdır aspirine tereyağına başlarım yaa o çok vaktimi almaz idilgam senden her eve bitane lazım bence gelinin seni kendi annesinden çok sevicek bak görürsün bizim topikte bi hafza vardı dediydi dersin

Alpellaaa Hamileee
FactorB Hamileee
Derinsuberfu Hamileee
aserenhan Hamileee
Kapnax Hamileee
Gizz86 Hamileee
Hurr Hamileee
TARÇIN10 HAMİLE

KISLAR NERDESİNİZ YAAAAAAAAAA VALLA MERAK EDİYOZ SİZİ HİÇ GELMEZ OLDUNUZ BURALARAAA İNŞ.HERŞEY YOLUNDADIR.....

ALPELLA KASIM ANNELERİNDE SÜREKLİ MİDE BULANTISI VAR OKUYORUM BAZEN
hurr ile aserenhan iyiler arada birde olsa 2012 aralık annelerinde görüyorum onları ben ama diğerleri ne alemde bilemiyorum Inşallah iyilerdir

Son düzenleme:
SEWWAL imin mailini paylasmak istedim

Aşağıdaki tedbirlerle kanserlerin en az üçte ikisi önlenebilir;****

* Un ve şekerden kaçınarak insülin direncini yenin.****

* Hiçbir şekilde tatlandırıcı ve tatlandırıcı içeren 'light' hafif yiyecek
ve içecek tüketmeyin.****

* Katkı maddesi ilave edilmiş, paketlenmiş gıdaları yemeyin. Taş devri
diyetini uygulayın.****

* Bol taze sebze ve meyve yiyin.****

* Yeterli omega-3 alın; ayçiçeği, mısır, soya, pamuk ve margarin gibi
yağları diyetinizden çıkartın. ****

Bunların yerine zeytinyağı ve doğal hayvani yağları (tereyağı, iç yağı ve
kuyruk yağı) yiyin.****

* Kefir, yoğurt, turşu, sirke, nar ekşisi ve boza gibi probiyotiklerden
(faydalı mikroplar) zengin gıdalarla beslenin.****

* Özgür dolaşan hayvanların etini ve yumurtasını yiyin.****

* Pastörize sütlerden mümkün olduğunca kaçının. Kutu sütü tüketmeyin.
Mümkünse marda (?) sütü kullanın. ****

Süt yerine süt ürünlerini (yoğurt, peynir) tercih edin.****

* Günde iki diş sarımsak ve/veya 1 baş kuru soğan tüketin.****

* Günde 1-2 tatlı kaşığı zerdeçal tozu tüketin.****

* Yeşil ve siyah çay tüketin (şekersiz!!!! ).****

* Stresten uzak durun.****

* İyi uyuyun.****

* Çevresel toksinlerden ve sigaradan uzak durun.****

* D vitamini düzeylerinizi yükseltmek için dengeli bir şekilde güneşlenin
ya da D vitamini takviyesi alın. ****

* Yeteri derecede egzersiz yapın!!!!****

* Aşırı alkol kullanmayın.****

* İşlenmiş soya ürünü yemeyin.****

* Yemekleri geleneksel yöntemler (buğulama, buharda pişirme) ile pişirin.
Turbo fırınlar da kullanılabilir.****

* Hızlı pişirme yöntemleri (mikrodalga gibi) besin kayıplarına yol açar;
ayrıca kanserojen olabilirler !!!!****

* Daha çok toprak (güveç), cam ya da kalaylı bakır kapları tercih edin.
Emaye ve çelik tencere daha sonraki tercihlerdir.****

* Teflon ve alüminyumu ise kesinlikle kullanmayın.****

*Prof. Dr. Ahmet AYDIN*****

*İÜ Cerrahpaşa Tıp Fak.*****

*Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD*****

*Metabolizma ve Beslenme Bilim Dalı Başkanı*****

alpella kasım annelerinde sürekli mide bulantısı var okuyorum bazen
hurr ile aserenhan iyiler arada birde olsa 2012 aralık annelerinde görüyorum onları ben ama diğerleri ne alemde bilemiyorum ınşallah iyilerdir

hımmm sagol bebişim demek ki level atladılar farklı topiklerde alem yapıyoolarrrrrrrrrr zillilerrrrrrrrrrrrrrrr :=)))) :06:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…