- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.021
idilgamm güldürdün beni canım benim yaaa hayalleriniz gerçekleşir inşallah bir bir tabii gelinin seni sevmeme kısmı hariç
Sorma canım yaa hamile kalan eltim yumurtlama günü diye bişey vardır diye onu bile bilmiyo yaa allahım biz çok biliyoruzda tersmi tepiyo diyorumAnlamadım ben bu işten valla
Halay he bak ona dayanamayız biz oynamayaAma bak hep beni ya unutuyorsunuz ya konuya dahil etmiyosunuz ya yazdıklarım arada kaynıo olmuyo böle üzülüyoruz biz sonra
canım benim yerim seni yaa, haklısın merakta bıraktım ama başımıza bisürü şey geldii. Cuma günü en son buraya yazdıktan sonra bi baktım kapı çaldı eşim geldi, parmağı kocaman sarılı nerdeyse bi parmağını kaybediyormuş iş yerinde allah korumuş. Ona koşuşturduk, kurban olduğum elini kullanamıyordu ağrısı vardı benim meleğimin oturdum ağladım onu öyle görünce, kılına zarar gelse içim yanıyor. Bana da belli etmiyor üzmemek için canım benimm. O halde bu ay kaçış yok halvet tam gaz devam diyorNeyse şimdi daha iyi.
Bende sabah hormon testlerimi yaptırdım adetin 3. Günü pazara denk geldiğinden yaptıramadım 4. Gün yaptırdım bi sorun olmaz umarımm.
Sizler naptınız kızlar özledim sizleriiii,
vitoşummm bebişko göstermiş kendini yaramazz çok sevindim canımmmm
hepinize mis kokulu öpücükelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar nasılsınız bende size katılmak istedim neşeli ğüzül insanlarla ğüzel ğünler ğeçirmek istedim
hafzakkkkkkkkk senin eltiler burda beni bile gerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaa :=) ulen valla kimse dogru dürüst yımırtlama günü flan bilmiyooo ya allah diyoo dalıyooo mevzuyaaaaaaaaaa sonrası mısır patlagıı gibi velet patlamasıııııııııııııııııııııııııııııı
Bizde bakalım öleeeeeeeeee öküzle tren olayı misaliiiiiiiiiiiiiiii dimi yavrımmmmmmmmmmmmmm
AYY direkk kosee yaptimmm sirf falima 2-3 cumle kurulsunn diyeee:)))
KISLARRR CUMLEE istiyorummmmm ICINIZDEN GELIRSEE TABISIIIIII
cumle kuraninda kurmayaninda GOBUSUNE BEBISLERRR KONSUN INSALLAHHHHHHHH
mucksssss
Eki Görüntüle 409089 Eki Görüntüle 409090 Eki Görüntüle 409091 Eki Görüntüle 409092 Eki Görüntüle 409093 Eki Görüntüle 409094 Eki Görüntüle 409095 Eki Görüntüle 409096
ayynen gülüm aynen bende ki eltilet aman allahım allahtan muhattap olmuyorum fazla bide olsam pskoloji filan kalmaz
düşün en büyük hamile onun bi küçüğü bana istiyorum korunmuyoruz bakalım dedi ama dün hamile olanın yanındaaa aaa benim nerden olucakmış biz istemiyoruz kii dedi gerisini sen düşün tatlım işteeee iki büyük bide kıskançlar ki sormaaaa
ayyy kizlarrrr suratim gerim gerimmm valllaaaa
yumurta akini limonla cirptim surdum yuzumeeeeee valla superrrr olduuuuuuu
simdii soguk suyla yikayip sarisini - bal- zeytinyagi-limon-kaymakla karistirip bide onu surucem :))))
kislarrrrrr ben eylul 15 de ise gerii donuyorummmm amaninn yaaa cok alismistim ev kadinliginaa napicukkkkkkkk bilemmmm valla
bende de kırışıklıklar kaz ayağı olanından geldi idilgam başlıycam maskelere yüzmeyede gidicem sadece şu kpss sınavını bi atlatayım kendime öle zaman ayırıcam kii bakımlar kürler sporlar şu geçen 10 ayn acısını çıkarıcam ohhh sefam olsuunn
faldan hiç anlamam ki idilgam neyi neye benzetiyolar onu bile anlayamıyorum
cnmm o kaz ayagi olan yerlere ara ara aspirin erit sur ve arada tereyag sur cnmmm :))) vee balllll superr
yaa vee sonuna kadar katiliyorumm bizim bilmisliktennn olmuyoo bu bebislerrrrrr
cehalet bazenn guzlee biseyy snairsammmmm
ama yinede hep sunu derimm allah cahilin sirretligindennn seerinden korusunn cunku cehalet olunca utanmada pek olmuyoo nedense , amannnnn vallaaaa
ayy direkk kosee yaptimmm sirf falima 2-3 cumle kurulsunn diyeee:)))
kıslarrr cumlee istiyorummmmm ıcınızden gelırsee tabısıııııı
cumle kuraninda kurmayaninda gobusune bebıslerrr konsun ınsallahhhhhhhh
mucksssss
Eki Görüntüle 409089 Eki Görüntüle 409090 Eki Görüntüle 409091 Eki Görüntüle 409092 Eki Görüntüle 409093 Eki Görüntüle 409094 Eki Görüntüle 409095 Eki Görüntüle 409096
cnmm o kaz ayagi olan yerlere ara ara aspirin erit sur ve arada tereyag sur cnmmm :))) vee balllll superr
yaa vee sonuna kadar katiliyorumm bizim bilmisliktennn olmuyoo bu bebislerrrrrr
cehalet bazenn guzlee biseyy snairsammmmm
ama yinede hep sunu derimm allah cahilin sirretligindennn seerinden korusunn cunku cehalet olunca utanmada pek olmuyoo nedense , amannnnn vallaaaa
alpellaaa hamileee
factorb hamileee
derinsuberfu hamileee
aserenhan hamileee
kapnax hamileee
gizz86 hamileee
hurr hamileee
tarçın10 hamile
kıslar nerdesiniz yaaaaaaaaaa valla merak ediyoz sizi hiç gelmez oldunuz buralaraaa inş.herşey yolundadır.....
alpella kasım annelerinde sürekli mide bulantısı var okuyorum bazen
hurr ile aserenhan iyiler arada birde olsa 2012 aralık annelerinde görüyorum onları ben ama diğerleri ne alemde bilemiyorumınşallah iyilerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?