Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Teşekkürler tatlım.Batım 3 mayıs

Keske beklesen adetuni canim daha kesin olurdu. Simdi yapacaksin cikmicak erkenmi yaptim varmiydi yikmuydu daha cok yorcaksin kafani

Haklısın canım bende hobi haline geldi test yapmak önceden yapınca alıştırıyorum kendimi olmadığına çıkmicak bişe ama yapiym gitsin daha 100 tane testim var ggden aldığımmmmmmmmm onlar stip sevmedim hiç kaset aldım bugün onu yapiym hahahah

Kızlarrrrrr bu vücut ısısı mevzusu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Gebeyken kaç olmalı. Ben az önce ölçtüm 36.7 çıktı. Yüksek değil mi biraz? :26:

pericim ateşini sabah 6 ile 8 arası ölç yataktan kalkmadan ölç gündüz ölçülen değerler biraz daha fazla çıkıyor ben bu konuyu iyice araştırdım daaa
ozaman ki değer dikkate alınır ve birde kişiye göre değişebilir bazıları 36,4 ile bile hamile çıkıyor :)))

PERIMMMMMMMMM ayy yerimm ben senin sinirini pekde bir kizarmisssss

neeyyyyy acaaba bu gerginlikk hamislikk belirtisi olabilir miii :)))

canim saka bi yana is icin cok daha iyi seyler bulacagina eminim ama zaman bu zaman deilll yaz okullar kapandiktan sonra yeni sezon baslamadan bence gorusmeleri hizlandirrrr tabikii hamislik durumuna goreee
icimden gelen ses

kii polly de alpide ve aycada tutmustuuuuuuuuu bence sira sendee diyorumm bennnnnnnn
yanii ixcimden gelen ses buuuuuuuuuuuu

hadi bakalimmmm topik annesiiiiiiiiii insallah kelebgin karnina konumusturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canıımm çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu.okurken bile nasıl korktum burda,Allahım herkesin bebeğini bağışlasın

Azcık kızdım pittirikommm ama geçti hakkımda hayırlısıııııııııııııııııııııı ay sonra kocişimin yanına gittimmmmm kahve içmeye ellerimi tuttu gözleri dolduuu şey şarkısı varya senden çocuğum olsun istiyorum onun sözlerini şiir gibi okumaya başladıııı nası duygulandııı o da bendeeeeeeeeeeeeeeee canım kocammmmmmmmmmm aşığım onaaaaaaaaaaaaa

Senden çocuğum olsun istiyorum
Gözleri senin gibi baksın
Görenlerin içini yaksın bakışlarııııııııııııııııııı

GUNUN MONUSUU :

kiymali karnibahar yemegi (gazi cikartilmis)
brokoli salatasii
yogurtlu ispanak soguk olarak :)
tursu
tatli olarakta herkese 1 magnum :))))

MONUMUN bana verdigi yetkiye dayanarak kocisimle kendimiii GAZMANN ilann ediyorummmmmmmmmmmmmmmm :))))

yemekten sonra iyi bir yuruyuss yapar bizim el :))))

bu arada yuzde maske ile katiliyorummmmmmm

ayy iyuki varsiniz kizzzlarrrr pek bi alistim iszeeeeee
ya bu sitenin sesli olani yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))

PERIMMMMMMMMMMM canimmm benimmm yaptinmi testiniiiiii :))

Kızlarrr testi yaptım yapar yapmaz 2 çizgi çıktıııı, sonra hemen kaybolduuuuu çok az bişi kaldı şimdi normal çizgiden daha kalın gölge gibiiiii, diğerini de yaptım bozuktur diyee gene aynı şey olduuu damlatır damlatmaz 2. çizgi çıktııııı ama sonra kaybolduuuuuuuu bu testler benle dalga mı geçiyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:))))) iste bak kafan karisti. bu erken gebelik testleri nasil oluyo bilmiyorum canim sende normal hamilelik testi yokmu ondan da yap bitane madem 100 taneymis :))))

ama ins hamilesindir canim o cift cizgiyi görmekte güzel

ZEYTIN cann cekirdeginleee mutlu mutluuu oturuyosunnn dimiiiiiiii i :)))

ayy ne guzell allah insallah hepimize yasatsinnn bu mutluluguuuuuuuuu

bosbos oturma sakinn dua ett bizee cnmcm :))

ivet cekırdekle oturuyorum daha fazla uyukluyorum :) etmezmıyım ya edıorum dua..2,5 senede cok cektım cok yıprandım sızler gıbı ama umudumu kaybederken bıle hep bır umut vardı.kızlar umudunuzu taze tutun.meryem suresini demiştim ya okuyun yada dınleyın ben hep dınledım hem rahatlıosunuz he bebek suresı zaten...

senin bebiş saklambac oynuyo sanırım tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…