- Konu Sahibi Masalsularam
-
Tabikiii mümkün canımmmmm seve seveeeeeeeee, hoşgeldiinnnnnnn bat ne zaman canım listeye ekliym seni dee
Aynen canımmm hakkımda hayırlısııı, şaşırmışlar yaaa.
HAFZAKKKKKKKKKKKK hoşgeldin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Keske beklesen adetuni canim daha kesin olurdu. Simdi yapacaksin cikmicak erkenmi yaptim varmiydi yikmuydu daha cok yorcaksin kafani
Kızlarrrrrr bu vücut ısısı mevzusu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Gebeyken kaç olmalı. Ben az önce ölçtüm 36.7 çıktı. Yüksek değil mi biraz? :26:
kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim[/QU
hadi geçmiş olsun canım bende önce çok üzüldüm. herşeyde bi hata çıkıyo mutlaka. inş benim kan testimde yanlıştır. Allah ım ne olur yanlış olsun. :26::26::26:
kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim
PERIMMMMMMMMM ayy yerimm ben senin sinirini pekde bir kizarmisssss
neeyyyyy acaaba bu gerginlikk hamislikk belirtisi olabilir miii :)))
canim saka bi yana is icin cok daha iyi seyler bulacagina eminim ama zaman bu zaman deilll yaz okullar kapandiktan sonra yeni sezon baslamadan bence gorusmeleri hizlandirrrr tabikii hamislik durumuna goreee
icimden gelen ses
kii polly de alpide ve aycada tutmustuuuuuuuuu bence sira sendee diyorumm bennnnnnnn
yanii ixcimden gelen ses buuuuuuuuuuuu
hadi bakalimmmm topik annesiiiiiiiiii insallah kelebgin karnina konumusturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar mesaim bitti ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakıınnn a.e.o.
kızlar bende çıkıyorum hayırlı akşamlar herkeseee
Kızlarrr testi yaptım yapar yapmaz 2 çizgi çıktıııı, sonra hemen kaybolduuuuu çok az bişi kaldı şimdi normal çizgiden daha kalın gölge gibiiiii, diğerini de yaptım bozuktur diyee gene aynı şey olduuu damlatır damlatmaz 2. çizgi çıktııııı ama sonra kaybolduuuuuuuu bu testler benle dalga mı geçiyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ZEYTIN cann cekirdeginleee mutlu mutluuu oturuyosunnn dimiiiiiiii i :)))
ayy ne guzellallah insallah hepimize yasatsinnn bu mutluluguuuuuuuuu
bosbos oturma sakinn dua ett bizee cnmcm :))
Kızlarrr testi yaptım yapar yapmaz 2 çizgi çıktıııı, sonra hemen kaybolduuuuu çok az bişi kaldı şimdi normal çizgiden daha kalın gölge gibiiiii, diğerini de yaptım bozuktur diyee gene aynı şey olduuu damlatır damlatmaz 2. çizgi çıktııııı ama sonra kaybolduuuuuuuu bu testler benle dalga mı geçiyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merhaba ; listeye benide ekleyin ..ama bwen bat ne demek bilmiyorum :)) adet alacagınız son günlerine mi diyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?