Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ee canim yaptinmi baska test? varmi bi sonuc

aaaa ben erken gebelik testi yaptin sandim. eeee ikinci cizgi sonradan gölge gibide olsa görünüyomu

yaptığım 2 testte de idrarı damlatır damlatmaz çıktı hemen ardından kayboldularrr. Anlamadım hiçbişee en iyisi beklemekk sanmıyorum bişi olduğunu bozuklar sanırım

yaptığım 2 testte de idrarı damlatır damlatmaz çıktı hemen ardından kayboldularrr. Anlamadım hiçbişee en iyisi beklemekk sanmıyorum bişi olduğunu bozuklar sanırım

harbi enterasanmis ya en iyisi sabah idrari o zaman. ay ins vardir ya valla bende merak ettim simdi ya sanki kendim yapiyomusum gibi testi :86::87:

tamamm canm saol..senn ne kadardır evlisinn ne zamndır hamile kalmayı bekliyorsun

2,5 senelik evliyim.gecen sene 11. aya kadar bebek olursa olur olmazsaönemli degil diyodum. 2 sene olmayinca bi kontrol olayim neden olmuyo diye doktordan randevu almamla hamile oldigimi ögrenmem bir olmustu. ama ögrendikten iki hafta sonra düsük oldu. 5 aralikta kürtaj oldum. ilk adetim gelsin calismalara baslarim diyodum ki ogün bugün adet gelmedi bende calismaya basladim. ama artik adetimi beklemiyorum. bu ay basladim calismalara.

gecmiş olsun canm cok üzüldümm yaa.. insallh allh tekrr nasip eder ümidini yitirme.. yas kac buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…