- Konu Sahibi Masalsularam
-
bat: beklenen adet tarihi canim. yani bi sonraki adetinin tarihi
bu arada hoss geldin :)
hımmm cok tesekkr ederm hosbuldum.... ozman benm de bat: 20 nisan ekleyn beni de :)) allahım insallh hepimiz tadarız bu duyguyu
ben 1 ssenedr evliyim dah birsey yok artık bu ay doktor yolu bana
oradamısınız biiri bana cvp versn .... he yy heyyyyyyyyyy
hayirlisi canim ins en kisa zamanda alirsin bebisini kucaguna
Hoşgeldin canımm ekledim seniiiii. Umarım çok beklemezsinnn
amin canm .. hepimizz...uyguladıgınız birsey varmı...
Kızlarrr testi yaptım yapar yapmaz 2 çizgi çıktıııı, sonra hemen kaybolduuuuu çok az bişi kaldı şimdi normal çizgiden daha kalın gölge gibiiiii, diğerini de yaptım bozuktur diyee gene aynı şey olduuu damlatır damlatmaz 2. çizgi çıktııııı ama sonra kaybolduuuuuuuu bu testler benle dalga mı geçiyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
henüz yok canim ama bu aydan sonra sogan kürüne baslicam
ee canim yaptinmi baska test? varmi bi sonuc
Erken gebelik testi yapmadım canım normal test. Yarın sabah yapıcam erken testi. Ümitlenmek istemiyorum ama bıktım bu testlerin saçmalıklarından
nasıl yapılıyo banada anlatır mısınız? ben süt buharı duymustum deneyeneniz var mı
nasıl yapılıyo banada anlatır mısınız? ben süt buharı duymustum deneyeneniz var mı
aaaa ben erken gebelik testi yaptin sandim. eeee ikinci cizgi sonradan gölge gibide olsa görünüyomu
yaptığım 2 testte de idrarı damlatır damlatmaz çıktı hemen ardından kayboldularrr. Anlamadım hiçbişee en iyisi beklemekk sanmıyorum bişi olduğunu bozuklar sanırım
onu duymadim canim sogan kürüde adetten bi hafta sonra baslaniyomus, baslayacagim zaman bende kesin tarifi alcam kizlardan
banada atmayı unutma :)
bat tarihlerimiz hemen hemen ayni zaten benim kesin degil sadece. beraber baslariz canim o zaman
tamamm canm saol..senn ne kadardır evlisinn ne zamndır hamile kalmayı bekliyorsun
2,5 senelik evliyim.gecen sene 11. aya kadar bebek olursa olur olmazsaönemli degil diyodum. 2 sene olmayinca bi kontrol olayim neden olmuyo diye doktordan randevu almamla hamile oldigimi ögrenmem bir olmustu. ama ögrendikten iki hafta sonra düsük oldu. 5 aralikta kürtaj oldum. ilk adetim gelsin calismalara baslarim diyodum ki ogün bugün adet gelmedi bende calismaya basladim. ama artik adetimi beklemiyorum. bu ay basladim calismalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?