- Konu Sahibi Masalsularam
-
kızlarrrrrr benim fotoyuuuu görüyomusunuzzzzzzzzzzzzzz
gecmiş olsun canm cok üzüldümm yaa..insallh allh tekrr nasip eder ümidini yitirme.. yas kac buarada
25 yasindayim canim sen kac yasindasin
viyanadayim ben uzaklarda22 canm kocaelide oturuyorum sen
profilime fotoraf yükleyemiyorum nasıl yüklicemmmmmmmmmmm
viyanadayim ben uzaklarda
kullanici paneli var canim sagda yukarda cikisin yaninda oraya tikla sol yanda orda kullanici resmini yükle yada avatar resmini yükle ikisinden biri olcakti
suanda kk nin resmi var sendeavatar resmini yüklüyo ama profil resmi yapmyo((((((((((
ÇOK ŞÜKÜR Kİİİİ adet oldum 8 günlük bir gecikmenin ardındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn NOBATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMM 4 MAYIS :=)
AYYYY ADET OLDUGUMADA ÇOK SEVİNDİM YA BELİRSİZLİK KADAR KÖTÜÜÜ BİŞEY YOKMUŞŞŞŞ :)
PERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BENİDEEEEEEEEEEEEEEEEE EKLERMİSİN LİSTEYE ZUZUMMMM NOBATIIIIIIIIIMMMMMM 4 MAYIS ,4 MAYIS VE 4 MAYISSSSSSSSSSSSSSSSS:=)
BENN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMM
ama bu aksam benim dizi gecemm valla kislarrrrrr
kocisko chelsea maci izliyoooo bende once muhtesem yuzyil ardindan kuzey-guneyy izleriiiiimmmmmm
sizin orasiyla 2 saat fark var burda saat suan 8 gece yeni basliyo bizdee ee halvet calismalarida haftaya olucagi icinn derinnnnnnnnn sessizlik hakimm evdeee
:))))))
ADD gozun aydin kusummmm ama hastalanmanla ilgili gecikme sorunlarin varsa mutlaka sogan kuru yap derim ben sana cnmcmm
bir ihtimalde vucudun douma kendini hazirliyo da diyorlar bu tur gecikmelerde
ama benim yasadigim gecikmeler sogan kurunden sonra gectii
mucksssssssssss
beyazimmmmmmm senin durumlar nasil ??? saat kac sizin memlekette ??
BENN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMM
ama bu aksam benim dizi gecemm valla kislarrrrrr
kocisko chelsea maci izliyoooo bende once muhtesem yuzyil ardindan kuzey-guneyy izleriiiiimmmmmm
sizin orasiyla 2 saat fark var burda saat suan 8 gece yeni basliyo bizdee ee halvet calismalarida haftaya olucagi icinn derinnnnnnnnn sessizlik hakimm evdeee
:))))))
ADD gozun aydin kusummmm ama hastalanmanla ilgili gecikme sorunlarin varsa mutlaka sogan kuru yap derim ben sana cnmcmm
bir ihtimalde vucudun douma kendini hazirliyo da diyorlar bu tur gecikmelerde
ama benim yasadigim gecikmeler sogan kurunden sonra gectii
mucksssssssssss
beyazimmmmmmm senin durumlar nasil ??? saat kac sizin memlekette ??
kızlar rüyamda test yapıp duruyordum sabah kalkıp test yaptım birde ne göreyim çift çizgi kan testi vermeye gideceğim şimdi sizede yazayım dedim çıkmadan ayyy elim ayağım titriyor gelir gelmez yazarım size sizi çokkk seviyorummmm öpüldünüz hepiniz
Kızlarrr testi yaptım yapar yapmaz 2 çizgi çıktıııı, sonra hemen kaybolduuuuu çok az bişi kaldı şimdi normal çizgiden daha kalın gölge gibiiiii, diğerini de yaptım bozuktur diyee gene aynı şey olduuu damlatır damlatmaz 2. çizgi çıktııııı ama sonra kaybolduuuuuuuu bu testler benle dalga mı geçiyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim
kızlar rüyamda test yapıp duruyordum sabah kalkıp test yaptım birde ne göreyim çift çizgi kan testi vermeye gideceğim şimdi sizede yazayım dedim çıkmadan ayyy elim ayağım titriyor gelir gelmez yazarım size sizi çokkk seviyorummmm öpüldünüz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?