Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ÇOK ŞÜKÜR Kİİİİ adet oldum 8 günlük bir gecikmenin ardındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn NOBATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMM 4 MAYIS :=)

AYYYY ADET OLDUGUMADA ÇOK SEVİNDİM YA BELİRSİZLİK KADAR KÖTÜÜÜ BİŞEY YOKMUŞŞŞŞ :)
PERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BENİDEEEEEEEEEEEEEEEEE EKLERMİSİN LİSTEYE ZUZUMMMM NOBATIIIIIIIIIMMMMMM 4 MAYIS ,4 MAYIS VE 4 MAYISSSSSSSSSSSSSSSSS:=)

hadi gecmis olsun canim :)) umarim bida ki aya ayyyyyy hamile oldugumacok sevindim dersin :)

BENN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMM

ama bu aksam benim dizi gecemm valla kislarrrrrr

kocisko chelsea maci izliyoooo bende once muhtesem yuzyil ardindan kuzey-guneyy izleriiiiimmmmmm

sizin orasiyla 2 saat fark var burda saat suan 8 gece yeni basliyo bizdee ee halvet calismalarida haftaya olucagi icinn derinnnnnnnnn sessizlik hakimm evdeee
:))))))

ADD gozun aydin kusummmm ama hastalanmanla ilgili gecikme sorunlarin varsa mutlaka sogan kuru yap derim ben sana cnmcmm
bir ihtimalde vucudun douma kendini hazirliyo da diyorlar bu tur gecikmelerde
ama benim yasadigim gecikmeler sogan kurunden sonra gectii

mucksssssssssss

beyazimmmmmmm senin durumlar nasil ??? saat kac sizin memlekette ??

sagol canım kist var bende ya 3 ay düzenli oluyosa 4.ay mutlaka şaşardı ama bu geçen ay tam zmnında oldu bu ayda gecikti yapacam kısmetse bu ay yapacam sogankürünü canım evet kistlere de çok iyi geliyomuş benim kist 7mm pko var yani düzelir inş.sogan kürü ile herşeyin hayırlısı inş.en kısa zamnda hamiş kalacaz :
burda saat şuan 22.13 canımmmmmmm:=)

cnmm o zaman senn hemen bu ay sogan kurune basliyosunnnnnn
topik kararidir buuu :))))))

canim bende hala mutfak temizliyorum valla öldüm öldümiki saattir cikamadim. benim kocis gec gelii. burda saat suan 21:18 türkiyeden bir saat geriyiz canim

b

burda saat suan 23 45

herkeseee iyi gecelerrrr

Allahh bebislerimize sarilip uyumayida nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

melekleriniz yaninizda olsun
iyi gecelerr

KIZLARRRRRRRRRR YENI BISEY DAHA OGRENDIMM TOPIKLERDENNNNNNNNNNNN

enbiya suresi 87 ve 88. ayetler

OKUNMASI GEREKENNNNNNNNNNN

BULAN BILEN DUYAN VARSAAA BI BAKSIN BAKALIMMM
YARIN KONUSALIM BU KONUYU

OPTUMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızlar rüyamda test yapıp duruyordum sabah kalkıp test yaptım birde ne göreyim çift çizgi kan testi vermeye gideceğim şimdi sizede yazayım dedim çıkmadan ayyy elim ayağım titriyor gelir gelmez yazarım size sizi çokkk seviyorummmm öpüldünüz hepiniz

canım benim ne güzel bir haber bu böyle..sabahın ilk ışıklarıyla super bir şey yapmışsın...kan verince sonucu hemen bildir...

peri nasıl kayboldu ya..iyi bak var o 2.çizgi bence..çünkü bu ay sana güvenim tam...

ayyy alpella nasıl korktum ya...çok kötü oldum..allahım neyse bebeğin ve sen iyisin çok şükür.. ya gitme öyle işini göülden yapamayan insana önem vermeyen yerlere..sadece kendi doktorunu baz al lütfen..bu arada sen birden 8 haftalık mı oldun şimdi ben senden geride kaldım

Çok sevindim canım hadi inşallah bebiş var süper bi haber bu Allah tamamına erdirsin , sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…