Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım büyük bi zarar ediceğini sanmam,ilacın sağladığı yarar zararından fazladır doktorun da o yüzden kullanmanı söylemiştir doçent dr sonuçta canım.sen kullan ilacını Allahın izniyle hiç bişi olmayacak zeytn çekirdeğimize.dualarım seninle canımmmm

allah razı olsun canım..sende bilirsin cok zoor biri öle derken biri böle dio insan içindeki o miniği öle düşünüyo ki zarar vericem die korkuo rabbime sıgındım allah saglıkla sıhatle evlatlarımızı kucamıza almayı nasip etsin

aminn canım aminnn,bilmez miyim insan deliye dönüyo ama güçlü ol tatlım Rabbime emanet çekirdeğin.sağlıkla gelecek annesine inşallahhh

''Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz."
(Bakara Suresi, 216 )

aminnnnnnnnnnnnn insallahhh cnmm benimmmmm insallahhh yuce rabbim anneler gunu hediyelerimizii verir insallahh bu ayyyy

cnmm ben bu ay ilac kullanmadim ilk defa gecen ay kullanmistim doktora telefonla gorustum kullanma dediii bende bitkisel takviyelerr yaptimmmm :))) kendi capimdaa sogan kuruu falann iste bu hafta basi yumurtladimmm 11-12.gunnn denemelerimizi yaptikk beklemedeyizz hayirlisii artikk gerisi yuce rabbimizin OL demeesiiiine kaldiii
mayis sonu turkiyedeyiz insallahhh o zamanna bisey olmazsaa doktordayizzz bakalimmmmm
catlamiyosaa catlattiricazzzz artikinnn :)))))

hayirliiisiiiiiiii insallahhhhh bakalimm

Evet canım hayırlısı olsun.Senin bat ne zaman?Benimki20-21 gibi ama geç mi kaldık acaba biz?9-12-14.gün birlikte olduk.Bugün 16.gün.Hayırlısı olsun bakalım...

ilk defa nöbetçi kaldım topiğimizde,kepenkleri de ben indireyim bariiiiiiii
herkese mutlu geceler,tatlı rüyalarrrrrrrrrr

canmmcmmmmm dusunup dusunup aklini mesgul edipp icini kararticagina direk git profosoreee be cnmmm hic yorma kafaciginidaaa cekirdekcignidee
optummmmmuckssssssss
3. doktor sartttt cnmcmmm

ilk defa nöbetçi kaldım topiğimizde,kepenkleri de ben indireyim bariiiiiiii
herkese mutlu geceler,tatlı rüyalarrrrrrrrrr

ISILIMMMM yen avatar bebisinnnnn superrrrrrrrrrr insallahh sana sanss getirsinnnnnnnnn cnmcmm benimm en kisaa zamanda hayirli guzell bebis haberleii alirizzz insallahh hepimizdennnnnnnn

kepenklerr kapanmissssss bendee kactimmmmmmm

persembe gecesi yuzuhurmetineeee
eyy yuce rabbimmmm icinde aannelik hissiyati ileeee sana dua edennnnn bizlerinn dualarini duyyy enn hayirli zamnda ennn hayirlii bebislerii bizlereee nasip eyleeee hamislerimiede saglikla bebislerini kucaklarina almayiii nasip eyleeeee

AMINNNNNNNNNN

allaha emanetttt olalimmmmmm
optummm

amiiiiinnnn canım benim inşalllaaaahhhhh
burda yağmur yağıyo,içimde bi huzursuzluk ve ağlama hissi...noluyo yine bana
kociş toplantıda şehir dışından gelecek ve beni kurtaracak

dün kocişle kavga etmiştik yaaa
sabah bir geldimm çiçek geldiiiii,anneler günü içinnnn

Ama yoookkkk ben okdr kırgınım kiii,dünde gitti saloonda yattı,eve girdiğimde iyi akşamlar dedi bana cevap bile vermedimm,
o he konuşmaya çalıştı ben umursamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…