- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.721
işte benimde sorunum o canım yokki burda kimsem ii bi doktorda yok sorayım k.k iste bu ilacı benım gibi dr 3 ay kullan dienler kullananlar hatta birinin dr doguma kadar bile kullan demiş.kimisinin dr hamile kalınca bıraktırmıs o kadar zor bı durum kı bende bazen içiorum yine allahım sana sıgındım diorum bazende almıorum pazartesi sorucam artık dr off ya simdiye kadar kullandıklarım zarar etmismidir.docent dr diede güveniorum aslında basım agrıo düşünmekten
amin tatlım maşşalh yumurtalrına güzel bebeişlerin olsun inşallah
canım büyük bi zarar ediceğini sanmam,ilacın sağladığı yarar zararından fazladır doktorun da o yüzden kullanmanı söylemiştir doçent dr sonuçta canım.sen kullan ilacını Allahın izniyle hiç bişi olmayacak zeytn çekirdeğimize.dualarım seninle canımmmm
allah razı olsun canım..sende bilirsin cok zoor biri öle derken biri böle dio insan içindeki o miniği öle düşünüyo ki zarar vericem die korkuo rabbime sıgındım allah saglıkla sıhatle evlatlarımızı kucamıza almayı nasip etsin
kızlar ben kaçtım herkese iyi akşamlar
kızlar ben kaçtım herkese iyi akşamlar
Canım şuan için bişe yok.Ben bu ay aşılama yaptıracaktım ama doktorum şehir dışına çıkmış bugün gittim.Diğer doktor ultrasonla baktı.4-5 yumurtan var dedi.Adetin 16.günü bugün.Bakalım hayırlısı olsun.Ayrıca bu doktor da aşılamaya gerek yok dedi.Yumurtlamam gayet iyi maşallah ama şu çapkın spermlerde hayırlısı ile geliverse hiç fena olmayacak.Rabbiim bu mübarek gecenin hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin.Gelsin bu ay bebişlerimiz sağlıkla inşallah...
aminnnnnnnnnnnnn insallahhh cnmm benimmmmm insallahhh yuce rabbim anneler gunu hediyelerimizii verir insallahh bu ayyyy
cnmm ben bu ay ilac kullanmadim ilk defa gecen ay kullanmistim doktora telefonla gorustum kullanma dediii bende bitkisel takviyelerr yaptimmmm :))) kendi capimdaa sogan kuruu falann iste bu hafta basi yumurtladimmm 11-12.gunnn denemelerimizi yaptikk beklemedeyizz hayirlisii artikk gerisi yuce rabbimizin OL demeesiiiine kaldiii
mayis sonu turkiyedeyiz insallahhh o zamanna bisey olmazsaa doktordayizzz bakalimmmmm
catlamiyosaa catlattiricazzzz artikinnn :)))))
hayirliiisiiiiiiii insallahhhhh bakalimm
SEWWALL immm mucksssssssss canimm gerii sayimimmm basladiii insallahhhhhhh geliyorummm yaaaaaaaaaaaaa
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
birazda böyle olmamın sebebi biliosunuz ben normalde docent bi dr a gidiorum özel muane ve baya pahallı ve ilk tedavide önce allah sonra bu dr ile 2,5 sene sonra hamile kaldım ben hamile kalmadan da glukofen ve folıkasıtı kullanıodum 2 senedir de.simdi sorum su abana docent doktorum 3 ay kadar glukofeni bırakma dedi işte neyse kullanıodum işte sonra bu seker yüklemesini yaptırdıgım hastanediki kadın dogumcuya işte sonucuma baksın die götrdüm falan işte ilclarımı falan sordu bende hala bunları kullanıorum dedim bana dediki neden hala glukofeni bırakmadın ben hastalarıma hamile kaldıktan sonra bıraktırıorum dedi cocukta sakatlıga neden olur dedi bnde iste doç. dr böle böle dedi dedim sen bilirsin ama ben önermem dedi ya iki dr iki ayrı görüs eşimde dediki sen kendi dr inan o uzman dedi ama bu o kadar zor ki ondan böyleyim birazda
ilk defa nöbetçi kaldım topiğimizde,kepenkleri de ben indireyim bariiiiiiii
herkese mutlu geceler,tatlı rüyalarrrrrrrrrr
ISILIMMMM yen avatar bebisinnnnn superrrrrrrrrrr insallahh sana sanss getirsinnnnnnnnn cnmcmm benimm en kisaa zamanda hayirli guzell bebis haberleii alirizzz insallahh hepimizdennnnnnnn
kepenklerr kapanmissssss bendee kactimmmmmmm
persembe gecesi yuzuhurmetineeee
eyy yuce rabbimmmm icinde aannelik hissiyati ileeee sana dua edennnnn bizlerinn dualarini duyyy enn hayirli zamnda ennn hayirlii bebislerii bizlereee nasip eyleeee hamislerimiede saglikla bebislerini kucaklarina almayiii nasip eyleeeee
AMINNNNNNNNNN
allaha emanetttt olalimmmmmm
optummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?