Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bişey soracam
bu ovulasyon testleri varya
çok silik çıkardı iki seferdir yaptım birer gün araylamı yapsam
hergün yapmasammı yoksa birdende koyulaşabiliyiormu?

günaydınnn kızlarr nasılsınızzzz..özledmm sizleriiiii yaaaaa :)))))
bizim calısmalar son buluyo artıkk..bugun belki son bi yumurtacıkların
ucunda köşesinde falan kaldıysa deneriz artık
sizler nasılsınızz nelerrr yaptınızzz

soyleme tabı canm bende kımseye soylemedım tup bebek yaptırdıgımı

ılk uc gun ıstırahat et sınra normal yasantına devam et tup yaptırdım dıye kasma hıc kendını

nezaman yaptırdın şevvaliim ve nerde yaptırdın aaayyy şevvaliimmm gülüm bi de banada bu ilaçlar sana yan etki yaptımı narkozdan sonra kötü oldun mu unutkanlık filan yaptımı sende

ayyy oldumu şimdi vitaminim bak bebişin bile üzülür yapma ölee napmışsa belliki pişman olmuş hemen ara kocişii napıyosun hayatım de

ayyy oldumu şimdi vitaminim bak bebişin bile üzülür yapma ölee napmışsa belliki pişman olmuş hemen ara kocişii napıyosun hayatım de

canummmm canummm pişmansa onun benm gönlümü alması gerekmiyomu
hassas dönemde olan benm hep alttan alıyom yaa
yeter
ayy su erkekler niye olgun olmuyooo
hep kadınlar niye olgun olmak zorundaaa offff
arayıp tesekkr ederm sadeceee

tamam arada sen teşekkür et sadecee ama araaa

Günaydın herkese... Şimdi anneleri aradım cumalasmak için. bu arada Türkiye'ye gelecegimizi söylemek için 'bı haberimiz var'dedim o da hamilelik haberi vereceğimi sanmış( biz zaten çok istiyoruz ama onlarla konuşmadık hiç istediğimizi ya da uygulamaya basladigimizi hatta dün Dr a bile gittim.. Onlar bizden mutlu haberi bekliyorlar biz zaten her ay o güzel heyecanı yasamak istiyoruz üzüldüm biraz( takdiri ilahi bizim elimizde olan bişey değil dedim artık..
Allah'ım bu güzel gunün bereketine hepimize sağlıklı sihhatli güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Gnaydınnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm hava iç karartıcı olsada gönlümüz aydınlık olsunnnnnnnnnn. Dün kocişin yanına gittim bidaha dönemedim birlikte geldik eve o yüzden giremedim tekrar. Geçmişi de okuyamadım. İş görüşmesine gidicem gelince okurum canlarım öpüyorum hepinizi kocamannnnnnn. Mübarek Cuma günüde tüm dileklerimizin gerçek olması umuduyla mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mrb hatunlarrr

kızlar geçmişe bakamadım gelişme varmıı?

bi sayfaya denk geldim arkadaşın biri yine alınganlık yapmışş.hatunlarrrr bu kadar alınganlık niee.girşi yaptınızmı dalın sohpete iki saat beklemeyin yazmak için. geçmişi okumak istiyorsanız bi yandanda geçmişi okuyun.bizlrdede oluyorki insanlık hali bazen mesajlar gözden kaça biliyor.mesela bende adoşa tebrik yazmıştım ama özellikle bana özel tşk beklemedim.canım benim zaten kız o heyecandan o telaştan bi yandan takvim yapmaya çalışıyor.kaldıki topluca herkese tşk etmişti.rica ediyorummm bu kadar alınganlık yapmayın sohpete dahil olmuyorsunuz vay efendim sonraa beni kimse görmüyor diyorsunuz.şu sanal ortamda alınganlık yapmaya üzülmeye kırılmaya hiç gerek yok bence.

(bu arada konuyu dağıtmış olabilirim özür dilerim ama bu kaç oldu alınganlıkta)

üzülme canım onlarda bizim mutluluğumuz için istiyorlar.o heyecanı bizimde yaşamamızı istiyorlar.sıkma canını.bunlar bizim elimizden gelmeyen şeyler.Rabbimin bileceği olur.tek güvencemiz O.

hayırlı cumalar herkeslere kızlar ben fazla yazamıyorum ama takipteyim sizleri bu gün benim 11. gün klomen bitti bu gün yumoş gelişmiş mi bakılacak ve duruma göre çatlatma iğnesi yapılacak, Rabbimden hayırlısı ile 3-5 yumoş gelişmiş olmasını diliyorum, ne varsa çatlasın patlasın bebek olsun...... İnşallah güzel haberlerle dönerim sizlere, çalışmara da hız vermek gerekecek geçen ay tam yumurtlama gününde kocişle kavga etmiştik kaçırmışız, bu ayy daha temkinli olmalıyız, o kaaa dur taa o gün kavga et olacak iş mi yaaaaaaaaaaaaa.... Bol hamişli günler diyorummmmmmmmmm, halaylar çekelim bol bol...........

günaydın kızzzlarrrr hayırlı cumalar

allahım bütün dualarımızı sen kabul eyle bu mubarek günde ellerimi açtım yalvarıyorum bebek isteyen herkese bi bebiş ver hayırlı sağlıklı güzel bebişler ver yüce rabbim hamile olan arkadaşlarımada hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip et hayırlı evlatlar ver bize yarabbim

canmm benm inşallahh hayırlı haberlerini verirsinn allahın izniylee..
dualarım seninlee..allahım cuma günü yüzühürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin bize..

canmm benm allah razı olsun..allah hayırlısıyla bebişini kucagna almayı nasip eder inşallahh..amin..

vitoşumm nasılsın bebeimmm..benm halvet haftası bugun itibariyle son..
12,14,15.günlerde halvet calısmaları yaptım bide bugun yapcam belki son ihtimal olarakk,dua et canmmm tutsunn bebişimmm..
hep beraber gün sayalımm yaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…