- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.741
soyleme tabı canm bende kımseye soylemedım tup bebek yaptırdıgımı
ılk uc gun ıstırahat et sınra normal yasantına devam et tup yaptırdım dıye kasma hıc kendını
dün kocişle kavga etmiştik yaaa
sabah bir geldimm çiçek geldiiiii,anneler günü içinnnn
Ama yoookkkk ben okdr kırgınım kiii,dünde gitti saloonda yattı,eve girdiğimde iyi akşamlar dedi bana cevap bile vermedimm,
o he konuşmaya çalıştı ben umursamadımm
ayyy oldumu şimdi vitaminim bak bebişin bile üzülür yapma ölee napmışsa belliki pişman olmuş hemen ara kocişii napıyosun hayatım de
canummmm canummm pişmansa onun benm gönlümü alması gerekmiyomu
hassas dönemde olan benm hep alttan alıyom yaa
yeter
ayy su erkekler niye olgun olmuyooo
hep kadınlar niye olgun olmak zorundaaa offff
arayıp tesekkr ederm sadeceee
vitaminc,
enderfts,
HAFZAk
kızlar pordon ben sizi görmemişim kise yok dedim siz varmışsınız
Günaydın herkese... Şimdi anneleri aradım cumalasmak için. bu arada Türkiye'ye gelecegimizi söylemek için 'bı haberimiz var'dedim o da hamilelik haberi vereceğimi sanmış( biz zaten çok istiyoruz ama onlarla konuşmadık hiç istediğimizi ya da uygulamaya basladigimizi hatta dün Dr a bile gittim.. Onlar bizden mutlu haberi bekliyorlar biz zaten her ay o güzel heyecanı yasamak istiyoruz üzüldüm biraz ( takdiri ilahi bizim elimizde olan bişey değil dedim artık..
Allah'ım bu güzel gunün bereketine hepimize sağlıklı sihhatli güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
hayırlı cumalar herkeslere kızlar ben fazla yazamıyorum ama takipteyim sizleri bu gün benim 11. gün klomen bitti bu gün yumoş gelişmiş mi bakılacak ve duruma göre çatlatma iğnesi yapılacak, Rabbimden hayırlısı ile 3-5 yumoş gelişmiş olmasını diliyorum, ne varsa çatlasın patlasın bebek olsun...... İnşallah güzel haberlerle dönerim sizlere, çalışmara da hız vermek gerekecek geçen ay tam yumurtlama gününde kocişle kavga etmiştik kaçırmışız, bu ayy daha temkinli olmalıyız, o kaaa dur taa o gün kavga et olacak iş mi yaaaaaaaaaaaaa.... Bol hamişli günler diyorummmmmmmmmm, halaylar çekelim bol bol...........
günaydın kızzzlarrrr hayırlı cumalar
allahım bütün dualarımızı sen kabul eyle bu mubarek günde ellerimi açtım yalvarıyorum bebek isteyen herkese bi bebiş ver hayırlı sağlıklı güzel bebişler ver yüce rabbim hamile olan arkadaşlarımada hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip et hayırlı evlatlar ver bize yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?