Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Allahım bu mübarek cuma gününde cümle isteyen kullarının göbüşlerini bebeklerle doldursun yarrabbim amin....

Bugün fazla giremiyorum patronun suriyeden misafirleri var amannnnnnnnn onlarla ugraşıyozzz valla

ama hepiniz çok öptükkk minnak susam tanemlen teyzelerii:))))

nezaman yaptırdın şevvaliim ve nerde yaptırdın aaayyy şevvaliimmm gülüm bi de banada bu ilaçlar sana yan etki yaptımı narkozdan sonra kötü oldun mu unutkanlık filan yaptımı sende

yok canım ılacların asprın harıc hıcbır yan etkısı olmadı ben aralıkta yaptırdım bahcecı umut tup bebek merkezınde

allahım sen bu cuma saati aciz kullarının seslerini duy bizim hayırlı ve senin dogru yolunda olan evlatlarla yüzümüzü güldür yarabbiiiiiiiiimmmmm

allahım hepimize evlat sevgısını tattır yarabbım

butun arkadaslarımın butun ısteyen herkesın yüzünü güldür hepımıze hayırlı evlatlar ver yarabbım

yavrularım ınsallah o guzel yureklerınızde ne varsa cenabı allah sesınızı duyar ve kabul eder ınsallahhhhhhhhhhhh

hepınızı opuyorum banada dua edınnnn

Geldim kızlarrrrrrrr, gene hüsranla sonuçlanan bi iş görüşmesinden sonraa. Haftanın 7 günü sabah 11 akşam 10 mesaiye karşılık cüzi bi maaş. Eşimde kabul etmedi bende. Hayırlısı olsun. Dönüş yolunda yolun ortasında karşıya geçmeye çalışan büyük bir kaplumbağa gördüm, hemen durup onu geçmeye çalıştığı yere koydum arabalar vızır vızırdı deli gibi yağmur vardı sırılsıklam oldum ama sevaptır. Bu hayırlı günde kendimce bir iyilik yapmış oldum..

Özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

Kara_gul Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

feryal_efe NOBAT: 15 Mayıs

Viole NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

medmus NOBAT: 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Canımmmmmmmmm günün yarınnn ne hissediyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canimmmm aslinda benim gunum bugun daha bisey yokkkkk

bisey de hissetmiyorum

bu aksam bir aksilik olmazsa tup bebek icin yola cikicaz yine ista gidecegizzz

bakalim 28 gunde ben mutlaka adet olurum bugun 28inci gunnnn

canimmmm aslinda benim gunum bugun daha bisey yokkkkk

bisey de hissetmiyorum

bu aksam bir aksilik olmazsa tup bebek icin yola cikicaz yine ista gidecegizzz

bakalim 28 gunde ben mutlaka adet olurum bugun 28inci gunnnn

inşallah güzel haberlerini alırız bugün canımmmmm heyecanla beklemedeyimmmm

selam kızlarrr...

bugün dr gittim...

adetimin bugün 15. günü...

sağ tarafımda 24 mm lik bir yumoş varmış....

rahim kalınlığıda çok güzel dedi...

her an çatlayabilir dedi dr....

1 senedir olmadığını öğrenince rahim filmi çektirin, tedaviye başlasakta bir anlamı olmaz tüplerde sorun varsa dedi... :18::18::18:

şimdi kara kara düşünüyorum ve de korkuyorum.... :18::18::18:

Son düzenleme:

sıkıntı yapma canmm allahın izniyle bişe cıkmazzz,tez zamanda hamiş kalırsınn..dualarım seninlee..

Canım benim ilişkiye devam korkma stres yapma lütfen eşine de bakılmışmıydı senin hormonlarına felan? İnşallah gerek kalmaz ama bende kafaya takıyorum bu rahim filmi işini, kararsızım, yani geçmiştede geçmeyen akıntılarım ve kaşıntım olmuştu, önemsememiştim. Bu yüzden tıkanıklık felan olabilir diye korkuyorum ama bebek sahibi olamayan bayanların %15inde tüplerde sorun oluyormuş, ne biliym bizde o %15 e girmeyiz heralde yaa :18:

bilemiyorum ki perimm... :44:

eşimde spermiogram yaptırdı, hormon testlerim normal çıkmıştı...

dr a dedim ki "ben ameliyat geçirmedim, enfeksiyon geçirmedim, sezeryan olmadım... tüplerin kapanma, tıkanma şansı yok" dedim...

dr da diyo ki "belki farkında olmadan bi enfeksiyon geçirmişsinizdir.."

24 mm yumoş ben hiç duymadım yaa... :26: çok mu büyük? hep duyuyordum 19 mm ya da 20 mm.... :44:

sağol canım inşallah beraberce hayırlısıyla bebişlerimiz gelir...

sen nasılsın? yumurt günlerin bitti mi?

inşallahhhh cankuşumm inşallahh..bizde calısmalara devam ediyoruzz :)
bitti sayılır ama bugunde sansımı denicem nolur nolmaz cnkü akıntım devam ediyoo
ben inanıyorumm bu ayyy hersey cok güzell olcakkkk

Tam çatlamak üzere demekki suvoşum çok iyi değerlendir bugünü yarınııı. Ya bende doktora bu akıntılar enfeksiyon tüpleri tıkar mı dediğimde hayır sanmam dedi hepsi başka bişi söylüyor. Ama ilişki sırasında ağrı felan olabiliyormuş tüpler kapalıysa. Bide bazen su doluyormuş yumurtalar ultrasonla da anlaşılıyormuş. Zaten ultrasonda bi problem varsa %80 ortaya çıkıyormuşş. Oy ne alengirli işlermiş yaa.
bitti sayılır ama bugunde sansımı denicem nolur nolmaz cnkü akıntım devam ediyoo

endoşum bilmiyorum ama bu ay bende topikte hamiş patlaması yaşancak gibi hissediyorum inşallahhhhhhhhh

kızlarr düşünsenizee her nobatı gelen hamişşş süperr olurr yaaa..dua edelim hep berbaer inşallahh olurr..allahın yanında imkansız yokturr..sen yardım et yarabbim bizleree

buna çok ihtiyacımız var canım... peş peşe verelim müjdelerimi inşallah canım benim...

"""Merhaba. Yumurtanin saglikli catlama boyutu 18-21 mm arasi. 25-30mm haline gelince genelde catlayamiyor, kistlesiyor ve adetle atiliyor. Klomensiz yumurta gelisimin biraz yavas olmus. Doktorunun takip yapmama nedeni su olabilir. 7mm yumurtan da buyuyebilir ama gunde 1-2 mm buyuyor bunlar yanilmiyorsam. Bu da demek ki yumurtan 21. gun gibi ancak catlayacak boyuta gelecek. Yalniz yumurtanin catlamasi onemli degil tek basina, rahim dokusunun yani endometriumun da belli bir kalinlikta olmasi, yaslanmamis olmasi lazim. Bu doku her adetle kanla atilip tekrar yapiliyor. Dollenmis yumurtanin tutunabilmesi icin yumurtan catladiginda uygun bir rahim dokun olmali. doktor o yuzden bu ayi gecelim demistir. Ama goruyorsun ki, bu isler ince isler. Allah'in dedigi olur. Siz yine gun asiri calisin. Yumurtanin gelismesi icin bal-polen yiyebilirsin, her gun bir kasik. Ama catlayana kadar. Catlayinca birakmak gerek. Ve de belli olmaz tutar. Yumurtasi gec catlayip hamile kalan bir dolu arkadas var. Sen bunlara takilma, kafani rahatlatmaya calis. Bir de bakmissin gelecek adetin gelmemis, klomene de gerek kalmamis.""" ALINTIDIR....

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/164827-adetin-8-g252n252-yumurta-boyutu.html

bu yazıyı buldum perim... inşallah benim yumoşum kist olmaz... :18: dr 24 mm olmuş yumoş dedi... 25-30 mm olunca kiste dönüşebiliyomuş... offff....... dediğin gibi yiterrr yaniii yiiitteeerrrrrrrrrrrrr.................

Son düzenleme:
kızlarr düşünsenizee her nobatı gelen hamişşş süperr olurr yaaa..dua edelim hep berbaer inşallahh olurr..allahın yanında imkansız yokturr..sen yardım et yarabbim bizleree

ayyy süper olur düşünsene alt listede kimse kalmıyormuşşş offfffff keşke yaaaaaaaa. Hayat mucizelerle doluuuuuuuuuuu bu mucize de bu ay bizi bulsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…