- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.761
nezaman yaptırdın şevvaliim ve nerde yaptırdın aaayyy şevvaliimmm gülüm bi de banada bu ilaçlar sana yan etki yaptımı narkozdan sonra kötü oldun mu unutkanlık filan yaptımı sende
Canımmmmmmmmm günün yarınnn ne hissediyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canimmmm aslinda benim gunum bugun daha bisey yokkkkk
bisey de hissetmiyorum
bu aksam bir aksilik olmazsa tup bebek icin yola cikicaz yine ista gidecegizzz
bakalim 28 gunde ben mutlaka adet olurum bugun 28inci gunnnn
selam kızlarrr...
bugün dr gittim...
adetimin bugün 15. günü...
sağ tarafımda 24 mm lik bir yumoş varmış....
rahim kalınlığıda çok güzel dedi...
her an çatlayabilir dedi dr....
1 senedir olmadığını öğrenince rahim filmi çektirin, tedaviye başlasakta bir anlamı olmaz tüplerde sorun varsa dedi... :18::18::18:
şimdi kara kara düşünüyorum ve de korkuyorum.... :18::18::18:
sıkıntı yapma canmm allahın izniyle bişe cıkmazzz,tez zamanda hamiş kalırsınn..dualarım seninlee..
selam kızlarrr...
bugün dr gittim...
adetimin bugün 15. günü...
sağ tarafımda 24 mm lik bir yumoş varmış....
rahim kalınlığıda çok güzel dedi...
her an çatlayabilir dedi dr....
1 senedir olmadığını öğrenince rahim filmi çektirin, tedaviye başlasakta bir anlamı olmaz tüplerde sorun varsa dedi... :18::18::18:
şimdi kara kara düşünüyorum ve de korkuyorum.... :18::18::18:
Canım benim ilişkiye devam korkma stres yapma lütfen eşine de bakılmışmıydı senin hormonlarına felan? İnşallah gerek kalmaz ama bende kafaya takıyorum bu rahim filmi işini, kararsızım, yani geçmiştede geçmeyen akıntılarım ve kaşıntım olmuştu, önemsememiştim. Bu yüzden tıkanıklık felan olabilir diye korkuyorum ama bebek sahibi olamayan bayanların %15inde tüplerde sorun oluyormuş, ne biliym bizde o %15 e girmeyiz heralde yaa :18:
sağol canım inşallah beraberce hayırlısıyla bebişlerimiz gelir...
sen nasılsın? yumurt günlerin bitti mi?
Tam çatlamak üzere demekki suvoşum çok iyi değerlendir bugünü yarınııı. Ya bende doktora bu akıntılar enfeksiyon tüpleri tıkar mı dediğimde hayır sanmam dedi hepsi başka bişi söylüyor. Ama ilişki sırasında ağrı felan olabiliyormuş tüpler kapalıysa. Bide bazen su doluyormuş yumurtalar ultrasonla da anlaşılıyormuş. Zaten ultrasonda bi problem varsa %80 ortaya çıkıyormuşş. Oy ne alengirli işlermiş yaa.bilemiyorum ki perimm... :44:
eşimde spermiogram yaptırdı, hormon testlerim normal çıkmıştı...
dr a dedim ki "ben ameliyat geçirmedim, enfeksiyon geçirmedim, sezeryan olmadım... tüplerin kapanma, tıkanma şansı yok" dedim...
dr da diyo ki "belki farkında olmadan bi enfeksiyon geçirmişsinizdir.."
24 mm yumoş ben hiç duymadım yaa... :26: çok mu büyük? hep duyuyordum 19 mm ya da 20 mm.... :44:
inşallahhhh cankuşumm inşallahh..bizde calısmalara devam ediyoruzz :)
bitti sayılır ama bugunde sansımı denicem nolur nolmaz cnkü akıntım devam ediyoo
ben inanıyorumm bu ayyy hersey cok güzell olcakkkk
endoşum bilmiyorum ama bu ay bende topikte hamiş patlaması yaşancak gibi hissediyorum inşallahhhhhhhhh
inşallahhhh cankuşumm inşallahh..bizde calısmalara devam ediyoruzz :)
bitti sayılır ama bugunde sansımı denicem nolur nolmaz cnkü akıntım devam ediyoo
ben inanıyorumm bu ayyy hersey cok güzell olcakkkk
Tam çatlamak üzere demekki suvoşum çok iyi değerlendir bugünü yarınııı. Ya bende doktora bu akıntılar enfeksiyon tüpleri tıkar mı dediğimde hayır sanmam dedi hepsi başka bişi söylüyor. Ama ilişki sırasında ağrı felan olabiliyormuş tüpler kapalıysa. Bide bazen su doluyormuş yumurtalar ultrasonla da anlaşılıyormuş. Zaten ultrasonda bi problem varsa %80 ortaya çıkıyormuşş. Oy ne alengirli işlermiş yaa. [/B]
kızlarr düşünsenizee her nobatı gelen hamişşş süperr olurr yaaa..dua edelim hep berbaer inşallahh olurr..allahın yanında imkansız yokturr..sen yardım et yarabbim bizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?