Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlarr düşünsenizee her nobatı gelen hamişşş süperr olurr yaaa..dua edelim hep berbaer inşallahh olurr..allahın yanında imkansız yokturr..sen yardım et yarabbim bizleree

ayyy süper olur düşünsene alt listede kimse kalmıyormuşşş offfffff keşke yaaaaaaaa. Hayat mucizelerle doluuuuuuuuuuu bu mucize de bu ay bizi bulsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kötü düşünmeee bebişimmm yaaa allahın izniyle bişecik olmazz içini ferah tut,duanı okuu..

CANIMMMMMMCNMMLARRR amnadaa hepsidee toplanmisssssssss yerimm bennnn siziiiiiiiiii

kislarr yaa bugun ogle yemegi hayri yaptimmm o yuzden hemencecik giremedeimmmmm yemeklerii yolladimmmmmm simdide burdakii hamiss kankimmm geliyomusss hadii yuruyusee d ediiiiiiii
gidiyorumm amaa gelicukkkkkkkkk

ayy koptumm yaa esim geldi az oncee ee gitmedinmi diyoo aa dedimmm kankilerimee soylemem lazimmmm alla alla ilgincsinizz haaa dedii guluyooo halaaaa :))))) dedim oglumm bizimmm sorumluluklarimizz varrrr ustelikk bizz hassasss ve duyarliii hatunlarizzz haberr veririzz diyorummm dalga geciooo benimleeee

amaa napimm siziii seviommm bennnn

gorusmekkk uzereeee 2 saattee burdayimm insallaahhhhhh

oooooooooooooo tuttu firlatti kalbimiiiiiiiiiii

CNMMM hemen catlatm aignesii yaptirsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
catlatsinn yumurtuuuuu olmuyomuymusss???????????????????????

kızlarr düşünsenizee her nobatı gelen hamişşş süperr olurr yaaa..dua edelim hep berbaer inşallahh olurr..allahın yanında imkansız yokturr..sen yardım et yarabbim bizleree

ayyy süper olur düşünsene alt listede kimse kalmıyormuşşş offfffff keşke yaaaaaaaa. Hayat mucizelerle doluuuuuuuuuuu bu mucize de bu ay bizi bulsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlarrrr bana bişeyler söyleyin ya adetime daha 4 gün var dünden beri ara ara bi bel ağrısı başlıyo sormayın şimdi yine aynı sanki adet olucam gibi bu yetmezmiş gibi bide karnımın altı kasık bölgem bastırınca acıyo karnım ağrıyo noluyo bana böyle

canım yumoş boyutuyla ilgili bi fikrim yoktu. İlginç bişeymiş bu. Aman ne kadar meşakkatli yaaa... En iysi akışına bırakıp olurunu beklemek canımm takmamaya çalış kist felan olmaz bence hemenn.

mrb kızlar nasılsınız bakalim
slm tatlışşş iyiyiz sen nasılsın kuzuu ??
yirimmm seni yiriiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm OOOOOOOOoOOoOoOOOOoooOooOoOOoOoOOoOOoO TUTTU FILATTI KALBİMİİİİİİİİ diyen dilini ısıırırım kızzzz tatlışşşşşşşşşşşşşşşşşş çabuk yürüde gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Canım doktora göründün mü yakın zamanda ultrason felan? İnşallah hamilesindir başka herhangi bir belirti varmı?

ayyyy canımmmmmm
başlayalım tabii saymayaaa sen şafagı söyle bakalımmm..
bugünde dua ettimm
Allahımm inşş sizlerede hayrılısıyla bir evlat vericekkk,banada hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsinnnn

inşallahhhh cancanımmm inşallahhh nobat 22 mayıss..bugun son yumoşlarda halvet calısması sonrasııı artıkk bize allah ne verdiysee ::

Kızlar folik asiti hamilelikten önce kaç mg kullanıyordunuz? 0,4 mg - 0,8 mg???

canmm bana doktorum folbiol 5 mg verdi içinde 50 tablet var

Ne yapıyonuz biz ne yapalım akşam olsada eve gitsek diyee bekliyoruzzzzzzzz çok yogun bi gün yaaaaaaaaaaaaaa neyseki çıkışa az kaldıııııııııııııııı

yosmalarrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzz???????????????

minik anneee :)) calısıyorumm bende hemen bitseede eve gitsek yaa
bizim mesai saattide deişti öğle arası uzadı tabi cıkısta 17.30 olduu offff yaaaaaaa ://
adoşumm dua ett bizde hamiş olalımm sürekli kasıklarımda bi sancı varr yaaa
ya üşüttüm yada yımırtlıyorummm :)))))))))

bizim mesai saattide deişti öğle arası uzadı tabi cıkısta 17.30 olduu offff yaaaaaaa ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…