- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.781
kızlarr düşünsenizee her nobatı gelen hamişşş süperr olurr yaaa..dua edelim hep berbaer inşallahh olurr..allahın yanında imkansız yokturr..sen yardım et yarabbim bizleree
buna çok ihtiyacımız var canım... peş peşe verelim müjdelerimi inşallah canım benim...
bu yazıyı buldum perim... inşallah benim yumoşum kist olmaz... :18: dr 24 mm olmuş yumoş dedi... 25-30 mm olunca kiste dönüşebiliyomuş... offff.......
kızlarr düşünsenizee her nobatı gelen hamişşş süperr olurr yaaa..dua edelim hep berbaer inşallahh olurr..allahın yanında imkansız yokturr..sen yardım et yarabbim bizleree
CNMMM hemen catlatm aignesii yaptirsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
catlatsinn yumurtuuuuu olmuyomuymusss???????????????????????
canım yumoş boyutuyla ilgili bi fikrim yoktu. İlginç bişeymiş bu. Aman ne kadar meşakkatli yaaa... En iysi akışına bırakıp olurunu beklemek canımm takmamaya çalış kist felan olmaz bence hemenn.buna çok ihtiyacımız var canım... peş peşe verelim müjdelerimi inşallah canım benim...
"""Merhaba. Yumurtanin saglikli catlama boyutu 18-21 mm arasi. 25-30mm haline gelince genelde catlayamiyor, kistlesiyor ve adetle atiliyor. Klomensiz yumurta gelisimin biraz yavas olmus. Doktorunun takip yapmama nedeni su olabilir. 7mm yumurtan da buyuyebilir ama gunde 1-2 mm buyuyor bunlar yanilmiyorsam. Bu da demek ki yumurtan 21. gun gibi ancak catlayacak boyuta gelecek. Yalniz yumurtanin catlamasi onemli degil tek basina, rahim dokusunun yani endometriumun da belli bir kalinlikta olmasi, yaslanmamis olmasi lazim. Bu doku her adetle kanla atilip tekrar yapiliyor. Dollenmis yumurtanin tutunabilmesi icin yumurtan catladiginda uygun bir rahim dokun olmali. doktor o yuzden bu ayi gecelim demistir. Ama goruyorsun ki, bu isler ince isler. Allah'in dedigi olur. Siz yine gun asiri calisin. Yumurtanin gelismesi icin bal-polen yiyebilirsin, her gun bir kasik. Ama catlayana kadar. Catlayinca birakmak gerek. Ve de belli olmaz tutar. Yumurtasi gec catlayip hamile kalan bir dolu arkadas var. Sen bunlara takilma, kafani rahatlatmaya calis. Bir de bakmissin gelecek adetin gelmemis, klomene de gerek kalmamis.""" ALINTIDIR....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/164827-adetin-8-g252n252-yumurta-boyutu.html
bu yazıyı buldum perim... inşallah benim yumoşum kist olmaz... :18: dr 24 mm olmuş yumoş dedi... 25-30 mm olunca kiste dönüşebiliyomuş... offff....... dediğin gibi yiterrr yaniii yiiitteeerrrrrrrrrrrrr.................
slm tatlışşş iyiyiz sen nasılsın kuzuu ??mrb kızlar nasılsınız bakalim
yirimmm seni yiriiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm OOOOOOOOoOOoOoOOOOoooOooOoOOoOoOOoOOoO TUTTU FILATTI KALBİMİİİİİİİİ diyen dilini ısıırırım kızzzz tatlışşşşşşşşşşşşşşşşşş çabuk yürüde gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllCANIMMMMMMCNMMLARRR amnadaa hepsidee toplanmisssssssss yerimm bennnn siziiiiiiiiii
kislarr yaa bugun ogle yemegi hayri yaptimmm o yuzden hemencecik giremedeimmmmm yemeklerii yolladimmmmmm simdide burdakii hamiss kankimmm geliyomusss hadii yuruyusee d ediiiiiiii
gidiyorumm amaa gelicukkkkkkkkk
ayy koptumm yaa esim geldi az oncee ee gitmedinmi diyoo aa dedimmm kankilerimee soylemem lazimmmm alla alla ilgincsinizz haaa dedii guluyooo halaaaa :))))) dedim oglumm bizimmm sorumluluklarimizz varrrr ustelikk bizz hassasss ve duyarliii hatunlarizzz haberr veririzz diyorummm dalga geciooo benimleeee
amaa napimm siziii seviommm bennnn
gorusmekkk uzereeee 2 saattee burdayimm insallaahhhhhh
oooooooooooooo tuttu firlatti kalbimiiiiiiiiiii
kızlarrrr bana bişeyler söyleyin yaadetime daha 4 gün var dünden beri ara ara bi bel ağrısı başlıyo sormayın şimdi yine aynı sanki adet olucam gibi bu yetmezmiş gibi bide karnımın altı kasık bölgem bastırınca acıyo karnım ağrıyo noluyo bana böyle
vitoşumm nasılsın bebeimmm..benm halvet haftası bugun itibariyle son..
12,14,15.günlerde halvet calısmaları yaptım bide bugun yapcam belki son ihtimal olarakk,dua et canmmm tutsunn bebişimmm..
hep beraber gün sayalımm yaaa :))
ayyyy canımmmmmm
başlayalım tabii saymayaaa sen şafagı söyle bakalımmm..
bugünde dua ettimm
Allahımm inşş sizlerede hayrılısıyla bir evlat vericekkk,banada hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsinnnn
Kızlar folik asiti hamilelikten önce kaç mg kullanıyordunuz? 0,4 mg - 0,8 mg???
Ne yapıyonuz biz ne yapalım akşam olsada eve gitsek diyee bekliyoruzzzzzzzz çok yogun bi gün yaaaaaaaaaaaaaa neyseki çıkışa az kaldıııııııııııııııı
yosmalarrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzz???????????????
Ne yapıyonuz biz ne yapalım akşam olsada eve gitsek diyee bekliyoruzzzzzzzz çok yogun bi gün yaaaaaaaaaaaaaa neyseki çıkışa az kaldıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?