Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam kıslarrrrrrrrrr :119::119::119::119: herkes iyi galibaaa...

topiciklerimi kaybettim, aklıma gelenler bunlarrrr :Emir Bebek:

Perriiiimmm naptın yawrım iş görüşmesinde?
Perdoganımm ne iş
Penderiimmm ne ayak
Pitamiiinmniiimmmm nerdessiiiiiinnn no haşhaşş yes PiİTAMİİİNNİİİMMMM CÜNYIR PİTAMİİNİİMMM

Kıslarrrrrrrrrrrrrrr çok yogundum bugün kusuruma bakmayınnnnnnnnnnnnnn valla bugünnnnnnnnn eve kendimi nasıl atarım bilmemmmmmmm :=)

hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm ve çok seviyorummmmmmmmmmmmm kukiletelarrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar kızanlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün çok sessizdikkkkkkkkkk ben süse püse başladımmmmm 8 gibi kociş gelicek yemeğe gidiciiizzzzzz o yüzden bugün menü boşşş akşama da halvet varrrr. Açılışı yapıyoruz inşallah vatana millete hayırlı uğurlu oluurrrr

Ben 0,4 mglik kullaniyordum tamamen netteki arastirmalarima gore kendim baslamistim:) dr dun 0,8 mglik yazdi reçeteye ben de onu alicam artik

Kızlar bugünüm çok kötü geçti yaa işte bilmeden bi yanlışlık yaptım patronun 2 tirilyonluk işi almasına mani olabilirim kendimi çok kötü hissediyorum .

Kızlar bugünüm çok kötü geçti yaa işte bilmeden bi yanlışlık yaptım patronun 2 tirilyonluk işi almasına mani olabilirim kendimi çok kötü hissediyorum .

ayyyyy hafzakımmm kuzum benimmm, nasıl vicdan azabı çekiyorsundur şimdi kıyamam ben sana yaa. Kendini suçlama canımmmm olacağı varsa her türlü olurrr

ayyyyy hafzakımmm kuzum benimmm, nasıl vicdan azabı çekiyorsundur şimdi kıyamam ben sana yaa. Kendini suçlama canımmmm olacağı varsa her türlü olurrr

evet canım yaaa Perim moralim nasıl bozuldu bide öle bişey kii yani tahmin bile edemeyeceğim bi durumdu zaten patronda kızmadı çünkü tamamiyle iyi niyetle yaptım ama en yapmaman gereken şeyi yaptım çok moralim bozuk çokk az bi meblağ değil işi alamayabilir benim yüzümden allahım nolur öle bişey olmasın

kızlarrrr bana bişeyler söyleyin ya adetime daha 4 gün var dünden beri ara ara bi bel ağrısı başlıyo sormayın şimdi yine aynı sanki adet olucam gibi bu yetmezmiş gibi bide karnımın altı kasık bölgem bastırınca acıyo karnım ağrıyo noluyo bana böyle

hanımlar bana bi akıl verin bugün 13.günüm ovulasyon testi çift çizgi çıktı. 13. ve 15. günler mi çalışma yapsak yoksa bugünde bekleyip yarın mı yapsak bana bi akıl verin:)

canım valla bende aynı adet belirtilerini yaşadım hiç anlamadım hamiş oldugumu sıpa süpriz yaptı
ama benimde sag kasıgım şiş gibiydi yatarken acıyodu ve gögüslerim çok kaşınıyodu ve diger adet belirtilerimin hepsini yaşadım canım inş.hamişsindir hayırlısı

hanımlar bana bi akıl verin bugün 13.günüm ovulasyon testi çift çizgi çıktı. 13. ve 15. günler mi çalışma yapsak yoksa bugünde bekleyip yarın mı yapsak bana bi akıl verin:)

selam canım benimde ovu.testimde 18 inde koyu çizgi vardı 17-18-20 sinde halvet yapabildim sende boş geçme yap ne kadar çok yaparsan o kadr iyi canım haid inş. hayırlısı

ADDD83 bu arada çok sevindim tebrik ederim ne zamandır sana bakınıyodum güzel haberi görünce çok mutlu oldum allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım:)

ben busefer adet belirtilerini baya erken yaşadım o şaşırttı neden böyle oldu anlamadım.sağ kasığımda masmavi bi damar belirdi sol kasığım sancıyo arada.benim bu ay iki yumurta gelişti ilaç kullandığım için.çokta çalışma yapamadık ama kısmet artık.inşallah Alah dualarımızı kabul eder de bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…