- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.801
iyilik pojom seninki ne ayak ????
Kızlar folik asiti hamilelikten önce kaç mg kullanıyordunuz? 0,4 mg - 0,8 mg???
Kızlar bugünüm çok kötü geçti yaa işte bilmeden bi yanlışlık yaptım patronun 2 tirilyonluk işi almasına mani olabilirimkendimi çok kötü hissediyorum .
ayyyyy hafzakımmm kuzum benimmm, nasıl vicdan azabı çekiyorsundur şimdi kıyamam ben sana yaa. Kendini suçlama canımmmm olacağı varsa her türlü olurrr
Kızlar çok öptüm sizi yarına gelirim ben yine
kızlarrrr bana bişeyler söyleyin yaadetime daha 4 gün var dünden beri ara ara bi bel ağrısı başlıyo sormayın şimdi yine aynı sanki adet olucam gibi bu yetmezmiş gibi bide karnımın altı kasık bölgem bastırınca acıyo karnım ağrıyo noluyo bana böyle
hanımlar bana bi akıl verinbugün 13.günüm ovulasyon testi çift çizgi çıktı. 13. ve 15. günler mi çalışma yapsak yoksa bugünde bekleyip yarın mı yapsak bana bi akıl verin:)
canım valla bende aynı adet belirtilerini yaşadım hiç anlamadım hamiş oldugumu sıpa süpriz yaptı
ama benimde sag kasıgım şiş gibiydi yatarken acıyodu ve gögüslerim çok kaşınıyodu ve diger adet belirtilerimin hepsini yaşadım canım inş.hamişsindirhayırlısı
canım valla bende aynı adet belirtilerini yaşadım hiç anlamadım hamiş oldugumu sıpa süpriz yaptı
ama benimde sag kasıgım şiş gibiydi yatarken acıyodu ve gögüslerim çok kaşınıyodu ve diger adet belirtilerimin hepsini yaşadım canım inş.hamişsindirhayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?