Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hadı canım hayırlı haberlerle bebişin geliyodur inşallah :)

günaydııınnn kızlar,hayırlı haber gelir inşallah sonesintiden.bende onun gibi rüyamda görüp kalkıp test yaptığımda görmüştüm çift çizgiyi

yaptığım 2 testte de idrarı damlatır damlatmaz çıktı hemen ardından kayboldularrr. Anlamadım hiçbişee en iyisi beklemekk sanmıyorum bişi olduğunu bozuklar sanırım

periii bugün gelmezse kırmızılar kan verirsinn canım ama bana kalırsa bebişin seninle inş.
ayy topik anneleri o ay hep hamiş oluyo mayısata bi topikte ben mi açsam napsam

günaydın dostlaaaar
periiiiiiiiiiiiiiiiii ben niye yokum o listede ha yoksa benden gebeliği ümitle beklemiyor musunuz
Hani iyi ki bi uzak kaldık hemen gönlünüzden de listedende çıkartılmışız çok sık giremiyorum napayım ama siz unutmayın beni yaaaaaa lütfeeeeeeen

canım hoşgeldin,merak ediyodum seni göremedim kaç zamandır.napıyosun nası gidiyo çalışmalar doktora gidicektin gittin mi canım?

canım hoşgeldin,merak ediyodum seni göremedim kaç zamandır.napıyosun nası gidiyo çalışmalar doktora gidicektin gittin mi canım?

Hoşbulduk ışılım en son ki halime göre moralim çok yüksek doktora yumurta takibine başlamıştık biliyorsun. Göbekten iğne vuruluyordum yumurtalarım gelişsin diye gün aşırı muayene oluyorum dün gittim ve sağımdaki ve solumdaki yumurtaları gördüm daha doğrusu keseleri kocaman olmuşlar teyzeleri ellerinizden öper görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam sanki bebeğin kesesini gösterdi doktor ve artık finale doğru yaklaşıyoruz artık her gün muayeneye geleceksin dedi çok güzel ilerleme kaydettin dediler. Hatta doktorum saçını boyatacaksan bir an önce boyat yoksa bir daha asla izin vermem dedi çok heyecanlıyım sanki bebeğim yola çıktı geliyoooooooooooor

Kızlar ben yazmıştım ismim Zuhal yaş 31 ama sizi tanımıyorum , sizlerin yaşlar kaç isimler nedir acaba?

canım çok sevindim her gün dua ediyorum hepiniz için.yola çıktı tabiki canım annesine koşarak geliyo.moralini yüksek tut canım herşeyin başı o inan biz stres yaparak herşeyi zorlaştırıyoruz.rabbim hayırlısıyla gönderecek bebeğini heyecanla bekliyorum bende habersiz bırakma bizi,arada sırada da olsa bi uğra ses ver

Bende memnun oldum Ayça ve Işıl çok güzel bir yaştasınız anne olmak için , Allahta gönlünüze göre verir inşallah

hadi inşallah medmuscuumm benide heycanlandırdın :)))

Günaydınnnnnnn güzell annelerrrrrrr, günaydın tatlı melekleeeeeeeerrrrrrrr, günaydınnnn güneşşşşşşşş

Sonesinticimmmmmmmmmmm çokkkk sevindimmmmm canımmmmmmmmmm valla patır patır geliyo hamişleeeeeeeeeeeerrrrrrrr

medmusuummmmm seni gördüğüme çooookkkkkkkk sevindim canımmmmm, o yumoşları yer teyzeleriiii, en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz inanıyorummmmmmmmmmm biliyosun senin hamiş haberini ne kadar çok duymak istediğimiiii BAT söyle bebişkommmmmmm

Hafzakımmmm birazdan testlerin fotolarını koycam bence bunlarda bir yanlışlık var anlam veremedimmm. Sabah erken gebelik testi yaptımn onda hiçbişi çıkmadııııı :26:

Ayçammmm güzel annecimmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnn

Zuhalcimmm bende 27 yaşındayım canımmmm bana kısaca Peri diyebilirsin

Canlarım ben banyo yapıp ortalığı toplayıp geliyorum hemennnnnnn, sonra testlerin fotoğraflarını koyucam düşüncelerinizi merak ediyorum ama sanmıyorum bişe olduğunu... Hayırlısı olsunnnn az sonra görüşünceye dekkkkkkk beni özleyin anacımmmmmmmmmm

tamam periciiimm koyda bi görelim yaa merak ettim valla sabah yaptığın erken gebelik testimiydiii
nerden biliyon belki sabah yaptığın bozuk belli olmaz belirtimde çok diyodun ama bugün batın allahtan batı beklemen gerekmeyecek

günaydın kızlar güzel bir güne gözlerimizi acmışızdır inşallah.bugün 5 te doktorumla randevum var keseyi görücez allahım izin verirse..yüzümü yıkamadan buraya geldım hemen yine :)

ayyy tebrik ederim işte bende rüyamda test yapıp cıft cızgı gormustum sonra senın gıbı ruyam doru cıktı...ayyyyyyyyyyyy cokkk mutlu oldum yaaaaa hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…