- Konu Sahibi Masalsularam
-
kızlar rüyamda test yapıp duruyordum sabah kalkıp test yaptım birde ne göreyim çift çizgi kan testi vermeye gideceğim şimdi sizede yazayım dedim çıkmadan ayyy elim ayağım titriyor gelir gelmez yazarım size sizi çokkk seviyorummmm öpüldünüz hepiniz
yaptığım 2 testte de idrarı damlatır damlatmaz çıktı hemen ardından kayboldularrr. Anlamadım hiçbişee en iyisi beklemekk sanmıyorum bişi olduğunu bozuklar sanırım
günaydın dostlaaaar
periiiiiiiiiiiiiiiiii ben niye yokum o listede ha yoksa benden gebeliği ümitle beklemiyor musunuz
Hani iyi ki bi uzak kaldık hemen gönlünüzden de listedende çıkartılmışızçok sık giremiyorum napayım ama siz unutmayın beni yaaaaaa lütfeeeeeeen
canım hoşgeldin,merak ediyodum seni göremedim kaç zamandır.napıyosun nası gidiyo çalışmalar doktora gidicektin gittin mi canım?
Hoşbulduk ışılımen son ki halime göre moralim çok yüksek doktora yumurta takibine başlamıştık biliyorsun. Göbekten iğne vuruluyordum yumurtalarım gelişsin diye gün aşırı muayene oluyorum dün gittim ve sağımdaki ve solumdaki yumurtaları gördüm daha doğrusu keseleri kocaman olmuşlar teyzeleri ellerinizden öper görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam sanki bebeğin kesesini gösterdi doktor ve artık finale doğru yaklaşıyoruz artık her gün muayeneye geleceksin dedi çok güzel ilerleme kaydettin dediler. Hatta doktorum saçını boyatacaksan bir an önce boyat yoksa bir daha asla izin vermem dedi çok heyecanlıyım sanki bebeğim yola çıktı geliyoooooooooooor
Kızlar ben yazmıştım ismim Zuhal yaş 31 ama sizi tanımıyorum , sizlerin yaşlar kaç isimler nedir acaba?
hoşbulduk ışılımEn son ki halime göre moralim çok yüksek doktora yumurta takibine başlamıştık biliyorsun. Göbekten iğne vuruluyordum yumurtalarım gelişsin diye gün aşırı muayene oluyorum dün gittim ve sağımdaki ve solumdaki yumurtaları gördüm daha doğrusu keseleri kocaman olmuşlar teyzeleri ellerinizden öper Görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam sanki bebeğin kesesini gösterdi doktor ve artık finale doğru yaklaşıyoruz artık her gün muayeneye geleceksin dedi çok güzel ilerleme kaydettin dediler. Hatta doktorum saçını boyatacaksan bir an önce boyat yoksa bir daha asla izin vermem dedi çok heyecanlıyım sanki bebeğim yola çıktı geliyoooooooooooor
slmlar günaydınlar hamişler
Allah hepinizin dileğini muradını versin inşallahhhhhhhhhh
günaydınnnnnnn güzell annelerrrrrrr, günaydın tatlı melekleeeeeeeerrrrrrrr, günaydınnnn güneşşşşşşşş
Sonesinticimmmmmmmmmmm çokkkk sevindimmmmm canımmmmmmmmmm valla patır patır geliyo hamişleeeeeeeeeeeerrrrrrrr
Medmusuummmmm seni gördüğüme çooookkkkkkkk sevindim canımmmmm, o yumoşları yer teyzeleriiii, en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz inanıyorummmmmmmmmmm biliyosun senin hamiş haberini ne kadar çok duymak istediğimiiii bat söyle bebişkommmmmmm
Hafzakımmmm birazdan testlerin fotolarını koycam bence bunlarda bir yanlışlık var anlam veremedimmm. Sabah erken gebelik testi yaptımn onda hiçbişi çıkmadııııı :26:
Ayçammmm güzel annecimmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnn
zuhalcimmm bende 27 yaşındayım canımmmm bana kısaca peri diyebilirsin
kızlar rüyamda test yapıp duruyordum sabah kalkıp test yaptım birde ne göreyim çift çizgi kan testi vermeye gideceğim şimdi sizede yazayım dedim çıkmadan ayyy elim ayağım titriyor gelir gelmez yazarım size sizi çokkk seviyorummmm öpüldünüz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?