- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.821
ADDD83 bu arada çok sevindim tebrik ederim ne zamandır sana bakınıyodum güzel haberi görünce çok mutlu oldum allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım:)
allah razı olsun canım seninde tez zamnada göbüşün bebişle dolsun inş.canım benim amin....
rabbim bana yaşattıgı bu mutlulugun kat be kat fazlasını sana/ sizlere yaşatsın canım inş. amin.
halvet haftanı boş geçirmee
ben busefer adet belirtilerini baya erken yaşadım o şaşırttı neden böyle oldu anlamadım.sağ kasığımda masmavi bi damar belirdi sol kasığım sancıyo arada.benim bu ay iki yumurta gelişti ilaç kullandığım için.çokta çalışma yapamadık ama kısmet artık.inşallah Alah dualarımızı kabul eder de bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim
canım sen hamile misin tebrik ederim çok sevindim.test ne zaman yaptın ben takip edemiyorum bu ara anlatsana belirtileri kaçıncı ayında hamile kaldın
jongüülüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm nasılsın ?sagol canım darısı tez zamnda sana olsun canım benim adet belirti dışında hiç belirtim olmadı adet 5 gün geçince evde test yaptım çift çizgiyi gördüm sonrada dün dr gittim keseyi çok şükür gördüm 4,5 haftalık hamişim canım darsı sana canım benim bu ay 3.ayımdı canım
Ay canım çoookk sevindim yaa allah tamamına erdirsin...kucağına da alırsın inşallahh...darısı bize artık...dua ett
ben de bu ay umutsuzum çünkü klomen tedavisinde kist oluştu diye bu ay nadasa bıraktı doktorum beni... Yumurta gelişti mi gelişmedi mi gelişiyor mu valla onu da bilmiyorum... Zaten sanmıyorumda bu ay hamile kalayım...tedavisiz hemide... Yoruldum zaten hemde çokk!!
sagol canım tşdk ederim darısı tez zamanda sana olsun canım umutsuz olma Allah çok büyük canım belli olmaz moralini yüksek tut ve içini ferah tut rabbim ol derse tedavisizde olur canım üzme kendini
ya allah bilir tabiki de ama gerçekten tedavisiz hamile kalmam çok çokk zor...pko var baş belasıallahım sana emantiz hepimiz her şeye gücü yeter onun biliyorum ama kendime teselli veremiyorum...
ama inan senin adına çok sevindim..inşallah hayırlısıyla devam eder alırsın bebişini kucağına
kıslarrrrrrrr cnmcmmmcmmlarrrr
cok gecc kaldimm bugun gunesii gorunnnce o kadar cok yurumusuzkiii donuste otobuse binip geldimmm yanii diyeyimkii ben size maltepe sahilden fenebahce sahil gibi falannn :)))3 saatt yuhhhh dedimm yuhhh
geldim eve eee 8 de mac var bjk li dısı kartalımmm benn sizde 8 bizde 6 haydeee suslen puslen mac izlemeye turk lokantasinaaa o yuzden giremedimmm sizi ozledimmm yahuuuuu
ayy yarinda buyuk mac varr aman yarabbimmmmmm yarin aksamm macdayizz yinee:))))))
bugun havadis yok sanirimmmm
sewwalım merak ettimmmm senii halaa yoksaaaa halannnnnn kisss hamissss olmayasinnnnnnn ayy hadii insalahhh cnmmm
herkesiii opuyorummmmmmmmmmmmmm
bugun boll dualarimida yaptimm
allah insallah en hayirli zamanda enn hayirli bebeislerii vericekk insallahh bizeeeee
bıde bısye sorucam bu yumurtası catlamayan arkadasların agrisi oluyomu sonrasinda ??????????????? Benim yine agriyoooo yumuyumularimmmmmm
oooooooooooooooooooo tuttu firlatti kalbimiii ezdii ustunu cignedii zamanlaaa gecerr dedii zamanla zamanlaaaaaa
KISLARRRRRRRR cnmcmmmcmmlarrrr
cok gecc kaldimm bugun gunesii gorunnnce o kadar cok yurumusuzkiii donuste otobuse binip geldimmm yanii diyeyimkii ben size maltepe sahilden fenebahce sahil gibi falannn :)))3 saatt yuhhhh dedimm yuhhh
geldim eve eee 8 de mac var BJK li DISI KARTALIMMM benn sizde 8 bizde 6 haydeee suslen puslen mac izlemeye turk lokantasinaaa o yuzden giremedimmm sizi ozledimmm yahuuuuu
ayy yarinda buyuk mac varr aman yarabbimmmmmm yarin aksamm macdayizz yinee:))))))
bugun havadis yok sanirimmmm
SEWWALIM merak ettimmmm senii halaa yoksaaaa halannnnnn kisss hamissss olmayasinnnnnnn ayy hadii insalahhh cnmmm
herkesiii opuyorummmmmmmmmmmmmm
bugun boll dualarimida yaptimm
allah insallah en hayirli zamanda enn hayirli bebeislerii vericekk insallahh bizeeeee
BIDE BISYE SORUCAM BU YUMURTASI CATLAMAYAN ARKADASLARIN agrisi oluyomu sonrasinda ??????????????? benim yine agriyoooo yumuyumularimmmmmm
oooooooooooooooooooo tuttu firlatti kalbimiii ezdii ustunu cignedii zamanlaaa gecerr dedii zamanla zamanlaaaaaa
sevvalim çok merak ettim seniiiiiiiiiiiiiiiiiii :18: inş hamişim deeeeeeeeeeeeeeee
Canlarim hala adet olmadim bahceci klinigine geldim suan ordayim doktorumu bekliyorum konuscam bakalim tup bebis icin kiz aksam ruyamda gordum doktora gelmisim doktorüçùz hamissin diyorr hayirlisi bakalim haber veririm sisize mucks
Canlarim hala adet olmadim bahceci klinigine geldim suan ordayim doktorumu bekliyorum konuscam bakalim tup bebis icin kiz aksam ruyamda gordum doktora gelmisim doktorüçùz hamissin diyorr hayirlisi bakalim haber veririm sisize mucks
canlarim hala adet olmadim bahceci klinigine geldim suan ordayim doktorumu bekliyorum konuscam bakalim tup bebis icin kiz aksam ruyamda gordum doktora gelmisim doktorüçùz hamissin diyorr hayirlisi bakalim haber veririm sisize mucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?