- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.841
canlarim hala adet olmadim bahceci klinigine geldim suan ordayim doktorumu bekliyorum konuscam bakalim tup bebis icin kiz aksam ruyamda gordum doktora gelmisim doktorüçùz hamissin diyorr hayirlisi bakalim haber veririm sisize mucks
gunossssssssssssssssssssssssss
cokkkkkkkkkk guzelllllllllllllllllllllllllll bir gunn diliyorummmmmmmmmmm herkeseeeeeeeeeeeeee
sewwal immmmmmmm ayy kisss insallahhhh o merkezdeee hamislikk haberiniii alirsinnnnnnnnnn ayy hadii insallahhh yaaa
perımmmmmmmuccccccccccckkkkkkkkkkkkkssssssssss caniminnnn iciiiiiiiiiii
osledimmmmm seniiiii
hafzakimmmmmmm cnmmmmm mucksssss gunosssssssssss
ayyyy cokkk heycanliyimmmm aksamkii macc icinnnnn amnnnn yaraabbiimmmmmmmm
ben saglamm bir besıktaslı olaraktannnnnnnnnn
aksamkiiii mac icinn tahmınlerıı acıyorummmm :)))))
bu arada takimlarimizidaa yazalimmmmmmmmmmmuckkkkkkkkkkkkkkk
ıdılga - besıktas mac tahmini 2-2 gs sampiyonnn ( kocisimmm fb lii) :))))))
Senle ben mi kaldık topikteee :)))
canım benimm bak patronda seni suçlamıyor valla içim rahatladı çok üzülmüştümmm. Hassas arkadaşım benimmm. Bende temizlik yapıyorum bebikim evdeeee
kızlar ya inanmazsınız ama bu ay içimde öyle bi huzur varki hiçbişeyti kafaya takmıyorum sıfır stresss çok şaşkınımmm inanın ne gün hesaplıyorum ne ovulasyon testi yapıyorum. Dün halvetten sonra bile direk kalktım ayağa unuttum yani sadece aşk yaşıyorum. Inanıyourmki rabbim içime böyle bi ferahlık rahatlık verdi. Bu ay benim için çok özel söylemiştim 3 sene önce bu ayın 16sında kocamı dünyamı tanıdım ben. O yüzden öyle özelki. Hakkımızda hayırlı olsun inşallah bu ay topikte hamiş patlaması yaşicaz.
klinikten ciktik canlarim hamislik goremedi doktorun 3 4gune adet olursun dedi olmazsam kan vercez veee cift embriyo transferim olcak insallah dualarinizi esirgemeyin benden opuyorum sizi
Klinikten ciktik canlarim hamislik goremedi doktorun 3 4gune adet olursun dedi olmazsam kan vercez veee cift embriyo transferim olcak insallah dualarinizi esirgemeyin benden opuyorum sizi
Çok güzelmiş rüyan canımmmmmm inş bebeişin ve eşini güzel haberlerinin müjdecisi olurrrmerhaba kızlar nasılsınız bakalım. ben bugün anneler günü için hazırlanan özel kahvaltıya gittim seneye ben de bebeişimle giderim inşallah belki de seneye hep beraber oluruz nasip :) rüyamda bizim eve iki muhabbet kuşu girdi eşim yakaladı biri de benim üstüme geldi kendim ünv sınavı öncesi görmüştüm ve istediğim yeri kazandım şimdi de eşim kpss hazırlanıyo birisi bebek birisi sınav müjdesi olur inşallah
PERIMMMM simdi kocise senin FB amblemini gosterdimmm selam soyledii sana ve esinee simdi dahada cokk seviyorum onlariii deduuuuuuuuuuuuuuuuuu
oooooooOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOOO TUTTU FIRLATTI KALBIMIIIIIIIII
SEWWALIMMMM bu ay senn isi bitiriyosunnn allahin izniyleee haydiii insallahhh canimmm ikizlerrr gelsinnnn insallahhh.aminn.
kisss PERIMMM bendede ayni rehavet varrrrrrr amannnnn olursa ekimee olmazsada titimeeee modundayim hayirlisii bakalim :)))
bu arada bugun soganimin son gunuuuu yaa kasik yumurt agrim gecti gbiii maslalhh masallahhh masallahhhh
Çok güzelmiş rüyan canımmmmmm inş bebeişin ve eşini güzel haberlerinin müjdecisi olurrr
İdişkommmmmmmmmmuujxxxxxxxxxxxxxx saolsunnn enişteeeeeeee selamlarımı ilettttttttttt
Ya aynen sonumuz hayrolsunnnnnnn
Evi temizledim misler gibi olduu aşk yuvamızzzzzzzzzz
Ay maç çok heyecanlı oluceykkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?