Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

cokkkkkkkkkk guzelllllllllllllllllllllllllll bir gunn diliyorummmmmmmmmmm herkeseeeeeeeeeeeeee

SEWWAL immmmmmmm ayy kisss insallahhhh o merkezdeee hamislikk haberiniii alirsinnnnnnnnnn ayy hadii insallahhh yaaa

PERIMMMMMMMuccccccccccckkkkkkkkkkkkkssssssssss caniminnnn iciiiiiiiiiii

osledimmmmm seniiiii

canlarim hala adet olmadim bahceci klinigine geldim suan ordayim doktorumu bekliyorum konuscam bakalim tup bebis icin kiz aksam ruyamda gordum doktora gelmisim doktorüçùz hamissin diyorr hayirlisi bakalim haber veririm sisize mucks

hep öle olur yaaa tam tüp bebek yaptırıcakken hamişlik haberi alınır.
Sevvalimm inş. Seninkide böle bi hikaye olur. Inş. Canım dualarım seninleeee.

HAFZAKimmmmmmm cnmmmmm mucksssss gunosssssssssss

ayyyy cokkk heycanliyimmmm aksamkii macc icinnnnn amnnnn yaraabbiimmmmmmmm
ben saglamm bir BESIKTASLI olaraktannnnnnnnnn

aksamkiiii mac icinn TAHMINLERII ACIYORUMMMM :)))))

bu arada takimlarimizidaa yazalimmmmmmmmmmmuckkkkkkkkkkkkkkk

IDILGA - BESIKTAS mac tahmini 2-2 GS sampiyonnn ( kocisimmm FB lii) :))))))

günaydın idilgaaammmm öle olur inş. çok güzel bi gün olur

Patronum aradı az önce çok kibar konuştu benle kızgın değil banaaaa

geçen haftaki maçtan sonra umudumu iyice kaybetmekle beraber
ağzın bal yesiiiin idilgam inşallah öle olur gs şampiiiiiiiiyonnnnn gs şampiyooooooooooonnnnn

Günoşşşşşşş bebişkolarrr ya biz ailecek koyu FB liyizzzzzzzzzzzzzz

EN BÜYÜKKKK FENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

canım benimm bak patronda seni suçlamıyor valla içim rahatladı çok üzülmüştümmm. Hassas arkadaşım benimmm. Bende temizlik yapıyorum bebikim evdeeee

canımm benimmmmmmmmm evet perim çok sevindim inşallah işide alırdaaa ben vicdan azabı çekmem
kolay gelsin canım kurstan sonra bende mi yapsam yaa canım çektii yok yok ben koçişe sarma sarıcam aşermişte birazcııkk

Kızlar kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşmek üzere inşallah
şevvalim umarım pazartesi sana halay çekerim.

Kızlar ya inanmazsınız ama bu ay içimde öyle bi huzur varki hiçbişeyti kafaya takmıyorum sıfır stresss çok şaşkınımmm inanın ne gün hesaplıyorum ne ovulasyon testi yapıyorum. Dün halvetten sonra bile direk kalktım ayağa unuttum yani sadece aşk yaşıyorum. İnanıyourmki rabbim içime böyle bi ferahlık rahatlık verdi. Bu ay benim için çok özel söylemiştim 3 sene önce bu ayın 16sında kocamı dünyamı tanıdım ben. O yüzden öyle özelki. Hakkımızda hayırlı olsun inşallah bu ay topikte hamiş patlaması yaşicaz.

canım beniimm çok sevindim böyle rahat ve huzurlu olmana bak görürsün inş. Bu huzur sana bebişini getiricek öpt.

Klinikten ciktik canlarim hamislik goremedi doktorun 3 4gune adet olursun dedi olmazsam kan vercez veee cift embriyo transferim olcak insallah dualarinizi esirgemeyin benden opuyorum sizi

klinikten ciktik canlarim hamislik goremedi doktorun 3 4gune adet olursun dedi olmazsam kan vercez veee cift embriyo transferim olcak insallah dualarinizi esirgemeyin benden opuyorum sizi

herşeyin hayırlısı tatlım umarım herşey dilediğinden bile güzel ve çabuk olur bizde seni kocaman öpüyoruz

Klinikten ciktik canlarim hamislik goremedi doktorun 3 4gune adet olursun dedi olmazsam kan vercez veee cift embriyo transferim olcak insallah dualarinizi esirgemeyin benden opuyorum sizi

ayyyyyyyy bunu duymak bile çok heyecanlıııııııı sevoşummmm. Bak gör hemencecik tutuncak sana bebişlerinnnn hemde ikiz oluccekkkkk ayy süperrrrrr ablamda geçen sene transfer oldu ilk seferde tuttuuuuu, hatta transferden 5 gün sonra felan dayanamayıp kanda baktırmıştık çıkmamıştı üzülmüştüüü halbuki bebişi sımsıkı tutunmuştu ablacımaa

PERIMMMM simdi kocise senin FB amblemini gosterdimmm selam soyledii sana ve esinee simdi dahada cokk seviyorum onlariii deduuuuuuuuuuuuuuuuuu

oooooooOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOOO TUTTU FIRLATTI KALBIMIIIIIIIII

SEWWALIMMMM bu ay senn isi bitiriyosunnn allahin izniyleee haydiii insallahhh canimmm ikizlerrr gelsinnnn insallahhh.aminn.

kisss PERIMMM bendede ayni rehavet varrrrrrr amannnnn olursa ekimee olmazsada titimeeee modundayim hayirlisii bakalim :)))

bu arada bugun soganimin son gunuuuu yaa kasik yumurt agrim gecti gbiii maslalhh masallahhh masallahhhh

merhaba kızlar nasılsınız bakalım. ben bugün anneler günü için hazırlanan özel kahvaltıya gittim seneye ben de bebeişimle giderim inşallah belki de seneye hep beraber oluruz nasip :) rüyamda bizim eve iki muhabbet kuşu girdi eşim yakaladı biri de benim üstüme geldi kendim ünv sınavı öncesi görmüştüm ve istediğim yeri kazandım şimdi de eşim kpss hazırlanıyo birisi bebek birisi sınav müjdesi olur inşallah

merhaba canlarıııımmmmm naparsınızzzz?işten güçten giremiyorum yaaa özlüyorum siziii

ayrıcaaaa şampiyonnnnn FENEEEEEERRRRRRRRRRBAHÇEEEEEEEMMMMMMM

Çok güzelmiş rüyan canımmmmmm inş bebeişin ve eşini güzel haberlerinin müjdecisi olurrr

İdişkommmmmmmmmmuujxxxxxxxxxxxxxx saolsunnn enişteeeeeeee selamlarımı ilettttttttttt

Ya aynen sonumuz hayrolsunnnnnnn

Evi temizledim misler gibi olduu aşk yuvamızzzzzzzzzz

Ay maç çok heyecanlı oluceykkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sağol canım inşallah hepimiz müjdemizi alırız yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…