Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
BENDEeee evimii temizledimmmmm simdi kendimide temizlicukkkk sonraa suslenicukkkkk aksammm mac-yemekk varrrr ayy superr adrenalinn yaa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

birazdanka kahvemi yapiipp gelicuukk insallahhh ojelerimii surerkenn kahvemidee icicemmmm kahvemeee arkadass ariyorummmmmmmmm

Deragunnummm ruyan hayir olsunnn insallahhh 2 dilegindeee gercekk olsunn cnmm benimmmmmm

allahh hepimiziii mutluu insanlardan eylesinnnnnn
hephephepp mutluu olalimmmmm insallahhhh tumm dileklerimizz gercekk olsun yuzumuzz hep gulsun insallahhhhh

HAKKEDIYORUZZZZZZ

muckssssssssssssss

YUUUHHHHHHHHHHHHHHçüüüşşşşşşşşşBIIIIRŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ bende şimcük ojemi sürerken kayfe yapicukkkkkkkkkkk yok artıkkkkkkkkk

kimse kalmadıııı
bende çıkayım artık,yarın giremem kızlar anneler gününüz kutlu olsun şimdiden.seneye inşallahh bebişlerimizle beraber kutlarız.
öpüyorummmmm kocamaaannnnn

ISILI MMMM
KARA GULUMMM ve goncasiiiiii :)))

hadiiiii sizldee yapinn kahvenizii gelinnnnnnnn gulummm sennnn sut yada ayrannnn olarakkk gell daha iyii bebiss icinn

PERIMMMMMMMMMM OJEMMM KIRMIZIIIIII BENIMMMMMMM :)))))

amin hayatım amin 2013e doğurmayan kalmasın ayol

kızlar folik asit içiyor musunuz

bennn hamisliktenn 6 ay once icmeye baslamistimmm folik icmekten emeklii olicimmmmmm :))))) 1 yil a 1 ayy kaldiiiiii :)))))) folikk iciyorummm simdi baska bir vitamin buldummmmmm hamilelik hazirlik vitamini onu iciyorummmmmmm
kizlarr tavsiye ederimmmmm adini yazimmm internetten bakin bakalim kafaniza uyarsa alinn bitkisell bideee

Pregnacare contetion vitabioticks
30 one a day tablets
folic acid 400 icindeeee

canım ben folik asitte 28lik kutudan 3. ye başladım da bebek gelmezse daha ne kadar içeyim çok içersem zararı olmaz mı

canım ben folik asitte 28lik kutudan 3. ye başladım da bebek gelmezse daha ne kadar içeyim çok içersem zararı olmaz mı

yokyokkk icc cnmmm biseyy olmazzzzz faydaliiii

canimm ben gunde 1 tane iciyorumm sende oyle yappp bu bitince folik plus al degistir olmazsaa onun icinde folikle beraber 2 vitamin daha varrr bence onu al
gunde 1 tane devam et icmeyeee

yokyokkk icc cnmmm biseyy olmazzzzz faydaliiii

canimm ben gunde 1 tane iciyorumm sende oyle yappp bu bitince folik plus al degistir olmazsaa onun icinde folikle beraber 2 vitamin daha varrr bence onu al
gunde 1 tane devam et icmeyeee

peki canım olur ederim benim folikde b vitamini de var ayrıca demir ilacı b12 ve troid ilacı içiyorum :2::2: bir ay sonra demir ve b12 bitiyo

DERAG cmmm tiroidlee ilgili bi ara konusalimm gecen saracoglunu dinledim bide yazdim neler yenmesi gerektigi ile ilgilii ba sanaa onlarii yazarimm burdann cnmmm
B vitamini ile ilgilide komplex igne var aslinda onuda tavsiye ederim cnmmmmm konusuruz yineee

OOOOOOOOOOOOlllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

AMANN yarrabbim yuzyilin derbisii ayy cokk heycan yapiyorummm BJK olaraktan bananeyseeeeeeeee
amaaa GS alsinn istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadii bakalimmm bolll sanssssssssssssssss

mucksssssssssssssssssssss

Formamı da giydiimmmm kociş onu böyle karşılayınca kuduruyoooooo pitişkommm benim bi tırnak sarııı bi tırnak laciiiiii derbiye özellllll

Ben kaçar kızlar kızanlarrrrrrrrr

Hepicimizin anneler günü kutlu olsun şimdidennnn. iNŞALLAH EVLAT Hasreti çeken her anne adayı önümüzdeki sene evlatlarıyla girer bu özel günee. Hepinizi seviyorum kızlar.

Eki Görüntüle 414060

Sarııııııııııııııı kırmızııııııııııııııı en büyük cim bom bommmmmm şampiyonum cimbomummmmmmmmmm

ONceliklee topigimizdekiii tazee annisleriiiiiinn sonrada listeye adini altin harflerle yazdirmayi bekleyennnn bizzzz anniss adaylarimizinnnn hepimizinnn annelerr gunuuuuuuuuu kutluuu olsunnnnnnnnnnnn....

EYY YUCEE rabbimmmm dogarkennn icimize koydugunnnn bizi vareden annelik duygusunuuuu ennn guzelll enn mutluu ve ennn hayirliiiii sekildeee ennn hayirlii enn guzell bebislerlee yasamamiziiii NASIP EYLEE yaa rabbimmmmmm
BU YILKI anneler gunuu hediyemizii dualarlaa bizeee sen verr ya rabbimmmm

bizi hayirli zamanda hayirli evlatlarimizlaa kavusturrrrr

AMINNNNNNNNNNNNNNNNN

kizlarrr nice annelerrr gununu birlikte mutlu yavrulu yuvalii kutlamak dilegi ve umidiyleeee

belkimm ilerdee birgunn anneler gunuu etkinligi yaparr bebislerimizleeeee bi bruchhdaa ailecenek haldee bulusurzzz bellimi olur..................

sizi seviyroum iyki varizzzzzzzzzzzzzzz

o zamann ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ooooooooOOOOOOOOOOOOOooooooooo ttuttu firlatti kalbimiiiii ezdii ustunuu cignediii zamanallaaa gecerr dedii zamannla zamnlaaaaa oooooooooooooooOOOOOOOOOOoooooooooo

bu arada konu ile alakasiz ama sunuda sizle paylasmak istedimmmmm:)))

her zaman heryerde en buyukkk KARTALLLLLLLLLLLLL
siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZ
siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZ
en buyukkkkk BESIKTASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

amaaaaaa GS yi destekledigimm bu gecedeee bizi mutlu eden GS ya tebriksssssss

MUCKSSSSSSSSSSSS

allaha emanet olalalimm hepimizzzzz

birdahaki anneler gunumuzu bebislerimizii koklaya koklayaa kutlamak dilegii ileeee................

canlarım hepinizin anneler günü kutlu olsun yavrularınız ve bizim canlarımız annelerimizle hepbırlıkte olmanız dılegıyle opuyorum sizi

simdi geldik evimize cok yorgunuz opuyorum sızııııııııııııı

muckssssssssss

canlarım öncelikle tüm hamişlerimizin daha sonrada sabırla anne olmayı bekleyen kardesleriminde anneler gününü canı gönülden kutlarım...sizleri cok seviyorum...
Annedir yüregi fazla dayanamaz
Herkez bıksa benden annem bana doymaz
Öper besler beni uyutur kalbinde
Annem burda olsun bana bişey olmaz

Hergün bakar bana kusurumu görmez
Günler gece olsa o ışıgı sönmez
Ellerim büyüdü avuçlarında
BİR TEK ANNEM OLSUN BANA BİŞEY OLMAZ..
buda annelerimiz için..ben ist.annem ankarada cooooook özledim..iyiki var ve iyiki benim annem allah basımızdan onu eksik etmesin..
sizi seviyorum :)

tontişlerim anne ve hamile olanların anneler gününü kutlarım bekleyin bizi seneye beraber anne olacaz şimdiden bizim de anneler günümüzü kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…