- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.861
BENDEeee evimii temizledimmmmm simdi kendimide temizlicukkkk sonraa suslenicukkkkk aksammm mac-yemekk varrrr ayy superr adrenalinn yaa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birazdanka kahvemi yapiipp gelicuukk insallahhh ojelerimii surerkenn kahvemidee icicemmmm kahvemeee arkadass ariyorummmmmmmmm
Deragunnummm ruyan hayir olsunnn insallahhh 2 dilegindeee gercekk olsunn cnmm benimmmmmm
allahh hepimiziii mutluu insanlardan eylesinnnnnn
hephephepp mutluu olalimmmmm insallahhhh tumm dileklerimizz gercekk olsun yuzumuzz hep gulsun insallahhhhh
HAKKEDIYORUZZZZZZ
muckssssssssssssss
BENDEeee evimii temizledimmmmm simdi kendimide temizlicukkkk sonraa suslenicukkkkk aksammm mac-yemekk varrrr ayy superr adrenalinn yaa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birazdanka kahvemi yapiipp gelicuukk insallahhh ojelerimii surerkenn kahvemidee icicemmmm kahvemeee arkadass ariyorummmmmmmmm
Deragunnummm ruyan hayir olsunnn insallahhh 2 dilegindeee gercekk olsunn cnmm benimmmmmm
allahh hepimiziii mutluu insanlardan eylesinnnnnn
hephephepp mutluu olalimmmmm insallahhhh tumm dileklerimizz gercekk olsun yuzumuzz hep gulsun insallahhhhh
HAKKEDIYORUZZZZZZ
muckssssssssssssss
kızlar folik asit içiyor musunuz
bennn hamisliktenn 6 ay once icmeye baslamistimmm folik icmekten emeklii olicimmmmmm :))))) 1 yil a 1 ayy kaldiiiiii :)))))) folikk iciyorummm simdi baska bir vitamin buldummmmmm hamilelik hazirlik vitamini onu iciyorummmmmmm
kizlarr tavsiye ederimmmmm adini yazimmm internetten bakin bakalim kafaniza uyarsa alinn bitkisell bideee
Pregnacare contetion vitabioticks
30 one a day tablets
folic acid 400 icindeeee
canım ben folik asitte 28lik kutudan 3. ye başladım da bebek gelmezse daha ne kadar içeyim çok içersem zararı olmaz mı
yokyokkk icc cnmmm biseyy olmazzzzz faydaliiii
canimm ben gunde 1 tane iciyorumm sende oyle yappp bu bitince folik plus al degistir olmazsaa onun icinde folikle beraber 2 vitamin daha varrr bence onu al
gunde 1 tane devam et icmeyeee
DERAG cmmm tiroidlee ilgili bi ara konusalimm gecen saracoglunu dinledim bide yazdim neler yenmesi gerektigi ile ilgilii ba sanaa onlarii yazarimm burdann cnmmm
B vitamini ile ilgilide komplex igne var aslinda onuda tavsiye ederim cnmmmmm konusuruz yineee
tamam canım aydınlatınlat beni bi ara ben şimdi anneler günü hediyemi alıp kayuınvlideme gidiyorum öptüm görüşrüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?