- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.881
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu mutlu olsuuunn :) Allaaaahhh bize de nasip etsiiinnnn
AAAAAMMMMMİİİİİNNNNNN!!!!!! :)
AMINNNNN cnmmm AMINNNNNNNNNN :))) enerjinn superrr biz gibiii hemennn avatarinaaa istediginn bebisinnn resminiii koyyy totemimizee takilllll cnmcmmm
hadi bakalim anneler gunundeeeeee bize sansss getirrr bizim topikte sanaa sans getirsinnnnnn
enn hayirlii zamandaaa enn guzell ugur bocuklerimizzz onceee gobuslerimizeeeeeee sonraaa kucaklarimizaaa KONSUNNNN
aminnnnnn
mucksssssssss herkeseeee
EN GUZELL ANNELER GUNUU HEDIYEMIZII YUCE RABBIMIZZZ bizeee sunsunn bu yill insallahhhhhhhhhhhhhhh
AMINNNN
ooooOOOOOooooOOOOOOooooOOOOOO TUTTU firlattii kalbimiii ezdii ustunuu cignediii zamannlaaa gecerr dedii zamanlaaa zamanlaaaaaaaaaaa
ben de demir ilacı kullanıyorum kızlar demirim düşükmüş şişede sıvı bir ilaç + akşamları folik asit içiyorum ama içeriğini bilmiyorum ilacın folbiol diye bir ilaç.. diğer değerlerim iyiymiş b12 falan iyi çıktı tahlillerde.. ama demir önemli dedi doktor kandaki oksijen vs şeyler demir sayesinde taşınıyomuş demirin eksik olursa bebeğin beslenemez bile dedi zaten düşük tehlikesi oluyomuş inşallah değerlerim yükselir biran önce
tatlım folik asiti ihmal etme. ben de kullanıyorum folbiol.. folbiol vücutta depolanamayan ama olması gereken vitamiinleri veriyomuş sanırım. doktor demişti. bende de tiroid var levotiron kullanıyorum normal değerlere döndü. ama sürekli kullanıcam artık. bana da tiroid için tedavi olmazsan bebeğin düşebilir, düşmezse de zeka özürlü olur dedi Allah korusun. o yüzden ilaçlarını sakın ihmal etme kontrollerine de git.. ama moralini de yüksek tut.. olacak olacak :)
ya bugün adetimin 8. günü ve biz hiç çalışmadık. çok üzgünüm çok..
ben de demir ilacı kullanıyorum kızlar demirim düşükmüş şişede sıvı bir ilaç + akşamları folik asit içiyorum ama içeriğini bilmiyorum ilacın folbiol diye bir ilaç.. diğer değerlerim iyiymiş b12 falan iyi çıktı tahlillerde.. ama demir önemli dedi doktor kandaki oksijen vs şeyler demir sayesinde taşınıyomuş demirin eksik olursa bebeğin beslenemez bile dedi zaten düşük tehlikesi oluyomuş inşallah değerlerim yükselir biran önce
selam violemmmmmmm. demirin hormon testlerindeki kısaltmasını biliyormusun? benmde bir değerim tam sınırda çıktı sanırım demir
PERIMMMMMMMMMMM caniminn iciiiiiii nasilsiinnn kuzummmmmm
ayy seninn bu fitil sonrasindaa kuttt diyeee tutarmi tutarrrrrrr haa cnmmmmm ( bu cumleyiiii ADD e kurmustummm yokk be cxnmm sadece 1 kere deneyebilduikkk demistiii sonuccc ortada sehzade geliiiiiiiii)))))
cnmmmm bizim mayiss hediylerimizziii allahh bizee nasip eder insallahhhhhhhhhhh
SEWAALLL immmmmmmmmmm cnmmmm IST damisinizz dondunuzmuuu eve geldikk nihayet yazmisiin amaaa ??????????
VIOLEMM cnmmm sendee hosgeldinn aramizaa sendee hemen bebiss avatariii yapp kendinee kuzummm :)))
pembem tilkimmmmm o kizz oylee ennn uzakdogulusndannnn :)) biz burdaaa dua ederkennn avatarindakii bebisii nasip etsinnn sana falan diyoruzz bak ona goree sonuclrina katlanirsin sonraaaa:))))
bu arada TIROID dengelemek icinnn dere otuuu yiyinnn bolbolll dedi saracogluu cnmmmm saracoglunun sitesine gir ordan bak bak tiroid icin caylar veriyooo
HOsgeldinizzz topigimizeeeeeeeeeee
bugunnn sogan kurumm bitti allaha sukurrrrrr
bir kurun daha sonuna geldik yapimda ve icimde buyuk basari saglayannn sahsima :))) hitabennn; allah emeklerimiii bosa cevirmesinnn veeee bisuruu biisuruuuu bebisleriiiii nasippp etsinnnnnnn insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnn
ya bu ay da her aydaa oldugu gibii yinee umitliyimmm :)))) ama gecen aylar kadar tinmiyorummm hadi bakalimm hayirliisiiiii
bu arada bizim geri donus sayimimiz basladiiiiiiiii son 11 gunnnnnnnnn sonraaaaaaaaaaaaa turkiyeeeeee
benim eşim tatar o yüzden gözler aynı o bebeğinki gibi tek farkı eşimin gözleri yeşil :) çekik göz baskın olduğu için muhtemelen bebeğiminki de öyle olacak
kiziimm bu bebisss tatar deilll dierkkkk capo issss iki japondan olmuss yaniiii sizinkii hele bidee yesillsee superrr olurrr kizimmm haksizlik etme bebisinieeeeeeeee yesil gozlu bi bebisss bullll :)))))))))))))))))
ayy allahimm hayirli sagliklii bebislerii versindeeeee yesilii kusurduuu ayy ac tavukmuyumm neyimmmmm :))))[/QUOTE
renkli gözlüsünü bulamadım olsun ya sağlıklı olsun datatar değildir zaten bu bildiğin çinli gibi... ama olsun :)
PERIMMMMMMMMMMM caniminn iciiiiiii nasilsiinnn kuzummmmmm
ayy seninn bu fitil sonrasindaa kuttt diyeee tutarmi tutarrrrrrr haa cnmmmmm ( bu cumleyiiii ADD e kurmustummm yokk be cxnmm sadece 1 kere deneyebilduikkk demistiii sonuccc ortada sehzade geliiiiiiiii)))))
cnmmmm bizim mayiss hediylerimizziii allahh bizee nasip eder insallahhhhhhhhhhh
SEWAALLL immmmmmmmmmm cnmmmm IST damisinizz dondunuzmuuu eve geldikk nihayet yazmisiin amaaa ??????????
tatlım folik asiti ihmal etme. ben de kullanıyorum folbiol.. folbiol vücutta depolanamayan ama olması gereken vitamiinleri veriyomuş sanırım. doktor demişti. bende de tiroid var levotiron kullanıyorum normal değerlere döndü. ama sürekli kullanıcam artık. bana da tiroid için tedavi olmazsan bebeğin düşebilir, düşmezse de zeka özürlü olur dedi Allah korusun. o yüzden ilaçlarını sakın ihmal etme kontrollerine de git.. ama moralini de yüksek tut.. olacak olacak :)
ya bugün adetimin 8. günü ve biz hiç çalışmadık. çok üzgünüm çok..
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gacılaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün itibari ile adet oldummmmmmmmm ve tedavıyeeeee basladımmmmmm yenı bata ne yazarsınız bılmemmmmmmmmmmm
ostörojen bant kullanıyorum ve bebıs tutmasa bıle adet tarıhımı gecıktırıyorrrrrrr
batım ne olacak sımdı benimmmmmmmmmmm
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gacılaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün itibari ile adet oldummmmmmmmm ve tedavıyeeeee basladımmmmmm yenı bata ne yazarsınız bılmemmmmmmmmmmm
ostörojen bant kullanıyorum ve bebıs tutmasa bıle adet tarıhımı gecıktırıyorrrrrrr
batım ne olacak sımdı benimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?