Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu mutlu olsuuunn :) Allaaaahhh bize de nasip etsiiinnnn

AAAAAMMMMMİİİİİNNNNNN!!!!!! :)

AMINNNNN cnmmm AMINNNNNNNNNN :))) enerjinn superrr biz gibiii hemennn avatarinaaa istediginn bebisinnn resminiii koyyy totemimizee takilllll cnmcmmm
hadi bakalim anneler gunundeeeeee bize sansss getirrr bizim topikte sanaa sans getirsinnnnnn

enn hayirlii zamandaaa enn guzell ugur bocuklerimizzz onceee gobuslerimizeeeeeee sonraaa kucaklarimizaaa KONSUNNNN

aminnnnnn

mucksssssssss herkeseeee

EN GUZELL ANNELER GUNUU HEDIYEMIZII YUCE RABBIMIZZZ bizeee sunsunn bu yill insallahhhhhhhhhhhhhhh
AMINNNN

ooooOOOOOooooOOOOOOooooOOOOOO TUTTU firlattii kalbimiii ezdii ustunuu cignediii zamannlaaa gecerr dedii zamanlaaa zamanlaaaaaaaaaaa

ben de demir ilacı kullanıyorum kızlar demirim düşükmüş şişede sıvı bir ilaç + akşamları folik asit içiyorum ama içeriğini bilmiyorum ilacın folbiol diye bir ilaç.. diğer değerlerim iyiymiş b12 falan iyi çıktı tahlillerde.. ama demir önemli dedi doktor kandaki oksijen vs şeyler demir sayesinde taşınıyomuş demirin eksik olursa bebeğin beslenemez bile dedi zaten düşük tehlikesi oluyomuş inşallah değerlerim yükselir biran önce

hemen değiştirdim :) böyle bişey olsun benimki

tatlım folik asiti ihmal etme. ben de kullanıyorum folbiol.. folbiol vücutta depolanamayan ama olması gereken vitamiinleri veriyomuş sanırım. doktor demişti. bende de tiroid var levotiron kullanıyorum normal değerlere döndü. ama sürekli kullanıcam artık. bana da tiroid için tedavi olmazsan bebeğin düşebilir, düşmezse de zeka özürlü olur dedi Allah korusun. o yüzden ilaçlarını sakın ihmal etme kontrollerine de git.. ama moralini de yüksek tut.. olacak olacak :)
ya bugün adetimin 8. günü ve biz hiç çalışmadık. çok üzgünüm çok..

canımdaha geç kalmadınkiii bundansonra başla bende bu ay 9.günden sonra başlayabildim fitil felan yüzündenn bişicik olmaz daha yumurtlamamışsındıırr

selam violemmmmmmm. demirin hormon testlerindeki kısaltmasını biliyormusun? benmde bir değerim tam sınırda çıktı sanırım demir

VIOLEMM cnmmm sendee hosgeldinn aramizaa sendee hemen bebiss avatariii yapp kendinee kuzummm :)))

pembem tilkimmmmm o kizz oylee ennn uzakdogulusndannnn :)) biz burdaaa dua ederkennn avatarindakii bebisii nasip etsinnn sana falan diyoruzz bak ona goree sonuclrina katlanirsin sonraaaa:))))

bu arada TIROID dengelemek icinnn dere otuuu yiyinnn bolbolll dedi saracogluu cnmmmm saracoglunun sitesine gir ordan bak bak tiroid icin caylar veriyooo

HOsgeldinizzz topigimizeeeeeeeeeee
bugunnn sogan kurumm bitti allaha sukurrrrrr

bir kurun daha sonuna geldik yapimda ve icimde buyuk basari saglayannn sahsima :))) hitabennn; allah emeklerimiii bosa cevirmesinnn veeee bisuruu biisuruuuu bebisleriiiii nasippp etsinnnnnnn insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnn

ya bu ay da her aydaa oldugu gibii yinee umitliyimmm :)))) ama gecen aylar kadar tinmiyorummm hadi bakalimm hayirliisiiiii

bu arada bizim geri donus sayimimiz basladiiiiiiiii son 11 gunnnnnnnnn sonraaaaaaaaaaaaa turkiyeeeeee

selam violemmmmmmm. demirin hormon testlerindeki kısaltmasını biliyormusun? benmde bir değerim tam sınırda çıktı sanırım demir

PERIMMMMMMMMMMM caniminn iciiiiiii nasilsiinnn kuzummmmmm
ayy seninn bu fitil sonrasindaa kuttt diyeee tutarmi tutarrrrrrr haa cnmmmmm ( bu cumleyiiii ADD e kurmustummm yokk be cxnmm sadece 1 kere deneyebilduikkk demistiii sonuccc ortada sehzade geliiiiiiiii)))))
cnmmmm bizim mayiss hediylerimizziii allahh bizee nasip eder insallahhhhhhhhhhh

SEWAALLL immmmmmmmmmm cnmmmm IST damisinizz dondunuzmuuu eve geldikk nihayet yazmisiin amaaa ??????????

ZEYTİNİİMMMMMMMM ne güzel yazmışsın be bitanemmmmmmmmmm seninde anneler günün kutlu olsun balımmmmmmm seneye küçük bebekin yanaklarından öpsün inşallahh

İDİLGAMMMUJJJXXXXXXXXXXXX azcık kalmış bebekimmmmm oley yuppiiiiiiiiiiiiiiii yeee yuppiii yooooooooooo

Ben bu ay çok gevşeğim varyaaaaaaaaaaa biliyorumki bu ayda gelmicek bebişşşşşş ama olsunnnnnn paşa gönlü ne zaman isterse kuzumunnnnnnnnn fazlasıyla relaxım

ya sorma pitişkom antibiyotikle beraber baya temizlendiğimi hissettim ama halvete geç kalmamak için adetin bittiği gün başladım kahve geliodu azıcık. Fitil bitti pembe kahveler devam edio sabah baya gelmişti anlamadım ama yumoş sancısı da var 2 güne gurklamam lazım inş.

benim eşim tatar o yüzden gözler aynı o bebeğinki gibi tek farkı eşimin gözleri yeşil :) çekik göz baskın olduğu için muhtemelen bebeğiminki de öyle olacak

benim eşim tatar o yüzden gözler aynı o bebeğinki gibi tek farkı eşimin gözleri yeşil :) çekik göz baskın olduğu için muhtemelen bebeğiminki de öyle olacak

kiziimm bu bebisss tatar deilll dierkkkk capo issss iki japondan olmuss yaniiii sizinkii hele bidee yesillsee superrr olurrr kizimmm haksizlik etme bebisinieeeeeeeee yesil gozlu bi bebisss bullll :)))))))))))))))))

ayy allahimm hayirli sagliklii bebislerii versindeeeee yesilii kusurduuu ayy ac tavukmuyumm neyimmmmm :))))

canımmmmm donduk canım eve aksam canakkaledeyızzzzzz

mucksssssssssssssssss

bütün annelerin, anne adaylarının ,bebegini bekleyen annelerin ve canım gibi sevdigim kendi annemin anneler günününü kutluyorum.

Rabbim bu güzel günde bütün evlat isteyen kullarının dualarını kabul eylesin yarrabbim kimsenin elini boş gözünü yollarda bırkamasın amin.

hamile anne adaylarınında rabbim saglıkla sıhhatle mutlulukla evlatlarını kucagına almayı nasip etsin amin.

bütün dualarımız kabul olsun kızlarrrr bu yıl topikte hamiş patlamsııı olsunnnnnnnnnnnnnnn inş.................... amin.......

canım ben de troid hastasıyım ben de kullanıyorum ilaçları hayırlısı bakalım

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gacılaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

opuyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dün itibari ile adet oldummmmmmmmm ve tedavıyeeeee basladımmmmmm yenı bata ne yazarsınız bılmemmmmmmmmmmm

ostörojen bant kullanıyorum ve bebıs tutmasa bıle adet tarıhımı gecıktırıyorrrrrrr

batım ne olacak sımdı benimmmmmmmmmmm

günaydınnn sevoşummm allah hakkında hayırlısını versinnn canmm benmmm..inşallahh hemn tutar bebişinnn..dualarım seninleee,doktor sana söler heralde tahmini regl tarihini

günaydın canım başladın demek tedavine hadi hayırlısı canım inş. bu sefer olucak tatlım sen yaptır bende peşindeyim henüz eşimi ikna edebilmiş değilim onu kandırıyım doğru tüpee

östrojen bantını doktorun mu önerdi sana yoksa tüm tüp bebek tedavlerinde kullanılıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…