Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

kullanılıyor bebegım adetın yogun gelmeye baslayınca takılıyor bant gobek yada kalcaya

amac bu ay yumurta gelıstırmemek benım donmuslarım varyaaa yumurta gelısıp embrıyoya baskı uygulamasın dıyee

benım bebıs tuttu haberını alırız ınsallah allahın ıznıyle

sonra sen benım bebıslerı soyleyerek kocısını ıkna edersınnnn

aama sadece donmuslarla denerken kullanılıyor canım ılk tedavıye baslayınca ılk transferde kullanmamıstım

Öncelikle herkesin anneler gününü kutluyorum, seneye hepimiz annelik heyecanını elimizde bebeişlerimizle yaşıyor oluruz inş, Seval ciğim kırmızı kart yemişsin tüb bebek tedavinde olumlu olur inş,
Kızlar ben de cuma demiştim ya size gittim yumoş bakıldı ama 4-5 beklerken sadece bir tanecik yumoş gelişmiş, biraz umutsuzlaştım ama doktorum umutlu ol hiç belli olmaz dedi, dün çatlatma iğnemi vuruldum, günleri değerlendiriyoruz, bakalım bir yumurtam tutarsa bebeiş olacak yoksa aşıma ve tüp bebek tedavisine geçmek gerek dedi ayrıca bu ay olmazsa rahim filmi istedi dr um Rabbim hayrılısını versin dün 14:00 de çatlatma iğnemi vurdum bakalım çatlayacak mı???

tamam sevvalim çok güzel anlattın çok güzel anladım yumurtlama diye taktılar onu sana ama canım benim arkadaşıma takmışlardı o ay hamile kaldı rahim duvarı kalınlaşsın diye taktılar demişti acaba oda tüp mü yaptırdı da demedi kimseye çünkü bide öncesinde düşüğü vardı yoksa ona başka bi bant mı taktılar
inşallah bitanemmm senin tutsundaaa benim kocişi kandırmam daha kolay olurr

amiiiin canım inşallah öle olur rabbim bi daha ki anneler gününü bebeişlerimizle görmemizi nasip eder inş.

Yanii canım normalde zaten tek tabanca ile mücadele veriyoz kii Canım moralini yüksek tut rahat ol

günaydın canlarım ballarım kaymaklı ekmek kadayıflarımmmmmmmmm ballı çöreklerim tahinli ketelerim fındıklı baklavalarımmmmmmmmmm hepinizeeeeeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnn nasılsın acep biz çok iyiyiz çok şükür ne yapaılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çalışıyozzzzzzzzzzz geneeeeeeeeeeeeeeeee geldik işeeeeeeeeeeeeee bööööööööööööööööööööööööööö
hepinizi kocaman öptükkkkkkkkkkkkkkkkkk

BİZDEE ÖPÜYOZ CANIIMMM SİZEDE GÜNAYDINNLARRRR BİZDE İŞTEYİZ CANIM NAPAK BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ İŞ BULANA KADAR İŞ İŞ DİYE DUA ETTİM ŞİMDİ BÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM CANIM HEP ÖLE OLUN İNŞLAH CANIM ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ KOCİŞ NAPTI SANA ÇİÇEK FİLAN VARMIYDI? AYY SİZİN Kİ ÇOK HEYCANLI MUTLU GEÇMİŞTİR DİMİİ MAŞLAHHH DİYİMDE

Son düzenleme:
huhu ben geldim kızlar dün anneannenin yanındaydık güzel bir gün oldu herkesin anneler günü kutlu olsun allahım bizlerede tattırsın o heyecanı sevgiyi mutluluğu bi dahaki pazartesi randevumuz var kızlar doktora gidicez bizzz

aminn canııımm
ayy anneanne nekadar mutlu olmuştur. Hadi hayırlı haberler getirirsin inş. Canım sen kalp atışını duymuştun dimi

yok hayatım zübeyde doğum evine çoook geç randevu alabildim filiz akaltuna onu tavsiye ettiler ben sadece geçenlerde gece 1 gibi acilden mide şikayetimden gittim ve keseyi gördüm o kadar henüz kalp atışını dinleyemedim ama durumum iyi kanamam vs birşeyim yok
gerçi bilmiyorum bebeğin kalp atışı yoksa durmuşsa her hangi bi belirtisi varmı

benim kocişim bana küpe almış hediye paketinide kızımın eline tutturmuş bak diyor kızım sana anneler günü hediyesi almış diyor sonra aldım bebişin elinden açtımki küpecikler bayıldımmmm
Allah seneyede size nasip etsin bebişlerinizden anneler günü hediyesi almak inaşşallahhhhhhhhh
canlarımmmmmmmm
bu arada bişey sorcam yaaa
ovulasyıonn testlerinde üst üste 2-3 gün çift çizgi çıkan sonra silikleşen birileri varmı
neden bu kadar sürüyor 1 gün olması gerekmiyormu çift çizginin?

günaydınnn kızlaaarrrrr
hepimiz için hayırlı mutlu huzurlu bir hafta olur inşallahhhh

karagülcüm Allah korusun bebeğin kalbi durduğunda bi belirti olmuyo benim başıma geldi maleseffff.
Allahın izniyle bebişin iyidir canım sağlıkla gelir annesine inşallahhh

Canm en koyu çizgi hangi gün çıktı?

Canlarımmmmmazgın pisicanlarımmm kuzucuklarımmmmm günaydınnnnnnnnn günaydıınnmnnn sizlere bu satırları yazarken ayaklarım duvarda bilin bakalım neden Maraton başladı hadi bakalımmmmmmmmmm

AMAN MAŞALLAH CANIMM
BAK ŞİMDİİ BAK BAAAKKK NİYE ÖLE SÖYLÜYON KALBİ DURMUŞSAA BELİRTİ NE DEMEK CANIM ALLAHIN İZNİYLE KALP ATIŞINIDA DUYUCAN KUCAĞINADA ALICAN TAMMA MIIIII

canlarımmmmmazgın pisicanlarımmm kuzucuklarımmmmm günaydınnnnnnnnn günaydıınnmnnn sizlere bu satırları yazarken ayaklarım duvarda bilin bakalım neden Maraton başladı hadi bakalımmmmmmmmmm

günaydınn perim
canım allah iyiliğini versin Indirince yazardın yaa bizden de ayrı duramıyo yoksa ayaklarıda indiremiyooo
Hadi sana iyi mesailer canım eee maraton bu kolay değilll

aynen canımn öle vesvese vermek yok bebeşimde bana kavuşmayı bekliyo...kızlar en çok da neyi istiyorum karında hareketleri anlaşılıyo tekmelemesi onu istiyorum videoya çekiyordum babası o zaman pamukkkale turzm de çalışıyordu 2 gün gelmediği oluyordu öle izliydu babası bundada istiyorum bi an önce o günlerin gelmesini kucağıma almayı

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini bekliyoruz Sevoşum

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

feryal_efe NOBAT: 15 Mayıs

Viole NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

medmus NOBAT: 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…