- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.901
günaydın canım başladın demek tedavine hadi hayırlısı canım inş. bu sefer olucak tatlım sen yaptır bende peşindeyim henüz eşimi ikna edebilmiş değilim onu kandırıyım doğru tüpee
östrojen bantını doktorun mu önerdi sana yoksa tüm tüp bebek tedavlerinde kullanılıyor mu ?
kullanılıyor bebegım adetın yogun gelmeye baslayınca takılıyor bant gobek yada kalcaya
amac bu ay yumurta gelıstırmemek benım donmuslarım varyaaa yumurta gelısıp embrıyoya baskı uygulamasın dıyee
benım bebıs tuttu haberını alırız ınsallah allahın ıznıyle
sonra sen benım bebıslerı soyleyerek kocısını ıkna edersınnnn
amiiiin canım inşallah öle olur rabbim bi daha ki anneler gününü bebeişlerimizle görmemizi nasip eder inş.öncelikle herkesin anneler gününü kutluyorum, seneye hepimiz annelik heyecanını elimizde bebeişlerimizle yaşıyor oluruz inş, seval ciğim kırmızı kart yemişsin tüb bebek tedavinde olumlu olur inş,
kızlar ben de cuma demiştim ya size gittim yumoş bakıldı ama 4-5 beklerken sadece bir tanecik yumoş gelişmiş, biraz umutsuzlaştım ama doktorum umutlu ol hiç belli olmaz dedi, dün çatlatma iğnemi vuruldum, günleri değerlendiriyoruz, bakalım bir yumurtam tutarsa bebeiş olacak yoksa aşıma ve tüp bebek tedavisine geçmek gerek dedi ayrıca bu ay olmazsa rahim filmi istedi dr um rabbim hayrılısını versin dün 14:00 de çatlatma iğnemi vurdum bakalım çatlayacak mı???
günaydın canlarım ballarım kaymaklı ekmek kadayıflarımmmmmmmmm ballı çöreklerim tahinli ketelerim fındıklı baklavalarımmmmmmmmmm hepinizeeeeeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnn nasılsın acep biz çok iyiyiz çok şükür ne yapaılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çalışıyozzzzzzzzzzz geneeeeeeeeeeeeeeeee geldik işeeeeeeeeeeeeee bööööööööööööööööööööööööööö
hepinizi kocaman öptükkkkkkkkkkkkkkkkkk
huhu ben geldim kızlar dün anneannenin yanındaydıkGüzel bir gün oldu herkesin anneler günü kutlu olsun allahım bizlerede tattırsın o heyecanı sevgiyi mutluluğu bi dahaki pazartesi randevumuz var kızlar doktora gidicez bizzz
benim kocişim bana küpe almış hediye paketinide kızımın eline tutturmuş bak diyor kızım sana anneler günü hediyesi almış diyor sonra aldım bebişin elinden açtımki küpecikler bayıldımmmm
Allah seneyede size nasip etsin bebişlerinizden anneler günü hediyesi almak inaşşallahhhhhhhhh
canlarımmmmmmmm
bu arada bişey sorcam yaaa
ovulasyıonn testlerinde üst üste 2-3 gün çift çizgi çıkan sonra silikleşen birileri varmı
neden bu kadar sürüyor 1 gün olması gerekmiyormu çift çizginin?
inş. arkadaşım her gün onun umudu ile yaşıyorum inş. bebişime kavuşur doya doya koklarım onu
AMAN MAŞALLAH CANIMMyok hayatım zübeyde doğum evine çoook geç randevu alabildim filiz akaltuna onu tavsiye ettiler ben sadece geçenlerde gece 1 gibi acilden mide şikayetimden gittim ve keseyi gördüm o kadar henüz kalp atışını dinleyemedim ama durumum iyi kanamam vs birşeyim yok
gerçi bilmiyorum bebeğin kalp atışı yoksa durmuşsa her hangi bi belirtisi varmı
canlarımmmmmazgın pisicanlarımmm kuzucuklarımmmmm günaydınnnnnnnnn günaydıınnmnnn sizlere bu satırları yazarken ayaklarım duvarda bilin bakalım nedenMaraton başladı hadi bakalımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?