Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınn perim
canım allah iyiliğini versin Indirince yazardın yaa bizden de ayrı duramıyo yoksa ayaklarıda indiremiyooo
Hadi sana iyi mesailer canım eee maraton bu kolay değilll
hehhe duramıyorum sizsinnnn Hafzoşum canım beniiimmmmmm seviom seniiiiiiii

Karagülümle goncasııı ne güzel heyecanlar bunlar değilmi arkadaşımmmmmmm inşallahhhh sağlıkla kucağına da alıcaksınn tekmeleri de yiceksin Allahın izniyleeeeeeeeee

inş. Arkadaşım her gün onun umudu ile yaşıyorum inş. Bebişime kavuşur doya doya koklarım onu

darısı başımıza canım duandan eksik etme bizi
bizim bi akrabanın 4 yıl çocuğu olmadı bi hesap yaptım 48 kez hayalkırıklığından sonra kavuşmuş bebişine ne kadar zor dimi üstelik doktorlar hiç bişeyiniz yok olur diyodu

bende 18 i tamamladım bakalım kaça kadar çıkıcam

bende seni seviyooomm karaböcüğüüümmm

ya ben kocişi yatağa bağlasam nasıl olur? adamla bi türlü çalışamıyoruz yaa en iyisi bağlayım yatağa aklıma geldikçe çarpayım adamı
bu arada listeye 3 haziran diye sen gene de ekle canım her ne kadar çalışamasak da belki olur. geç kalmış sayılmam zaten şu an... :)

sevo senden hayırlı haberler bekliyoruz vallaa
kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun allahım kucaklarımızla doldursun bebişleri valla tekmeliversinler bizi karnımızda

Canlarımmmmmazgın pisicanlarımmm kuzucuklarımmmmm günaydınnnnnnnnn günaydıınnmnnn sizlere bu satırları yazarken ayaklarım duvarda bilin bakalım neden Maraton başladı hadi bakalımmmmmmmmmm

günaydın canımmm aman sakın kalkma yerinden bu ay olacak,nazlı kelebek gelecek inşallahhhhh.
bende adetimi bekliyorum kürtajdan sonra 40 günü buluyo diolar ama inşallah 28.günde olurum,artık çalışmalara başlamak heyecanlamak belirtileri hamişliğe yormak istiyoruuuummmmmmm

bende seni seviyooomm karaböcüğüüümmm

Çalış canımmm çalışşşş aaa çalışmayana bebik yokkkkkkkk. ekliyorummm geç kalmadın hadi tam zamanııııı
Ay canım sen hala adet olmadınn hadi bu ayın çok önemli hemencecik gelicek inş bebişin kuzummmmmmmmm ivit yaaa bişi olduğunda acaba hamiş miyim demek çok tatlıııı
en koyu çizgi dün çıktı canım

Canım 2 çizgi çoğunlukla çıkıyor dün en koyu çıktıysa bugünde öyle çıkması normal. Dün LH hormonun pik yapmış bugün daha siliktir asıl dü önemliydi çalıştın dimiii, ama bugünde çok önemliiii bugünde çalış sonra 1 gün ara verip tekrar çalış canmmmm

Kızlar yabancı sitelerden edindiğim yen ve önemli bir bilgiyi sizle paylaşmak istiyorum. Kegel egzersizi, bu egzersiz kabaca rahmi sıkıp gevşetmek anlamına geliyor. Bize göre halvet onlara göre BEBEK DANSIndan sonra kegel egzersizi yapmak rahmin spermi 'somurmasına' içine çekmesine olanak sağlıyor ve yumoşlara ulaşmasını sağlıyor.

Denemeden OMAZZZZZ Şuan buldum bunu yarın denicem

Bu egzersizi yapmanın en kolay yolu bişlerken bişimizi tutup bırakmak tutup bırakmak, bu sayede rahim kaslarını güçlendirip halvet hazzını arttırıyoruzzzzzzz

Yalnız halvet sonrası kegeli abartmıyoruz çünkü bazıları bu egzersizin yumoşa yüzen spermlerini yolunu şaşırtma etkisinin olduğunu da söylemiş. Bilemedim şimdi yapsak mı yapmasak mı salsak mı

Bu sabah eşime infertiliteyi anlatırken nasıl bi prof eda takındıysam bana direk sen jinekolog olmalıydın dedi hahahahahh

HEYOoooooOOOOoooOOOOOooooOOOOOoo

TUMM DILEKLERIMIZIN GERCEK olduguuuuuuuuu cokkk guzelll birrr gun olsunnnnnn gunumuzzz aydinnn olsunnnnnNNNNNNNNnnnn

PERIMMMM
kutluu halvett haftann hayirliiiiiii YUMURTLARINNN SAGLIKLIII catlamayaa catlatmayaaaaa hazirrrlikliiii SPERMCANLARINNNNN supermennnn GIBII HIZLIIII SAGLIKLII GUCLUUUU ve capkinnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayilrisiylaaa yumurtunuuuu gitsinnn bulsunnnnnnnnnnnnn cnmmmm benimmmmmmmmmmmmm

HERKESEEEEEEEE HAYILRIII HAFTAAAAA hayirlii gunnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:118::118::118::119::119::119::119::119:

perimmm döktürmüşsün yine bilgileri canım hayırlara vesile olsun inşallaaahhhhhh

pidilim günaydın hoşgeldinnn canım haftaya hamişliğini kutlarızz Rabbimin izniyle inşalllaaaahhhh

anladım canım çok teşekkür edertim dün çalıştık
bugün deeeee gene eve gidince çalışcazzzzzzzz osnra bir ara verip geneeeeeeeeeeeeeeeee
inaşşallahhhhhhhhhh sonrada gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın idilgamm
sanada harikaaa bi hafta diliyorum cnm bnm
Idilgam siz 11 gün sonra türkiye'ye geliceksiniz yaaa tekrar gitmiyceksiniz dimi

kızlar bakın başka bir topikte ne gördüm deneyen varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…