- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.921
hehhe duramıyorum sizsinnnn Hafzoşum canım beniiimmmmmm seviom seniiiiiiiigünaydınn perim
canım allah iyiliğini versinIndirince yazardın yaa bizden de ayrı duramıyo yoksa ayaklarıda indiremiyooo
Hadi sana iyi mesailer canım eee maraton bu kolay değilll
aynen canımn öle vesvese vermek yok bebeşimde bana kavuşmayı bekliyo...kızlar en çok da neyi istiyorum karında hareketleri anlaşılıyo tekmelemesi onu istiyorum videoya çekiyordum babası o zaman pamukkkale turzm de çalışıyordu 2 gün gelmediği oluyordu öle izliydu babasıbundada istiyorum bi an önce o günlerin gelmesini kucağıma almayı
inş. Arkadaşım her gün onun umudu ile yaşıyorum inş. Bebişime kavuşur doya doya koklarım onu
hehhe duramıyorum sizsinnnn hafzoşum canım beniiimmmmmm seviom seniiiiiiii
karagülümle goncasııı ne güzel heyecanlar bunlar değilmi arkadaşımmmmmmm inşallahhhh sağlıkla kucağına da alıcaksınn tekmeleri de yiceksin allahın izniyleeeeeeeeee
Canlarımmmmmazgın pisicanlarımmm kuzucuklarımmmmm günaydınnnnnnnnn günaydıınnmnnn sizlere bu satırları yazarken ayaklarım duvarda bilin bakalım nedenMaraton başladı hadi bakalımmmmmmmmmm
Canm en koyu çizgi hangi gün çıktı?
hehhe duramıyorum sizsinnnn hafzoşum canım beniiimmmmmm seviom seniiiiiiii
karagülümle goncasııı ne güzel heyecanlar bunlar değilmi arkadaşımmmmmmm inşallahhhh sağlıkla kucağına da alıcaksınn tekmeleri de yiceksin allahın izniyleeeeeeeeee
Çalış canımmm çalışşşş aaa çalışmayana bebik yokkkkkkkk. ekliyorummm geç kalmadın hadi tam zamanıııııya ben kocişi yatağa bağlasam nasıl olur? adamla bi türlü çalışamıyoruz yaaen iyisi bağlayım yatağa aklıma geldikçe çarpayım adamı
bu arada listeye 3 haziran diye sen gene de ekle canım her ne kadar çalışamasak da belki olur. geç kalmış sayılmam zaten şu an... :)
Ay canım sen hala adet olmadınn hadi bu ayın çok önemli hemencecik gelicek inş bebişin kuzummmmmmmmmgünaydın canımmm aman sakın kalkma yerinden bu ay olacak,nazlı kelebek gelecek inşallahhhhh.
bende adetimi bekliyorum kürtajdan sonra 40 günü buluyo diolar ama inşallah 28.günde olurum,artık çalışmalara başlamak heyecanlamak belirtileri hamişliğe yormak istiyoruuuummmmmmm
en koyu çizgi dün çıktı canım
ilişkiden yarım saat sonra yapılmalıymıışşş o zaman işe yarıyormuş
Çalış canımmm çalışşşş aaa çalışmayana bebik yokkkkkkkk. ekliyorummm geç kalmadın hadi tam zamanııııı
Ay canım sen hala adet olmadınn hadi bu ayın çok önemli hemencecik gelicek inş bebişin kuzummmmmmmmmivit yaaa bişi olduğunda acaba hamiş miyim demek çok tatlıııı
Canım 2 çizgi çoğunlukla çıkıyor dün en koyu çıktıysa bugünde öyle çıkması normal. Dün LH hormonun pik yapmış bugün daha siliktir asıl dü önemliydi çalıştın dimiii, ama bugünde çok önemliiii bugünde çalış sonra 1 gün ara verip tekrar çalış canmmmm
İyi geceler kizlar bence idrar testinden once fransizlarin yaptigi testi deneyin. Bi kabin icine idrarinizi yapin ve kabin icine hic kullanilmamis bi igne atin. Kabi ya bi kapakla yada aluminyum folye ile kapatin.8 saat hic acmayin actiktan sonra igne ayni haldeyse hamile degilsin. Ama igne sararmis kuflenmis yada kararmissa hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?