Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
anladım canım çok teşekkür edertim dün çalıştık
bugün deeeee gene eve gidince çalışcazzzzzzzz osnra bir ara verip geneeeeeeeeeeeeeeeee
inaşşallahhhhhhhhhh sonrada gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

aman canım çalışşşş

ben yumoş günümü kaçırdım uyuz koçiş yorgunmuş
Kocişede kızamam kii hiçç bende arkasından atıp tutum Yüzünü görene kadar

ayy canım fransızlar 1. Dünya savaşında filan testte para vermemk için mi icat etmişler acaba başka bişey bulamadılar mı 8 saat kim bekleyecek

he he canım güldürdürn beni yaaa
ne güzel yazmışsın ne bileyim kız öyle yazmış deneyen olsada keşke söylese
hamilelik testlerini canımız çıkıyor almaktan doğruysa güzel yöntem aslında beklerdik naapak??

kızlar yaaa ben çok uykusuz halsiz can sıkıntısından patlıyorum şimdi baş ağrım var sürekli esniyorum gözümden yaşlar akıyor böle etrafımda 45 yaşındaki abla var benden dinç ya ben nie böyleyim hamilelik değil çünkü hamile kalmadan öncede böyleyim erken yatsamda geç yatsamda hep böleyim ben nazar falan mı nedir bu anlamadım

bu arada bebişimi kaybettiğimde ümmü sübyan diyip nazar duası vermişti tanıdık hoca (para karşılığı vs. değil)zaten öle herkese bakan biri değil kendisi sadece bebeğimin öldüğünü duyunca yıldızın düşüük tür dedi şuan çok halsizim ben

Günaydın idilgamm
sanada harikaaa bi hafta diliyorum cnm bnm
Idilgam siz 11 gün sonra türkiye'ye geliceksiniz yaaa tekrar gitmiyceksiniz dimi

yokyokkk donucezz cnmmmm kesin donus 15 eylul allah izin verirse :) 15 eylul is basii bennnn ((

insallahh cnmm hepimizeeeeeeeee sansliii mutluu huzurluu iyi haberlerleee doluu bir hafta olsunnn

İdilgammmmmmmaaaaaaaaşkmmmmmmmmmmmmmmmmm bebekoookoooommmmmmmmmmm inşallah bitanemmmm inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh tam 2 gün sonra çatlıyor yumoşum tam kocamı tanıdığım gün. Tesadüfe bak mucize olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh özlediiimmmmmmuuuuujxxxxxxx az kaldı türkiye yollarına oleyyyyyyy
perimmm döktürmüşsün yine bilgileri canım hayırlara vesile olsun inşallaaahhhhhh

pidilim günaydın hoşgeldinnn canım haftaya hamişliğini kutlarızz Rabbimin izniyle inşalllaaaahhhh
İnşallah ışılım bebeğmmmmmmmmmm
haaa haaaaaaaa perimm bende geçengün sana jinekolog demiştim
ahahhahahh iviiit hafzakım zaten kocişte ben öyle ballandırarak anlatınca dayanamadı halvet olduuu hahahhahhah
anladım canım çok teşekkür edertim dün çalıştık
bugün deeeee gene eve gidince çalışcazzzzzzzz osnra bir ara verip geneeeeeeeeeeeeeeeee
inaşşallahhhhhhhhhh sonrada gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
süpersin canmmmm hadi hayırlı haberler olsun inşşşşşşşş
canım boşver hacıyı hocayı sen Allaha tevekkel ol dua et doktora git vitamin felan versin olmadı.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız alışmaya çalışacam

Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm kelebek mi bekliyorsunnnn ????

MERHABALAR KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELDİK 9+1 GÜNLÜK OLMUŞUZ TATLI TEYZELERİ
BENİM SON ADET TARİHİM 10 MARTTI YANİ BU HESABA GÖRE BEN AYIN 12 SİNDE HAMİLE KALMIŞIM BAYA BAYA ERKEN YIMURTLAMIŞIM NASIL OLDUYSA BENDE ANLAMADIM VALLA
ÇOK HIZLIYIM MAŞALLAH

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız alışmaya çalışacam

canım benim hoşgeldin
aramıza bir katılan pirrrrrr katılıyor bir daha çıkmak bilmiyor
merak etme sende sabah akşam bizi düşünürsün artık girmeden duraamazsınnnnn
yaş kaç hamişlik falanmı istiyorsun haydi hayırlısdı bakalım ne kadar zamandır bekliyorsun canım?

Benim bu ay yumoş tam kocişle tanışmamızın 3. yılında çatlıyorrr bu nasıl bir bohemdiirrrrr nasıl bir tesadüftürrr diyin bana anoooyyyyyy

Benim bu ay yumoş tam kocişle tanışmamızın 3. yılında çatlıyorrr bu nasıl bir bohemdiirrrrr nasıl bir tesadüftürrr diyin bana anoooyyyyyy

canım hadi bakalım çok iyi değerlerndir sakın kaçırmaaaaa
biz değerlendirdik bakalım haydi haırlısı 10 gün sonra erken gebelik testi yapacam bakalım çıkacak mı?

canım hadi bakalım çok iyi değerlerndir sakın kaçırmaaaaa
biz değerlendirdik bakalım haydi haırlısı 10 gün sonra erken gebelik testi yapacam bakalım çıkacak mı?

Ayyyy iviiiiiittttt hemen döllenirse çıkarrrrrr inşallahhhh yaa. Bak hoppidi hoppidi hoplayıp zıplama akıllı uslu dur yerleşmeye çalışan bebişi rahatsız etmeeeeeeee

Oleyyyyyyyyyyyyy test zamanlarına az kaldıııııııııııı Testimi getir Sebastiannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
yawruuu kuşlaaaarrr nabıyonuz bee yaaaa
ben hep aynı be yaaa
Kız ponjukkk nerdesin sennnnn ayollllllll

canişkooommmmmm yerim ben onuu yerimmmm ooyyyyyyy. Herkesin yumurtlaması farrklı oluo işte canımcımmmmmm doğum ne zaman inşallahhhhhhhhh

evet haklısın canım sakin olmak lazım
hayırlısı olsun dua ediverin gıııııııııııııı
nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…