- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.941
anladım canım çok teşekkür edertim dün çalıştık
bugün deeeee gene eve gidince çalışcazzzzzzzz osnra bir ara verip geneeeeeeeeeeeeeeeee
inaşşallahhhhhhhhhh sonrada gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bakın başka bir topikte ne gördüm deneyen varmı acaba?
ayy canım fransızlar 1. Dünya savaşında filan testte para vermemk için mi icat etmişler acaba başka bişey bulamadılar mı 8 saat kim bekleyecek
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımbana yardımcı olursanız alışmaya çalışacam
Günaydın idilgamm
sanada harikaaa bi hafta diliyorum cnm bnm
Idilgam siz 11 gün sonra türkiye'ye geliceksiniz yaaa tekrar gitmiyceksiniz dimi
İdilgammmmmmmaaaaaaaaşkmmmmmmmmmmmmmmmmm bebekoookoooommmmmmmmmmm inşallah bitanemmmm inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh tam 2 gün sonra çatlıyor yumoşum tam kocamı tanıdığım gün. Tesadüfe bak mucize olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh özlediiimmmmmmuuuuujxxxxxxx az kaldı türkiye yollarına oleyyyyyyyHEYOoooooOOOOoooOOOOOooooOOOOOoo
TUMM DILEKLERIMIZIN GERCEK olduguuuuuuuuu cokkk guzelll birrr gun olsunnnnnn gunumuzzz aydinnn olsunnnnnNNNNNNNNnnnn
PERIMMMM
kutluu halvett haftann hayirliiiiiii YUMURTLARINNN SAGLIKLIII catlamayaa catlatmayaaaaa hazirrrlikliiii SPERMCANLARINNNNN supermennnn GIBII HIZLIIII SAGLIKLII GUCLUUUU ve capkinnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayilrisiylaaa yumurtunuuuu gitsinnn bulsunnnnnnnnnnnnn cnmmmm benimmmmmmmmmmmmm
HERKESEEEEEEEE HAYILRIII HAFTAAAAA hayirlii gunnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:118::118::118::119::119::119::119::119:
İnşallah ışılım bebeğmmmmmmmmmmperimmm döktürmüşsün yine bilgileri canım hayırlara vesile olsun inşallaaahhhhhh
pidilim günaydın hoşgeldinnn canım haftaya hamişliğini kutlarızz Rabbimin izniyle inşalllaaaahhhh
ahahhahahh iviiit hafzakım zaten kocişte ben öyle ballandırarak anlatınca dayanamadı halvet olduuu hahahhahhahhaaa haaaaaaaa perimm bende geçengün sana jinekolog demiştim
süpersin canmmmm hadi hayırlı haberler olsun inşşşşşşşşanladım canım çok teşekkür edertim dün çalıştık
bugün deeeee gene eve gidince çalışcazzzzzzzz osnra bir ara verip geneeeeeeeeeeeeeeeee
inaşşallahhhhhhhhhh sonrada gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım boşver hacıyı hocayı sen Allaha tevekkel ol dua et doktora git vitamin felan versin olmadı.kızlar yaaa ben çok uykusuz halsiz can sıkıntısından patlıyorum şimdi baş ağrım var sürekli esniyorum gözümden yaşlar akıyor böle etrafımda 45 yaşındaki abla var benden dinç ya ben nie böyleyim hamilelik değil çünkü hamile kalmadan öncede böyleyim erken yatsamda geç yatsamda hep böleyim bennazar falan mı nedir bu anlamadım
bu arada bebişimi kaybettiğimde ümmü sübyan diyip nazar duası vermişti tanıdık hoca (para karşılığı vs. değil)zaten öle herkese bakan biri değil kendisi sadece bebeğimin öldüğünü duyunca yıldızın düşüük tür dedi şuan çok halsizim ben
Benim bu ay yumoş tam kocişle tanışmamızın 3. yılında çatlıyorrr bu nasıl bir bohemdiirrrrr nasıl bir tesadüftürrr diyin bana anoooyyyyyy
canım hadi bakalım çok iyi değerlerndir sakın kaçırmaaaaa
biz değerlendirdik bakalım haydi haırlısı 10 gün sonra erken gebelik testi yapacam bakalım çıkacak mı?
Kız ponjukkk nerdesin sennnnn ayollllllllyawruuu kuşlaaaarrr nabıyonuz bee yaaaa
ben hep aynı be yaaa
MERHABALAR KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELDİK 9+1 GÜNLÜK OLMUŞUZ TATLI TEYZELERİ
BENİM SON ADET TARİHİM 10 MARTTI YANİ BU HESABA GÖRE BEN AYIN 12 SİNDE HAMİLE KALMIŞIM BAYA BAYA ERKEN YIMURTLAMIŞIM NASIL OLDUYSA BENDE ANLAMADIM VALLA
ÇOK HIZLIYIM MAŞALLAH
Ayyyy iviiiiiittttt hemen döllenirse çıkarrrrrrinşallahhhh yaa. Bak hoppidi hoppidi hoplayıp zıplama akıllı uslu dur yerleşmeye çalışan bebişi rahatsız etmeeeeeeee
Oleyyyyyyyyyyyyy test zamanlarına az kaldııııııııııııTestimi getir Sebastiannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?