Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm kızlar. nasılsınız... inş hepiniz iyisinizdir. ŞÖYLE KABACA Bİ GÖZ ATTIM addd83 gözün aydın canım... allah hepinize nasip etsin inşşş.

BU ARADA HAMİŞ OLAN OLMAYAN, ÇOCUĞU OLAN OLMAYAN HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYOR, ÖPÜYORUM KOCAMANNNNN

Kız ponjukkk nerdesin sennnnn ayollllllll

canişkooommmmmm yerim ben onuu yerimmmm ooyyyyyyy. Herkesin yumurtlaması farrklı oluo işte canımcımmmmmm doğum ne zaman inşallahhhhhhhhh

ANNESİ GİBİ 15 ARALIK NORMAL DOĞUM OLURSA TABİKİ
AMA BÜYÜ İHTİMAL SEZERYAN OLCAM BEN KULLANDIĞIM KAN SULANDIRICI İĞNEDEN DOLAYI O VAKİT 10 GÜN ÖNCE FALAN ALINIYORMUŞ SANIRIM HAYIRLISI BAKALIM
2 HAFTA SONRA İKİLİ TESTİMİZE GİRCEZ İNŞALLAH ONUDA GEÇERİZ KAZASIZ İYİ BİR ŞEKİLDE
BİRDE HAFİF BİR KANAMA GÖRDÜ KESENİN 5 CM FALAN YANINDA ÖNEMSİZ BİRŞEY AMA DEDİ TEDBİR AMAÇLI HAFTADA 1 VURUNALIM DEDİ DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İĞNEYMİŞ. LEKELENMEN OLURSA 3 GÜNDE BİR VURUN DEDİ İNŞALLAH OLMAZ BİRŞEY
KULLANDIĞM İĞNELER YETMEZMİŞ GİBİ İĞNE KOLİK OLCAM YAKINDA
AMMA KONUŞTUM YAHUUU BENDE BİRİNİ BEKLİYORMUŞUM SORSUNDA ANLATAYIM DİYE SANIRIM
SAĞOL TATLIM FERAHLIYORUM BÖYLE KONUŞTUKÇA SİZİN DESTEĞİNİZİ GÖRDÜKÇE
ALLAHIM SİZEDE TEZ VAKİTTE VERSİN İNŞALLAH

Amin canm benim aminnnnnnn hiçbişicik olmaz Allahın izniyleeee ayyy aynı gün olsaymış süper çok değişik olurmuşşş olsunnn sağlıkla doğsunda yavrumuzz oyyyyyyyyy

canımmm maşallahhh miniğin büyümüş yaaa,Allahım korusun bebişini inşallah hiç bi sorun yaşamazsın canım sağ salim alırsın kucağına
canım bende de pıhtılaşma sorunu var,senin teşhisi ne zaman koymuştu doktor iğneye ne zamn başlamıştın??

Arkadaşlar benim eşimin sperm sonucuna göre sayı ve dölleme yeteneği iyi fakat hareketleri yavaş çıktı ve klomen kullanıyor 2.5 aydır. Benim durumumda olup hamile kalan var mı acaba ??

Bazıları çifter çifter olmuş kusura bakmayın canlarrrrrrr.

Ana yemeğim fırında levrekti, domates çorbam vardı, tatlı olarakta avakoda tatlısı inanılmaz bişe oluyor.

Aa peri baya becerikliyiz yani sofran çok şık gözüküyor ellerine saglık:)) ama avakado tatlısını baya merak ettim tarif alabilir miyiz?

amin canım benim inşallah şu 2 haftayıda atlatırsam rahatlayacağım
tatlım diğer bebiş kalp atışı başlamayınca alındıya kürtajdan sonra yaptık biz testleri değerlerim sınırlar arasında çıktı ama tedbir amaçlı en düşüğünden vuruncaz gebe kaldığın an demişti o yüzden öğrenir öğrenmez gittim ben doktora hemen başladık iğneye ben baya erken öğrenmiştim
0,4 lük clexane vurunuyorum her akşam

periiiiimmmm bunlar ne böyle yaaaaa ağzımın suyu aktı valla

Aa peri baya becerikliyiz yani sofran çok şık gözüküyor ellerine saglık:)) ama avakado tatlısını baya merak ettim tarif alabilir miyiz?

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindimmm.

AVAKADO tatlısı süper bi afrodizyak, şuan vereceğim tarif hem çok lezzetli hemde gurklarken bebiş garantili.
Ben avakado sevmeyen bir insan olarak bu tatlıya bayılırım mutlaka denemelisin kızlar.

İlk koşul avakadoların çok sert olmaması alırken elinizle kontrol edin bastırınca parmağınızın izi çıksın yumuşak olsun çok çok yumuşak olmasına gerek yok
Malzemeler

2 Kişilik

3 Avakado

Yarım çay bardağı BAL

CEVİZ İÇİ

Avakadoları soyup rondodan geçiriyoruz, üzerine balı döküp rondoya devam. Krema kıvamına geliyor pütürsüz olucak, 5 dakika kadar rondoladıktan sonra tadına bakıyoruz bal yeterliyse servis tabağına alıp üzerine ceviz içi serpiyoruz
AFİYET OLSUN

Tadına doyamazsınız özellikle balıktan sonra

Son düzenleme:
KIZLARR DOKTORUM PROGRAMINDAN sizee sunuyorummmmmmmmmm

ennn onwmliiii besinlerdennnnn secmelerrr

YOGURT - kiwi (GUNde 2) ( ozellikle hamilelikte saba uyaninca 1 bardak ilik sudan sonra yenmeliymisss hem tuvalet duzeni icinde )
BAklagillerrrrr- Salatalik - Elma- dereotu- MAydanoz- kuruyemisler- BROKOLI

ama olmazsa olmazzz yogurtt amannnn HAMISCANLARRRRR bebisleriniz sizden yiyor suanda ama proteinn karonhidratt hepsii telafi edilebilyoo vucuttaaa kaslardaaa teekk telafisi olmayan kayiplarrrr KEMIKLERDENNNN KALSIYUM KAYBIII budaa ilerisi icin cok onemliii kemik ve dis icinnnnnn mutlakaaaaa bolllll SUT VE SUT URUNLERII VE BASTA YOGURT

amannnn ihmal etmeyinnn kizlarrrrrrrrrrrr

Gavrurun gızlarıııııııııııııı ne yapaınız ben yine yogunum yaz geldi ya gayrı durmaz bizim işlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr teeeeeeeeeeeee anasınıııııııııı kovaladıgımınnnnnnnn işleriiiiiiiiiiiiii

Periiiiiiiiiiiiiiii gız sen emine bedelmisin sen oktay usta mısın gavurrrrrrrrrrr bu nasıl menü böyleeeeeeeeeeeeee bacımmmmmmmmm meaşallahhhhhhhhhhhhh valla bayılmanın ötesine geçtimmmmmmmmmmmmm çok begendimmmmmmmmmmmmmmmmm karaböcük gavurrrrrrrrrr dölüüüüüüüüüüü seniiiiiiiiiiiiiiiiii

Sonesintiiiiiiiiiiii meaşallah bacım tüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü meaşallah yüzüne tükürdüm sil yüzünü tükürük geldiiiiiiiiiiiiii yosmaaaaaaa

Polypoly sagolasın bacım allah razı olsun bitanem sende bebişini saglıkla kucagına alırsın inş.amin..

Bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşifteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee az ye azzzz yyosmaaaaaaaaaaaaa

ışılımmmmmmmmmmmmmm balböcegimmmmmmmmmmmmmm çalışmaya devammmmmmmmmmm az kaldııııııııııııı halvete

Karagülllllllllllll bacım nasılsınnnnnnnnnnnnnn tomurcugun nasılllllllllllll???????????

Hamınızıııııııııııııı öpüyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Idilgammmmmmmmmmmmmm beyin küpüm akıl dolu bacımmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm sagolasınnnnnnnnnnnnnnnn londraaaaaaaaaaaaa aşiftesiiiiiiiiiiiiiiii:=)

sevval bu sefer tüplereeeeeeeeee iyi sarıl yosmaaaaaaaaaaaaaaaaa gerekirseeeeeeeee dr dan rica et iyice sarsın tüpleri senin vıcıdınaaaaaaaaaa gavurrrrrrrrrr olacak bu defa ikizler yola çıkacak inş. Amin...

Papıloooooooooooooo gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yosmaaaaaaaaaaaaa ne yapannnnnnnnnnnnnn???????????

anladım canım,sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah canımcımmm

hoşgeldin adoşuumm ya özlettin kendini,bu arada minnak adoş şekillenmeye başlamış yirim ben onuuuu
bu arada çok yorma kendini ilk zamanlar çok önemli yeğenimizi rahatsız etme uslu ollllllll

maraşın hamiş yosmasıı senii sen ye benim payımı daa sen yeee yawrııımmm
napıyon bebişim,iyisiniz di mi
kız senin susam acayip fırlama bişi olur sana çekerse hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…