- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.961
Kız ponjukkk nerdesin sennnnn ayollllllll
canişkooommmmmm yerim ben onuu yerimmmm ooyyyyyyy. Herkesin yumurtlaması farrklı oluo işte canımcımmmmmm doğum ne zaman inşallahhhhhhhhh
Kız ponjukkk nerdesin sennnnn ayollllllll
canişkooommmmmm yerim ben onuu yerimmmm ooyyyyyyy. Herkesin yumurtlaması farrklı oluo işte canımcımmmmmm doğum ne zaman inşallahhhhhhhhh
ANNESİ GİBİ 15 ARALIK NORMAL DOĞUM OLURSA TABİKİ
AMA BÜYÜ İHTİMAL SEZERYAN OLCAM BEN KULLANDIĞIM KAN SULANDIRICI İĞNEDEN DOLAYI O VAKİT 10 GÜN ÖNCE FALAN ALINIYORMUŞ SANIRIM HAYIRLISI BAKALIM
2 HAFTA SONRA İKİLİ TESTİMİZE GİRCEZ İNŞALLAH ONUDA GEÇERİZ KAZASIZ İYİ BİR ŞEKİLDE
BİRDE HAFİF BİR KANAMA GÖRDÜ KESENİN 5 CM FALAN YANINDA ÖNEMSİZ BİRŞEY AMA DEDİ TEDBİR AMAÇLI HAFTADA 1 VURUNALIM DEDİ DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İĞNEYMİŞ. LEKELENMEN OLURSA 3 GÜNDE BİR VURUN DEDİ İNŞALLAH OLMAZ BİRŞEY
KULLANDIĞM İĞNELER YETMEZMİŞ GİBİ İĞNE KOLİK OLCAM YAKINDA
AMMA KONUŞTUM YAHUUU BENDE BİRİNİ BEKLİYORMUŞUM SORSUNDA ANLATAYIM DİYE SANIRIM
SAĞOL TATLIM FERAHLIYORUM BÖYLE KONUŞTUKÇA SİZİN DESTEĞİNİZİ GÖRDÜKÇE
ALLAHIM SİZEDE TEZ VAKİTTE VERSİN İNŞALLAH
ANNESİ GİBİ 15 ARALIK NORMAL DOĞUM OLURSA TABİKİ
AMA BÜYÜ İHTİMAL SEZERYAN OLCAM BEN KULLANDIĞIM KAN SULANDIRICI İĞNEDEN DOLAYI O VAKİT 10 GÜN ÖNCE FALAN ALINIYORMUŞ SANIRIM HAYIRLISI BAKALIM
2 HAFTA SONRA İKİLİ TESTİMİZE GİRCEZ İNŞALLAH ONUDA GEÇERİZ KAZASIZ İYİ BİR ŞEKİLDE
BİRDE HAFİF BİR KANAMA GÖRDÜ KESENİN 5 CM FALAN YANINDA ÖNEMSİZ BİRŞEY AMA DEDİ TEDBİR AMAÇLI HAFTADA 1 VURUNALIM DEDİ DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İĞNEYMİŞ. LEKELENMEN OLURSA 3 GÜNDE BİR VURUN DEDİ İNŞALLAH OLMAZ BİRŞEY
KULLANDIĞM İĞNELER YETMEZMİŞ GİBİ İĞNE KOLİK OLCAM YAKINDA
AMMA KONUŞTUM YAHUUU BENDE BİRİNİ BEKLİYORMUŞUM SORSUNDA ANLATAYIM DİYE SANIRIM
SAĞOL TATLIM FERAHLIYORUM BÖYLE KONUŞTUKÇA SİZİN DESTEĞİNİZİ GÖRDÜKÇE
ALLAHIM SİZEDE TEZ VAKİTTE VERSİN İNŞALLAH
Eki Görüntüle 415445 Eki Görüntüle 415446 Eki Görüntüle 415447 Eki Görüntüle 415448 Eki Görüntüle 415449 Eki Görüntüle 415450 Eki Görüntüle 415451 Eki Görüntüle 415446 Eki Görüntüle 415452 Eki Görüntüle 415453 Eki Görüntüle 415447 Eki Görüntüle 415454 Eki Görüntüle 415455 Eki Görüntüle 415456
Eki Görüntüle 415458 Eki Görüntüle 415459 Eki Görüntüle 415449
PERİİİİMm yawrııımm bu ne bebişiiimm yaa dibim düştü resmen süper olmuş süpeeerr :129:
refika halt etmiş yanındaellerine sağlık kara böcüküm
mmmmm hamiş diilim ama canım çekti yaaww
canımmm maşallahhh miniğin büyümüş yaaa,allahım korusun bebişini inşallah hiç bi sorun yaşamazsın canım sağ salim alırsın kucağına
Canım bende de pıhtılaşma sorunu var,senin teşhisi ne zaman koymuştu doktor iğneye ne zamn başlamıştın??
Eki Görüntüle 415445 Eki Görüntüle 415446 Eki Görüntüle 415447 Eki Görüntüle 415448 Eki Görüntüle 415449 Eki Görüntüle 415450 Eki Görüntüle 415451 Eki Görüntüle 415446 Eki Görüntüle 415452 Eki Görüntüle 415453 Eki Görüntüle 415447 Eki Görüntüle 415454 Eki Görüntüle 415455 Eki Görüntüle 415456
Aa peri baya becerikliyiz yani sofran çok şık gözüküyor ellerine saglık:)) ama avakado tatlısını baya merak ettim tarif alabilir miyiz?
anladım canım,sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah canımcımmmamin canım benim inşallah şu 2 haftayıda atlatırsam rahatlayacağım
tatlım diğer bebiş kalp atışı başlamayınca alındıya kürtajdan sonra yaptık biz testleri değerlerim sınırlar arasında çıktı ama tedbir amaçlı en düşüğünden vuruncaz gebe kaldığın an demişti o yüzden öğrenir öğrenmez gittim ben doktora hemen başladık iğneye ben baya erken öğrenmiştim
0,4 lük clexane vurunuyorum her akşam
periiiiimmmm bunlar ne böyle yaaaaa ağzımın suyu aktı valla
Gavrurun gızlarıııııııııııııı ne yapaınız ben yine yogunum yaz geldi ya gayrı durmaz bizim işlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr teeeeeeeeeeeee anasınıııııııııı kovaladıgımınnnnnnnn işleriiiiiiiiiiiiii
Periiiiiiiiiiiiiiii gız sen emine bedelmisin sen oktay usta mısın gavurrrrrrrrrrr bu nasıl menü böyleeeeeeeeeeeeee bacımmmmmmmmm meaşallahhhhhhhhhhhhh valla bayılmanın ötesine geçtimmmmmmmmmmmmm çok begendimmmmmmmmmmmmmmmmm karaböcük gavurrrrrrrrrr dölüüüüüüüüüüü seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Sonesintiiiiiiiiiiii meaşallah bacım tüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü meaşallah yüzüne tükürdüm sil yüzünü tükürük geldiiiiiiiiiiiiii yosmaaaaaaa
Polypoly sagolasın bacım allah razı olsun bitanem sende bebişini saglıkla kucagına alırsın inş.amin..
Bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşifteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee az ye azzzz yyosmaaaaaaaaaaaaa
ışılımmmmmmmmmmmmmm balböcegimmmmmmmmmmmmmm çalışmaya devammmmmmmmmmm az kaldııııııııııııı halvete
Karagülllllllllllll bacım nasılsınnnnnnnnnnnnnn tomurcugun nasılllllllllllll???????????
Hamınızıııııııııııııı öpüyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Gavrurun gızlarıııııııııııııı ne yapaınız ben yine yogunum yaz geldi ya gayrı durmaz bizim işlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr teeeeeeeeeeeee anasınıııııııııı kovaladıgımınnnnnnnn işleriiiiiiiiiiiiii
Periiiiiiiiiiiiiiii gız sen emine bedelmisin sen oktay usta mısın gavurrrrrrrrrrr bu nasıl menü böyleeeeeeeeeeeeee bacımmmmmmmmm meaşallahhhhhhhhhhhhh valla bayılmanın ötesine geçtimmmmmmmmmmmmm çok begendimmmmmmmmmmmmmmmmm karaböcük gavurrrrrrrrrr dölüüüüüüüüüüü seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Sonesintiiiiiiiiiiii meaşallah bacım tüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü meaşallah yüzüne tükürdüm sil yüzünü tükürük geldiiiiiiiiiiiiii yosmaaaaaaa
Polypoly sagolasın bacım allah razı olsun bitanem sende bebişini saglıkla kucagına alırsın inş.amin..
Bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşifteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee az ye azzzz yyosmaaaaaaaaaaaaa
ışılımmmmmmmmmmmmmm balböcegimmmmmmmmmmmmmm çalışmaya devammmmmmmmmmm az kaldııııııııııııı halvete
Karagülllllllllllll bacım nasılsınnnnnnnnnnnnnn tomurcugun nasılllllllllllll???????????
Hamınızıııııııııııııı öpüyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?