Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Sildim sildim bende nerden geldi demiştim allah iyiliğini versin emi
Bizde seni öptük kocamannnnnn tatlı anne

periiimmmmm maşaallllaaaaahhhhhhh sana ne güzel bi sofra olmuş öyle,akşam evde de olsa öyle bi sofra bende otursam baş köşeyee oooohhhhhhhhhh

canimmmm superr sagliklii bideee baksanaaaa icindee sekerrr yokkkkkkk meyvee varrr ball varrr aaaaaaaaaaaaaaaa hemenn yapicukkkkkk bunuuuuuuu bu geceee olmadii yarinnn geceeeee ayyy merakk ettimmmmmmmm

KIZZ allahh cezanii vermiyeeeee kizzzzzzz O KARIDESLERRRR horonmuuu tepiyoooooooo bardaginnn uzerindeeeee yerimmm bennn onlaridaaaaaaaa onlarii orayiii dizenideeeeeeeeeeeee

ayyy kizlarrrr soylemesii ayip amaaaa NE SANSLII KOCISLERIMIZZ VARR dimiiiiiiiiiiiiiii

maraşın hamiş yosmasıı senii sen ye benim payımı daa sen yeee yawrııımmm
Napıyon bebişim,iyisiniz di mi
Kız senin susam acayip fırlama bişi olur sana çekerse hee

heheheeeeeeeeee olcek tabiiii kız olursaa adını kaşar koyacam oglan olursada sucuk nasıllll iyimi isimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyiyim bebişim yaaa oturuyorummmmmmm işte şuan sıkıntım yok büyük bir heyacanla 2 haziranı bekliyorum dr gitmek ve minnak adoşun kalp atışlarını duymak için gün sayıyorum ve hergün her ezanda size dua ediyorum cancanlarımmmmmmmmmmmmmmm

KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ kizz belirmeye bilee basladiiiii kizzzzzzzzzz ayyy
canimm benimmm cokkk calisitiriyolarrr seniiiiiiiiiiiii bu seninn muduruneeee :117: :117:

IŞILIIIMM ben seni hep olarak düşünüyom,sana çok yakıştırıyom bebişim
burda herkese de yakışıcak Allah'ın izniyle
Allah hayırlısıyla hepimize olmayı nasip etsiiiinn inşaallahh
IŞIL ILIK SIT IÇ

KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ kizz belirmeye bilee basladiiiii kizzzzzzzzzz ayyy
canimm benimmm cokkk calisitiriyolarrr seniiiiiiiiiiiii bu seninn muduruneeee :117: :117:

SORMA İDİM YAAAAAAAAAA HERİF YAZ GELİNCE GUDURUYOOO KANI KAYNIYOOOO ŞEREFSİZİNNNNNNNNNNNNN KIMIL KIMIL BİDE GELİYOOOO YANIMA OTURUYOOOOOOOOOO POK VAR SANKİİİİİİİİİİİ O EXCELİ AÇ BU EXCELİ AÇ AYYYYYYYYY SANKİ KENDİ PC YOKKKKKKKKKKKKKK DELİÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ PEZOOOOOOOOOOOOOO

Bİ BIRAKMIYOKİ İKİ LAFIN BELİNİ KIRAYIM KANKERELLLALARIMLANNNNNNNNNNNNNN

ÇOK ŞÜKÜR İDİ TEYZESİİİ BÜYÜYOOOO ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN DARISI TEZ ZAMNDA SİZELRE İNŞ.AMİN.

İDİLİİİİMM burçdaşımm
ulu bilgeeem bişi sorcam.
şimdi ben tomturma çok yiyom,acep hani markayı tüketmeliyiz bebişim,hangisi saha sağlıklı??
hani şu en bildik marka var ya (A),ben hep onlardan yiyom :131::131::131:
katkısız olduğundan çok da emin diilim açıkçası !!

bende bendeeeeeeeeeeeeeeee gız ona öyle demezler yosma bojuoooooooooo

ışıl halvete gir
gir ışıl gir
ışıl spermi tut
tut ışıl tut
ışıl yımırtayı dölle
yat ışıl yat

amiiinnnn bojoummm çok sağol canımmm inşallaaaahhhh
Allahın izniyle hepimiz hamiş olcaz dönüp bakıcaz sonra konuştuklarımıza
ılık sütümü de içerim bebişimi de yaparımmmm

sen gazık ye gazıkkkkkkkkkkk dondurmaylan ne işin var yımırtayı donduracakkkkkkkkkk gavur yosmaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hele bi adetimii göreyimmm halvetten çıkmıycammm yakalıycam spermlerin hepsini

banada dua ediveee gıııııı

BESIN OGELERINDENN onemlilerindenn birinii unutmusummmm YUMURTAAAAAAAAAAAA
hamsilerrrr sakinn ihmall etmeyinizzzzzzz hem tok tutarrrrrr hemmm besin degeri cok iyiiiiiiiii

sabah uayninca ac karninaaaa yarim litre ilik su
uzerine 1 kiwi yumusamis olsun kiii eksi olmasinnnnnnn
sonrasindaa 15 dak kadar sonra kahvaltiiiiiiiii ( peynir (bolll)-1 dilim kepek ekmegi-yumurta-zeytin -domatesss dilimleyinn uzerine zeytinyagg dokunn ekmegide bandirirsiniz:))))) -1,2 ceviz -salatalik
kahvalti sonu tatlisi olarakkkk tereyag ile bali karistirinnn cokk guzell olurr uzerineee 1-2 cevizz serpistirinnnnn

ogle oncesiii 1 elma - kuru kayisi - 1-2 badem

ogleyin salata-sebze -et (mutlaka 1 kase yogurt) (mercimek corbasi sebzeli olunca cok guzel oluyo )

ogel sonrasi kusluk zamaniii meyve-kuruyemis(ama abartmadan) simit ayran

aksam salata - et\balik\baklalgil\

pilav makarna yerine bulgur pilavi agirlikliii

tatli olarakkkk dondurma ( sade mumkunse ) sutlu tatlilarrrrrr

uyummadan 1 buyuk bardak ayrannnnnnnnnnnnnnnn

ooooooooooo amma yazmisimm o zamann ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOooooo tuttu firlatti kalbimiii ezdii ustunuu cignediii zamanlaa gecerr dedii zamanlaaa zamanlaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

SIZIIII SEVIORUMMMMMMuckssss kislarr iykii varizzzz

AYYY HAMISCANLARRRR bizee cokk duaaaaa etmeyii ihmall etmeyinnn kislarrrrrrrrrrrrr

banada dua ediveee gıııııı

ETMEM GIIIIIIIIIIIII ETMEM MIIIIIIIIIII EPİCİGİNİZEEE EDIYAM VALLAAAAAAAAAA BEYAAAAAAAAAAAAAAAA :)

canimmm bendee ayniii yaniii A ile baslayip A ile biten firmanin urunlerini yiyorummmmm :))) corluda onun fabrikasii gidip gormuslugum varr bir kereee superrr temizzzz benim sinif arkadasimm oranin mudurrrruu o da titizzzdirr iyi calisir

ama aklinizda olsun dondurma alirkennn altina bakin bazisinda sutlu buz yazar yanii tam dondurma deildirrr vanilyali kakaolu kaselerde onlar zaten daha ucuzdur yarim kiloluk haniii sutlu buz olani deilll direk dondurma olani alinnnnn
kase altinda yazarrrrrrrrrrrr sutlu buzda sut orani dusuktur kaliteside azdir

normal pastane dondurmasi alirkende meyveli almamaya dikkat edinn (boya olabilir yada taze meyvedensede cok hijyenik olmayabilir) sade herzaman enn iyisidirrrrrrrr ama limonlu dondurmada en az kalorili olandirrrrrrrrrr

hergun bir o markaninnn M ile baslayan sapli olanindann bademlii yiyinnn superrrr :))) en guzeliiii

ALLAH kabulll etsinnn kizz dualariniiiiiiii allah insallahh bebisini sagliklaa kucaginaa almayii nasipp etsinnnnn ..aminnnnn.....

allahh hepimizedee enn hayirlii zamanda enn hayirlii bebisleriii nasip etsinn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
su londraninn yagmurr bereketiniiiiiii topigimizinnn gobuslerinedee verr ya rabbimmmmmmmmmmmmmmm :))))))

yine yagmur yine yagmurrrrr
burda kizin olursa adi direk belliiiiii YAGMUR ADA :)))))))

gelir allahın izniyle ışılım
kaç gün oldu canım kürtj olalı şimdi benim 35.gün gelmişti hatta aynı günün sabahıydı 40 günü geçerse hemen gel dedi doktorum

25 gün oldu canım kürtaj olalı ama bi kaç gündür göğüslerim çok acıyo ve şiştiler belki gelir bu hafta diyorummm
inşalllaaahhhhhhhh

FEVKALADENINN fevkinindee fevkindeeeeeee SOFRA GURMEMIZZZ nerdeee acepppppppp :))))))))

SEVVALIMMMM cnmmmmmmmm kolu bantlimmm hadii insallahh olucakkk yumurtali balini ihmall etmee onada devam ettt kusummmm
kizz insallahhh ennn ikizindenn gelsinnn bebislerimizzzzzzzzzzzzzz insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…