- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.981
gavrurun gızlarıııııııııııııı ne yapaınız ben yine yogunum yaz geldi ya gayrı durmaz bizim işlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr teeeeeeeeeeeee anasınıııııııııı kovaladıgımınnnnnnnn işleriiiiiiiiiiiiii
Periiiiiiiiiiiiiiii gız sen emine bedelmisin sen oktay usta mısın gavurrrrrrrrrrr bu nasıl menü böyleeeeeeeeeeeeee bacımmmmmmmmm meaşallahhhhhhhhhhhhh valla bayılmanın ötesine geçtimmmmmmmmmmmmm çok begendimmmmmmmmmmmmmmmmm karaböcük gavurrrrrrrrrr dölüüüüüüüüüüü seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Sonesintiiiiiiiiiiii meaşallah bacım tüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü meaşallah yüzüne tükürdüm sil yüzünü tükürük geldiiiiiiiiiiiiii yosmaaaaaaa
Polypoly sagolasın bacım allah razı olsun bitanem sende bebişini saglıkla kucagına alırsın inş.amin..
Bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşifteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee az ye azzzz yyosmaaaaaaaaaaaaa
ışılımmmmmmmmmmmmmm balböcegimmmmmmmmmmmmmm çalışmaya devammmmmmmmmmm az kaldııııııııııııı halvete
Karagülllllllllllll bacım nasılsınnnnnnnnnnnnnn tomurcugun nasılllllllllllll???????????
Hamınızıııııııııııııı öpüyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindimmm.
AVAKADO tatlısı süper bi afrodizyak, şuan vereceğim tarif hem çok lezzetli hemde gurklarken bebiş garantili.
Ben avakado sevmeyen bir insan olarak bu tatlıya bayılırım mutlaka denemelisin kızlar.
İlk koşul avakadoların çok sert olmaması alırken elinizle kontrol edin bastırınca parmağınızın izi çıksın yumuşak olsun çok çok yumuşak olmasına gerek yok
Malzemeler
2 Kişilik
3 Avakado
Yarım çay bardağı BAL
CEVİZ İÇİ
Avakadoları soyup rondodan geçiriyoruz, üzerine balı döküp rondoya devam. Krema kıvamına geliyor pütürsüz olucak, 5 dakika kadar rondoladıktan sonra tadına bakıyoruz bal yeterliyse servis tabağına alıp üzerine ceviz içi serpiyoruz
AFİYET OLSUN
Tadına doyamazsınız özellikle balıktan sonra
maraşın hamiş yosmasıı senii sen ye benim payımı daa sen yeee yawrııımmm
Napıyon bebişim,iyisiniz di mi
Kız senin susam acayip fırlama bişi olur sana çekerse hee
anladım canım,sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah canımcımmm
hoşgeldin adoşuumm ya özlettin kendini,bu arada minnak adoş şekillenmeye başlamış yirim ben onuuuu
Bu arada çok yorma kendini ilk zamanlar çok önemli yeğenimizi rahatsız etme uslu ollllllll
Idilgammmmmmmmmmmmmm beyin küpüm akıl dolu bacımmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm sagolasınnnnnnnnnnnnnnnn londraaaaaaaaaaaaa aşiftesiiiiiiiiiiiiiiii:=)
sevval bu sefer tüplereeeeeeeeee iyi sarıl yosmaaaaaaaaaaaaaaaaa gerekirseeeeeeeee dr dan rica et iyice sarsın tüpleri senin vıcıdınaaaaaaaaaa gavurrrrrrrrrr olacak bu defa ikizler yola çıkacak inş. Amin...
Papıloooooooooooooo gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yosmaaaaaaaaaaaaa ne yapannnnnnnnnnnnnn???????????
anladım canım,sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah canımcımmm
hoşgeldin adoşuumm ya özlettin kendini,bu arada minnak adoş şekillenmeye başlamış yirim ben onuuuu
bu arada çok yorma kendini ilk zamanlar çok önemli yeğenimizi rahatsız etme uslu ollllllll
KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZkizz belirmeye bilee basladiiiii kizzzzzzzzzz ayyy
canimm benimmm cokkk calisitiriyolarrr seniiiiiiiiiiiii bu seninn muduruneeee:117: :117:
ışılııımm ben seni hepOlarak düşünüyom,sana çok yakıştırıyom bebişim
Burda herkese de yakışıcak allah'ın izniyle
Allah hayırlısıyla hepimizeolmayı nasip etsiiiinn inşaallahh
ışıl ılık sıt ıç
IŞILIIIMM ben seni hepolarak düşünüyom,sana çok yakıştırıyom bebişim
burda herkese de yakışıcak Allah'ın izniyle
Allah hayırlısıyla hepimizeolmayı nasip etsiiiinn inşaallahh
IŞIL ILIK SIT IÇ
idiliiiimm burçdaşımm
ulu bilgeeem bişi sorcam.
şimdi ben tomturma çok yiyom,acep hani markayı tüketmeliyiz bebişim,hangisi saha sağlıklı??
Hani şu en bildik marka var ya (a),ben hep onlardan yiyom :131::131::131:
Katkısız olduğundan çok da emin diilim açıkçası !!
bende bendeeeeeeeeeeeeeeee gız ona öyle demezler yosma bojuoooooooooo
ışıl halvete gir
gir ışıl gir
ışıl spermi tut
tut ışıl tut
ışıl yımırtayı dölle
yat ışıl yat
heheheeeeeeeeee olcek tabiiii kız olursaa adını kaşar koyacam oglan olursada sucuk nasıllll iyimi isimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim bebişim yaaa oturuyorummmmmmm işte şuan sıkıntım yok büyük bir heyacanla 2 haziranı bekliyorum dr gitmek ve minnak adoşun kalp atışlarını duymak için gün sayıyorum ve hergün her ezanda size dua ediyorum cancanlarımmmmmmmmmmmmmmm
banada dua ediveee gıııııı
hele bi adetimii göreyimmm halvetten çıkmıycammm yakalıycam spermlerin hepsini
GIZ HALVETE GİR DEDİK SAPIGA BAGLA DEMEDİKKKKKKKKKK YOSMAAAAAAAAAAAAA SPERM MANYAGI OLURSUN BAK SONRAAAAAAAAA AMAN DİYİMMMMMMMMMMMMM
BALIK TUTAR GİBİ TUT KOCANI BIRAKMAAAAAAAAAAAAAAAA
hele bi adetimii göreyimmm halvetten çıkmıycammm yakalıycam spermlerin hepsini
İDİLİİİİMM burçdaşımm
ulu bilgeeem bişi sorcam.
şimdi ben tomturma çok yiyom,acep hani markayı tüketmeliyiz bebişim,hangisi saha sağlıklı??
hani şu en bildik marka var ya (A),ben hep onlardan yiyom :131::131::131:
katkısız olduğundan çok da emin diilim açıkçası !!
gelir allahın izniyle ışılım
kaç gün oldu canım kürtj olalı şimdi benim 35.gün gelmişti hatta aynı günün sabahıydı 40 günü geçerse hemen gel dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?