Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
FEVKALADENINN fevkinindee fevkindeeeeeee SOFRA GURMEMIZZZ nerdeee acepppppppp :))))))))

SEVVALIMMMM cnmmmmmmmm kolu bantlimmm hadii insallahh olucakkk yumurtali balini ihmall etmee onada devam ettt kusummmm
kizz insallahhh ennn ikizindenn gelsinnn bebislerimizzzzzzzzzzzzzz insallahhhhhh

Gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz alttamı kaldınızzzzzzzzzzzzzzzzz yazın sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gavur dölleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aloooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Masama övgüler yağdıran kankiconlarrr teşekkürler ederimmm biraz becerikliyimdirrr

Adoş gene koparttın beni yaaaaaa nası sövüyo gavurun gızııııııııııııııııııı o göbeğinden utan

Dün rüyamda beni eşşek arısının soktuğunu ve iğnesinin içimde kaldığını çıkaramadığımı gördümmmmm ehhh tabi ben naptımmmm kıvrak zekamla hemen bunu halvete yordum iğne sperm oluyor arıya da siz karar verin işte sokuyor felan eşşek arısı bide ahahhahhahhahhahha çatladım gülmekten yazarkennnnnnnn hahhahhahhahahhha

iwitttttttttttt kahve zamanimizz geldide geciyoo bilemmmmmmm kahve icen varmiiiii enn mehmet efendisindennnn yaninda cikolataliiii ohhhhhh varmiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????

hamislerimizzz sizindeee ceviz-badem-elma-kayisi-leblebi-ayran zamaninizzzzzzzzzzzz

hamislerrr bide unutmadan gunun son bilmisligini yapimmmmmmmm ama hergun 1 bardak KEFIR icinnnnnn cokkkcokk onemli
sade KEFIR alinnnnnnnn hergun 1 bardak mutlakaaaa
herseyyyyiniz icinnn superr

AYBICEM HATUNUMM NERDEEEE yemekk monumuzzzzzzuu vericukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdeesinn bakimmmmm

büyük kısmettttttttt bebişimmmmmmmmmmmmm valla bakkkkkkkkkkkkk bana inannnnnnnnnnnn

yoruma gelinceeeeeeeeeeeee arııııı sperm yumırtada dogal olarak sokulan taraf oluyooooooo bu iş bu ay tamam benceeeeeeeeeeeeeeee işteeeeeeeeeeeeeeee
gelsinnnnnnnnnnnnn kısmetliiiiiiiiiii karaböcükkkkkkkkkkkkkk piçler veletlerrrrrrrrrrrrr tey tey tey

sagolllllllllllll yüce bilgemmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm aybiceee altta kalmışşşşşşşşşş herallllllllllllllllll vitoda yokkkkkkkkkkkkkkkkkk vitooooooooooooo alooooooooooooo zeytini sormazsak daha da dilinden kurtulamak haaa vallaaa zeytinde yokkkkkkkkkkk aloooooooooooooooo kıslarrrrrrrrrrrrrrr nirdesinizzzzzzzzz ??????????????????

kızlarrrr yazamadımm sizee bugunnn yaaa eğitimdeydimm daha yarında var ( cok sıkıcııı yaaa ( tabii siz burdaa sohbetin dibine vurmussunuzzz :)))))))) kızlarr yaa benm nobat son 8 gün ama yine göğüslerimn yan tarflarında agrı var koltuk altına dogru ( bu ayda olmadı sanırımmm..cnkü koltuk altı tarafı agrırsa regl belirtisiymişş..doktor gel dedi cumaya kadar yumurtaların catlamıs mı bakalım diee..sizde bişe söleyin göğüs agrısı böle yandan olup hamiş olnlar var mııı (

ooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzınaaaaaaaaaaaaaaa zııı ayyyy pardın hatlar karışştıı ağzını öpem beeeeeeee inşallah be bitanemmmmm ahhahahahhahahahahha ayyy bana bi delilik geldi kızz fena sövesim varrr hahhahhahaahhaha

BENDE BENDE BENDEEE en köpüklüsündennn olellyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

selam kuzuu ya çok var öylee hatta herkes koltuk altındaydı diyor ağrı hamişken , ama her ay bnmde ağrıo öyle, memeyi salla boşverr başka belirtilere bakkkkkkkkk

Tatlım o ne masaydıı öle maşallah her telden var sende belli olduuu
Perim merak ettim yemeğe kim geldiki bu kadar uğraştın :44: :44:

ben alıyım canımcımmm bugün yemek mönümüzü,pazartesi yorgunluğu var yemek yapasım yok ama kocişi aç bırakamam

canım benimde ağrım hep koltuk altına doğru olur
not : Daha hiç hamiş olmadım
Ama perimin dediği gibi belli olmuyoki canım herkeste farklı oluyo

ben işteeeeeeeee gevşekkkkkkkkkkkkk bennnnnnnnnnnnnnnn bende hiç hamişlik belirtisi yoktu hep regl belirtim vardııııııııı onlara çok takılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım inş.hamişsindir yosmaaaaaa

tatlım o ne masaydıı öle maşallah her telden var sende belli olduuu
Perim merak ettim yemeğe kim geldiki bu kadar uğraştın :44: :44:

hafzakkkkkkkkkkk ya meraktan ya .............. Tan boşlugu doldur artık meraklı böcekkkkkkkkk aşifte seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerimmmmmmmmmmmmm merak eden yerini kocan yesin senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…