- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.001
sen gazık ye gazıkkkkkkkkkkk dondurmaylan ne işin var yımırtayı donduracakkkkkkkkkk gavur yosmaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün rüyamda beni eşşek arısının soktuğunu ve iğnesinin içimde kaldığını çıkaramadığımı gördümmmmm ehhh tabi ben naptımmmm kıvrak zekamla hemen bunu halvete yordumIğne sperm oluyor arıya da siz karar verin işte sokuyor felan eşşek arısı bide Ahahhahhahhahhahha çatladım gülmekten yazarkennnnnnnn hahhahhahhahahhha
iwitttttttttttt kahve zamanimizz geldide geciyoo bilemmmmmmm kahve icen varmiiiii enn mehmet efendisindennnn yaninda cikolataliiii ohhhhhh varmiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????
Hamislerimizzz sizindeee ceviz-badem-elma-kayisi-leblebi-ayran zamaninizzzzzzzzzzzz
hamislerrr bide unutmadan gunun son bilmisligini yapimmmmmmmm ama hergun 1 bardak kefır icinnnnnn cokkkcokk onemli
sade kefır alinnnnnnnn hergun 1 bardak mutlakaaaa
herseyyyyiniz icinnn superr
aybıcem hatunumm nerdeeee yemekk monumuzzzzzzuu vericukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdeesinn bakimmmmm
ooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzınaaaaaaaaaaaaaaa zııı ayyyy pardın hatlar karışştıı ağzını öpem beeeeeeee inşallah be bitanemmmmm ahhahahahhahahahahha ayyy bana bi delilik geldi kızz fena sövesim varrr hahhahhahaahhahabüyük kısmettttttttt bebişimmmmmmmmmmmmm valla bakkkkkkkkkkkkk bana inannnnnnnnnnnn
yoruma gelinceeeeeeeeeeeee arııııı sperm yumırtada dogal olarak sokulan taraf oluyooooooo bu iş bu ay tamam benceeeeeeeeeeeeeeee işteeeeeeeeeeeeeeee
gelsinnnnnnnnnnnnn kısmetliiiiiiiiiii karaböcükkkkkkkkkkkkkk piçler veletlerrrrrrrrrrrrr tey tey tey
iwitttttttttttt kahve zamanimizz geldide geciyoo bilemmmmmmm kahve icen varmiiiii enn mehmet efendisindennnn yaninda cikolataliiii ohhhhhh varmiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????
hamislerimizzz sizindeee ceviz-badem-elma-kayisi-leblebi-ayran zamaninizzzzzzzzzzzz
hamislerrr bide unutmadan gunun son bilmisligini yapimmmmmmmm ama hergun 1 bardak KEFIR icinnnnnn cokkkcokk onemli
sade KEFIR alinnnnnnnn hergun 1 bardak mutlakaaaa
AYBICEM HATUNUMM NERDEEEE yemekk monumuzzzzzzuu vericukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdeesinn bakimmmmm
merhaba kızlşar
kızlarrrr yazamadımm sizee bugunnn yaaa eğitimdeydimm daha yarında var( cok sıkıcııı yaaa ( tabii siz burdaa sohbetin dibine vurmussunuzzz :)))))))) kızlarr yaa benm nobat son 8 gün ama yine göğüslerimn yan tarflarında agrı var koltuk altına dogru ( bu ayda olmadı sanırımmm..cnkü koltuk altı tarafı agrırsa regl belirtisiymişş..doktor gel dedi cumaya kadar yumurtaların catlamıs mı bakalım diee..sizde bişe söleyin göğüs agrısı böle yandan olup hamiş olnlar var mııı (
selam datlum.
avatarındaki kadar çocuunn olsun inşaaalllaaahh
hamislerimizzz sizindeee ceviz-badem-elma-kayisi-leblebi-ayran zamaninizzzzzzzzzzzz
hamislerrr bide unutmadan gunun son bilmisligini yapimmmmmmmm ama hergun 1 bardak KEFIR icinnnnnn cokkkcokk onemli
sade KEFIR alinnnnnnnn hergun 1 bardak mutlakaaaa
AYBICEM HATUNUMM NERDEEEE yemekk monumuzzzzzzuu vericukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdeesinn bakimmmmm
kızlarrrr yazamadımm sizee bugunnn yaaa eğitimdeydimm daha yarında var( cok sıkıcııı yaaa ( tabii siz burdaa sohbetin dibine vurmussunuzzz :)))))))) kızlarr yaa benm nobat son 8 gün ama yine göğüslerimn yan tarflarında agrı var koltuk altına dogru ( bu ayda olmadı sanırımmm..cnkü koltuk altı tarafı agrırsa regl belirtisiymişş..doktor gel dedi cumaya kadar yumurtaların catlamıs mı bakalım diee..sizde bişe söleyin göğüs agrısı böle yandan olup hamiş olnlar var mııı (
tatlım o ne masaydıı öle maşallah her telden var sende belli olduuu
Perim merak ettim yemeğe kim geldiki bu kadar uğraştın :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?