Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar güzel bir güne gözlerimizi acmışızdır inşallah.bugün 5 te doktorumla randevum var keseyi görücez allahım izin verirse..yüzümü yıkamadan buraya geldım hemen yine :)
Günaydın güzel anneeeee, ayyyy yerimmmm mercimeğini mi görceksin sennnnnnnn ayyyy ne hoşşşşşş, selam söyle teyzelerindennn miniğimizeeeeeeee
Günaydınn kızlarrr

Bol hamişli günler olsunnn
Günaydın canımcımmm nasılsınnnnnnn

Koyucam şimdi Hafzakım. Evet sabahki erken gebelikti hiçbişi çıkmadı. Bugün değil bat bebişkom normalde 8 Nisan ama 6 da olabilir. Yarın felan olabilir yani heran gelecek gibi gözü çıkasıca

günaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeee

pericim ne yaptın iş durumunu. benim eşimin sperm değerleri biraz düşük çıktı kürler uygulayacağız :)

Buyrun canlar. Şimdi o ince çizgi idrarı damlatır damlatmaz belirdi ama 10sn sonra felan kayboldu, sonra baktığımda tekrar çıkmıştı fakat çıkması gereken yerde değil biraz daha sağdan çıkmış. Benim bebiş şakacı olucak sanırım

Bunu bile görmek beni öyle heyecanlandırdıki anlatamam. :18::103::103:

pericim ne yaptın iş durumunu. benim eşimin sperm değerleri biraz düşük çıktı kürler uygulayacağız :)

asiscim sende bendensin ama üzülme biraz düşük demişsin kürler durumunuzu büyük ihtimal düzeltir.
keçi boynuzunu muhakkak uygulayın bizde birsürü formül var kayınvalidem bile memleketten aradı bi tarif verdi :)))

valla perim silik milik bi çizgi var orda işte ama bu testlerede güvenemiyor ki insan 8 mi nobat tatlım ozaman biraz daha bekle beklemek zor ama napalım tatlım öle hemen kan testine koşmak yok

valla perim silik milik bi çizgi var orda işte ama bu testlerede güvenemiyor ki insan 8 mi nobat tatlım ozaman biraz daha bekle beklemek zor ama napalım tatlım öle hemen kan testine koşmak yok

Günaydınn pericimm
İyiyim tatlım senin testi görünce daha bi mutlu sevindirik oldum

Kan testi yaptırmalısın bence.Halaya geçelim sonra da

canım dün akşam ki yazıları okuyorum tam sana özel msj atacaktım sen burdan bana yazmışsın. kalp kalbe karşıymış gerçekten :)))

bir erkeğin varikosel ameliyatı olması için hangi değerlerinin kötü olması lazım. benim eşimin sperm sayısı 16 milyon çıktı. ama yaptırdığımız laboratuvarın kendi normal değeri 15 milyon. eşimin 16 milyon çıktı yan tarafındada 15 milyon ve üstü olması gerekiyor diyor. 1 milyon fazlamız var

ama morfoloji % 2 çıktı bu çok düşük normali %4 olmalıymış. bana bir tarif yazarsan iyi olur canımcım :)

canımmmmmmmmm inşallah hamişsindirrrrrrrrrr kan testi yaptırmak için yinede adet gününü bekle derimmmmmmmmmmmm
heyecanını tahmin ediyorum aylardır bekliyoruz çünkü

Günaydınnn asisimmm iş olmadı 0-2 yaş bebeklere ingilizce öğretmem ve bakımlarıyla ilgilenmem ayrıca servis araçlarında şöforle onlara eşlik etmem söylendi, bende böyle bişeyin mümkün olmadığını, çocuğun önce kendi dilini öğrenmesi gerektiğini söyleyerek kabul etmedim.
Hafzakım sen tut beni bak bunlar beni gaza getircek biliyorumm yaptırmicam kan testi şimdiiiiii, bence bu test bozukkkk
Günaydınn pericimm
İyiyim tatlım senin testi görünce daha bi mutlu sevindirik oldum
Kan testi yaptırmalısın bence.Halaya geçelim sonra da
Ama çizgi yanlış yerde çıkmış tatlım yaaa, ben yanlı diye düşünüyorum beklicemmmm, bebiş varsa hoplar zıplarız burda zatennn ayy çıldırırım yaa düşünemiyorummmm

canımmmmmmmmm inşallah hamişsindirrrrrrrrrr kan testi yaptırmak için yinede adet gününü bekle derimmmmmmmmmmmm
heyecanını tahmin ediyorum aylardır bekliyoruz çünkü

Evet asisimm beklicemmmmm sende üzülme biliyorsun 1 tanecik sperm yeterliiii

canım öncelikle keçi boynuzu kürünü muhakkak uygulayın yanına artı olarak güvendiğiniz bir aktardan destekleyici bal karışımı yada keçi boynuzu karışımları yapıyolar onlardan birtane alın
bizim ekstradan uyguladıklarımızıda yazayım sana canım
doğal bal+arısütü+polen NOT: bu karışıma metal kaşık değmeyecek ve karışımı cam kavanozda sarılı bir şekilde güneş görmeyen yerde muhafaza etmen lazım
yine doğal bal+fındık içi+halis tereyağı karışımı
birde fındık fıstık ceviz badem işte günlük 1 avuç dolusu yediriyorum
ha birde eşimin kendi tercihi olarak çörek otu yağı katıyor aktardan aldığımız karışıma öle tüketiyo
birde tatlım şeyi öneririm sana prexseed plus ı ama bizde onu kullnamaya yeni başladık henüz 20 gün oldu etki olarak bişey diyemeyeceğim ama sayıdan çok morfoloji için öneriliyor bu bitkisel destek ilacı aylık maliyeti 260 tl bu ilacın morfoloji için Kaan AYDOS hastalarına öneriyor bu ilacı

hayatımmm pko ve kistin varsaaaaaaaa neden önceden söylemedin bize. burada 1,5 aylık arkadaşız bilseydim en baştan sana başlatırdım soğan kürünü. çok faydalı gerçekten inanarak iç hiç bişeyciğin kalmayacak inan bana. ilk küre adetin bittikten 7 gün sonra başlıyorsun.
ama bir çok kişi kurallara uymadan başladılar adetinin son günü başlayanlar var şekil A asissssssssss :)))))))))
ve herkes faydasını gördüüüüüüüüüü umarım sende göreceksin ve rahatlayacaksın yeterki düzenli iç. tadı çok güzellll

hafzak çok teşekkür ederim. bu doktor Ankarada sanırım. benim eşim test değerleri doğru çıksın diye araştırdı İstanbul'da Nişantaşına gidip bir dünya para verip orada yaptırdı. :))) ptesi jinekoloğumla randevum var yumurtam oluşmuştu çatlamışmı patlamışmı ona bakacak :))))))))))
eşinde test yapsın sonucu bana getir demişti önce doktorum zeynep hanıma göstereyim sonrada iyi bir ürolog araştıracağız gidişat bunu gösteriyor.
eşim şimdilik benim kendime kan yapsın diye aldığım keçiboynuzu pekmezimi yiyor :)))))))))))))))))

sonucu kaçta alacaksın hadi gelde bize cvp yaz. yeni gördüm mesajını sayfaları oku oku bitmiyor anacımmmmmmmmmmmm

selam kızlar. yine mide bulantılı bir gün.. ayça yaa senin miden bulanmıyor mu?? dr bana tahmini doğum 20 kasım dedi ben de profile öyle yazdım bir anda hafta atladım :)

perisoko güzel haberlerini bekliyorum tatlım ben sana demiştim senin bişin yamuk hep testleri yamultuyor

alpellaaaaaam dün başına gelenlere çok üzüldüm. neyseki sonra güzel haberleri almışsın. en doğrusu büyük ve iyi hastaneler dışında ne polikliniklere nede sağlık ocaklarına gitmemek galiba.
2 sene önce sağ dizime ağrı girmişti doktor beni muayene edip beni hemen ameliyata almaya kalkmıştı ödüm kopmuştu anlatamam. sonra marmara üniversitesinin hastanesine, daha sonrada Amerikan hastanesine gidip hiç birşeyciğimin olmadığını öğrenmiştim :)))))))))

diğer doktoru mahkemeye versem yeriydi yaniiiiiiiiiiiiiii

evet canım ankarada tabiki bunlar adı üstünde bitkisel destek önce doktorlarımızın sölediği

ama canım değerlerinizde okadar kötü değil bizim sayı 2,7 milyon (( ama morfolojisi filan yüksek
bende gidicem aaa hatta pazartesii muhtemel ovu tarihim :))

Selam kuzucumm ya hep mi beni bulur anlamıyorumkiiiii, çıldırıicimmm , testlere verdiğim parayla bebişimin odasını alırdım şimdiyee,peeehhh.
anasinif ögretmenimisin?

merhaba kizlar nasilsiniz?

Selam canm ingilizce öğretmeniyim ama çalışmıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…