Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam kuzuu ya çok var öylee hatta herkes koltuk altındaydı diyor ağrı hamişken , ama her ay bnmde ağrıo öyle, memeyi salla boşverr başka belirtilere bakkkkkkkkk

ayyy inşallahh perimm yaa inşallahh canm benmm..ama genelde öle diolarr yaa ne biliyimm iştee..

canım benimde ağrım hep koltuk altına doğru olur
not : Daha hiç hamiş olmadım
Ama perimin dediği gibi belli olmuyoki canım herkeste farklı oluyo

inşallahh bizimkide farklıdır vee bu agrıyla hamişş kalırızzz canmm bnmm

Slmlar herkeseeee
Ben geldim ya ne kadar çok şey yazmışsınız keyfiniz yerinde Allah bozmasın çok tatlısınız
Peri kız ne becerikliymişsin sen öyle ya kıskandım :26: ve kendimin ne kadar beceriksiz olduğunu farkettim.
Pidilgam sen de çok güzel şeyler yazmışsın da ben onların hiçbirini yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum, karnımı bile doyuramıyorum. İştahım açılırsa diye aklımın bi köşesinde dursun yine de. Ağzına sağlık.
Bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş. Hoşgeldiniz hepiniz..

canım yumurtalı balımı bıraktım bu ay yumurtaları hıc gelıstırmemem lazım onunla amacımız yumurta gelıstırmektı

gobusume bantlarıma basladım gecen sefer cok alerjı yapmıstılar bakalım bu sefer yapmaz ınsallah

cankuşlarrrrrrrrrrrrrrrr smdilikk hoscakalınn hepnizi cookk öpüyorummmm..
birer tane ayetel kürsi okuyalım hadi şimdii hepimz içinn..ben okudumm,allahn izniyle bu ay hamişş kalırızzz..muahhhhhhhhh

allah senı guzın abla gıbı oldun ruyalar halvete cevırılıp yorumlanırrr

GUNUNN MONUSUUU

mercimek corbasi ( mercimek-patates-havuc-sogan-zeytinyag kaynamis su koyunuzz kaynatiniz blendirdan gecirinizz ohh)

kiymaliii bamyaaaaaaaa (konserve cokk saglikli deil amaa napiimmm onu bulabildikkk )

firinda kizartma tadinda kabak- patates-havuc (yogurtlanacak)

brokoli salatasii (haslanmisss uzerine limon zeytinyag nar eksisi tuz)

yesillik salatasiiiiiiiiiiiiiiiii

tatli olaraktan mesir macunuu :)))) limonlu dondurma
meyveee

ISILIMMMMM sendeee hasla makarnayiiiiii tencereye rendeleee peyniriniiiii az tereyagi ile cevirttir uzerine dok makarnaniiii ohhh)

sankı tatlılar enısteye ve spermxcanlara yonelık

ohhhh ne güzel mönüü afiyet olsun tatlımmmm
benim kocişime yazık hep makarna yediriyorum ama hiç şikayet etmez bitanem benimmm

cıkcıkcıkcıkkk gene bilimum halvet görüntüleri hahah yavrum buluşmalar kavuşmalar mutlulukar varrr . 10 vakte kadarr tamam çok adiyim.

Eyfel kulesi gördüm Parise gitme fikriniz yoksa bu senin en zirvede mutluluğunu yaşayacağın ay olucakkk çünkü bebişimiz geliyor .Dedim sana gelmezse ben adam değilim.

Bende seni çekemeyen bi baaayan görüyorum. Dikkayttt !!!

Yazın deniz kenarı biryerde göbüşünde bebeğinleee çOOOoOOoOoooOOoKKKKK mutlu bir tatil geçireceksiniizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

resmennn bebiş yaa saka gibiiiiiiiiiiiii tıpkısının aynısıııııııııııııııııııııı
dimii endoşum yaaa iviiit bitek ben görmüyorummm göbüş bağı bile çıkmışşşşş yavrumunn Allahım inşallah yaaa

HANEDEE CENINNNNnnnnnnnnnnnnnn varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Abboyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…