- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.021
selam kuzuu ya çok var öylee hatta herkes koltuk altındaydı diyor ağrı hamişken , ama her ay bnmde ağrıo öyle, memeyi salla boşverr başka belirtilere bakkkkkkkkk
canım benimde ağrım hep koltuk altına doğru olur
not : Daha hiç hamiş olmadım
Ama perimin dediği gibi belli olmuyoki canım herkeste farklı oluyo
ayyy inşallahh perimm yaa inşallahh canm benmm..ama genelde öle diolarr yaa ne biliyimm iştee..
inşallahh bizimkide farklıdır vee bu agrıyla hamişş kalırızzz canmm bnmm
FEVKALADENINN fevkinindee fevkindeeeeeee SOFRA GURMEMIZZZ nerdeee acepppppppp :))))))))
SEVVALIMMMM cnmmmmmmmm kolu bantlimmm hadii insallahh olucakkk yumurtali balini ihmall etmee onada devam ettt kusummmm
kizz insallahhh ennn ikizindenn gelsinnn bebislerimizzzzzzzzzzzzzz insallahhhhhh
Dün rüyamda beni eşşek arısının soktuğunu ve iğnesinin içimde kaldığını çıkaramadığımı gördümmmmm ehhh tabi ben naptımmmm kıvrak zekamla hemen bunu halvete yordumiğne sperm oluyor arıya da siz karar verin işte sokuyor felan eşşek arısı bide ahahhahhahhahhahha çatladım gülmekten yazarkennnnnnnn hahhahhahhahahhha
noldu ışılım bizimi yiycen almışın eline çatalı kaşığı
GUNUNN MONUSUUU
mercimek corbasi ( mercimek-patates-havuc-sogan-zeytinyag kaynamis su koyunuzz kaynatiniz blendirdan gecirinizz ohh)
kiymaliii bamyaaaaaaaa (konserve cokk saglikli deil amaa napiimmm onu bulabildikkk)
firinda kizartma tadinda kabak- patates-havuc (yogurtlanacak)
brokoli salatasii (haslanmisss uzerine limon zeytinyag nar eksisi tuz)
yesillik salatasiiiiiiiiiiiiiiiii
tatli olaraktan mesir macunuu :)))) limonlu dondurma
meyveee
ISILIMMMMM sendeee hasla makarnayiiiiii tencereye rendeleee peyniriniiiii az tereyagi ile cevirttir uzerine dok makarnaniiii ohhh)
GUNUNN MONUSUUU
mercimek corbasi ( mercimek-patates-havuc-sogan-zeytinyag kaynamis su koyunuzz kaynatiniz blendirdan gecirinizz ohh)
kiymaliii bamyaaaaaaaa (konserve cokk saglikli deil amaa napiimmm onu bulabildikkk)
firinda kizartma tadinda kabak- patates-havuc (yogurtlanacak)
brokoli salatasii (haslanmisss uzerine limon zeytinyag nar eksisi tuz)
yesillik salatasiiiiiiiiiiiiiiiii
tatli olaraktan mesir macunuu :)))) limonlu dondurma
meyveee
ISILIMMMMM sendeee hasla makarnayiiiiii tencereye rendeleee peyniriniiiii az tereyagi ile cevirttir uzerine dok makarnaniiii ohhh)
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr bu niiieeeyyyyyyyyyyy diyin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niiieyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 415651
yine FALSADIMMMMM ( KABAK TADI VERDIN DEYIP KIZMAYIN NAPIIMM ZAAFIM BU BENIMM:))))
Eki Görüntüle 415638 Eki Görüntüle 415625 Eki Görüntüle 415626 Eki Görüntüle 415627 Eki Görüntüle 415629 Eki Görüntüle 415630 Eki Görüntüle 415632 Eki Görüntüle 415633 Eki Görüntüle 415634 Eki Görüntüle 415635 Eki Görüntüle 415635 Eki Görüntüle 415637
dimii endoşum yaaa iviiit bitek ben görmüyorummm göbüş bağı bile çıkmışşşşş yavrumunn Allahım inşallah yaaaresmennn bebiş yaa saka gibiiiiiiiiiiiii tıpkısının aynısıııııııııııııııııııııı
HANEDEE CENINNNNnnnnnnnnnnnnnn varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dimii endoşum yaaa iviiit bitek ben görmüyorummm göbüş bağı bile çıkmışşşşş yavrumunn Allahım inşallah yaaa
Abboyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?