- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.041
dimii endoşum yaaa iviiit bitek ben görmüyorummm göbüş bağı bile çıkmışşşşş yavrumunn Allahım inşallah yaaa
Abboyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayy ışılımmmmmmm inşşş bende senden çokkk çokk ümitliyimm bana bak sen adet olmadan hamiş mi kaldın yoksam kız beklerim senden haahadi hayırlısı perimmm senden ümitliyim bu ay canımmm benimmm
KIZ SENINNN BEBISSS gobusune dusmedennn tabagaa dusmussssssssssssss :))))) ayy kizzzz babasinaa benziyooo gibii bak benzetmemii bilemm yaptimmmm o kadar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oooooooooooooooooooooooo OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY geliooooooooooooooooooooo
ooooooooo tuttu firlattiii kalbimiii ezdii ustunu cignediiiiiiiiii
ayy ışılımmmmmmm inşşş bende senden çokkk çokk ümitliyimm bana bak sen adet olmadan hamiş mi kaldın yoksam kız beklerim senden haa
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oleyy oley oley oley oleyyyyyyyyyy topikin çatlakları bu ay hepimiz hamiş kalıcazz içime doğuyoorrrrrrrrrrrrr
yine FALSADIMMMMM ( KABAK TADI VERDIN DEYIP KIZMAYIN NAPIIMM ZAAFIM BU BENIMM:))))
Eki Görüntüle 415638 Eki Görüntüle 415625 Eki Görüntüle 415626 Eki Görüntüle 415627 Eki Görüntüle 415629 Eki Görüntüle 415630 Eki Görüntüle 415632 Eki Görüntüle 415633 Eki Görüntüle 415634 Eki Görüntüle 415635 Eki Görüntüle 415635 Eki Görüntüle 415637
kizzzz ADDDDDD simdi sen gebesin yaaa belkimm icinnn saflasmistirrrrrrr cumle kurr kizzzzzzzzzzzzzzzzz duyarliligin artmistirrrrrr :)))
tabaktada ata binmiş biri var gibi ayol
saflaşmış mıdııırrrr puhaaahhhhaaa
Pidiliimm tabaanda çok feci şeyler görüyom yawrımm töbeee
seninnn icinnn fesatt kisimmmm :))))) aklini fikrinnii halvett burumusssss:))))) sanirsamm benimdeee oylee kiii falima yansimisssssss
VITOOOOOOOOOOOO kizzz nerdesinnnn sennnn bakimmmmmmmmmmm yegenimizii ozledikkkkk :))))))))))
hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz
hakkattenn bnede sen soyleyince farkettimm hemideee pek bi guzell att haaa sevimli oyuncak at gibii dimiiiiiii
ayy at murattirrrrrr ee hadii bakalimmmm
ama bende VITOMUNNN falindakii gibii hamissss bi resimii yakalayamadiimm halaaaaaa
o neydiii yahuuuuuuuuuu
bebisii ilk gobusundee canli canli gordukkk :)))))
agziniza saglikkkkkkk hepinizinnnnn
PERIMMMM sendee nasimiii cekiyosun yaa vaalla ne diyeyimmmmm nazini cekenlerinnnn cokk olsunnnnnnnnn allahh gonlumuzunnn hepimizinn muradinii versinnnnnnnn insallahhhh
mucksssssssssssssss
Pitaaamiiniiiiiiiiiiimmmmm
Cünyır Pitaaamiinniiiiiiiiiimmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
gızancık nerdesiniz be yaaa
Canlarımm benimm geldim geldimmm
Beni merak ettinizmii oyyy kıyamammmmm sizeeee
SEEWWALIM BULMUSS yolladiiiiiiiii haydii hep beraberrrrrrrrrr 1-2-3 1-2-3
callanetic - YouTube
muckssss
monuu yazdik amaa halaaa ortada hicbiseyy yokkkk
kalkyorumm yapimmmm biseylerrr yazmaklaaa olmuyooo :))))))
optummm
ben işteeeeeeeee gevşekkkkkkkkkkkkk bennnnnnnnnnnnnnnn bende hiç hamişlik belirtisi yoktu hep regl belirtim vardııııııııı onlara çok takılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım inş.hamişsindir yosmaaaaaa
Hafzakkkkkkkkkkk ya meraktan ya .............. Tan boşlugu doldur artık meraklı böcekkkkkkkkk aşifte seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerimmmmmmmmmmmmm merak eden yerini kocan yesin senin
kızlar önce ben bu haftasonunu çok kötü geçirdim...
cumartesi tam derbinin bitmesine dogru tuvalete gittim..
Bir kan boşaldııı kii anlatamam birde löp diye birsey gittii
Allahtan o günde sıkıldım anneme dedim birseyler yap geliyorum.oda tamam dedii.
Benim çıglıgım varr annem tuvalete girdii
ağlıcammm oda üzülmesin diye kasmısım kendimiii
annem kanı görünceee tuvalete baktı iyice hemn aldı beni hastneye gittikk
salak asistan var,alttan muayne etti diyrm kanamam var olmaz hayr olur diyoo,neyse muayne etti kese zedelenmiş dedi.içindede birsy görünmüyo dedi..Kafamı kaldırdım ekrana bakıyorum,altta böyle ufak biry gördm noktaa ama doktor göremedyse düştü dirum..
testler fln yapıldı.Kocişte maçtaydı onu gördüm benn nasıı ağlıyorumm..Bebek tuvalete gittii diyee( Ayy hala aklıma geldkçe o halimm çok kötü oluyrummm..
Neyseee uzatmıyımm.Sonclar cıkınca uzman doktor geldii baktı keseye dedi bebek var hatta kalp atışıda görünüyo,ama bana göstermedi hiçbirsy.!hafta dinlenceksin dedii.İlaaç verdiler..
Bugünde kendi doktoruma gittimmm
Seni nasıl alttan muayne ettler dedi..Neyseee ultrasonda bir gördük kese düzelmiş bak ufaklıkta burda duruyoo dediiiii....Kalbide atıyo bak görüyomusun diye gösteriyorda.Dedim kalbinin atışını nası dinleyeblrim...Sesi bir açtı tak tak tak diyee benim meleğim odaaa gümbür gümbür kalbini attırıyooo,0.15 cm lik kalbini yerimm.Allahım onu bağışladı bizeee,inşş hiç birsy olmazzz onaaa.
neysee sonraa
Ay bennn bir salağa bağladımmmmmmmmmmmm
Düşme tehliken yüzde 15 fln dedii,dikkat ett dedi,iii
Bende şimdi evdeyimmm dinlrniyrummm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?