Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

KIZ SENINNN BEBISSS gobusune dusmedennn tabagaa dusmussssssssssssss :))))) ayy kizzzz babasinaa benziyooo gibii bak benzetmemii bilemm yaptimmmm o kadar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oooooooooooooooooooooooo OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY geliooooooooooooooooooooo

ooooooooo tuttu firlattiii kalbimiii ezdii ustunu cignediiiiiiiiii

hadi hayırlısı perimmm senden ümitliyim bu ay canımmm benimmm
ayy ışılımmmmmmm inşşş bende senden çokkk çokk ümitliyimm bana bak sen adet olmadan hamiş mi kaldın yoksam kız beklerim senden haa

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oleyy oley oley oley oleyyyyyyyyyy topikin çatlakları bu ay hepimiz hamiş kalıcazz içime doğuyoorrrrrrrrrrrrr

yok canımmm ya çok sıkı korunduk,adet görmeden hamiş kalınca düşük tehlikesi oluyomuş

kizzzz ADDDDDD simdi sen gebesin yaaa belkimm icinnn saflasmistirrrrrrr cumle kurr kizzzzzzzzzzzzzzzzz duyarliligin artmistirrrrrr :)))

VITOOOOOOOOOOOO kizzz nerdesinnnn sennnn bakimmmmmmmmmmm yegenimizii ozledikkkkk :))))))))))
hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz

tabaktada ata binmiş biri var gibi ayol

hakkattenn bnede sen soyleyince farkettimm hemideee pek bi guzell att haaa sevimli oyuncak at gibii dimiiiiiii

ayy at murattirrrrrr ee hadii bakalimmmm
ama bende VITOMUNNN falindakii gibii hamissss bi resimii yakalayamadiimm halaaaaaa
o neydiii yahuuuuuuuuuu

bebisii ilk gobusundee canli canli gordukkk :)))))

agziniza saglikkkkkkk hepinizinnnnn
PERIMMMM sendee nasimiii cekiyosun yaa vaalla ne diyeyimmmmm nazini cekenlerinnnn cokk olsunnnnnnnnn allahh gonlumuzunnn hepimizinn muradinii versinnnnnnnn insallahhhh

mucksssssssssssssss

Pitaaamiiniiiiiiiiiiimmmmm
Cünyır Pitaaamiinniiiiiiiiiimmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
gızancık nerdesiniz be yaaa

VITOOOOOOOOOOOO kizzz nerdesinnnn sennnn bakimmmmmmmmmmm yegenimizii ozledikkkkk :))))))))))
hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz

Canlarımm benimm geldim geldimmm
Beni merak ettinizmii oyyy kıyamammmmm sizeeee

SEEWWALIM BULMUSS yolladiiiiiiiii haydii hep beraberrrrrrrrrr 1-2-3 1-2-3

callanetic - YouTube

muckssss

monuu yazdik amaa halaaa ortada hicbiseyy yokkkk
kalkyorumm yapimmmm biseylerrr yazmaklaaa olmuyooo :))))))
optummm

kızlaarrrrrr ben çıkıyorummm hayırlı akşamlar hayırlı halvetler olsuuuunnn öpüyorum kocamannnn
vitoşum seni daha çok öpüyommmm

kızlar önce ben bu haftasonunu çok kötü geçirdim...

cumartesi tam derbinin bitmesine dogru tuvalete gittim..
Bir kan boşaldııı kii anlatamam birde löp diye birsey gittii
Allahtan o günde sıkıldım anneme dedim birseyler yap geliyorum.oda tamam dedii.
Benim çıglıgım varr annem tuvalete girdii
ağlıcammm oda üzülmesin diye kasmısım kendimiii
annem kanı görünceee tuvalete baktı iyice hemn aldı beni hastneye gittikk

salak asistan var,alttan muayne etti diyrm kanamam var olmaz hayr olur diyoo,neyse muayne etti kese zedelenmiş dedi.içindede birsy görünmüyo dedi..Kafamı kaldırdım ekrana bakıyorum,altta böyle ufak biry gördm noktaa ama doktor göremedyse düştü dirum..
testler fln yapıldı.Kocişte maçtaydı onu gördüm benn nasıı ağlıyorumm..Bebek tuvalete gittii diyee ( Ayy hala aklıma geldkçe o halimm çok kötü oluyrummm..

Neyseee uzatmıyımm.Sonclar cıkınca uzman doktor geldii baktı keseye dedi bebek var hatta kalp atışıda görünüyo,ama bana göstermedi hiçbirsy.!hafta dinlenceksin dedii.İlaaç verdiler..
Bugünde kendi doktoruma gittimmm
Seni nasıl alttan muayne ettler dedi..Neyseee ultrasonda bir gördük kese düzelmiş bak ufaklıkta burda duruyoo dediiiii....Kalbide atıyo bak görüyomusun diye gösteriyorda.Dedim kalbinin atışını nası dinleyeblrim...Sesi bir açtı tak tak tak diyee benim meleğim odaaa gümbür gümbür kalbini attırıyooo,0.15 cm lik kalbini yerimm.Allahım onu bağışladı bizeee,inşş hiç birsy olmazzz onaaa.
neysee sonraa
Ay bennn bir salağa bağladımmmmmmmmmmmm
Düşme tehliken yüzde 15 fln dedii,dikkat ett dedi,iii
Bende şimdi evdeyimmm dinlrniyrummm....

SEEWWALIM BULMUSS yolladiiiiiiiii haydii hep beraberrrrrrrrrr 1-2-3 1-2-3

callanetic - YouTube

muckssss

monuu yazdik amaa halaaa ortada hicbiseyy yokkkk
kalkyorumm yapimmmm biseylerrr yazmaklaaa olmuyooo :))))))
optummm

benim mönüü
çorbiş olarak mercüümmeekk
bol yoğurtlu dereotlu tazecik bakla (hemi de kendi ellerimle topladım bahçamızdan)
taze biberiye,maydanoz,tomatis,fesleen soslu makariinooo
datlu olarak malum marka (A----A) tomturrrmmaaaa :131:

dolduramadım yaaaa aklıma gelmedi :44: Yesin canıııımmm yedide yememi dedikk

çok şükür rabbim bebeğimizi korumuş çok korktum hayatım okurken ikinizi de Allahım korusun inşallah

off yani cok zordu kızlarr...
Annem diyorki senin bebişş amma da nazlıı bu kdr sey cıkartıyoo daha şimdidennn
Şu bir-iki hafta cok önemli haftaya tekrar kontrolüm varr doktor bakıcakk
Snra birkaç test isticem dediii.,
bebiş 6 hafta 1 günlük çıktı o nasıı oldu yanii...Ben ozman adettim

Birde hamişler sakın korkmayın benim gibiii.
Doktorum dediki 7. haftada zten kalp atışının duyulup bebeğim görünmesiii normaldirr...
bu zamana kdr sadece kesenn göründğüde olurmuş üzülmeyin sakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…