Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım Pitamiiimm beniimm
çok geçmiş olsun bebeğiim yaa
okurken içim cız etti inan
Allahım sana bağışlamış bebişinii çok şükürr çok şüküüürr
bu dr.lar var ya .....
iğne,ilaç bişi vermedi mi canım düşüğü engellemek için??

dolduramadım yaaaa aklıma gelmedi :44: Yesin canıııımmm yedide yememi dedikk

kocana sor o bilirrrrrrrrrrrrr hafzakımmmmmmmmmmmmmm

Vitoooooooooooooooo peki neden kanaman olmuş canım yani kanamanın nedeni neymiş ? çok geçmiş olsun buarada allah evladını sana bagışlasın cümlemizin evladını bagışlasın amin..

Canım dinlen kendine iyi bak bebişede yaa bu asistanlar ve acemi doktorlar Topikte kaçıncı oldu buyaa uzmandan başka doktora gitmeyin kızlaaaaaaarrr

VİTOŞUMMMMMM yüreğime iniyordu okurkennnnnnnnnnnnnnnnnn çok şüküüüüüüüüürrrrrrrrrrrrr iyiymiş mercimeğimizzzzz dinlen canımmmmmm dinlenn aman dikkat etttttttttttttttttttttttttttt

Canım sağoll ama Allah kimseye yaşatmöasınnn bu düşük tehlikesii genetik olurmus ama bizde hiç yokk.
İlaç verdi canım devlet hastnasinde o gece asistan kıza kalsaydı var olan bebeği aldırcaktı yaa nasıı içim ürperiyooo

Kanamada 5 yerde var hafif ama yalnız sağ tarafından hafif oynama yapmış dedi doktor...
Bu üzüntüdende,ağır birsey kaldrmayla,biryere çarpmayla olabilrmiş ama bende kocişle 2-3 gün önce kavga etmiştim hatırlıyonuz dimii..Birde o gün halvet oldu acep ondanmı diyrum koçişe saçmalama diyoo millett kac AYLIK hamileyken de ikişliye giriyo diyo..
Kendimi kötü hissettimmm o konudann :26::26::26:
neyse şimdi 1 hafta istirahattt..
ağır kaldırmak yok
stres yok
halvet yok

kız kavga sonrası halvet fantaziniz mi var ahahha sapık çift siiziiiiiiiiiii tikkaytttttttt bebik var gıızzzzzzzzzzzzzz

Canım dinlen kendine iyi bak bebişede yaa bu asistanlar ve acemi doktorlar Topikte kaçıncı oldu buyaa uzmandan başka doktora gitmeyin kızlaaaaaaarrr

kesinlikleee bence araştırma hastanelerine gitmeyinnn
Biz o akşamm mecburen gittikk
hem derbi varrr hemde saat 21.00
Ama şimdi kendi doktruma gittimmm..Parayı bayıldımmm ve ama rahatladım napimmm....
Diğer doktrada gitmicemmm vallaaa
Hakan Bey cok iyiii

canım,hamiliğin ilk 2 ayında falan halvet tehlikeli olabiliyo diye biliyorum ama
bilemeyiz tabii nedenini.

Pitaminiimmm aman Adoşş duymasın halvet olayını, hemen o da atlar ben de yapçam diye,malum hatun azgın manyaan teki
sakata getirmesin sonraa

Pitaminiimmm aman Adoşş duymasın halvet olayını, hemen o da atlar ben de yapçam diye,malum hatun azgın manyaan teki
sakata getirmesin sonraa

Hakkatttttttt silin yazılanlarııııııııı abbboovvvvvvv adoş eve gidince herifin üstüne abanacakkk tecavüzcü coşkun gibi adamda bikaç gün nefes almıştı hamiş kalınca hahaa anoooyyyyyyyy şimdi çıkıp diyomuş ben hergün çatır çatır diye

Ay ne pis ağızlı olduk ayolllllll

Adoşşşşş sinsirella yazsana kız alttan alttan okuyon

kendi yazdığıma gülmekten geberdim

Son düzenleme:

oyyyyyy adoş gitmiş bileeeeeeeeeeee

Pitaamiiiniimmmm
düşük yapmanı engellemek için iğne-ilaç bişii vermedi mi bebişim yaaa?

Düşük önleyici bildiğimiz bir ilaç varyaa onu verdiii pojoummmmmmmmmmmmm

kız kavga sonrası halvet fantaziniz mi var ahahha sapık çift siiziiiiiiiiiii tikkaytttttttt bebik var gıızzzzzzzzzzzzzz

kızz deliiiii yokk yokk
anneler günüü geliyoo şeesiiineee kac haftadır cekiyom kendimiii.Kocişşş bir sürü hediye almışşştıı.
vss vs.... kutlama yapayım dediimmm..
Amannn yapmaz olaydımmm

Pitamiiiniimm çok dikkat kendine bebişim,iyi dinlen taam
kocişini sebastiyan tadında çalıştır,getirssiiinnn götürsüüünnn
ver coşşkuuyuu ver coşkuuuyuu yorma kendini tamam mı yawrım
cünyırım Ptaminimm benim

Periiiiiimmmm kara böcüküm, senin sebastian da haftaya getirmeye başlar testleri artık

hepinizi öpüyaammm şeker kızlar
hoççakaaalıınn

erken davranmasında sebastian hahahahah ee anca iviiitttttt getir testleri uleyynnnnnnnnnnnn

Hadi görüşürüz ponjuuukkkkkkkkkk

CANIMMMM VITOMMMMM minicikkkk melegindee sende allaha emanet ollunn cnmm benimmm
boll boll ayetel kursi okuuu cnmmm benimmmmmmmm
ayy allaha emanettt insallahh hicbiseyy olmazz cnmmmmmm

ya bide bisey dicemm burda sistem nasil biliyomusunuz 9 ay boyunca 3 kere doktora gidiliyor 1 kere tespitte 1 kere cinsiyet zamani birde son donemde doguma hazirmi gelis sekli normal doguma uygun mu diyeeee

yanii anlatabiliyomuyum dogal haline birakiyolarr bizdee cok fazla muayene falan filan ultrason var

amann cnmmm yastikk koyy ust usteee dik bacaklarinii oylee dinlennnnnn hicbisey olmazz merakk etme ncmmcm halvettendirr o olmazz hicbiseycikkk allahin izniyle cnmmm benimmmm

NAZ immm cnmmmcmmm nasilsinnn durumlarr nedirr bu haftami halvet haftannnn ??????

cok az goruyorum seniiii saflarii sIKLAStiralimmmmmmm yowwwriiimmmmmmm muckss

sakata getirmesin sonraa

ulan bojouuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen varyaaa yedim seni yarın çılgın karıı seniiii olum bende halvetin sınırı yok sınırıııı dr dediki ilk üçay halvet yok benim gözler ayrıldı faltaşı gibimmmmmmmmmmm lan bi s....tir git diycektim zor tuttum kendimi
yok olum yaaa ne halveti kolumu kaldıracak dermanım yok desemde sen yeme

60:

çok azgınım demiiiiiiiiiiiiiiii ama kendimi zor frenliyorımmmmmmmmm haaaaaaaaaaaa bak halvet hastalıgı var bende
gel abi gelllllllllllllll halveteeeee gellllllllllllllllllllllll belejjjjjjjjjjjjjjjjj

kıs vitooo tutsana azcık şeyini ne bu halde uçkur derdine düştünnnnnnnnnnnn hamiş gacıııı seniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…