- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.061
kızlar önce ben bu haftasonunu çok kötü geçirdim...
cumartesi tam derbinin bitmesine dogru tuvalete gittim..
Bir kan boşaldııı kii anlatamam birde löp diye birsey gittii
Allahtan o günde sıkıldım anneme dedim birseyler yap geliyorum.oda tamam dedii.
Benim çıglıgım varr annem tuvalete girdii
ağlıcammm oda üzülmesin diye kasmısım kendimiii
annem kanı görünceee tuvalete baktı iyice hemn aldı beni hastneye gittikk
salak asistan var,alttan muayne etti diyrm kanamam var olmaz hayr olur diyoo,neyse muayne etti kese zedelenmiş dedi.içindede birsy görünmüyo dedi..Kafamı kaldırdım ekrana bakıyorum,altta böyle ufak biry gördm noktaa ama doktor göremedyse düştü dirum..
testler fln yapıldı.Kocişte maçtaydı onu gördüm benn nasıı ağlıyorumm..Bebek tuvalete gittii diyee( Ayy hala aklıma geldkçe o halimm çok kötü oluyrummm..
Neyseee uzatmıyımm.Sonclar cıkınca uzman doktor geldii baktı keseye dedi bebek var hatta kalp atışıda görünüyo,ama bana göstermedi hiçbirsy.!hafta dinlenceksin dedii.İlaaç verdiler..
Bugünde kendi doktoruma gittimmm
Seni nasıl alttan muayne ettler dedi..Neyseee ultrasonda bir gördük kese düzelmiş bak ufaklıkta burda duruyoo dediiiii....Kalbide atıyo bak görüyomusun diye gösteriyorda.Dedim kalbinin atışını nası dinleyeblrim...Sesi bir açtı tak tak tak diyee benim meleğim odaaa gümbür gümbür kalbini attırıyooo,0.15 cm lik kalbini yerimm.Allahım onu bağışladı bizeee,inşş hiç birsy olmazzz onaaa.
neysee sonraa
Ay bennn bir salağa bağladımmmmmmmmmmmm
Düşme tehliken yüzde 15 fln dedii,dikkat ett dedi,iii
Bende şimdi evdeyimmm dinlrniyrummm....
dolduramadım yaaaa aklıma gelmedi :44: Yesin canıııımmm yedide yememi dedikk
kızlar önce ben bu haftasonunu çok kötü geçirdim...
cumartesi tam derbinin bitmesine dogru tuvalete gittim..
Bir kan boşaldııı kii anlatamam birde löp diye birsey gittii
Allahtan o günde sıkıldım anneme dedim birseyler yap geliyorum.oda tamam dedii.
Benim çıglıgım varr annem tuvalete girdii
ağlıcammm oda üzülmesin diye kasmısım kendimiii
annem kanı görünceee tuvalete baktı iyice hemn aldı beni hastneye gittikk
salak asistan var,alttan muayne etti diyrm kanamam var olmaz hayr olur diyoo,neyse muayne etti kese zedelenmiş dedi.içindede birsy görünmüyo dedi..Kafamı kaldırdım ekrana bakıyorum,altta böyle ufak biry gördm noktaa ama doktor göremedyse düştü dirum..
testler fln yapıldı.Kocişte maçtaydı onu gördüm benn nasıı ağlıyorumm..Bebek tuvalete gittii diyee( Ayy hala aklıma geldkçe o halimm çok kötü oluyrummm..
Neyseee uzatmıyımm.Sonclar cıkınca uzman doktor geldii baktı keseye dedi bebek var hatta kalp atışıda görünüyo,ama bana göstermedi hiçbirsy.!hafta dinlenceksin dedii.İlaaç verdiler..
Bugünde kendi doktoruma gittimmm
Seni nasıl alttan muayne ettler dedi..Neyseee ultrasonda bir gördük kese düzelmiş bak ufaklıkta burda duruyoo dediiiii....Kalbide atıyo bak görüyomusun diye gösteriyorda.Dedim kalbinin atışını nası dinleyeblrim...Sesi bir açtı tak tak tak diyee benim meleğim odaaa gümbür gümbür kalbini attırıyooo,0.15 cm lik kalbini yerimm.Allahım onu bağışladı bizeee,inşş hiç birsy olmazzz onaaa.
neysee sonraa
Ay bennn bir salağa bağladımmmmmmmmmmmm
Düşme tehliken yüzde 15 fln dedii,dikkat ett dedi,iii
Bende şimdi evdeyimmm dinlrniyrummm....
canım Pitamiiimm beniimm
çok geçmiş olsun bebeğiim yaa
okurken içim cız etti inan
Allahım sana bağışlamış bebişinii çok şükürr çok şüküüürr
bu dr.lar var ya .....
iğne,ilaç bişi vermedi mi canım düşüğü engellemek için??
kocana sor o bilirrrrrrrrrrrrr hafzakımmmmmmmmmmmmmm
Vitoooooooooooooooo peki neden kanaman olmuş canım yani kanamanın nedeni neymiş ? çok geçmiş olsun buarada allah evladını sana bagışlasın cümlemizin evladını bagışlasın amin..
Canım sağoll ama Allah kimseye yaşatmöasınnn bu düşük tehlikesii genetik olurmus ama bizde hiç yokk.
İlaç verdi canım devlet hastnasinde o gece asistan kıza kalsaydı var olan bebeği aldırcaktı yaa nasıı içim ürperiyooo
Kanamada 5 yerde var hafif ama yalnız sağ tarafından hafif oynama yapmış dedi doktor...
Bu üzüntüdende,ağır birsey kaldrmayla,biryere çarpmayla olabilrmiş ama bende kocişle 2-3 gün önce kavga etmiştim hatırlıyonuz dimii..Birde o gün halvet oldu acep ondanmı diyrum koçişe saçmalama diyoo millett kac AYLIK hamileyken de ikişliye giriyo diyo..
Kendimi kötü hissettimmm o konudann :26::26::26:
neyse şimdi 1 hafta istirahattt..
ağır kaldırmak yok
stres yok
halvet yok
Canım dinlen kendine iyi bak bebişede yaa bu asistanlar ve acemi doktorlarTopikte kaçıncı oldu buyaa uzmandan başka doktora gitmeyin kızlaaaaaaarrr
Canım sağoll ama Allah kimseye yaşatmöasınnn bu düşük tehlikesii genetik olurmus ama bizde hiç yokk.
İlaç verdi canım devlet hastnasinde o gece asistan kıza kalsaydı var olan bebeği aldırcaktı yaa nasıı içim ürperiyooo
Kanamada 5 yerde var hafif ama yalnız sağ tarafından hafif oynama yapmış dedi doktor...
Bu üzüntüdende,ağır birsey kaldrmayla,biryere çarpmayla olabilrmiş ama bende kocişle 2-3 gün önce kavga etmiştim hatırlıyonuz dimii..Birde o gün halvet oldu acep ondanmı diyrum koçişe saçmalama diyoo millett kac AYLIK hamileyken de ikişliye giriyo diyo..
Kendimi kötü hissettimmm o konudann :26::26::26:
neyse şimdi 1 hafta istirahattt..
ağır kaldırmak yok
stres yok
halvet yok
Pitaminiimmm aman Adoşş duymasın halvet olayını, hemen o da atlar ben de yapçam diye,malum hatun azgın manyaan teki
sakata getirmesin sonraa
Hakkatttttttt silin yazılanlarııııııııı abbboovvvvvvv adoş eve gidince herifin üstüne abanacakkk tecavüzcü coşkun gibi adamda bikaç gün nefes almıştı hamiş kalıncahahaa anoooyyyyyyyy şimdi çıkıp diyomuş ben hergün çatır çatır diye
Ay ne pis ağızlı olduk ayolllllll
Adoşşşşş sinsirella yazsana kız alttan alttan okuyon
kendi yazdığıma gülmekten geberdim
Pitaamiiiniimmmm
düşük yapmanı engellemek için iğne-ilaç bişii vermedi mi bebişim yaaa?
kız kavga sonrası halvet fantaziniz mi varahahha sapık çift siiziiiiiiiiiii tikkaytttttttt bebik var gıızzzzzzzzzzzzzz
Pitamiiiniimm çok dikkat kendine bebişim,iyi dinlen taam
kocişini sebastiyan tadında çalıştır,getirssiiinnn götürsüüünnn
ver coşşkuuyuu ver coşkuuuyuu yorma kendini tamam mı yawrım
cünyırım Ptaminimm benim
Periiiiiimmmm kara böcüküm, senin sebastian da haftaya getirmeye başlar testleri artık
hepinizi öpüyaammm şeker kızlar
hoççakaaalıınn
Pitaminiimmm aman Adoşş duymasın halvet olayını, hemen o da atlar ben de yapçam diye,malum hatun azgın manyaan teki
sakata getirmesin sonraa
Hakkatttttttt silin yazılanlarııııııııı abbboovvvvvvv adoş eve gidince herifin üstüne abanacakkk tecavüzcü coşkun gibi adamda bikaç gün nefes almıştı hamiş kalıncahahaa anoooyyyyyyyy şimdi çıkıp diyomuş ben hergün çatır çatır diye
Ay ne pis ağızlı olduk ayolllllll
Adoşşşşş sinsirella yazsana kız alttan alttan okuyon
kendi yazdığıma gülmekten geberdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?