Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar burası yeri değil ama bizim yerimiz :) olduğu için soruyorum. Bir kahve fincanı kırık pirinç kaç yemek kaşığı yapıyor nolur acil yardım evde fincan yok(

Kızlar burası yeri değil ama bizim yerimiz :) olduğu için soruyorum. Bir kahve fincanı kırık pirinç kaç yemek kaşığı yapıyor nolur acil yardım evde fincan yok(

gısss papilooo ne ayaksın sen ne deniycen bölee yosma tırstım şimdi 1.5 ymk kaşıgı yapr niyekiiii laaaaaaaaaaa anammmmmmmmmmmmm gacı dellendiiiiiiiiiiiiiiii

gısss papilooo ne ayaksın sen ne deniycen bölee yosma tırstım şimdi 1.5 ymk kaşıgı yapr niyekiiii laaaaaaaaaaa anammmmmmmmmmmmm gacı dellendiiiiiiiiiiiiiiii

kıssss kırık pirinç dioooo kırık seniiiii 1 kat daha fazla oliyyyyyyyyyyyyyy gavurun dölüüüüü bebesini yediğiminnnnnnnnnnn gappesiiiiiiii

canımmmm ölçtüm şimdi benim evdeki fincanla 3 yemek kaşığı yapıoooooooo

hadiiiiiiii 3 mü aaaaaaaaaaaaa ben 1.5 dediydim göz kararıııııııııııı papiloooya iyi saate olsunlarmı geldii acebaaaaaaaaaaaaaaa anammmmmmmmmmmmmmmmm uzak dur benden papılooooooooooooooooo

kıssss kırık pirinç dioooo kırık seniiiii 1 kat daha fazla oliyyyyyyyyyyyyyy gavurun dölüüüüü bebesini yediğiminnnnnnnnnnn gappesiiiiiiii

aaaaaaaaaaaa über sert ok dostum ben normale pirinç sandımmmmmmmmmmmmm sert hatta bu ıvana sert ok
gavurunnnnnnnnnnnn dölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Adoşşş seni seviyormmmm anliyn miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii manyak karı beni de benzettin kendineee içimde varmış demekki çıkmayı beklermisssssssss hahahhhahahaha tööbeeeeeeeeeeee

Papilommm yaptınmı anam naptınnn yoksa bizim topiin içine tuurpp suyu sıkmamız nedeyle vazgeçtin kırık pirinçleri mi çitliyoooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tamamdır fıstıklar teşekkürler:)) kız add83 ne fesatsın :))) masumca halvete hazırlık sütlaç tarifi için lazım oldu

gısssss heyacan yaptım macunmu hazırlıyon diyeeee ne bilim ben yosmaaaaaaaaa hımmmmm halvette sütlaç haaaa sonrada saldıray çıksın meydaneeeeeeeeeeee diyosun iyiyimişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş vallaaaaaaaaaaaaaaaaa süper süperrrrr

Adoşşş seni seviyormmmm anliyn miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii manyak karı beni de benzettin kendineee içimde varmış demekki çıkmayı beklermisssssssss hahahhhahahaha tööbeeeeeeeeeeee

bendeee seni seviyam bebişimmm içinizdekii şeytanı salın gitsin kop kop kop salın kötülükleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaz olarak degil haaaa
ben benimkini saldım toigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayddeeeeeeeeeeeeeeeeee

O da fena fikir değilmiş Perimm:)) yazdıklarınızı okuyup mutlu mutlu sütlacımın basına geçtim yapmak için, çok şekersiniz:))

ya ben cevap yazarken alintiya cevap yapiyorsam 1 kisiye cevap yazip yoluyorumm siz ayni anda nasil 3-4 kisinin alintisina cevap yapabiliyosunuzzzzzzzzzzzzz

ya bunu cozemedimmmm bide utanmadann hamisss olmayaa calisyormmmmm :)))) bunu beceremeyen sahsinnn yumurtudaaa beceriksizzz dimekkiiiii :)))))

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız? nobata 2 3 günüm kaldı heycanla bekliyorum hiç bi belirti yok bu ayda olmazsa 8.ay olacak off offf

Allah seniiii gızzzzzzzzz bak herşey bitti bir 5li alıntı yapmak kusur kaldı hemiiiiiiiiii

Oyy içimdeki köy yosması çıktı

Bak yavrum alıntı ile cevapla butomum yamımda ufak bişe var + böyle onlara tıklıyosun alıntı yapmak istediin insanların yazısının altında istediğin kadar tıkladıktan sonra en son kişiye alıntı ile cevaplaya tıklayıp herlese yazıosun ayrı ayrı yap bakym olcek mii maşallah maşşallahhhh bebişdaşım benimmmm

selam violemmmmmmm. demirin hormon testlerindeki kısaltmasını biliyormusun? benmde bir değerim tam sınırda çıktı sanırım demir

selam canımcımmmmmm testteki adı ferritin 3.6 benim alt sınır 6.9 baya düşük yani.. ilaç kullanıyorum işte bi de folik asit.. sende hangisi sınırda çıktı canım?

selam vioşummm ya benim MCHC sınırda ama o ne bilemedim SINIR 32 BENİM 31.8

perim şimdi baktım ben ona bende sınır 30 gözüküyo benim de 31.8 çıkmış enteresan bi şekilde ama doktorum bişey demedi onun hakkında her şey normal hazırsın gebeliğe dedi sadece demir depoların boş onları doldurmamız gerek dedi o kadar canım

kızlar bizde bu ay hiç halvet olmadı malum ayrı yerlerdeyiz kocişle ama adet tarihimden sonra 7 gün halvet olucak inşallah bu ay benden fos anlıcanız inşallah diğer aya güzel haberler veririm size

anladım balımm. Buna ben dikkat ettim zaten doktor hiçbir sorun yok dedi. Demekki önemsiz bişi bu

Ya kavuş artık kocişee askerde bekle şimdi bekleee canm vioşumm benim ne çok bekledin kocişi helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…