- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.081
Kızlar burası yeri değil ama bizim yerimiz :) olduğu için soruyorum. Bir kahve fincanı kırık pirinç kaç yemek kaşığı yapıyor nolur acil yardım evde fincan yok(
Kızlar burası yeri değil ama bizim yerimiz :) olduğu için soruyorum. Bir kahve fincanı kırık pirinç kaç yemek kaşığı yapıyor nolur acil yardım evde fincan yok(
gısss papilooo ne ayaksın sen ne deniycen bölee yosma tırstım şimdi 1.5 ymk kaşıgı yapr niyekiiii laaaaaaaaaaa anammmmmmmmmmmmm gacı dellendiiiiiiiiiiiiiiii
canımmmm ölçtüm şimdi benim evdeki fincanla 3 yemek kaşığı yapıoooooooo
kıssss kırık pirinç dioooo kırık seniiiii 1 kat daha fazla oliyyyyyyyyyyyyyy gavurun dölüüüüü bebesini yediğiminnnnnnnnnnn gappesiiiiiiii
Tamamdır fıstıklar teşekkürler:)) kız add83 ne fesatsın :))) masumca halvete hazırlıksütlaç tarifi için lazım oldu
Adoşşş seni seviyormmmm anliyn miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii manyak karı beni de benzettin kendineee içimde varmış demekki çıkmayı beklermisssssssss hahahhhahahaha tööbeeeeeeeeeeee
ya ben cevap yazarken alintiya cevap yapiyorsam 1 kisiye cevap yazip yoluyorumm siz ayni anda nasil 3-4 kisinin alintisina cevap yapabiliyosunuzzzzzzzzzzzzz
ya bunu cozemedimmmm bide utanmadann hamisss olmayaa calisyormmmmm :)))) bunu beceremeyen sahsinnn yumurtudaaa beceriksizzz dimekkiiiii :)))))
selam violemmmmmmm. demirin hormon testlerindeki kısaltmasını biliyormusun? benmde bir değerim tam sınırda çıktı sanırım demir
selam canımcımmmmmmtestteki adı ferritin 3.6 benim alt sınır 6.9 baya düşük yani.. ilaç kullanıyorum işte bi de folik asit.. sende hangisi sınırda çıktı canım?
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız? nobata 2 3 günüm kaldı heycanla bekliyorum hiç bi belirti yok bu ayda olmazsa 8.ay olacak off offf
selam vioşummm ya benim MCHC sınırda ama o ne bilemedim SINIR 32 BENİM 31.8
perim şimdi baktım ben ona bende sınır 30 gözüküyo benim de 31.8 çıkmış enteresan bi şekildeama doktorum bişey demedi onun hakkında her şey normal hazırsın gebeliğe dedi sadece demir depoların boş onları doldurmamız gerek dedi o kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?