- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.101
Allah seniiii gızzzzzzzzz bak herşey bitti bir 5li alıntı yapmak kusur kaldı hemiiiiiiiiii
Oyy içimdeki köy yosması çıktı
Bak yavrum alıntı ile cevapla butomum yamımda ufak bişe var + böyle onlara tıklıyosun alıntı yapmak istediin insanların yazısının altında istediğin kadar tıkladıktan sonra en son kişiye alıntı ile cevaplaya tıklayıp herlese yazıosun ayrı ayrı yap bakym olcek mii maşallah maşşallahhhh bebişdaşım benimmmm
selam canımcımmmmmmtestteki adı ferritin 3.6 benim alt sınır 6.9 baya düşük yani.. ilaç kullanıyorum işte bi de folik asit.. sende hangisi sınırda çıktı canım?
selam vioşummm ya benim MCHC sınırda ama o ne bilemedim SINIR 32 BENİM 31.8
O da fena fikir değilmiş Perimm:)) yazdıklarınızı okuyup mutlu mutlu sütlacımın basına geçtim yapmak için, çok şekersiniz:))
HMMMSSSS ogerndimmm sanirsammmmmmm
bolll sakatatt cigerr ye cnmcmmmm ve besinlkerden demirini takviye etmeye calisss cnmcm
ayy bana bir harff ogreteninnnnnnnnnnnn 9ayyyy10gunn HAMISDASII olurummmmm yoowwriiimmmmmmmmm
yerimm senii bennnnnnn muckssssssssssssssssss
seessizz suskunnn prensesimmmmmmm buyumusde sutlaccda yaparmissss:)) uzerinee bollll tarcin dokkk yowwwrrrimmmmmmmm tarcinnn afrodizyaktirrr :))))))))
OGRENDIMMMMMMMMMMMMM bu demek oluyokiiii hamisimmmmm felan miiiiii yoksammmmmmmm
ayy bu aliklikkk acepp hamislik belirtisimiiiii
ay kocis yuruyus icin asagda bekliyooo ben halaaaa sizinlee ceneee :)))
sizii seviorummmmmmmmmmm
allaha emanett olunuzzzzz
PERIMMMM UCKSSSSSSSSSSSSSSSSS gulummmmm
hayirlii halvetler olsunnn bacak dikk durumdan sonra hangi taraftan yumurtladigini dusunuyosan o yone dogru bacaklarini karnina cekerek (hani cenin modunda ) yan yatttttttt cnmmcmmmmmmmm
bunuda ogrendikkkk
optummmmmmmmmmmm
allahhh spermcanlarininnn yolunuuuuu acikkk etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anladım balımm. Buna ben dikkat ettim zaten doktor hiçbir sorun yok dedi. Demekki önemsiz bişi bu
Ya kavuş artık kocişee askerde bekle şimdi bekleee canm vioşumm benim ne çok bekledin kocişi helal sana
günaydınnn kızlarrr reglin 21.günü doktorum gel demişti..bugun gitcem inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin lütfennn
kısaca hemen kendimden bahsedeyim size 23 yaşındayım 25 haziran 2011 de evlendim fuar firmasında tasarımcı olarak çalışıyorum hamişleri şimdiden tebrik ediyorum hamiş olmak için çabalayanlara başarılar diliyorum
merhaba canım hoşgeldinSende mi hamişlik için çabalayanlardansın
kısaca hemen kendimden bahsedeyim size 23 yaşındayım 25 haziran 2011 de evlendim fuar firmasında tasarımcı olarak çalışıyorum hamişleri şimdiden tebrik ediyorum hamiş olmak için çabalayanlara başarılar diliyorum
merhaba canım hoş geldin
hoşbulduk kuzum çaba değilde korunmuyoruz eşim istiyor ama ben kararsızım bi istiyorum bi istemiyorum ne bilim tuhaf duygular besliyorum
hayırlısı olsun umarım istediğin zamanda gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?