Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

HMMMSSSS ogerndimmm sanirsammmmmmm

selam canımcımmmmmm testteki adı ferritin 3.6 benim alt sınır 6.9 baya düşük yani.. ilaç kullanıyorum işte bi de folik asit.. sende hangisi sınırda çıktı canım?

bolll sakatatt cigerr ye cnmcmmmm ve besinlkerden demirini takviye etmeye calisss cnmcm

selam vioşummm ya benim MCHC sınırda ama o ne bilemedim SINIR 32 BENİM 31.8

ayy bana bir harff ogreteninnnnnnnnnnnn 9ayyyy10gunn HAMISDASII olurummmmm yoowwriiimmmmmmmmm
yerimm senii bennnnnnn muckssssssssssssssssss

O da fena fikir değilmiş Perimm:)) yazdıklarınızı okuyup mutlu mutlu sütlacımın basına geçtim yapmak için, çok şekersiniz:))

seessizz suskunnn prensesimmmmmmm buyumusde sutlaccda yaparmissss:)) uzerinee bollll tarcin dokkk yowwwrrrimmmmmmmm tarcinnn afrodizyaktirrr :))))))))

OGRENDIMMMMMMMMMMMMM bu demek oluyokiiii hamisimmmmm felan miiiiii yoksammmmmmmm
ayy bu aliklikkk acepp hamislik belirtisimiiiii

ay kocis yuruyus icin asagda bekliyooo ben halaaaa sizinlee ceneee :)))

sizii seviorummmmmmmmmmm
allaha emanett olunuzzzzz

PERIMMMM UCKSSSSSSSSSSSSSSSSS gulummmmm
hayirlii halvetler olsunnn bacak dikk durumdan sonra hangi taraftan yumurtladigini dusunuyosan o yone dogru bacaklarini karnina cekerek (hani cenin modunda ) yan yatttttttt cnmmcmmmmmmmm
bunuda ogrendikkkk

optummmmmmmmmmmm

allahhh spermcanlarininnn yolunuuuuu acikkk etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İviiitttt bebişkom öğrenmişsinnnnnnnnnnnnn aferin benm tosunuma bu kesin hamişlik belirtisi benceee hadi kalk yürüyüşeeeeee hahhahah hyarın görüşünceye dek sizi özlicem anacımmm kendinize ve yumoşlarınıza iyi bakınnn seviorm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anladım balımm. Buna ben dikkat ettim zaten doktor hiçbir sorun yok dedi. Demekki önemsiz bişi bu

Ya kavuş artık kocişee askerde bekle şimdi bekleee canm vioşumm benim ne çok bekledin kocişi helal sana

off canım sorma yaa bu seferki daha uzun üstelik o 5.5 aydı bu 1.5 sene belki daha fazla belki daha az bilemiyoruz.. neyse ay sonunda halvetler başlıcak bakalım bebeğim bana tutunucak mı annesine yoldaş olucak mı merak ediyorum il denemenin de %10 u tutuyomuş sanırım pek ümidimiz yok ama kaderrrrrr

topiginnn guzelll melekleriiiiiiiiiii tumm dualarinzin gerceklesecegiii sabahlarinn olmasiiii dilegi ileeee IYI UYKULARRRR....

Canlarım benim komik neşeli arkadaşlarım sabah sabah müdür daha gelmedi dün akşam ben çıktıktan sonraki muhabbetlerinize bi bakim dedim öldüm gülmekten gözümden yaş geldiii
Harikasınız yaaa

Adoşum kızz ben saldıray diyordum ama o kada azgın garı olduğunu bilmiyoduumm

günaydınnn kızlarrr reglin 21.günü doktorum gel demişti..bugun gitcem inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin lütfennn

kısaca hemen kendimden bahsedeyim size 23 yaşındayım 25 haziran 2011 de evlendim fuar firmasında tasarımcı olarak çalışıyorum hamişleri şimdiden tebrik ediyorum hamiş olmak için çabalayanlara başarılar diliyorum

merhaba canım hoşgeldin Sende mi hamişlik için çabalayanlardansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…