- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.121
inş. Hayırlısı bakalım dk hapı kullanıyordum bıraktım 2 aydır kullanmıyorum eşimde korunmuyor ama yok birşey henüz
günaydın canlarrrrr
daha çok yeniymiş canım olur oluuuurr aman bi sorun olmasın daaa gerisi zaman işte
günaydınlarrrrrrrr gecmişi okumaktan ancak yazabildim.. herkeze mutlu huzurlu günleeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
inş. hayırlısı bakalım dk hapı kullanıyordum bıraktım 2 aydır kullanmıyorum eşimde korunmuyor ama yok birşey henüz
günaydınlarrrrrrrr gecmişi okumaktan ancak yazabildim.. Herkeze mutlu huzurlu günleeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
ben de korunmasız iki ayım bitti üçe doğru gidyoruz işte
ben de demir ilacımı içtimmm yarım saat geçti kahvaltımı eddeyim kızlar
ben de korunmasız iki ayım bitti üçe doğru gidyoruz işte
topikte en uzun süre bekleyen ben miyim acabaaa 1,5 yıll
o zamaaaannn duada öncelik istiyoruuuuuuumm kızlarrr tamam mııı
benim eşim 1 hafta gececi 1 hafta gündüz çalışıyor artık diyorum ki tutturamıyoruz vardiyeni değiştir[/Q
ben de bu ay cunup uyuyorum sabah 4.50de duş alıyorum vakit namazı geçmesin diye zor oluyo bu ay
tamam canım duada senden başlıyorum inşallah ben bu ay meryem suresi okuyorum bitince sana da okuyalım inşallah ya da sen okut ben de yardım edeyim
benim eşim 1 hafta gececi 1 hafta gündüz çalışıyor artık diyorum ki tutturamıyoruz vardiyeni değiştir[/Q
ben de bu ay cunup uyuyorum sabah 4.50de duş alıyorum vakit namazı geçmesin diye zor oluyo bu ay
neden öyle yapıyorsun peki ay ben hiç duramıyorum öyle duş almadan belkide ondan olmuyor valla hemen duş alıyorum
müminin mümine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş benim bebiş bekleyen herkes için hayırlı zamanda hayırlı evlad olsunlar inş. kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim kimseyi aratmasın amin
öyle canım dularımız kabul olsun inşallah ben rüyamda renkli gözlü sarışın topalak bi erkek çocuğu görüyorum bu üçüncü kez oldu ama bizim hiç bir akrabamızda sarışınlık renki gözlülük yok sadece eşimin dedesi öyleymiş
neden öyle yapıyorsun peki ay ben hiç duramıyorum öyle duş almadan belkide ondan olmuyor valla hemen duş alıyorum
ben de duramıyordum biraz yatıp kalkıyordum tecrübeli arkadaşlar zorladı ben de araştırdım vakit geçmeyince durulabiliyormuş yatsımı kılıp sabah namazı kaçmayacak şekilde ayarlıyorum belimin altına da yastık koyuyorum
ben de duramıyordum biraz yatıp kalkıyordum tecrübeli arkadaşlar zorladı ben de araştırdım vakit geçmeyince durulabiliyormuş yatsımı kılıp sabah namazı kaçmayacak şekilde ayarlıyorum belimin altına da yastık koyuyorum
eşimde bana yat yat diyor ama uyur kalırım diye hemen kalkıyorum bende duymuştum öyle kuzu dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?