Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınlarrrrrrrr gecmişi okumaktan ancak yazabildim.. herkeze mutlu huzurlu günleeeeeeerrrrrrrrrrrrrr

daha çok yeniymiş canım olur oluuuurr aman bi sorun olmasın daaa gerisi zaman işte

evet evet daha çok yeni ama eşim 2 aydır bekliyor öyle garibim heyecanlı heyecanlı

günaydınlarrrrrrrr gecmişi okumaktan ancak yazabildim.. herkeze mutlu huzurlu günleeeeeeerrrrrrrrrrrrrr

günaydın güzel annişşş bebişinede günaydınlar olsun inş. amin amin hepimize

topikte en uzun süre bekleyen ben miyim acabaaa 1,5 yıll
o zamaaaannn duada öncelik istiyoruuuuuuumm kızlarrr tamam mııı

tamam canım duada senden başlıyorum inşallah ben bu ay meryem suresi okuyorum bitince sana da okuyalım inşallah ya da sen okut ben de yardım edeyim

tamam canım duada senden başlıyorum inşallah ben bu ay meryem suresi okuyorum bitince sana da okuyalım inşallah ya da sen okut ben de yardım edeyim

müminin mümine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş benim bebiş bekleyen herkes için hayırlı zamanda hayırlı evlad olsunlar inş. kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim kimseyi aratmasın amin

müminin mümine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş benim bebiş bekleyen herkes için hayırlı zamanda hayırlı evlad olsunlar inş. kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim kimseyi aratmasın amin

öyle canım dularımız kabul olsun inşallah ben rüyamda renkli gözlü sarışın topalak bi erkek çocuğu görüyorum bu üçüncü kez oldu ama bizim hiç bir akrabamızda sarışınlık renki gözlülük yok sadece eşimin dedesi öyleymiş

hayırlısı olsun inş. ben hiç öyle bebişle ilgili birşey görmedim yanlız eltim arkadaşlarım görüyormuş hayır olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…