Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canlarım vakıt namazını gecırmedıgınız surece ıstedıgınız kadar banyo yapmadan durabılırsınız bısey olmaz ben cok arastırdım sonucta amac namazı kacırmamak allahım arkadaslarımın ve ısteyen herkesın bıde bu acız kulunu evlatsız bırakma dualarını kabul et yuzumuzu guldur yarabbım

ben hemen duş alıyorum öyle yatmıyorum ne bilim

en az bır saat yat ama hemen kalkma madem cocuk ıstıyorsun spermler yumurtaya ulasssıııııınnnnn

deragun ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz hiç korundunuzmu

yaklaşık 9 ay evliyim 6 ay korundum sonra gebelik düşününce kadın doğuma genel kontorle gittim troitim çıktı bu bebek için zararlıymış ilaç ile normale döndürdükten sonra korunmayı bıraktım martta başladım çalışmaya

en az bır saat yat ama hemen kalkma madem cocuk ıstıyorsun spermler yumurtaya ulasssıııııınnnnn

deprem falan olur ne bilim ölüm falan olur diye hemen duşa giriyorum alel acele

sende daha yeni evliymişsinnnnnn ilaçlamı korundun özel olmazsa hayırlısıyla göbişine alırsın inş. bebişini

tamam canım duada senden başlıyorum inşallah ben bu ay meryem suresi okuyorum bitince sana da okuyalım inşallah ya da sen okut ben de yardım edeyim

allah razı olsun bitanem öle şaka diyorum yaa hepimiz ilk sıradayız tabiiki en hayırlı zmanıı rabbim bilir
bu ay 500 yasin okutuyorum canım önümüzdeki ay da 41 meryem suresi düşünüyorum çalışmasız duasız ay olmasın dimi

sevvalim bişey soracam bi yerde okudum kadın boşalmayınca boy abdesti almasına gerek yokmuş bu doğrumu?
Ama sonuçta boşalmasa bile kaygan akıntı mutlaka gelir o boy abdestini gerektirmez mi? :44: :44:

Tabi sana sordum ama bilen başka arkadaş varsa da bize yardımcı olabilir

canım bnen demirden sonra beklmeden yapıyorum kahvaltıyı çünkü sabah namazında troidi içince sabah da okul olduğu için bekleyemiyorum

ama canım demir mide asitinde çözünüyomuş o yüzden aç karna içip 30 dakika çözünmesini beklemek gerekiyomuş bi doktoruna sor istersen canım :26:

deprem falan olur ne bilim ölüm falan olur diye hemen duşa giriyorum alel acele

sende daha yeni evliymişsinnnnnn ilaçlamı korundun özel olmazsa hayırlısıyla göbişine alırsın inş. bebişini

yok canım eşim korundu ilaçla korunmak için sanırsam 6ay önceden başlamak lazımmış ilaca

ama canım demir mide asitinde çözünüyomuş o yüzden aç karna içip 30 dakika çözünmesini beklemek gerekiyomuş bi doktoruna sor istersen canım :26:

haklısın canım işte troid ilacının mutlaka kahvaltıdan 45 dk önce alınması sonrasında sabah okula gidecek olmam bozuyo işi en

ay kızlar sabah kalktım kalkalı hiç iş yapmadım birazdan da okula gideceğpim ortalık dağnık bazen titiz oluyorum bazen dağınık anlamadım ben neyim

haklısın canım işte troid ilacının mutlaka kahvaltıdan 45 dk önce alınması sonrasında sabah okula gidecek olmam bozuyo işi en

bu troid benim kuzenimde de vardı tedavi gördü hamile kaldı şimdi kızı 2.5 yaşında.. inşallah sen de biran önce hamile kalırsın canım hayırlısıyla bu demir ilacını gece yatarken iç o zaman canım çünkü hemen üstüne yemek yiyince bi işe yaramıyo diyolar birini gece iç birini sabah.. bu arada öğretmen misin canım

huhuhu biz geldik kızlar bizde bugün geç kalktık az bucuk evi toparladık hazırlandık işe geldik önce bi haberlere baktık facedi derken bi diğer bağımlısı olduğum bu topiğe geldim nasılsınız kızlar bugün bizim keyfimiz yerinde

haklısın canım öyle yapayım artık evet canım öğretmenim ama bugün sabah dersim yok o yüzden burdayım

iyiyiz çok şükür canım hoş geldin siz nasılsınız analı bebeişli

hoşgeldin siz geliyosunuz biz gidiyoruz akşam bi geliyorum bakıyorum kaç sayfalarca yazmışsınız kızlarrr bu ay güzel olucak öyle doğuyo içime göbüşlerimize bebişler dolucakkkk ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…