- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.141
topikte en uzun süre bekleyen ben miyim acabaaa 1,5 yıll
o zamaaaannn duada öncelik istiyoruuuuuuumm kızlarrr tamam mııı
benim eşim 1 hafta gececi 1 hafta gündüz çalışıyor artık diyorum ki tutturamıyoruz vardiyeni değiştir[/Q
ben de bu ay cunup uyuyorum sabah 4.50de duş alıyorum vakit namazı geçmesin diye zor oluyo bu ay
ayyyy canım aynı sorunları bende yasadım sabahın korunde kalkıp dus almak nekadar zor gelıyordu ama bızım olmadı bu ay tekrar tup bebege basladımmmmmmmmmmm
ayyyy canım aynı sorunları bende yasadım sabahın korunde kalkıp dus almak nekadar zor gelıyordu ama bızım olmadı bu ay tekrar tup bebege basladımmmmmmmmmmm
canlarım vakıt namazını gecırmedıgınız surece ıstedıgınız kadar banyo yapmadan durabılırsınız bısey olmaz ben cok arastırdım sonucta amac namazı kacırmamak allahım arkadaslarımın ve ısteyen herkesın bıde bu acız kulunu evlatsız bırakma dualarını kabul et yuzumuzu guldur yarabbım
deragun ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz hiç korundunuzmu
canım bızde ıkı yıl bır ay oldu calısmalara baslayalı
en az bır saat yat ama hemen kalkma madem cocuk ıstıyorsun spermler yumurtaya ulasssıııııınnnnn
yaklaşık 9 ay evliyim 6 ay korundum sonra gebelik düşününce kadın doğuma genel kontorle gittim troitim çıktı bu bebek için zararlıymış ilaç ile normale döndürdükten sonra korunmayı bıraktım martta başladım çalışmaya
tamam canım duada senden başlıyorum inşallah ben bu ay meryem suresi okuyorum bitince sana da okuyalım inşallah ya da sen okut ben de yardım edeyim
en az bır saat yat ama hemen kalkma madem cocuk ıstıyorsun spermler yumurtaya ulasssıııııınnnnn
canım bnen demirden sonra beklmeden yapıyorum kahvaltıyıçünkü sabah namazında troidi içince sabah da okul olduğu için bekleyemiyorum
deprem falan olur ne bilim ölüm falan olur diye hemen duşa giriyorum alel acele
sende daha yeni evliymişsinnnnnn ilaçlamı korundun özel olmazsa hayırlısıyla göbişine alırsın inş. bebişini
ama canım demir mide asitinde çözünüyomuş o yüzden aç karna içip 30 dakika çözünmesini beklemek gerekiyomuş bi doktoruna sor istersen canım :26:
haklısın canım işte troid ilacının mutlaka kahvaltıdan 45 dk önce alınması sonrasında sabah okula gidecek olmam bozuyo işi en
bu troid benim kuzenimde de vardı tedavi gördü hamile kaldı şimdi kızı 2.5 yaşında.. inşallah sen de biran önce hamile kalırsın canım hayırlısıylabu demir ilacını gece yatarken iç o zaman canım çünkü hemen üstüne yemek yiyince bi işe yaramıyo diyolar birini gece iç birini sabah.. bu arada öğretmen misin canım
huhuhu biz geldik kızlar bizde bugün geç kalktık az bucuk evi toparladık hazırlandık işe geldik önce bi haberlere baktık facedi derken bi diğer bağımlısı olduğum bu topiğe geldim nasılsınız kızlar bugün bizim keyfimiz yerinde
huhuhu biz geldik kızlar bizde bugün geç kalktık az bucuk evi toparladık hazırlandık işe geldik önce bi haberlere baktık facedi derken bi diğer bağımlısı olduğum bu topiğe geldim nasılsınız kızlar bugün bizim keyfimiz yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?