Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
haklısın canım öyle yapayım artık evet canım öğretmenim ama bugün sabah dersim yok o yüzden burdayım

ben de öğretmenim canım ama ben öğlenciyim o yüzden zor olmuyo ilaçları içerken zaten bi folik asit bi de demir ilacı var folik asiti gece alıyorum diğerini sabah

sınıf öğretmeniyim canım ben muşta öğretmenlik yapıyorum eş durumunu bekliyorum işte hakkımızda hayırlısı

canım sonucta ılıskıye gırıyosun ve her kadın bosalamıyor tabıkı boy abdestı gereklı bı kere senın kadın saglıgın ıcın guzelce yıkanman gerek

bende de tiroid çıktı ilaç kullanıyorum tiroid hamile kalmaya engelmiş. şu an normale döndü değerlerim ama gene de ya olmazsa diye korkuyorum.

annnnaaaaam sabahtan berı ısım bıtmıyor yaaaaaa su kadınların neden ısı hic bitmez ama neden yaptıkları hic gorulmezzzzzz

offf ki ne offfff

idiiiiiiiiii kuzuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnn

napıyosunnnnnnn enım adetın 3uncu günü bitti bilemmmm

sanırsam bantlardan caucak bitti bu ayyyyyy

sen napıyosunnnnnnnnnn

annnnaaaaam sabahtan berı ısım bıtmıyor yaaaaaa su kadınların neden ısı hic bitmez ama neden yaptıkları hic gorulmezzzzzz

offf ki ne offfff

iş biterse ömür biter canım benim annelerimiz senelerdir bitiremediler bizim işlerde hiç bitmez

kızlar biz şimdi yemek yiyoruzzzzzzzzzzzzzz hadin başh başh

afiyet şifa olsun inş.

Huhuuuuuuuuuuuuuuuuu gacılarrrrrrrrrrrrrr ne yaparsınızzzzzzzzzzzzzz biz iyiyiizzzzzzzzzzzzzzzz ne yapalımmmmmmmmmmm çalış pis köle modunda çalışıyoruzzzzzzzzzzzzzz
Yeni arkedeşlara merheba diyoruzzzzzzzzz bi sıcak bide yogun iş temposuuuuuuuu çok zorrrrrrrrrrr böööööööööööööööööööööööö

Canımcımmm evdeyim ben uzanmayı hiç sevmemmm daral geliyorr basıyorlar benii..Hiç bir iş yapmıyorumm pc başındayım oturuyorum hepppp
çok korktum ama o gün varyaa Allah kimseye yaşatmasınnnn
hep benmle kalsın bebişimmm...
Teyzesiiii kalbide atıyo du toparlmıs kese kendiniiii ama tehlike devam ediyoo iştee

kızlar nasıl bir duygu şu hamişlik yaaaaa hamiş biri görünce çok heyecanlanıyorum ben rabbim isteyen herkese nasip eylesin inş.

Son düzenleme:

canım ya gecmişi de okudum ama görmedim noldu bebişine bişimi oldu sorun mu var canım yaa..anlatsana bana detaylı

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN CANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ahanda bugünki ovulasyon testimmmmmmmmmmmmmmmm

Allahım nolur hayırlısıyla bu sefer nasip etttttt yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mutfak alışverişinden geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm şimdiden menüm belliiiiii halvet menüsüüüüüüü

Fırında Balık

Jumbo Karides

Ballı Avakadoooooo

Kahveeeeeeeeeee

Sonraaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…