- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.161
haklısın canım öyle yapayım artık evet canım öğretmenim ama bugün sabah dersim yok o yüzden burdayım
hoşgeldinsiz geliyosunuz biz gidiyoruz akşam bi geliyorum bakıyorum kaç sayfalarca yazmışsınız kızlarrr bu ay güzel olucak öyle doğuyo içime göbüşlerimize bebişler dolucakkkk ..........
ben de öğretmenim canım ama ben öğlenciyim o yüzden zor olmuyo ilaçları içerken zaten bi folik asit bi de demir ilacı var folik asiti gece alıyorum diğerini sabah
sınıf öğretmeniyim canım ben muşta öğretmenlik yapıyorum eş durumunu bekliyorum işte hakkımızda hayırlısı
sevvalim bişey soracam bi yerde okudum kadın boşalmayınca boy abdesti almasına gerek yokmuş bu doğrumu?
Ama sonuçta boşalmasa bile kaygan akıntı mutlaka gelir o boy abdestini gerektirmez mi? :44: :44:
Tabi sana sordum ama bilen başka arkadaş varsa da bize yardımcı olabilir
canım sonucta ılıskıye gırıyosun ve her kadın bosalamıyor tabıkı boy abdestı gereklı bı kere senın kadın saglıgın ıcın guzelce yıkanman gerek
yaklaşık 9 ay evliyim 6 ay korundum sonra gebelik düşününce kadın doğuma genel kontorle gittim troitim çıktı bu bebek için zararlıymış ilaç ile normale döndürdükten sonra korunmayı bıraktım martta başladım çalışmaya
aynen canım ama okuyunca çok şaşırmıştım :44:
annnnaaaaam sabahtan berı ısım bıtmıyor yaaaaaa su kadınların neden ısı hic bitmez ama neden yaptıkları hic gorulmezzzzzz
offf ki ne offfff
kızlar biz şimdi yemek yiyoruzzzzzzzzzzzzzz hadin başh başh
CANIMMMM VITOMMMMM minicikkkk melegindee sende allaha emanet ollunn cnmm benimmm
boll boll ayetel kursi okuuu cnmmm benimmmmmmmm
ayy allaha emanettt insallahh hicbiseyy olmazz cnmmmmmm
ya bide bisey dicemm burda sistem nasil biliyomusunuz 9 ay boyunca 3 kere doktora gidiliyor 1 kere tespitte 1 kere cinsiyet zamani birde son donemde doguma hazirmi gelis sekli normal doguma uygun mu diyeeee
yanii anlatabiliyomuyum dogal haline birakiyolarr bizdee cok fazla muayene falan filan ultrason var
amann cnmmm yastikk koyy ust usteee dik bacaklarinii oylee dinlennnnnn hicbisey olmazz merakk etme ncmmcm halvettendirr o olmazz hicbiseycikkk allahin izniyle cnmmm benimmmm
Canımcımmm evdeyim ben uzanmayı hiç sevmemmm daral geliyorr basıyorlar benii..Hiç bir iş yapmıyorumm pc başındayım oturuyorum hepppp
çok korktum ama o gün varyaa Allah kimseye yaşatmasınnnn
hep benmle kalsın bebişimmm...
Teyzesiiii kalbide atıyo du toparlmıs kese kendiniiii ama tehlike devam ediyoo iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?