- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.181
kızlar nasıl bir duygu şu hamişlik yaaaaa hamiş biri görünce çok heyecanlanıyorum ben rabbim isteyen herkese nasip eylesin inş.
ayyyy canım ınsallah en kısa zamnda bız ve ısteyen herkes o duyguyu tadabılırız
Eki Görüntüle 416511
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN CANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ahanda bugünki ovulasyon testimmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım nolur hayırlısıyla bu sefer nasip etttttt yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mutfak alışverişinden geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm şimdiden menüm belliiiiii halvet menüsüüüüüüü
Fırında Balık
Jumbo Karides
Ballı Avakadoooooo
Kahveeeeeeeeeee
Sonraaaaaaaaaaaaa
Canım haftasonu tuvalete gittim bir kan boşaldıı,ben kaskatı kaldım....
Acile gittik akşam saatleri oldugu için devlet hastnaesne gtttkk..
muayne fln ettiler,tabii o saatte asistanlar var alttanda bakınca kanamam arttıı tabii sinirlerimm 5 kat..
testler fln yapıldı..asistan doktor bakınca dediki kese zedelenmiş ama bebekde görünmüyorr,ben kafamı bir kaldırıp baktım ekranaa,orda ufakk bir nokta var ya ben görüyrumm...bu yok diyoo..
neyse test sonuçlarım gayet norml cıktı bu baktı baktıı uzman doktor gelcek o görmek istiyor dedii.
Adam geldii oda muayne ettii kanama yine haydiiii..
Neyse bu doktor asistanı cagırdıı buda bebek görnüyoo sen nasıı görmedin dedi,kalp atısıda var dediii..
Ben tabii ordaa artık böylee iyice salaklaştımm...
Biri var biri yok diyoooo
neysee dün kendi doktruma gttmdee,o kalp atışını bile dinlettii...Artık bünyem 2 gün içinde bukdr şeyi kaldıramıyooo..Evdeyim dinleniyrum canımmm
aman hee sende dikkat et,ağır birsy kaldırmak yokk
halvet e dikkat edinn yinede
stres üzülmek yokkkk
kıyamam ya cook üzüldüm canım eşinle birlikte falan oldugunda falan değil dimi kendiliğinden kanama basladı..inan canım varya biz 2,5 sene sonra kavustugumuz için yaramazlık yapmıoruz. o günden beri hiç eşimle yapmadık bişi eşim yatarken bile bana hep sarılıp uyurken kıyamam korkuo bişi olur die yatagın diger ucunda yatıo ne olur ne olmaz die biz 9 ay uslu durucaz yapmıcaz yani ...canıııııııııımm üzülme dicem ama bu öyle bişi ki insana her söz bos gelio ama aklını baska seylere ver ..ben mesala film izlemeyi severim üzülmemek için kafam dagılsın die nette film izliorum..hani bi laf demiştim ya ben biz doguma kadar 9 doruyoruz valla..biz cekeriz yeterki saglıkla alalım kucaklarımıza..seni seviorum
topikte en uzun süre bekleyen ben miyim acabaaa 1,5 yıll
o zamaaaannn duada öncelik istiyoruuuuuuumm kızlarrr tamam mııı
öfff pöffff afraa taffraaa
pojoummm bebeimmm sıkıldın mı sen :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?