Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
vitamin geçmiş olsun dikkat et yat dinlen bol bol iş falan yapma kuzu bide aklımdan birşey olmasın düşüncesini çıkar çok fazla üstüne gitme kuzum rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inş.

GUNUNN AYDINLIGIIIII tummmmmmmmmmmm dileklerimizinnn uzerineeee vursunnn dualarimizzz kabullll olsunnnnnn hepimizin kucaklariii bebislerleee dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119:
:118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119::118::118::118::119::119::119:

tatlım allah iyiliğini versin ben çıbığı birden görünce allakım nası heycanladım gebelik için çişledin sandım dı hadi bakalım hayırlı halvetler

PERIMMMMMMMMMMM kizzzz usumesinnn ayaklarinnnnn duvara dayaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oooOOOOOOOOOOOOOOooooooOOOO TUTTU FIRLATTIII kalbimiiiiiiiiiiiiiiiiiii oooooooooooooo

kıyamam ya cook üzüldüm canım eşinle birlikte falan oldugunda falan değil dimi kendiliğinden kanama basladı..inan canım varya biz 2,5 sene sonra kavustugumuz için yaramazlık yapmıoruz. o günden beri hiç eşimle yapmadık bişi eşim yatarken bile bana hep sarılıp uyurken kıyamam korkuo bişi olur die yatagın diger ucunda yatıo ne olur ne olmaz die biz 9 ay uslu durucaz yapmıcaz yani ...canıııııııııımm üzülme dicem ama bu öyle bişi ki insana her söz bos gelio ama aklını baska seylere ver ..ben mesala film izlemeyi severim üzülmemek için kafam dagılsın die nette film izliorum..hani bi laf demiştim ya ben biz doguma kadar 9 doruyoruz valla..biz cekeriz yeterki saglıkla alalım kucaklarımıza..seni seviorum

ayy cnımm iyiki okumusun bn tekrar oldu diye düzeltmişim ama hepsini

Halvet oldu ama halvetten hemen sonra gelmedii kan canımm 7-8 saat sonra fln geldii..,Bende korkumdan yapmıyordum zatennn birsey olur diyee amaa birkere oldu işteee
zaten suandada yasakkkk
Aynen dediğin gibii hamile kaldın bitmiyoo derdin çilennn
Ayy kese varmıı heh varrr
ayyy içinde bebek varmı hehh varrr
ee peki kalbii atıyormu heehh atıyooo
ee nemzan büyücekk
ee cinsiyettt
ee sağlıklı mı
vss vsssss
off fff Anne olmakk ne kdrr zorrr ve meşakatliii yaaa...
Sağlıkla bir gelsindee kucaklarımızaa inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kız benide çok heyecanlandırdın Allah canını almasınnnnnnnnn
inşallahhhhhhh bebişin konar göbüşüneeeeeeeeeeeeeee
benimde iki gündür tam koyulukta çift çizgi çıkıyor bizde 2 gündür devam ediyoruz doğrumu yapıyom yanlışmı bilmiyom
bugünde çıkarsa bugünde devam edicez bizim günler seninle aynı eğer hamiş kalırsak aşşa yukarı aynı zamanlarda öğrenicez
ama ben erken gebelik testide getirrttim belki daha önce öğrenirim haydi hayılrısı bebişşşşşşşşşşşş

Perilişşşkommmmmm,,

Seni halvettt çapkınıııı gacıııııııııııı,
şimdi akşamm yattıgımdaa aklıma gelcenn

Perim şuan hangii pozisyondadırr diyeee ayakkkk yukarııı başş aşagııı
spermcanlarrr yımırtalaraa
marşş marşşşşş

kızlarrr selammmmm,doktordan geldim smdi 3 gibi sonuclarım cıkcak..kan verdim..bakalımm hormonlara bakcakmıs yine..dua edin güzel cıksınnn..cokk seviyorumm hepiniziiii..bigün herkes hamiş olcakk allahn izniylee üzülmek dert etmek yokkk..birbirimize cok güzel destek olcaz :)

Selammmm herkese mutlu huzurlu guzel haberli guzel halvetli günler inşallah :)). Peri ben reglimin 12. Gunü en koyu çizgiyi gördüm kontrol test renginden de koyuydu ovulasyon testinde. 13. 14. Günde o kadar koyu olmasa da kontrol çizgisindeki aynı koyulukta ve bugün 15. Gunüm.. Bu testleri bu ay ilk defa yaptıgım için de emin olamıyorum 12. Gün yumurtladım mı ben şimdi? Ne dersiniz?

pojoummm bebeimmm sıkıldın mı sen :))))))))))

yok Penderriimm iş güç şeysinden offluyoom
bi de hava bi garip,bi yağiyaaa hem de nasıl yağiiyaaa mübarek,gökgürültülü sağanak
bi açiiiyaaa bi kapiiyaaa
bi hoş oliiiyaaa

yawrım sen testlerini yaptırmamış mıydın zaten,hayırdır bebişim ne hormonuna bakılıyo yine ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…