Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkese selamlar...

benim yumurt günlerim bitti...

15 ve 16. günlerim yataktan hiç kalkmadan sabaha kadar yattım...

bilerek değil öylesine denk geldi... :26: :26:

sizler ne alemdesiniz?

yeni hamişimiz var mı?

uyu uyuu yat uyuu
ooohh hayat sana güzel bebişiimm
yeni yok
sen olursun inşaallah hepimiz oluruzz hayırlısıylaaaaa
aaamiiiiiinnn

ksilarr bsyarimda bi tuhaflik var sabahtan beri yaziyorum size burdan biseylerrrrr yollaya basiyorumm hooooopppppp explorera dusuyooo siliniyooooooooo fenalikk geldii yahuu icimeeeeeee

benimde yumurt zanmanim gecen haftaydii bittiiiiiiii calistikk allahimiza bin sukurrrrr :)) simdii yumurtlarin uzerine oturdukk bekliyoruzz bakalimmmmmmmmm
amaa allaha sukur kasik agrim gittii gecen ay kist olustuysaa sogan kuruyleeeee yedimmm onuuuuu :))))))

bekliyoruzz bakalimmm hemmm turkiyeye geliss yolunuuu hemideee hayirlii haberrrr yoliunuuuuuuuuuu

opuyorummmmmm siziiiiiiiiiiii
mucksssssssssssss

canımmmm selamm çizginin en koyu olduğu gün gurkladın yani yumurtan çatladı 12-24 saat arası yaşayabiliyor, sonra spermle buluşmazsa deforme olmaya başlıyor buluştuysa dölleniyorrr. Diğer günler o kadar silik çıkmaz, çizgi çıkar ama cden daha soluk çıkar yavaş yavaş lh hormonu düşüyor. Bu hormon azda olsa vücudumuzda bulunuyor o yüzden silikte olsa çizgi hergün çıkabilir önemli olan aynı koyulukta veya daha koyu olması canmcım senin 12. gün yumoş tüplere gidip spermcanı beklemiş böyle sonra da böyle kavuşmuşlardır inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Telden girdiğim için alıntı yapamıyorum canım( inşallah tatlım dediğin gibi oluvermistir de bulusmuslardir ben en koyu çizgiyi gördükten 14 saat sonra çalışabildim bir gün önce de (16 saat önce ) yapmıştık calışma... İnşallah geç kalmamıştır yetişmiştir spermcanlar:)) saat işine de girersek bitmez bu hesaplama hayırlısı bakalim:))

İyi yapıyosun yavrumm iyi yapıosunn en koyu çıktığı günden 1 gün sonra çatlamış bebiş yapışmıştır bile ama sen devam et yavaş ol maaaaaaa
Uyyyyy Piiiiyysssssss Sapukkkkkk ahahhahh beni hayal edio gacıya bak halvetsizlik başına vurdu senin haa şimdi böyleysen 3 ay napacaz senle bilmemmmm azgın pisicik seniiii

İçin rahat olsun kuzum hiçbişeycik olmicak Allahın izniyleeeee

Endoşum balımmmmmm geçen adette yapmadı mı testiii habire değişio mu bunlar yaa ? Senin doktor civanım amma garantici çıktı. İlkinde iyi çıktı bunda da bişi çıkmaz yavrumm merak etme sennn
tatlım allah iyiliğini versin ben çıbığı birden görünce allakım nası heycanladım gebelik için çişledin sandım dı hadi bakalım hayırlı halvetler

Zeytoşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaa keşkeeeeeee inş onu da koymak nasip olur kuzummmmmmmmmmmm

Pitişkommmmmmm amanda alıntı yapmayı öğrenmişte bu seferde bağlantısı yamulmuşşşşşşş oooyyyyyy miniş melekimmm benmmmmmm

Ya pampişimm bugün aynı şeyi bende düşündüm sonra işin içinden çıkamadımmmm yiteeeeeeeerrrrr diye bağırdım evdeee gerçekten saat mavzuuna girince işin içinden çıkılmıyor.

Spermcanlar ilk 16 saat döllenmeye çok uygun yumoş 12-24 saat arası yaşıyor en minimum zamanı düşününce sabah akşam bile farkediyorrr ayyyyyy

bebişim test yaptırmıstımda gebelik için hormonlarım iyi mi die..bide alttan muayene etmişti yumurtalarım gelişmiş mi die,buda yumurtlamısmıyım dieydi :)) cok güzel yumurtlamısım doktorum öle dedii allaha şükürr..eşimde muayene olmustu bi sıkıntı kalmadı allaha sükür..erken daha zaten dedi 4.ayımız oldugnu söledim..ayrıca 5-6 aya kadar olmazsa rahim filmi cekeriz ama hamiş kalmıs olursun büyük ihtimalle gerek kalmaz inşallahhhh..benm anladıgım ben stres yapıorum bebişim ondan gelmiyoo ://

Endoşum balımmmmmm geçen adette yapmadı mı testiii habire değişio mu bunlar yaa ? Senin doktor civanım amma garantici çıktı. İlkinde iyi çıktı bunda da bişi çıkmaz yavrumm merak etme sennn

bebişim test yaptırmıstımda gebelik için hormonlarım iyi mi die..bide alttan muayene etmişti yumurtalarım gelişmiş mi die,buda yumurtlamısmıyım dieydi :)) cok güzel yumurtlamısım doktorum öle dedii allaha şükürr..eşimde muayene olmustu bi sıkıntı kalmadı allaha sükür..erken daha zaten dedi 4.ayımız oldugnu söledim..ayrıca 5-6 aya kadar olmazsa rahim filmi cekeriz ama hamiş kalmıs olursun büyük ihtimalle gerek kalmaz inşallahhhh..benm anladıgım ben stres yapıorum bebişim ondan gelmiyoo ://

evet evet endoşummmm bak bu ya gelicek bence bebişin Allahın izniyleee. Rahim filminde bişe çıkmıyor genelde canım yani çok çok nadir. Hormon ve alttan ultrasonda bi problem varsa %80 belli oluyormuş zaten. Bizim tek sorunumuz fazla düşünüp kafa yormak. Relax bebişim relaxxxx senin nobat ne zamandı?

22 mayıs bebeimmm ama gecen 2 ay 3er gün gecikme yasadım..o yüsden 25 mayısta olabilir belki bilmiyorumm inşallah dediğin gibi bu ay hamişimdirr canımmmm yaa bazen öle hissediyorum bu ay allahn izniyle olcagnı bazende ümitsiz oluyorumm..haktan hayırlısı inşallahhh

offffffffffffffffff bugunnn biseyy oluyoooooo giremiyorummmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

deneme 1 -2 yaziyorum yaziyorummmm gitmiyooooooooo denemeeee

52:52:52:52:

52:52:52:52:

pidişşş içinn 1 -2 , 1-2 ses ses kontrol deneme 1- 2 , 1- 2

Murat gilin damından atlayamadımmmm

perii içinnnnnn

Heyy heyyy yo yoooooo
yımırtlalarrr bana bakın hazırr olunnnnn
AKşama kociş geliyooo spermcanlarıı sıkı sıkı tutunnnn

hey heyy yo yoooooooo (Sana rap şarkı yaptımm))

amannn kızlar sizde hamiş kalındaa tek derdiniz halvet oluversin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hem özlem girer araya hıhıytttttttttttt
yiyiverinn gariiiiiiiiiiiiiiiiii
anammmmmmmmmmmmmmmmmmm
höyttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

bebeimm yaa bişe sorcam sana sen hamiş olmadan önce yine göğüslerinin koltukaltı tarafı agrıyomuydu genelde koltukaltına doğru olan agrı regl belirtisiymiş ve benmkiler smdiden agrıyo nobata 7 günüm varr??

perimmmm
o zaman ben önümüzdeki ay tüpe koşar hayatta denk getiremeyiz onu biz içimi karartrın bee periiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…