- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.201
herkese selamlar...
benim yumurt günlerim bitti...
15 ve 16. günlerim yataktan hiç kalkmadan sabaha kadar yattım...
bilerek değil öylesine denk geldi... :26::26:
sizler ne alemdesiniz?
yeni hamişimiz var mı?
uyu uyuu yat uyuu
ooohh hayat sana güzel bebişiimm
yeniyok
sen olursun inşaallah hepimizoluruzz hayırlısıylaaaaa
aaamiiiiiinnn
Selammmm herkese mutlu huzurlu guzel haberli guzel halvetli günler inşallah :)). Peri ben reglimin 12. Gunü en koyu çizgiyi gördüm kontrol test renginden de koyuydu ovulasyon testinde. 13. 14. Günde o kadar koyu olmasa da kontrol çizgisindeki aynı koyulukta ve bugün 15. Gunüm.. Bu testleri bu ay ilk defa yaptıgım için de emin olamıyorum 12. Gün yumurtladım mı ben şimdi? Ne dersiniz?
İyi yapıyosun yavrumm iyi yapıosunn en koyu çıktığı günden 1 gün sonra çatlamış bebiş yapışmıştır bile ama sen devam et yavaş ol maaaaaaakız benide çok heyecanlandırdın Allah canını almasınnnnnnnnn
inşallahhhhhhh bebişin konar göbüşüneeeeeeeeeeeeeee
benimde iki gündür tam koyulukta çift çizgi çıkıyor bizde 2 gündür devam ediyoruz doğrumu yapıyom yanlışmı bilmiyom
bugünde çıkarsa bugünde devam edicez bizim günler seninle aynı eğer hamiş kalırsak aşşa yukarı aynı zamanlarda öğrenicez
ama ben erken gebelik testide getirrttim belki daha önce öğrenirim haydi hayılrısı bebişşşşşşşşşşşş
Uyyyyy Piiiiyysssssss Sapukkkkkk ahahhahh beni hayal edio gacıya bak halvetsizlik başına vurdu senin haa şimdi böyleysen 3 ay napacaz senle bilmemmmm azgın pisicik seniiiiPerilişşşkommmmmm,,
Seni halvettt çapkınıııı gacıııııııııııı,
şimdi akşamm yattıgımdaa aklıma gelcenn
Perim şuan hangii pozisyondadırr diyeee ayakkkk yukarııı başş aşagııı
spermcanlarrr yımırtalaraa
marşş marşşşşş
Endoşum balımmmmmm geçen adette yapmadı mı testiii habire değişio mu bunlar yaa ? Senin doktor civanım amma garantici çıktı. İlkinde iyi çıktı bunda da bişi çıkmaz yavrumm merak etme sennnkızlarrr selammmmm,doktordan geldim smdi 3 gibi sonuclarım cıkcak..kan verdim..bakalımm hormonlara bakcakmıs yine..dua edin güzel cıksınnn..cokk seviyorumm hepiniziiii..bigün herkes hamiş olcakk allahn izniylee üzülmek dert etmek yokkk..birbirimize cok güzel destek olcaz :)
tatlım allah iyiliğini versin ben çıbığı birden görünce allakım nası heycanladım gebelik için çişledin sandım dıhadi bakalım hayırlı halvetler
Telden girdiğim için alıntı yapamıyorum canım( inşallah tatlım dediğin gibi oluvermistir de bulusmuslardir ben en koyu çizgiyi gördükten 14 saat sonra çalışabildim bir gün önce de (16 saat önce ) yapmıştık calışma... İnşallah geç kalmamıştır yetişmiştir spermcanlar:)) saat işine de girersek bitmez bu hesaplama hayırlısı bakalim:))
yok Penderriimm iş güç şeysinden offluyoom
bi de hava bi garip,bi yağiyaaa hem de nasıl yağiiyaaa mübarek,gökgürültülü sağanak
bi açiiiyaaa bi kapiiyaaa
bi hoş oliiiyaa
yawrım sen testlerini yaptırmamış mıydın zaten,hayırdır bebişim ne hormonuna bakılıyo yine ??
Endoşum balımmmmmm geçen adette yapmadı mı testiii habire değişio mu bunlar yaa ? Senin doktor civanım amma garantici çıktı. İlkinde iyi çıktı bunda da bişi çıkmaz yavrumm merak etme sennn
bebişim test yaptırmıstımda gebelik için hormonlarım iyi mi die..bide alttan muayene etmişti yumurtalarım gelişmiş mi die,buda yumurtlamısmıyım dieydi :)) cok güzel yumurtlamısım doktorum öle dedii allaha şükürr..eşimde muayene olmustu bi sıkıntı kalmadı allaha sükür..erken daha zaten dedi 4.ayımız oldugnu söledim..ayrıca 5-6 aya kadar olmazsa rahim filmi cekeriz ama hamiş kalmıs olursun büyük ihtimalle gerek kalmaz inşallahhhh..benm anladıgım ben stres yapıorum bebişim ondan gelmiyoo ://
bebişim test yaptırmıstımda gebelik için hormonlarım iyi mi die..bide alttan muayene etmişti yumurtalarım gelişmiş mi die,buda yumurtlamısmıyım dieydi :)) cok güzel yumurtlamısım doktorum öle dedii allaha şükürr..eşimde muayene olmustu bi sıkıntı kalmadı allaha sükür..erken daha zaten dedi 4.ayımız oldugnu söledim..ayrıca 5-6 aya kadar olmazsa rahim filmi cekeriz ama hamiş kalmıs olursun büyük ihtimalle gerek kalmaz inşallahhhh..benm anladıgım ben stres yapıorum bebişim ondan gelmiyoo ://
evet evet endoşummmm bak bu ya gelicek bence bebişin Allahın izniyleee. Rahim filminde bişe çıkmıyor genelde canım yani çok çok nadir. Hormon ve alttan ultrasonda bi problem varsa %80 belli oluyormuş zaten. Bizim tek sorunumuz fazla düşünüp kafa yormak. Relax bebişim relaxxxx senin nobat ne zamandı?
ya pampişimm bugün aynı şeyi bende düşündüm sonra işin içinden çıkamadımmmm yiteeeeeeeerrrrr diye bağırdım evdeee gerçekten saat mavzuuna girince işin içinden çıkılmıyor.
Spermcanlar ilk 16 saat döllenmeye çok uygun yumoş 12-24 saat arası yaşıyor en minimum zamanı düşününce sabah akşam bile farkediyorrr ayyyyyy
perimmmm
o zaman ben önümüzdeki ay tüpe koşar hayatta denk getiremeyiz onu biz içimi karartrın bee periiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?