Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

anladim canim. bende anasinif ögretmeniyim. nerde yasiyorsun

pidilgaaaaaaaaaaaaa burdayım şekerim burdayım mesajını gördüm hemen geldim :))) ya diğer topikte çok bireysel konuşmalar başlamıştı en son herkes darmaduman olmuştu hayırdırrrrrr. toplandı mı eski ahali yine uğurlu topikti orası ama bak hakkını yemeyelim. burası da uğurlu olsun inşallahhhhh.
pidiş yaaaa tatil bitti sanırım eeeeee durumlar neeeeee? işe yaradı mı kürler? ya sonucu merak ediyorum biri bana özet geçsinnnnnnnn plssssss
periii sen nasılsın kuzummmmmm son durumlar neeeeeeeeee?

benim ovu tarihlerim cuma, ctesi, pazar doktor iyi çalışın ptesi gelin dedi :))))))))))))))))))))))

misafir kabul etmiyorum. misafirliğede gitmiyorum :)))))))))))))

sizin morfoloji değerleri kaçtııııı

selamlarrr...

Kızlar benim de bat 6 nisan ama 8 de olabilir, beni de alır mısınız listeye inşallah bu ay hamiş kalıcaz hepimiz , Allah gönlümüze göre versin.
Ben de beklemedeyim şu ara..:26:

selam canim hangi topikten geliyorsunuz
ay sanki memleketini sorar gibi sordum

ben 5+5 te ilk muayeneye gittim. elzem zor bir durum olmadıkça vajinal baktırmayı düşünmediğimden karından baktırdım, sadece keseyi görebildik. 7+1 de gel kalp atışlarına bakalım dedi işte pazartesi gidicem, heyecanlıyım inşallah herşey yolunda olur, dua edin benim için kızlarrr....
7. haftadayım bitmek üzere. 7. haftaya kadar iyiydi de, 7. haftanın başından beri sıkıntılarım başladı, sabahları hafif mide bulantısı iştahsızlıkk, yemek kokularına sigara kokusuna aşırı hassasiyet
düşünmemeye çalışıorum, bol oksijen ve serinlik iyi gelior. işte benden haberler böyleee. dua edin bana.

Allah size de hayırlı bebişleri hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Aminnnn.

Oyyyyyyy tarçınım gelmişşşşşşşş yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu güzel annem benim hoşgeldinnnnnnn burasıda eski topaamız kadar uğurluuu patır patır dökülüo valla hamişlerrrrrrrr Tama kadro burdayız. Pittirik tatilde kırmızı kartı yedi çalıışmlar son hız devam ediyor. Bende yarın felan adet olucam inş olmam test yaptım gördünmü yorumlaaaaaa dur tekrar koymmm kafam çok karıştııııı
selamlarrr...

Kızlar benim de bat 6 nisan ama 8 de olabilir, beni de alır mısınız listeye inşallah bu ay hamiş kalıcaz hepimiz , Allah gönlümüze göre versin.
Ben de beklemedeyim şu ara..:26:

Hoşgeldinnnnnn tabii eklerim kuzucummmmmmmmmmmmmm inş. çok beklemeyizzz

cnm bende 5.haftada yani pazartesi günü kesemi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah hayırlısı olur tabi hepimiz için:))

herkeslere selam nasılsınız bakalım bugün?
benim nobat 8 nisan eklememişsiniz. hoş geçen cumartesi kan tesitimde çıkmadı ama ben hala umutluyum
ayrıca ağzımda garip bi tat var. hiç böyle olmazdı. pazar gününden beri. dua edin ban kırmızılar gelmesin

Hoşgeldinnnnnn tabii eklerim kuzucummmmmmmmmmmmmm inş. çok beklemeyizzz
beklemicezz beklemicezz şekerler inşaaallaaahhh :))
cnm bende 5.haftada yani pazartesi günü kesemi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah hayırlısı olur tabi hepimiz için:))

Allahım ne büyük heyecan inşallah sağlıklı sıhhatlidir minik kelebeğin :))

Doktorrrrrr derdime bul bi çareeeeeeeeeeeee hamiş kalamıyorum yaz bi reçeteeeeeeeeeeee sabah akşam yemekten önceeeeeeeeee sonrada heran halvete girilmeceeeeeeeeeee

sabret periimm heycan yapmaa bidur bakalım günün bi gelsin testi mesti belirtiyi hepsini bi unut Kendini üzme inş. Bebişle müjdeleniceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…