- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.221
bebeimm yaa bişe sorcam sana sen hamiş olmadan önce yine göğüslerinin koltukaltı tarafı agrıyomuydugenelde koltukaltına doğru olan agrı regl belirtisiymiş ve benmkiler smdiden agrıyo nobata 7 günüm varr??
yooooo yooooo ahaaaa ahaaaa heyyy heyyyyyyyyyyypidişşş içinn 1 -2 , 1-2 ses ses kontrol deneme 1- 2 , 1- 2
Murat gilin damından atlayamadımmmm
perii içinnnnnn
Heyy heyyy yo yoooooo
yımırtlalarrr bana bakın hazırr olunnnnn
AKşama kociş geliyooo spermcanlarıı sıkı sıkı tutunnnn
hey heyy yo yoooooooo (Sana rap şarkı yaptımm))
amannn kızlar sizde hamiş kalındaa tek derdiniz halvet oluversin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hem özlem girer araya hıhıytttttttttttt
yiyiverinn gariiiiiiiiiiiiiiiiii
anammmmmmmmmmmmmmmmmmm
höyttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
deliler mekanına hoşgeldin canımmmmm abeee veresin nobatını da yazayım seni listeyeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeayyyyy allahım nasıl uykum geldi pc başında gözlerimi zor açıyorum nabıyonuz beyaaaaaaaaaaaaaaa
perimmmm
o zaman ben önümüzdeki ay tüpe koşar hayatta denk getiremeyiz onu biz içimi karartrın bee periiim
canım banada 1.5 yıl oldu.düşük yapalı da 1 yıl oldu.hayırlısı olsun bakalım.inşallah bu ay gelir bebişlerimiz sağlıkla...
bebeimm yaa bişe sorcam sana sen hamiş olmadan önce yine göğüslerinin koltukaltı tarafı agrıyomuydugenelde koltukaltına doğru olan agrı regl belirtisiymiş ve benmkiler smdiden agrıyo nobata 7 günüm varr??
neyyyyyyyy noluoooo gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzAnlamadım bennnnnnnnnnnnnn
hafzak kaç yaşındasın mesleğin ne kuzu nerde yaşıyorsun src çıkaracağım sanki yawww
ne kadarda cahilem yawww biri bana açıklasın nobat ne demek ayol
25 muhasebe istanbul başka sorun var mı tatlım
evet canım benim her ay ya belim yada gögüslerim agrırıdıı.Ama göğüs ağrım böyle göğüs ucunun yanlarındann başlayıp koltuk altına dogru uzanırdıı..
Hamiş oldugum ayda da sadece sol göğsümün sol tarafıı sızladııı..
Seninkinin agrısı nasıııııııııııııııııııııııı????
bat: Beklenen adet tarihi
nobat ı biz uydurduk işte :beklenmeyen adet tarihiiiii
kuzu tanımaya çalışıyorum yawwww sizi yok başarılar diliyorum
benm göğüslerimde kasınıyo ve sızlamada var ayrıca yalnız koltuk altıma doğru yine agrım var tatlımmmm,durumum nedir sende reglime 7 gün var 22 mayıss
beklenen regli tarihim 3 haziran kuzu benim
annem seferoğuularından babam tellioğullarından
Bende yeşil vadide doğmuşum zaten
bende sana başarılar dilerim tatlım halvet çalışma hayatındaaaaaa sen şimdi yumoş gününümü bekliyon nobatınımı
bilirsin bizlerde ay ikiye bölünür yumuşu bekleme nobatı bekleme
annem seferoğuularından babam tellioğullarından
Bende yeşil vadide doğmuşum zaten
bende sana başarılar dilerim tatlım halvet çalışma hayatındaaaaaa sen şimdi yumoş gününümü bekliyon nobatınımı
bilirsin bizlerde ay ikiye bölünür yumuşu bekleme nobatı bekleme
tamm canım perim yazar seni listeyee görmezse mesajını ona tekrar hatırlatırsın o kimseyi atlamazda msj görmeyebilir.
enderiiimm göğsün kaşınıyo muuu bak bu önemli bi belirti işteee :44: Yaa test yapsanda çıkmaz ki şimdiden napcazz mecbur bekliycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?