Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

evet canım benim her ay ya belim yada gögüslerim agrırıdıı.Ama göğüs ağrım böyle göğüs ucunun yanlarındann başlayıp koltuk altına dogru uzanırdıı..

Hamiş oldugum ayda da sadece sol göğsümün sol tarafıı sızladııı..
Seninkinin agrısı nasıııııııııııııııııııııııı????

yooooo yooooo ahaaaa ahaaaa heyyy heyyyyyyyyyyy

Gelsin spermcanlar boğazlasın yumoşlarıııııııı

seninkiler nasıl yaptı sor öğren söyle bana azgın karııı

benim beceriksiz yumurtlar yüzünden sonunda yedim ben kafayııı

aha aha yooo yoooooooo kamooonnnnnnnnnnn ahhahhahahahhahah

ayyyyy allahım nasıl uykum geldi pc başında gözlerimi zor açıyorum nabıyonuz beyaaaaaaaaaaaaaaa
deliler mekanına hoşgeldin canımmmmm abeee veresin nobatını da yazayım seni listeyeeee heeeeeeeeeeeeeeeeee
perimmmm
o zaman ben önümüzdeki ay tüpe koşar hayatta denk getiremeyiz onu biz içimi karartrın bee periiim

Neyyyyyyyy noluoooo gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz anlamadım bennnnnnnnnnnnnn

evet canım benim her ay ya belim yada gögüslerim agrırıdıı.Ama göğüs ağrım böyle göğüs ucunun yanlarındann başlayıp koltuk altına dogru uzanırdıı..

Hamiş oldugum ayda da sadece sol göğsümün sol tarafıı sızladııı..
Seninkinin agrısı nasıııııııııııııııııııııııı????

(bu yazı son sayfADA varsaa ben o son sayfayı göremiyorummm
issyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

neyyyyyyyy noluoooo gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Anlamadım bennnnnnnnnnnnnn

ayy perim sperm 16 saat yaşıyoo yumurta 12-24 saat nasıl denk getiricez bunları diyom canımmm

bizim herif gece 11 de geliyo yorgun oluyo yumurtayı kim takar herif horul horul uyuyoo Sabaha kalsa yumurta kaçtı zatennn oooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyy

benm göğüslerimde kasınıyo ve sızlamada var ayrıca yalnız koltuk altıma doğru yine agrım var tatlımmmm,durumum nedir sende reglime 7 gün var 22 mayıss

kuzu tanımaya çalışıyorum yawwww sizi yok başarılar diliyorum

annem seferoğuularından babam tellioğullarından
Bende yeşil vadide doğmuşum zaten

bende sana başarılar dilerim tatlım halvet çalışma hayatındaaaaaa sen şimdi yumoş gününümü bekliyon nobatınımı
bilirsin bizlerde ay ikiye bölünür yumuşu bekleme nobatı bekleme

benm göğüslerimde kasınıyo ve sızlamada var ayrıca yalnız koltuk altıma doğru yine agrım var tatlımmmm,durumum nedir sende reglime 7 gün var 22 mayıss

enderiiimm göğsün kaşınıyo muuu bak bu önemli bi belirti işteee :44: Yaa test yapsanda çıkmaz ki şimdiden napcazz mecbur bekliycen

Son düzenleme:

hafzagımm cok iyi paylasımm cidden ayı 2ye böldük resmenn :)))))) suan ben nobatı bekleyenlerdenim

ikisinide heyecanla bekliyorum kuzum 15-20 arası yumoşum geliyor zaten :)

enderiiimm göğsün kaşınıyo muuu bak bu önemli bi belirti işteee :44: Yaa test yapsanda çıkmaz ki şimdiden napcazz mecbur bekliycen

evet bebimm göğsüm kasınıyo ama ara ara yanii..iyice kafayı sıyırdık cok sükür testler tahliller eşim falan hersey temizz..vaktini bekliyo heralde bebişlerimizz..yarabbim duy sesimizi allahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…