Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
evet bebimm göğsüm kasınıyo ama ara ara yanii..iyice kafayı sıyırdık cok sükür testler tahliller eşim falan hersey temizz..vaktini bekliyo heralde bebişlerimizz..yarabbim duy sesimizi allahımmm

maşallah canım maşşalah tüüühhh

bakma benim böle dediğime benim eşimin sorunu baya ciddi tedavi uyguluyoruz inş. Tedaviyle olucak
olmazsa sevvalimi bekliyom onun tüp bebek tutu ertesigün ben gidiyorum tüp bebek merkezine

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini bekliyoruz Sevoşum

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

feryal_efe NOBAT: 15 Mayıs

Viole NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

medmus NOBAT: 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

benm göğüslerimde kasınıyo ve sızlamada var ayrıca yalnız koltuk altıma doğru yine agrım var tatlımmmm,durumum nedir sende reglime 7 gün var 22 mayıss

pcanımcımm
inşş hamişsindirrr
ama bende hiç kaşıntı olmamıştı belki başkalarında olmuştur.
dur bakalım hemen test yapma sakın hee boş yere üzülürsün çıkmazz birseyyyy
az daha bekleee inşş hastalanmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrr bugün benim nobatım ama henüz gelen giden yok.diğer günlerden çok bi farkımda yok aslında belirti olarak sadece bu sabah bel ağrısıyla uyandım ve çok yorgundum öğlene kadar uyuyacaktım sanki derste zor dayandım.ama napıyorum ümitlenmiyorum çünkü ben bu ay klomen kullandım yan etki yapmıştır belki.buarada kafayı yemedimmi yedim .eski usül gebelik testi ne varsa yaptım deliriyomuyum nee

rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inş. canım benim

bende senden haber bekliyodum kuzucumda eski usül yerine bi gebelik testi alıverde yapsana kuzuuu ne uğraşıon bişinle o kadar

Sebastiana söyliym bi koşu getirsin sana bi test

Sebastiana söyliym bi koşu getirsin sana bi test
valla iyi olur canım ya söylede bi koşu getiriversin şaka bi yana çıkmaz şimdi diye yapmadım canım ya 3 4 gün geçsin bi zaten dedim ya hap kullandım bu ay gecikme normal olabilir.

rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inş. canım benim

amin canım hepimize inşallah

bende bu ay klomen kullandım canım amaaa bana öle şeyler yapmadııı

inşallah hamişsindir canım eski usul test ne yaptın canım yaa Pozitifmi çıktı barii ne çıktı sonuçlarııı

bende bu ay klomen kullandım canım amaaa bana öle şeyler yapmadııı

inşallah hamişsindir canım eski usul test ne yaptın canım yaa Pozitifmi çıktı barii ne çıktı sonuçlarııı

canım aç karna elini önce sağ kasığına sonra sol kasığına koyuyosun eğer bi atma hissediyosan hamile değilmişsin bide parmakla olan var. eğer parmağına rahmin değiyosa rahmin aşağıya inmiş demekmiş yani adet olacakmışsın bu ikisine göre olma ihtimali var bide son olarak akşam idrarını şeffaf bi kaba koyuyosun sabah üstü kaymak gibi yağ tuttuysa hamileymişsin ama dibine tortu çökelirse değilmişsin buna görede yok bebiş falan .ya ben cidden çıldırdım artık galibaaaa

Kızlaaaaarrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaa pitiişşşşşşşşşşşşşşşşş vitoşşşşş adoşşşşşşş endoşşşşşş papiloooosssss pojuşşşşşşşşşşş eylemsevcoşşş sonesoşşşşşşşşş zeytoooşşşşşşş mesooşşşşşşş suvooşşşşşşşşşş nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Pitişkom netin gitti mi iyice yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mesoş yok kaç gündüüürrrrrrrrrrrrrrr

Adoşum gel iki sövde havamızı bulalım yavrummmmmmmmmmm

perimm burdayımm tatlımm takipteyimm :))))))))) kafayı yicezz artıkk yaaa bnce tam bırakcaz artık umursamıcaz bi bakcaz bebişşimiz karnımızda

ayyy canıımm benimm akşam yağlı yesendeeeee yağı çıksa ayy sende bilemedin hiç yaniiii

perimm burdayımm tatlımm takipteyimm :))))))))) kafayı yicezz artıkk yaaa bnce tam bırakcaz artık umursamıcaz bi bakcaz bebişşimiz karnımızda

He göremedim kuzuşşş ya ben bu ay gayet rahattım salmıştım ama yumoş günü geldi çattı heyecan yaptım geneeeeeeeeeeeeeeeeeeee elde diilki yaaaaaaaa o iki sıvı birleşip bebiş olucak düşüncesi dürtüyor insanı rahat duramıyoruz işteeeeeeeeeeeeeeeeeee kötü anlamda stres yapmıyoruz iyi olan bu. Bende bu test sonuçlarımın temiz çıkmasına bağlıyorum. Daha önceki 2 ay bunu bilmediğim için acaba bi sorunum mu var acaba bebeğim olmicak mı diyordum. Bu ay rahatlamamın sebebi de bu açıkcasııı, bi sorun olmadığını öğrenince biliyorsunki er yada geç geliceeekk ama biz heyecanlı pisicanlar oldu mu olmadı mı gene meraktayız tabiiiiiiii

Kızlar hamınıza salam olsun nasılsınız bakiim, ben işlerden anca başımı kaldırdım, yeni açabildim bu hafta yoğunum pek giremiyorum, size ne anlatacağım duyunda gülün valla, başımıza gelen pişmiş tavuk başına gelmemiştir herhallll.
Şimdi bizim doktor pazar iğneyi vurulun pazartesi çarşamba cuma halvet dedi, biz garanti olsun diye pazar geceyi de dolu geçirdik, bütün kontsantrasyonla pazartesiye odaklandık eşim bu ay bu işi tutturalım deyip duruyor gülüyorduk, neyse dün akşam çıkışta kardeşime gittim eşim de geldi yemeği orda yedik eve yol aldık vardık, eşim üzerini değişti WC ye girdi çıktı apar topar Yandık hayatım ki ne yandık diyor dedim ne oldu, Beyefendi internetten su faturasını yatıramamış, sistem arızalıymış, efendim suları kesmisler, diyor yıllardır ilke kez suyumuzu kessinler ve o da böyle bir güne denk gelsin, yani o geceyi kaçırırsak bebek işi yaş çünkü yumurta çatlamış olabilr iğneden 36 saat geçmiş oluyor, gül gül kahrolduk eşim diyor napalım... Dedim rabbim bizi sınıyor, bu bir imtihan, dedim çok istekliysek bebek yapmaya çare çokk git marketten bir kaç damacana kap gel, gecenin 22:00 sinden sonra adam damacana kaptı geldi velhasıl çok komikti, eşim diyor olursa ilerde bu geceyi seni ne zor şartlarla getişrdik derim diyor çok güldüm maceralı bir geceydi, umarım o kaaa çabalara değer de yumurcağımla spermcanımız kavuşmuştur, sabak kalktığımda yumurtlama ağzım vardı artık rabbime bıraktık hayırlısı ile..............Akşam akşam gülün diye anlatayım dedimmmmmmmmmm..... Bu arada yeni hamiş yok dimi........

Son düzenleme:

bu zor şartlarda gerçekleştirdiğiniz halvetten dolayı sizi ayın halvet kral ve kraliçesi seçiyoruz
perim ve pidilgamda onaylarsaaaa listeye adınızı yazak altın harflerleeeeeeeeeee

Gülüm yaa akşam akşam ne güldürdün beniii Kızlar siizn yüzünüzden kovulursam maaşımı siz verceksiniz ona göreee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…