- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.241
hafzagımm cok iyi paylasımm cidden ayı 2ye böldük resmenn :)))))) suan ben nobatı bekleyenlerdenim :d
evet bebimm göğsüm kasınıyo ama ara ara yanii..iyice kafayı sıyırdık cok sükür testler tahliller eşim falan hersey temizz..vaktini bekliyo heralde bebişlerimizz..yarabbim duy sesimizi allahımmm
benm göğüslerimde kasınıyo ve sızlamada var ayrıca yalnız koltuk altıma doğru yine agrım var tatlımmmm,durumum nedir sende reglime 7 gün var 22 mayıss
kızlarrrrr bugün benim nobatım ama henüz gelen giden yok.diğer günlerden çok bi farkımda yok aslında belirti olarak sadece bu sabah bel ağrısıyla uyandım ve çok yorgundum öğlene kadar uyuyacaktım sanki derste zor dayandım.ama napıyorum ümitlenmiyorum çünkü ben bu ay klomen kullandım yan etki yapmıştır belki.buarada kafayı yemedimmi yedim .eski usül gebelik testi ne varsa yaptım deliriyomuyum nee
kızlarrrrr bugün benim nobatım ama henüz gelen giden yok.diğer günlerden çok bi farkımda yok aslında belirti olarak sadece bu sabah bel ağrısıyla uyandım ve çok yorgundum öğlene kadar uyuyacaktım sanki derste zor dayandım.ama napıyorum ümitlenmiyorum çünkü ben bu ay klomen kullandım yan etki yapmıştır belki.buarada kafayı yemedimmi yedim .eski usül gebelik testi ne varsa yaptım deliriyomuyum nee
valla iyi olur canım ya söylede bi koşu getiriversinSebastiana söyliym bi koşu getirsin sana bi test
rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inş. canım benim
perim bu neee kime bu hareketleerrrrrrKopmanın doruklarındayımmmmm
bende bu ay klomen kullandım canım amaaa bana öle şeyler yapmadııı
inşallah hamişsindir canım eski usul test ne yaptın canım yaaPozitifmi çıktı barii ne çıktı sonuçlarııı
Kızlaaaaarrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaa pitiişşşşşşşşşşşşşşşşş vitoşşşşş adoşşşşşşş endoşşşşşş papiloooosssss pojuşşşşşşşşşşş eylemsevcoşşş sonesoşşşşşşşşş zeytoooşşşşşşş mesooşşşşşşş suvooşşşşşşşşşş nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Pitişkom netin gitti mi iyice yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mesoş yok kaç gündüüürrrrrrrrrrrrrrr
Adoşum gel iki sövde havamızı bulalım yavrummmmmmmmmmm
canım aç karna elini önce sağ kasığına sonra sol kasığına koyuyosun eğer bi atma hissediyosan hamile değilmişsin bide parmakla olan var.Eğer parmağına rahmin değiyosa rahmin aşağıya inmiş demekmiş yani adet olacakmışsın bu ikisine göre olma ihtimali var bide son olarak akşam idrarını şeffaf bi kaba koyuyosun sabah üstü kaymak gibi yağ tuttuysa hamileymişsin ama dibine tortu çökelirse değilmişsin buna görede yok bebiş falan .ya ben cidden çıldırdım artık galibaaaa
perimm burdayımm tatlımm takipteyimm :))))))))) kafayı yicezz artıkk yaaa bnce tam bırakcaz artık umursamıcaz bi bakcaz bebişşimiz karnımızda
kızlar hamınıza salam olsun nasılsınız bakiim, ben işlerden anca başımı kaldırdım, yeni açabildim bu hafta yoğunum pek giremiyorum, size ne anlatacağım duyunda gülün valla, başımıza gelen pişmiş tavuk başına gelmemiştir herhallll.
şimdi bizim doktor pazar iğneyi vurulun pazartesi çarşamba cuma halvet dedi, biz garanti olsun diye pazar geceyi de dolu geçirdik, bütün kontsantrasyonla pazartesiye odaklandık eşim bu ay bu işi tutturalım deyip duruyor gülüyorduk, neyse dün akşam çıkışta kardeşime gittim eşim de geldi yemeği orda yedik eve yol aldık vardık, eşim üzerini değişti wc ye girdi çıktı apar topar yandık hayatım ki ne yandık diyor dedim ne oldu, beyefendi internetten su faturasını yatıramamış, sistem arızalıymış, efendim suları kesmisler, diyor yıllardır ilke kez suyumuzu kessinler ve o da böyle bir güne denk gelsin, yani o geceyi kaçırırsak bebek işi yaş çünkü yumurta çatlamış olabilr iğneden 36 saat geçmiş oluyor, gül gül kahrolduk eşim diyor napalım... Dedim rabbim bizi sınıyor, bu bir imtihan, dedim çok istekliysek bebek yapmaya çare çokk git marketten bir kaç damacana kap gel, gecenin 22:00 sinden sonra adam damacana kaptı geldi velhasıl çok komikti, eşim diyor olursa ilerde bu geceyi seni ne zor şartlarla getişrdik derim diyor çok güldüm maceralı bir geceydi, umarım o kaaa çabalara değer de yumurcağımla spermcanımız kavuşmuştur, sabak kalktığımda yumurtlama ağzım vardı artık rabbime bıraktık hayırlısı ile..............akşam akşam gülün diye anlatayım dedimmmmmmmmmm..... Bu arada yeni hamiş yok dimi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?