- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.261
ayyy canıımm benimm akşam yağlı yesendeeeee yağı çıksa ayy sende bilemedin hiç yaniiii
banada çok mantıklı gelmedi ama ne biliyim yapayım dedim.gerçi hamile bikaç kişi daha denemiş onlarında olmamış ama bakalım ak kara ortaya çıkar bikaç gün sonra
aynen canımm tüp bebek bile 12-13 günden önce belli olmuyo buda bi imtihan işteee
dediğin gibi 2 güne kesin sonucu öğrenirsin zaten farzet adet günün 2 gün sonraymışşşş gibi kandır kendinii
hehehhehhehehehehhe çok güzel bi anı olmuş bebişe anlatırsınız büyüyünceeee ay hadi bakalım çok heyecanlandımmmmm güzel haberlerini bekliyoruzz yavrummmmmmmmm yeni hamişş yokk henüzzz ama bu ay patlicak biliyorummmmmmmKızlar hamınıza salam olsun nasılsınız bakiim, ben işlerden anca başımı kaldırdım, yeni açabildim bu hafta yoğunum pek giremiyorum, size ne anlatacağım duyunda gülün valla, başımıza gelen pişmiş tavuk başına gelmemiştir herhallll.
Şimdi bizim doktor pazar iğneyi vurulun pazartesi çarşamba cuma halvet dedi, biz garanti olsun diye pazar geceyi de dolu geçirdik, bütün kontsantrasyonla pazartesiye odaklandık eşim bu ay bu işi tutturalım deyip duruyor gülüyorduk, neyse dün akşam çıkışta kardeşime gittim eşim de geldi yemeği orda yedik eve yol aldık vardık, eşim üzerini değişti WC ye girdi çıktı apar topar Yandık hayatım ki ne yandık diyor dedim ne oldu, Beyefendi internetten su faturasını yatıramamış, sistem arızalıymış, efendim suları kesmisler, diyor yıllardır ilke kez suyumuzu kessinler ve o da böyle bir güne denk gelsin, yani o geceyi kaçırırsak bebek işi yaş çünkü yumurta çatlamış olabilr iğneden 36 saat geçmiş oluyor, gül gül kahrolduk eşim diyor napalım... Dedim rabbim bizi sınıyor, bu bir imtihan, dedim çok istekliysek bebek yapmaya çare çokk git marketten bir kaç damacana kap gel, gecenin 22:00 sinden sonra adam damacana kaptı geldi velhasıl çok komikti, eşim diyor olursa ilerde bu geceyi seni ne zor şartlarla getişrdik derim diyor çok güldüm maceralı bir geceydi, umarım o kaaa çabalara değer de yumurcağımla spermcanımız kavuşmuştur, sabak kalktığımda yumurtlama ağzım vardı artık rabbime bıraktık hayırlısı ile..............Akşam akşam gülün diye anlatayım dedimmmmmmmmmm..... Bu arada yeni hamiş yok dimi........
bu zor şartlarda gerçekleştirdiğiniz halvetten dolayı sizi ayın halvet kral ve kraliçesi seçiyoruz
perim ve pidilgamda onaylarsaaaa listeye adınızı yazak altın harflerleeeeeeeeeee
Gülüm yaa akşam akşam ne güldürdün beniiiKızlar siizn yüzünüzden kovulursam maaşımı siz verceksiniz ona göreee
KISLARRRRRRR HEYOOOooooooooooooooooooOOOOOoooooooooo
uleyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn aylardiirrr bi SPERMCANI tutamayannn bunyeeeeeeeeeeeyeee aittt buuu laptoooppppp virussss kapmisssssssssssssssssssssssssss
acep hamislik belirtisii olabilir mii kiiiiiiiiiiiiiiiii
PERIMMMMMMMM yeni halvett yenii avatarrrrrr yenii sansssssssssssssssssssssss yenii totemmmmmmmmmmmmm
oooooooooOOOOOooOOooOOOO TUTTU FIRLATTI KALBIMIIIIIII ezdiiii ustunuuu cignediiiiii zamanllaa gecerr dediii zamanlaa zamanlaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa
hehehhehhehehehehhe çok güzel bi anı olmuş bebişe anlatırsınız büyüyünceeee ay hadi bakalım çok heyecanlandımmmmm güzel haberlerini bekliyoruzz yavrummmmmmmmm yeni hamişş yokk henüzzz ama bu ay patlicak biliyorummmmmmm
canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm minnoşummm o nasıl söözzzzzzz siz ne diyorsanız odur bizim içiinnnnn bi farkımız yokkk bebekimmm siz isteyin yeterrrrrrrrr listedeki herkesin yanına hamiş yazarımm ben altın gümüş harflerleee nasıl istersenizz canım benim yaaa seni seviyorummmmmmmmmmm egosuz doğal arkadaşım benim
kıslarrrrrrr heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Uleyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn aylardiirrr bi spermcanı tutamayannn bunyeeeeeeeeeeeyeee aittt buuu laptoooppppp virussss kapmisssssssssssssssssssssssssss
acep hamislik belirtisii olabilir mii kiiiiiiiiiiiiiiiii
Perımmmmmmmm yeni halvett yenii avatarrrrrr yenii sansssssssssssssssssssssss yenii totemmmmmmmmmmmmm
Oooooooooooooooooooooooo tuttu fırlattı kalbımııııııı ezdiiii ustunuuu cignediiiiii zamanllaa gecerr dediii zamanlaa zamanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar ben işten çıkıyorum yarına nasip görüşmek hepinizi kocamaaaaaaaaaaaannnnn
Her iki dönemde ki arkadaşlarımada başarılar diliyoruuummm
Banada dua edin canlarım
PERIMMMMMMMMM senin avatarr bizim hallerr gibii olmussss:)))))) degiskennnnnnnnn yerinde duramayannnnnnn
bu totemm tuttarsa bende hemenn degistiririm bidahakii ayaaaaaaaaaa
benimkii tutarsaaaa hemennn bsayarlarinzaaaa viruss arayisinaa gecinnn :))))
yaa bi KUR daha varr tecavuzde hormonlar tavan yaptigi icinnn hamislik hormonuda tavan yapiyormussss ve hooppp hamiss ya acep diyorummm perimmmm sen bu aksam kocisini tanimamazliktan gel evdeeeeeeeee :))))
biz tabiii tam gaz hazirlaniyoruz soframizla kendimizleee yumurtayii koyuyoruz ortayaaaa ee sperm gelsindee olayi bitirwsin dieee dimekkiiiiii yumurt korkup kacicakkennnnn spermmmmm yakalicukkkkkkkkkkkk
formul bu mu kiiiiii
ooooooooooooOOOOOOOOOOOoooooooo tuttu firlatti kalbimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oooooooooooooooooooooooooooooooo
siziii seviommmm bennnnnnnnnnnnnn heyoooooooooooOoooooooOOOooOooOOOOOoooooo
periiiiiiimmmmmmm akşam akşam heyecanlandırdın beni testi görünce hamilesin diye sevindim sonra bi baktım ovulasyonmuşneyse sevincimi boşa çıkarma bu ay bak bebiş haberini bekliyoruz ona göre
heyoooooOOOOOooOooOoOooOOOOoooooo violeeeeee o avatarindakii ikizcanlardann istiyorumm bennnnnnnnnnnn
ay kizlarrr yuce rabbimmm burdakii yagmur bereketiniii topigimizee bebisler olarakk yagdirsinnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
enn hayirli zamanda enn hayirlii bebisleriii nasip etsinn bizeeeee....aminn.....
bu arada ADDDD nerdee bakimmmm kizzz dakka 1 gol 1 satis mi yaptii yoksammmmmmmmmm
PERIMMMMM enn guzelii level2 acalimmm kuzummmmmm PERI VE PIDILGAYLA HAMIS KALANLAR dieeeeeeeeeeeee burda gorevi tamamlayannn hoppp yukarii tirmansinnnnnnn :))))))))
PERI VE PIDILGAYLA doguranlar - peri ve pidilga ile okula baslayanlar- peri ve pidilga ileee askere ugurlananlarr....... evlenenlerr...
amnnn yarabbimmm o zamanaa karada bizdeee doguralimmmm PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?