Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
banada çok mantıklı gelmedi ama ne biliyim yapayım dedim.gerçi hamile bikaç kişi daha denemiş onlarında olmamış ama bakalım ak kara ortaya çıkar bikaç gün sonra

aynen canımm tüp bebek bile 12-13 günden önce belli olmuyo buda bi imtihan işteee
dediğin gibi 2 güne kesin sonucu öğrenirsin zaten farzet adet günün 2 gün sonraymışşşş gibi kandır kendinii

KISLARRRRRRR HEYOOOooooooooooooooooooOOOOOoooooooooo

uleyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn aylardiirrr bi SPERMCANI tutamayannn bunyeeeeeeeeeeeyeee aittt buuu laptoooppppp virussss kapmisssssssssssssssssssssssssss

acep hamislik belirtisii olabilir mii kiiiiiiiiiiiiiiiii

PERIMMMMMMMM yeni halvett yenii avatarrrrrr yenii sansssssssssssssssssssssss yenii totemmmmmmmmmmmmm

oooooooooOOOOOooOOooOOOO TUTTU FIRLATTI KALBIMIIIIIII ezdiiii ustunuuu cignediiiiii zamanllaa gecerr dediii zamanlaa zamanlaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa

hehehhehhehehehehhe çok güzel bi anı olmuş bebişe anlatırsınız büyüyünceeee ay hadi bakalım çok heyecanlandımmmmm güzel haberlerini bekliyoruzz yavrummmmmmmmm yeni hamişş yokk henüzzz ama bu ay patlicak biliyorummmmmmm

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm minnoşummm o nasıl söözzzzzzz siz ne diyorsanız odur bizim içiinnnnn bi farkımız yokkk bebekimmm siz isteyin yeterrrrrrrrr listedeki herkesin yanına hamiş yazarımm ben altın gümüş harflerleee nasıl istersenizz canım benim yaaa seni seviyorummmmmmmmmmm egosuz doğal arkadaşım benim

PERIMMMM seninn monunu yanindaaa benimkininnnnn konusu bilem olamass ama halvet haricii bir monuu buuuuu

mercimek corbasi (dunden)
yumurtali -yogurtlu ispanak ( kendime ozel)
brokoli (yogurtlu)
kiymali bamya (kocise)
bulgur ( meyhane ) pilavi (kocise)

tatli sutlu irmik tatlisiiiii

bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişsiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu hamişlik belirtiisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pc nası virüsü kaptıysa senin yumoşlarda öyle spermcanları kapmış demekkkkkkkk kapişşşş ?????????????

ayy canım yaaaa bende seni seviyorumm perimm karaböcüğümmm duygulandırdın benii şimdii

kesin idilgam tuttu tuutuuuuuuuuuu

Pidilgam ellerine sağlık mis kokulummmmmmmmmmmmmmmmmm benimki ağır halvet menüsü oldu

Ya Aybice hatunla Mesoş nerde göremedim kaç zamandırrr kızlarrr gelsenizeee merakta bıraktınız yyyaaaaaaaahuuuuuu

Adoşşşşşşşşşş puuu sende hamiş kalınca vurdu kaçtı yaparsan valla acımam gavurun gızıııııııııııı

Kızlar ben işten çıkıyorum yarına nasip görüşmek hepinizi kocamaaaaaaaaaaaannnnn

Her iki dönemde ki arkadaşlarımada başarılar diliyoruuummm

Banada dua edin canlarım

Kızlar ben işten çıkıyorum yarına nasip görüşmek hepinizi kocamaaaaaaaaaaaannnnn

Her iki dönemde ki arkadaşlarımada başarılar diliyoruuummm

Banada dua edin canlarım

canım benim duygusal minnoşum görüşmek üzere kendine çok iyi bak dualarım seninle bitanemmmmmmmmmmmm

PERIMMMMMMMMM senin avatarr bizim hallerr gibii olmussss:)))))) degiskennnnnnnnn yerinde duramayannnnnnn

bu totemm tuttarsa bende hemenn degistiririm bidahakii ayaaaaaaaaaa
benimkii tutarsaaaa hemennn bsayarlarinzaaaa viruss arayisinaa gecinnn :))))

yaa bi KUR daha varr tecavuzde hormonlar tavan yaptigi icinnn hamislik hormonuda tavan yapiyormussss ve hooppp hamiss ya acep diyorummm perimmmm sen bu aksam kocisini tanimamazliktan gel evdeeeeeeeee :))))
biz tabiii tam gaz hazirlaniyoruz soframizla kendimizleee yumurtayii koyuyoruz ortayaaaa ee sperm gelsindee olayi bitirwsin dieee dimekkiiiiii yumurt korkup kacicakkennnnn spermmmmm yakalicukkkkkkkkkkkk

formul bu mu kiiiiii

ooooooooooooOOOOOOOOOOOoooooooo tuttu firlatti kalbimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oooooooooooooooooooooooooooooooo

siziii seviommmm bennnnnnnnnnnnnn heyoooooooooooOoooooooOOOooOooOOOOOoooooo

ya inanmıyorum sana koptum yaaaaaaaaaaaa hahah senin bu virüs tutarsa hemen ayıp sitelerde virüs ariycam bennnnnnn..

Ya o dediğini geçen ay kocişe söyledm ben migrosa girerken kafana çorap geçir kaçır beni dedimmm ama sonra yecavüzcü coşkunum beni eve getircek gene tanıdık bildik yerrrrrrrr arabayla bas gaza aşkım bas gazaa dağlara kaçııırrr beniiiiiiiiiiiiiiiii

Kociş kapıyı çalınca halvet kostümüyle çığlığı basiym bennnnnnn sapık varrrrrrr komşular diyerekkkk

ahahahha ayyy çatlicammmmmmm OooOoOOOOoooOOooOOoOOo

tUTTU FIRLATTIIIIIIIIIIIIIII yumoşuuuuuuuuuu ezdi üstüne pisllediiiiiiiiiiii

Zamanlaaaaaa döllenir dediiiiiiiiii zamanla zamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
KISLARRR neysekiii lepimtopum halledildiiiiiiii artik yarin telafii ederizzzz bugunkiii performans kaybiniii :))))

benim kocisss gelmek uzereee yemekk yiyip yuruyuse cikip gelelimmmmmmm

ya burdada varyaaaaaa az kaldii hava utanmasa kar yagdiricakkkkkk
ben halaa diz ustu cizme atki mont modundayimmmmmmmmmmmmmmmm vee tabikii elde herdaimm semsiyeee:))))))
brrrrrrrrrr buzz havaaaaaa yaaa

PERIMMMMMMMMMMMM allalalalalalalalalalallaaaaallllalahhaalalalah sesleriii ileee hayirlii halvetlerr diliyorummmmmmm yakalaaa oo ennn firlamaaa spermmmiiiiiiiiii

allahhhh hepimize yardimm etsinnn ve bizi anne etsinnn

muckss

periiiiiiimmmmmmm akşam akşam heyecanlandırdın beni testi görünce hamilesin diye sevindim sonra bi baktım ovulasyonmuş neyse sevincimi boşa çıkarma bu ay bak bebiş haberini bekliyoruz ona göre

heyoooooOOOOOooOooOoOooOOOOoooooo violeeeeee o avatarindakii ikizcanlardann istiyorumm bennnnnnnnnnnn

ay kizlarrr yuce rabbimmm burdakii yagmur bereketiniii topigimizee bebisler olarakk yagdirsinnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
enn hayirli zamanda enn hayirlii bebisleriii nasip etsinn bizeeeee....aminn.....

bu arada ADDDD nerdee bakimmmm kizzz dakka 1 gol 1 satis mi yaptii yoksammmmmmmmmm

PERIMMMMM enn guzelii level2 acalimmm kuzummmmmm PERI VE PIDILGAYLA HAMIS KALANLAR dieeeeeeeeeeeee burda gorevi tamamlayannn hoppp yukarii tirmansinnnnnnn :))))))))

PERI VE PIDILGAYLA doguranlar - peri ve pidilga ile okula baslayanlar- peri ve pidilga ileee askere ugurlananlarr....... evlenenlerr...

amnnn yarabbimmm o zamanaa karada bizdeee doguralimmmm PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

periiiiiiimmmmmmm akşam akşam heyecanlandırdın beni testi görünce hamilesin diye sevindim sonra bi baktım ovulasyonmuş neyse sevincimi boşa çıkarma bu ay bak bebiş haberini bekliyoruz ona göre

hahahahhah vioşum yerim seniii keşke öyle olsaydıııııı yaaa denizle ne çok yapardık şu hareketiii ne güzeldi yaaa canım benimmmmm inş bu ay hepimiz güzel haberler veririzzzzzz vioşummmmmmmm

Kızlarrr bende kaçtım yorucu ve uzun bi gece beni beklerrrrr ben sabah başlarım belirtilereee hazır olunnn

Sizi seviyorummmmmmmmmuuujjjjjjxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

offf bu ikizcanlar benim de hayalim her gün bakıyorum onlara çok tatlılar.. klomenle ikiz yapanlar varmış bunun hakkında bilgisi olan paylaşsın doktora da sorucam eğer doğruysa bana da versin öle dicem evet kesin kararlıyım

ahahhahhaha ya bu kadar modunda olduun bigünde şu internetin yaptığı iş diil yaaaaaaa Aman Tanrımmm düşünsene bütün yiğenler evleniyor felan biz hala böyle dımdızlakkk bastonlu çökmüş NİNEEE ve ben HALAAAAAAAA ben idrar testi yapıyorum bu ay da hüsran ahh ahh felan diyerekkkk puahahhahhahahahahhha koptummmm yaaa töbee töbeeeeeeee Amaannn Allah korusun yaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18:

BU AY BİZİM AYIMIZ OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…