- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.281
KISLARRR neysekiii lepimtopum halledildiiiiiiii artik yarin telafii ederizzzz bugunkiii performans kaybiniii :))))
benim kocisss gelmek uzereee yemekk yiyip yuruyuse cikip gelelimmmmmmm
ya burdada varyaaaaaa az kaldii hava utanmasa kar yagdiricakkkkkk
ben halaa diz ustu cizme atki mont modundayimmmmmmmmmmmmmmmm vee tabikii elde herdaimm semsiyeee:))))))
brrrrrrrrrr buzz havaaaaaa yaaa
PERIMMMMMMMMMMMM allalalalalalalalalalallaaaaallllalahhaalalalah sesleriii ileee hayirlii halvetlerr diliyorummmmmmm yakalaaa oo ennn firlamaaa spermmmiiiiiiiiii
allahhhh hepimize yardimm etsinnn ve bizi anne etsinnn
muckss
günaydın vitamin hoşgeldin yat uyu kuzum valla doya doya bendede bu hafta bir uyku anlatamam sana içim uyuyor pc ye bakarken çok zor kalkıyorum valla
Valla bendedee tam tersi olur hepp işe gittiğimde uyumak isterimmm
evdeykende uyuyamammmm
kızlar günaydın dün beklenmeyen adet tarihimdi halen gelen giden yok gerçi ben pek ihtimal vermiyorum ama dünden beri garip bi his var boğazımda bugün iyice artı sanki tam yutağımda bişey var beni sıkan arada bir öğürme geliyo ama okadar.midemde bi sıkıntım yok.öncedende hiç midem bulanmazdıki bilmiyorum nasıl bişey olduğunu.bu ne şimdi ? midenin kalkması böyle bişeymi?
Ahanda aybicemmmmmmmmm
Kuzum merak ettim seni yaaa herşey yolunda mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar günaydın dün beklenmeyen adet tarihimdi halen gelen giden yok gerçi ben pek ihtimal vermiyorum ama dünden beri garip bi his var boğazımda bugün iyice artı sanki tam yutağımda bişey var beni sıkan arada bir öğürme geliyo ama okadar.midemde bi sıkıntım yok.öncedende hiç midem bulanmazdıki bilmiyorum nasıl bişey olduğunu.bu ne şimdi ? midenin kalkması böyle bişeymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?