Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
perim Allah işini rast getire inşallah göbüşün bebiş dolar canım benim

bu arada ben halvete dahi giremiyorum kocişle aramızda 24 saatlik mesafe var artık kısmet 13 gün sonraya o zaman aman sabahlar olmasınnnnnnnn

daha ıyı ıste yavrum sogukta daha ıyı sarılırsınız bırbırınıze bebıs tutarrrrrrrrrrrrrrrr

Saçınız Burcunuzla Uyumlu mu ?
Saçlarınızı boyatmak istiyor ama size yakışacak renge bir türlü karar veremiyor musunuz? O halde burcunuzdan yardım alın...

* Koç: Koç kadını için kızılın her tonu çok uygun.
* Boğa: Boğa kadını için en uygun saç rengi sâri ve kızıl.
* ıkizler: Çılgın duyarlı ve rutine karsı duran kişiliği ile saç rengini birkaç haftada bir değiştirebilir.
* Yengeç: Romantik Yengeç kadınına balköpüğüne uzanan açık kumral saç rengi çok yakışır.
* Aslan: Aslan kadınının saçlarına en uygun renk fındık kabuğu.
* Basak: Kusursuz görünmek için çabalayan Başak kadını için platin tonları çok uygundur.
* Terazi: Abartılı olmayı sevmediği için kumral tonları tercih eder.
* Akrep: Altın sârısı ya da siyah fark etmez Akrepler için ideal.
* Yay: Maceracı Yay kadına koyu kumral saç rengi çok yakışır.
* Oğlak: Fethetmeyi seven Oğlak kadınına toprak renkleri gider.
* Kova: Yoğun ve net kızıllar Kova kadını ile bütünleşir.
* Balık: Toprağın tüm renkleri Balık kadınına yakışır.

günaydınn kızlarrrrr,bigün daha yaklastık nobatımızaaa :)))))))))))))))
hepiniziii kucak dolusu öpücükler gönderiyorummmmmmm

günaydın kızlaaarrrrrrr istanbulda soğuk kapalı bi hava var yaz henüz gelmedi bende herzaman ki gibi üşüyorum

kızlar dün eve giderken herzamanki gibi koçişe dükkana uğradım bişey söledi bana çok kırıldım ona eve gittim moralim çok bozukdu malum başladım ağlamaya bucum başak ama yükselenim zırlak burçlardan biri herhalde neyse moralim düzeldi ders çalıştım akşam yatsı namazımı kılarken kociş geldi saatini gözlüğünü filan çıkardı lavaboya girdi bende nmazımı bitirip kalktım kkiiiii bana çiçek almııışşş kendiside oğlak hayatta özür dilemez özür adına böle şeyler yapar hep busefer duygulandım ağladım ölede uyumuşum zaten sabah bi kalktım kii gözler balonn halada sinmediler yaaaa napsam işyerindede böle gelen giden oluyooo gerçi şişkin gözde pek bi yakıştı bana ama

günaydın kızlar güzel bir gn diliyorum hepimize nasılsınız hafzak canım benim erkekler böyle işte kuzu söylerler söylerler sonra hiç birşey olmamış gibi alsana bi çiçek bizde hemen eriyoruz yani

evdeyimmmmmmmmmmmmm
bu progestann benii bir uyutuyoooo dün akşam içtimm salağa bağladımmmm
başım döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü anam anammmmmmmmm
uyku getiriyo bir anda ona yenik düştün düştün yoksa çakı gibi oluyonnn

Periii kızz ondann dün gece seniii şekilliiii düşünemedenn bayılmışşş gitmişimmm..
Ama eminim kii başarılı bir halvet dönemi geçirdinnnnnnnnnnnnnn

kızlar günaydın dün beklenmeyen adet tarihimdi halen gelen giden yok gerçi ben pek ihtimal vermiyorum ama dünden beri garip bi his var boğazımda bugün iyice artı sanki tam yutağımda bişey var beni sıkan arada bir öğürme geliyo ama okadar.midemde bi sıkıntım yok.öncedende hiç midem bulanmazdıki bilmiyorum nasıl bişey olduğunu.bu ne şimdi ? midenin kalkması böyle bişeymi?

Günaydınnn canlarımmm kuzucuklarımmmmmmmmm pisiciklerimmmmmmmm. Dünki kopkoyu çizgiden sonra akşam sağlam şekilde beslenilip halvet olduuu ve ilk kez sabaha kadar uyudum kalkmadan popişte yastıkkk. Sabah bi uyandımmm sağ yumurttttt nasıl acıyorrr hemen sabahı da değerlendirdik ayıptır söylemesi. Bugün bizim 3.senemizz onun şerefine çifte halvet oldu sabah Ne tesadüf 10 dakika yattım ama kalktım hemennnn hala çok acıyoor. Dikkat ettim soldan yumurtlarken sadece batma oluyor ama sağdan yumurtladığım zamanlar şiddetli sancım oluyor. :44: İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir bebişlerimiz.

Sizler naptınız ballı lokmalarımmmmmmmm

Vitoşummmm ağrı sızı yok dimi canımmm aman yorma kendiniiiiiiiiiiiii

Eylemsevcoşummmmm ovulasyonda çift çizgi devam mı??

Sonesoşum güzel annem benimmmmmmmmmmmm

Ananascannnnnnnn pineapoşşş senden naber cicimmmmmmmmmmmmmmmmm

:82::82::82::82::82::82::82:

ben geldimmmmmmmmmmmmm

yaffffff neredeyse 100 sayfa attırmışınız nasılllll okicem.siz en iiyisi bana bi özet geçsenizzzz hatuncuklarımmmm.özlemişimmmmmmmmmm hepinizi tek tek öpüyorum

Son düzenleme:

arkadaşım neden idar testi yapmıyorsun adetinde 1 gün geçmiş kesin çıkar varsa yoksa zaten artıkda adet olmayı beklersin ümidini kesip...

Ahanda aybicemmmmmmmmm

Kuzum merak ettim seni yaaa herşey yolunda mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yirim seni yirim.senide yirim avatarındaki bebişlerideeee.yaaaaaaaaa perimmmmmmmmmmmmm çok şekerlerrrrrrrr.
çok şükür herşey yolunda canımmmmmm.sen nasılsın napıyorsun

canımmm gelmedi demek halaaaa, adetlerin düzenli midir? Düzenliyse test yap bence çıkabilir. Tam yumurtlama gününü biliyorsan söyler misin bana? Midende reflü vs bi rahatsızlık yoksa hamişlik belirtisidir diye ümit ediyorum ben. İnş güzel haberler alırız senden canmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…