- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.301
yirim seni yirim.senide yirim avatarındaki bebişlerideeee.yaaaaaaaaa perimmmmmmmmmmmmm çok şekerlerrrrrrrr.
çok şükür herşey yolunda canımmmmmm.sen nasılsın napıyorsun
Günaydınnn canlarımmm kuzucuklarımmmmmmmmm pisiciklerimmmmmmmm. Dünki kopkoyu çizgiden sonra akşam sağlam şekilde beslenilip halvet olduuu ve ilk kez sabaha kadar uyudum kalkmadan popişte yastıkkk. Sabah bi uyandımmm sağ yumurttttt nasıl acıyorrr hemen sabahı da değerlendirdik ayıptır söylemesi. Bugün bizim 3.senemizzonun şerefine çifte halvet oldu sabah Ne tesadüf 10 dakika yattım ama kalktım hemennnn hala çok acıyoor. Dikkat ettim soldan yumurtlarken sadece batma oluyor ama sağdan yumurtladığım zamanlar şiddetli sancım oluyor. :44: İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir bebişlerimiz.
Sizler naptınız ballı lokmalarımmmmmmmm
Vitoşummmm ağrı sızı yok dimi canımmm aman yorma kendiniiiiiiiiiiiii
Eylemsevcoşummmmm ovulasyonda çift çizgi devam mı??
Sonesoşum güzel annem benimmmmmmmmmmmm
Ananascannnnnnnn pineapoşşş senden naber cicimmmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaa devam canım anlamadım gitti 3. gün aynı koyulukta kopkoyu çıkıyor daha azalmadı azalsa kesecem artık halveti içim dışım halvet oldu
kocişte yoruldu yeter artık diyor bir gün rahat bırak artık beni diyorrrrrr garibimmmmmmmm..... ama yok öyle yok dedim 3 kuruşa 5 köfteeeeeee
bebiş için sanada durmak yok dedimmmmmmmm anlıycan devam canım bakalım ne zaman bitecek?
geçen ayda 2 gün gecikmişti canım geçen ay yumurtlamamıştım çünkü onun için bir iki gün daha beklemek istiyorum.arkadaşım neden idar testi yapmıyorsun adetinde 1 gün geçmiş kesin çıkar varsa yoksa zaten artıkda adet olmayı beklersin ümidini kesip...
canımmm gelmedi demek halaaaa, adetlerin düzenli midir? Düzenliyse test yap bence çıkabilir. Tam yumurtlama gününü biliyorsan söyler misin bana? Midende reflü vs bi rahatsızlık yoksa hamişlik belirtisidir diye ümit ediyorum ben. İnş güzel haberler alırız senden canmmmm
Allah Allahh peki canım hergün aynı saatte yapıyorsun dimi? Ama en koyu çıktığı gün dedin ya 3 gün önce felan sanırım işte o gündü sen devam et ama çünkü şöyle bişe o cden de koyu çıktığı gün LH pik yapıyor ya, bu yumoşun en geç 24 saat sonr çatlayacağı anlamına geliyor, sen o günü baz al ama devam et o 2. çizgi hep çıkıyor önemli olan en koyu çıktığı gün. Enişteyi 1 gün rahat bırak bari illallah ettirdin adamı, şimdiye tutmuştur merak etme sen
Günaydın sultan lokumları,çikilatalı kruvasanlar,kaymaklı ekmek gadayıflarıııııııııııııııııııııı,günaydınnnnnnnnnn yımırtlayannnnnnnnnnn yımırtammmmmmmmmmmmm sıcakkkkkkkkkkk diye bagıran yosmalar,,günaydınnnnnnnnnnn acebaaaaaaaaaaaaa hamilemiyimmmmmmmmm diyeeeeeeeeee saga sola dolanıp duranlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yosmalar,aşifteler,gavurun dölleriiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın sultan lokumları,çikilatalı kruvasanlar,kaymaklı ekmek gadayıflarıııııııııııııııııııııı,günaydınnnnnnnnnn yımırtlayannnnnnnnnnn yımırtammmmmmmmmmmmm sıcakkkkkkkkkkk diye bagıran yosmalar,,günaydınnnnnnnnnnn acebaaaaaaaaaaaaa hamilemiyimmmmmmmmm diyeeeeeeeeee saga sola dolanıp duranlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yosmalar,aşifteler,gavurun dölleriiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy günaydın kısssssssss sna daaaa... Laflara bak
Herkesler iyi ve burada galibaaa...
Birkaç gün giremedinm herkesin topicikler değişmiş....tanıyamadımmm...
Kutlu halvet haftası bana kutlu olsunnn. Bu hafta 1 boş 1 dolu taktiğini deniyorum bakalım. Ama hala o koyu akıntıyı görmedim. Bir de benim adet düzenim şaşırdı bebiş çalışmasına gireli beri. 28 günde bir olurdu 30 güne çıktı. Ama bugün biraz ağrı var sağdan soldan... çifter çifter mi yoksa kısss
Addim senin nasıl gidiyor hamilelik? Annelik seni biraz ağırbaşlı yapar diye düşünmüştüm ama ııhhh haaaalaaaa ağzından bal damlıyorAllah neşeni, neşemizi bozmasınnn
allahhh seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiLa gavurunnnn gızıııııııııı nerdesin dün merak ettim seniiiiiii gel iki söv havamızı bulalım dedimmmm özlüyorum yavrummmmmmmmmmm o patronuna söyle yormasın seniiiiiiiii gavurun dölüüüü
geçen ayda 2 gün gecikmişti canım geçen ay yumurtlamamıştım çünkü onun için bir iki gün daha beklemek istiyorum.
adetlerin aslında çok düzenliydi 30 günde bir geliyordu ama geçen ay yumurtlamadığım için 2 gün gecikti.bu ayda yumurtlama takibi yapıldı.30 nisan veya 1 mayısta yumurtlamış olmam lazım eğer yumurta çatladıysa tabi
kutlu halvet haftası bana kutlu olsunnn. bu hafta 1 boş 1 dolu taktiğini deniyorum bakalım. ama hala o koyu akıntıyı görmedim. bir de benim adet düzenim şaşırdı bebiş çalışmasına gireli beri. 28 günde bir olurdu 30 güne çıktı. ama bugün biraz ağrı var sağdan soldan... çifter çifter mi yoksa kısss
1 Mayısta gurkladığını düşünürsek 15 gün geçmiş 14. gün yani dün adet olman gerekirdi daha geç çatlamadıysa. Çünkü istisnai durumlar dışında her bayan gurkundan tam 14 gün sonra adet görüyor. Test de yapsan çıkar bence büyük ihtimal ama tabii sen nasıl istersen
hıhhaaaaaaaaaa erdgnım herkes öyle düşünmüş ammaaaa nafile daha bi fena oldummmmmmmmmmm gızzzzzzzzzz rotamı şaşırdım vallaaaaaaaaaaaaaaa ne yapim ya ben agırbaşlı olamam herallllllllll gavurr erdgn çalış yat yat halvet halvett durmak yok sevişmeye devammmmmBir kibarlıgı sevmem birde hanım hanımcık takılan kaşarları sevmem çok pis tikim var öyle yosmalar
perimmmmmmmmmmm ne yapim karaböcügümmmmmmmm ne yapim yosmam patrona dün hatunu vermemiş galiba pek sinirliydi azgın teke modunda bir saga bir sola dolanıyodu dün bide yine lübnandan misafürler vardı çikin çikin adamlar anaaaammmmm çoçuk onlara benzeyecek diye hep yere baktım adamların yüzlerine bakmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende sizi özledimmmmmmmmm gavur dölleriiiiiiiiii azgın yımırtalıııııııı yosmalar
hıhhaaaaaaaaaa erdgnım herkes öyle düşünmüş ammaaaa nafile daha bi fena oldummmmmmmmmmm gızzzzzzzzzz rotamı şaşırdım vallaaaaaaaaaaaaaaa ne yapim ya ben agırbaşlı olamam herallllllllll gavurr erdgn çalış yat yat halvet halvett durmak yok sevişmeye devammmmmBir kibarlıgı sevmem birde hanım hanımcık takılan kaşarları sevmem çok pis tikim var öyle yosmalar
perimmmmmmmmmmm ne yapim karaböcügümmmmmmmm ne yapim yosmam patrona dün hatunu vermemiş galiba pek sinirliydi azgın teke modunda bir saga bir sola dolanıyodu dün bide yine lübnandan misafürler vardı çikin çikin adamlar anaaaammmmm çoçuk onlara benzeyecek diye hep yere baktım adamların yüzlerine bakmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende sizi özledimmmmmmmmm gavur dölleriiiiiiiiii azgın yımırtalıııııııı yosmalar
1 Mayısta gurkladığını düşünürsek 15 gün geçmiş 14. gün yani dün adet olman gerekirdi daha geç çatlamadıysa. Çünkü istisnai durumlar dışında her bayan gurkundan tam 14 gün sonra adet görüyor. Test de yapsan çıkar bence büyük ihtimal ama tabii sen nasıl istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?