Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yirim seni yirim.senide yirim avatarındaki bebişlerideeee.yaaaaaaaaa perimmmmmmmmmmmmm çok şekerlerrrrrrrr.
çok şükür herşey yolunda canımmmmmm.sen nasılsın napıyorsun

İviiittt hepsini istiyorum bendeee Napalım aybicem hatunum seni merak ettik pidilgamla sorduk soruşturdukk. İyi olmana sevindimmmmmmmmmm, bende iyiyim canımcımm yumurtluyorum iştee bu ay çok iyi çalıştık ve bugün 3.senemiz tanışmamızın, hayırlara vesile olsun inşallah Sen naptın kuzummmmmmmm 8 gün kalmış nobatınaa varmı belirti felannnn

evet yaa devam canım anlamadım gitti 3. gün aynı koyulukta kopkoyu çıkıyor daha azalmadı azalsa kesecem artık halveti içim dışım halvet oldu
kocişte yoruldu yeter artık diyor bir gün rahat bırak artık beni diyorrrrrr garibimmmmmmmm..... ama yok öyle yok dedim 3 kuruşa 5 köfteeeeeee
bebiş için sanada durmak yok dedimmmmmmmm anlıycan devam canım bakalım ne zaman bitecek?

Allah Allahh peki canım hergün aynı saatte yapıyorsun dimi? Ama en koyu çıktığı gün dedin ya 3 gün önce felan sanırım işte o gündü sen devam et ama çünkü şöyle bişe o cden de koyu çıktığı gün LH pik yapıyor ya, bu yumoşun en geç 24 saat sonr çatlayacağı anlamına geliyor, sen o günü baz al ama devam et o 2. çizgi hep çıkıyor önemli olan en koyu çıktığı gün. Enişteyi 1 gün rahat bırak bari illallah ettirdin adamı, şimdiye tutmuştur merak etme sen

arkadaşım neden idar testi yapmıyorsun adetinde 1 gün geçmiş kesin çıkar varsa yoksa zaten artıkda adet olmayı beklersin ümidini kesip...
geçen ayda 2 gün gecikmişti canım geçen ay yumurtlamamıştım çünkü onun için bir iki gün daha beklemek istiyorum.

adetlerin aslında çok düzenliydi 30 günde bir geliyordu ama geçen ay yumurtlamadığım için 2 gün gecikti.bu ayda yumurtlama takibi yapıldı.30 nisan veya 1 mayısta yumurtlamış olmam lazım eğer yumurta çatladıysa tabi

sana dedim ya dün en koyu çıktı diye ama ogün daha yapmamıştım bir gün önceyi söylemiştim o gün eve gidince gene yaptımbu sefer bir önceki günle aynı koyulukta çıktı dünde yaptım gene aynı koyulukta çıktı yani 3 gün üstü üste en koyu şekilde eşit çekilde çıkıyor bakalım bugün ne olacak eve gidince gene yapacam evet aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyom hayırlısı bakalım belki bugün çıkmaz

Günaydın sultan lokumları,çikilatalı kruvasanlar,kaymaklı ekmek gadayıflarıııııııııııııııııııııı,günaydınnnnnnnnnn yımırtlayannnnnnnnnnn yımırtammmmmmmmmmmmm sıcakkkkkkkkkkk diye bagıran yosmalar,,günaydınnnnnnnnnnn acebaaaaaaaaaaaaa hamilemiyimmmmmmmmm diyeeeeeeeeee saga sola dolanıp duranlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yosmalar,aşifteler,gavurun dölleriiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyy günaydın kısssssssss sna daaaa... laflara bak
herkesler iyi ve burada galibaaa...
birkaç gün giremedinm herkesin topicikler değişmiş....tanıyamadımmm...

kutlu halvet haftası bana kutlu olsunnn. bu hafta 1 boş 1 dolu taktiğini deniyorum bakalım. ama hala o koyu akıntıyı görmedim. bir de benim adet düzenim şaşırdı bebiş çalışmasına gireli beri. 28 günde bir olurdu 30 güne çıktı. ama bugün biraz ağrı var sağdan soldan... çifter çifter mi yoksa kısss
addim senin nasıl gidiyor hamilelik? annelik seni biraz ağırbaşlı yapar diye düşünmüştüm ama ııhhh haaaalaaaa ağzından bal damlıyor allah neşeni, neşemizi bozmasınnn

Allahhh seniiiiiiiiiiiiiiiiiii La gavurunnnn gızıııııııııı nerdesin dün merak ettim seniiiiiii gel iki söv havamızı bulalım dedimmmm özlüyorum yavrummmmmmmmmmm o patronuna söyle yormasın seniiiiiiiii gavurun dölüüüü

Son düzenleme:

hıhhaaaaaaaaaa erdgnım herkes öyle düşünmüş ammaaaa nafile daha bi fena oldummmmmmmmmmm gızzzzzzzzzz rotamı şaşırdım vallaaaaaaaaaaaaaaa ne yapim ya ben agırbaşlı olamam herallllllllll gavurr erdgn çalış yat yat halvet halvett durmak yok sevişmeye devammmmm Bir kibarlıgı sevmem birde hanım hanımcık takılan kaşarları sevmem çok pis tikim var öyle yosmalar

perimmmmmmmmmmm ne yapim karaböcügümmmmmmmm ne yapim yosmam patrona dün hatunu vermemiş galiba pek sinirliydi azgın teke modunda bir saga bir sola dolanıyodu dün bide yine lübnandan misafürler vardı çikin çikin adamlar anaaaammmmm çoçuk onlara benzeyecek diye hep yere baktım adamların yüzlerine bakmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende sizi özledimmmmmmmmm gavur dölleriiiiiiiiii azgın yımırtalıııııııı yosmalar

1 Mayısta gurkladığını düşünürsek 15 gün geçmiş 14. gün yani dün adet olman gerekirdi daha geç çatlamadıysa. Çünkü istisnai durumlar dışında her bayan gurkundan tam 14 gün sonra adet görüyor. Test de yapsan çıkar bence büyük ihtimal ama tabii sen nasıl istersen

günaydınn perdoşummm,aynen benmde öle yaa bende 28 günde bir oluyorum normalde calısmalara basladıktan sonra 30 günde bir olmaya basladım neden acaba ? nobat 22 mayıs diyorum yinede 28 sayıyorum :) bide sey diolar ya rahim kendini hazırlıyo falan inşallah öledirr canmmm bizimkidee

eşimi gönderdim canım test almaya yoksada gelsin de bende doktoruma gideyim.30 nisanda bi yumurtam 22 biri 21 mm idi canım 22 mm olunca çatlıyo diye biliyorum.çatladıysa en geç 1 mayısta çatlaması gerekirdi yani

Ya kızım bomba bi insansın seviyorum seniii tam benm kafadasın ağız ağıza versek ne söveriz senle varyaaaa ahhahahahhaahhahahhha resmen yazdıklarını okuyunca sesli şekilde gülüyorum evde aahhahhahahahahahhahahhahhhahaahahh canımsın yaaaaaaaaaaaa

Ya kızım bomba bi insansın seviyorum seniii tam benm kafadasın ağız ağıza versek ne söveriz senle varyaaaa ahhahahahhaahhahahhha resmen yazdıklarını okuyunca sesli şekilde gülüyorum evde aahhahhahahahahahhahahhahhhahaahahh canımsın yaaaaaaaaaaaa

eşimi test almaya gönderdim canım.30 nisanda yumurtalardan biri 22 biri 21 mm idi 22 mm olunca çatlıyo diye biliyorum eğer çatladıysalar en geç 1 mayısta çatlamış olmaları lazımdı.olmadıysada gelsin şu kırmızılarda doktoruma gideyim artık

günaydın güzel arkadaşlarım...çooook özledik biz sizi
temizlik vardı evde günlerdir havalar ısınıyor ya halılar kalkıyor bizim buralarda....offf ama dip bucak her yer heryerdeydi valla...neyse çoğu bitti gittü şükür....yarın doktor randevumuz var...tam 1 ay olacak bebişi görmeyeli...kızımıda götürecem bu sefer bakalım napacak...gelip gidip göbeğimi seviyor öpüyor...babası diyorki kızım annenin karnındaki bebiş kız mı olsun erkek mı bizimki hemen kış olsun diyor babamızda hayır erkek olsun efe olsun diyor....ece hanımda yaaa baba yaa (h)ayırrr KIŞŞŞŞŞ olSUN NOLURŞUUN DİYOR....
eee uzun yazdım..sizler nasılsınız bakalım?/B]

canım valla herşeyi yapıyos bakalım gerisi allaha kalmış :26: ama bu ay öyle takip makip yapmadım, olursa olur dedim, olmazsa olmaz dedim, daha fazla halvet oldu kocişleri de sıkmamak lazım bugün illa olacak diye

kaşarı ben de hiç sevmem

hafazanallahhhhhh bakma tabi öle herkese çikin çikin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…