- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.321
Ayyyyyy hadi bakalım yaaa yapta güzel haberleri ver canımcımmmmmmmmmmmmmmmmeşimi gönderdim canım test almaya yoksada gelsin de bende doktoruma gideyim.30 nisanda bi yumurtam 22 biri 21 mm idi canım 22 mm olunca çatlıyo diye biliyorum.çatladıysa en geç 1 mayısta çatlaması gerekirdi yani
günaydınn perdoşummm,aynen benmde öle yaa bende 28 günde bir oluyorum normalde calısmalara basladıktan sonra 30 günde bir olmaya basladım neden acaba ? nobat 22 mayıs diyorum yinede 28 sayıyorum :) bide sey diolar ya rahim kendini hazırlıyo falan inşallah öledirr canmmm bizimkidee
günaydınn perdoşummm,aynen benmde öle yaa bende 28 günde bir oluyorum normalde calısmalara basladıktan sonra 30 günde bir olmaya basladım neden acaba ? nobat 22 mayıs diyorum yinede 28 sayıyorum :) bide sey diolar ya rahim kendini hazırlıyo falan inşallah öledirr canmmm bizimkidee
Ayyyyyy hadi bakalım yaaa yapta güzel haberleri ver canımcımmmmmmmmmmmmmmmm
Aynennn endoşum ve perdoşumm benmde bu ay geç geldi yaaaaa şaşmazdı hiçççç bu ay hepimiz hamişizzzzz Allahımın izniyleeee yazıyorum burayabu liste PATLİCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
QUOTE]
inşallah canım bikaç saat tuvalete gitmemem lazım yani 1 i bulabilir haber vermem.şu göğüs ağrısı geçen ay başlamayaydı kesin diyecektim ama geçen ayda böyle kopacak gibi ağrıdırlar huysuzlar
addd kız şöyle böylede küfürlerine alıştık haaa artık canımız istiyor duymak he he bu ne ya...
ya kızım bomba bi insansın seviyorum seniii tam benm kafadasın ağız ağıza versek ne söveriz senle varyaaaaAhhahahahhaahhahahhha resmen yazdıklarını okuyunca sesli şekilde gülüyorum evde aahhahhahahahahahhahahhahhhahaahahh canımsın yaaaaaaaaaaaa
günaydın güzel arkadaşlarım...çooook özledik biz sizi
Temizlik vardı evde günlerdir havalar ısınıyor ya halılar kalkıyor bizim buralarda....offf ama dip bucak her yer heryerdeydi valla...neyse çoğu bitti gittü şükür....yarın doktor randevumuz var...tam 1 ay olacak bebişi görmeyeli...kızımıda götürecem bu sefer bakalım napacak...gelip gidip göbeğimi seviyor öpüyor...babası diyorki kızım annenin karnındaki bebiş kız mı olsun erkek mı bizimki hemen kış olsun diyor Babamızda hayır erkek olsun efe olsun diyor....ece hanımda yaaa baba yaa (h)ayırrr kışşşşş olsun nolurşuun diyor....
Eee uzun yazdım..sizler nasılsınız bakalım?/b]
kızlar alpella dan haberiniz var mı....sanırım o da girmiyor bayadır...acaba nasıl çok merak ediyorum onu da..:26:
kızlar alpella dan haberiniz var mı....sanırım o da girmiyor bayadır...acaba nasıl çok merak ediyorum onu da..:26:
QUOTE]
inşallah canım bikaç saat tuvalete gitmemem lazım yani 1 i bulabilir haber vermem.şu göğüs ağrısı geçen ay başlamayaydı kesin diyecektim ama geçen ayda böyle kopacak gibi ağrıdırlar huysuzlar
canım 15. gündesin çok tutmana gerek yok güzel haberlerini bekliyoruz
kıs ben bagımlılık yaparım bak çok tüketmeyin benden alkol gibim kola gibim bagımlıklık yaparımmmm eylemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yosmasıııııııııııııı
aynen yaaaa seninde ayzdıkların beni koparıyoooooooooo bebeişim hakkaten ha biar araya gelsekkkkkkkkk gülmekten altımıza işerikkkkkkkkkkkkkkk vara yoga ota boka gülmeyi çok severim bide küfür etmeye bayılıyorummmmmmmmm bakmayın burda en az en saf küfürlerimi yazıyorum perim anladın sen onuu
aycaeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın bebişin bebegin cinsiyeti belli olacak mı yarın merak eyledim kısssssss inş.gönlünüzden geçen olur hakkınızda hayırlsı bacımmmmmmmmmmmmm yaz bize cinsiyetini bence erkek hadi bakalım kıslar sizce bebegin cinsiyetiiiiiiii neeeeeeeeee?????????????
canım 15. gündesin çok tutmana gerek yok güzel haberlerini bekliyoruz
12 de yaparım ozaman en azından 2 saatlik olmuş olur.haberide hemen veririm inallah güzel bi haber verebilirim
HAHAHAHHAHHHAHHHA aynen yaaa aynnennn bunlar ne kiiiiiiiianooyy burda yazarsak banlanırız anındaaa Kazen affetmez 4 kez banlandım işin şeyi oldum artık neyse
Benceee senin ayçanın ve vitoşun erkeki olcak içime öyle doğaarrrrrrrrrrrr
12 de yaparım ozaman en azından 2 saatlik olmuş olur.haberide hemen veririm inallah güzel bi haber verebilirim
GIZZZZZZZZ FERYALLLLLLLLLL BEK BENDE ADETİM BİR GÜN GEÇTİGİNDE YAPTIM ÇIKMADIYDI SONRA ADETİM 4.GÜNÜ YAPTIM ÇOK NET KIRMIZI ÇİZGİYİ GÖRDÜYDÜM HEMDE BİŞİMİ TUTMADAN ÖYLESİNE YAPTIYDIM VARSA HEMEN ÇIKAR BİŞİNİ TUTMANA GEREK YOK BEBEİŞİM YOKSADA ÜZÜLME ADETİN GECİKİNCE TEKRARLA TESİTİİİİ BENDE DE HEP ADET BELİRTİLERİ VARDI SADECE ADET BELİRTİLERİNDE FARKLI OLAN GÖGÜS UÇLARIM KAŞINIYODU O KDAR BELİRTİLEERE TAKILMAAAAAAAAA CANCAGIZIM
ben birde bu ay bal çörekotu tarçın kürü yaptım
bakalım tutacakmı tutarsa onunda etkisi olduğunu düşünürüm peri sen yapabilidmi ?
YAP YOSMA YAP BENDE GEÇEN AY 10 GÜM KADAR YAPTIM HERSABAH BİR TATLI KAŞIGI YEDİYDİMMMMMMMMM SEN DE YEEEEEEEEEEEEEEEE YOSMA HADİ İNŞ.
ben birde bu ay bal çörekotu tarçın kürü yaptım
bakalım tutacakmı tutarsa onunda etkisi olduğunu düşünürüm peri sen yapabilidmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?