Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
eşimi gönderdim canım test almaya yoksada gelsin de bende doktoruma gideyim.30 nisanda bi yumurtam 22 biri 21 mm idi canım 22 mm olunca çatlıyo diye biliyorum.çatladıysa en geç 1 mayısta çatlaması gerekirdi yani
Ayyyyyy hadi bakalım yaaa yapta güzel haberleri ver canımcımmmmmmmmmmmmmmmm

Aynennn endoşum ve perdoşumm benmde bu ay geç geldi yaaaaa şaşmazdı hiçççç bu ay hepimiz hamişizzzzz Allahımın izniyleeee yazıyorum burayabu liste PATLİCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ne biliyim canımm şaşırdım ben de... nerden anlıyo ki çalışma yaptığımızı, hııı belki ööölesine olduuuu
az kalmış nobatına da, hayırlısı olsun canımm.

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini bekliyoruz Sevoşum

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

feryal_efe NOBAT: 15 Mayıs Bize ÇİFT ÇİZGİ deeeeeeeeeeeeeeee

Viole NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

medmus NOBAT: 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

vuuuhuuuuuuuuu

addd kız şöyle böylede küfürlerine alıştık haaa artık canımız istiyor duymak he he bu ne ya...

kıs ben bagımlılık yaparım bak çok tüketmeyin benden alkol gibim kola gibim bagımlıklık yaparımmmm eylemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yosmasıııııııııııııı

aynen yaaaa seninde ayzdıkların beni koparıyoooooooooo bebeişim hakkaten ha biar araya gelsekkkkkkkkk gülmekten altımıza işerikkkkkkkkkkkkkkk vara yoga ota boka gülmeyi çok severim bide küfür etmeye bayılıyorummmmmmmmm bakmayın burda en az en saf küfürlerimi yazıyorum perim anladın sen onuu

aycaeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın bebişin bebegin cinsiyeti belli olacak mı yarın merak eyledim kısssssss inş.gönlünüzden geçen olur hakkınızda hayırlsı bacımmmmmmmmmmmmm yaz bize cinsiyetini bence erkek hadi bakalım kıslar sizce bebegin cinsiyetiiiiiiii neeeeeeeeee?????????????

kızlar alpella dan haberiniz var mı....sanırım o da girmiyor bayadır...acaba nasıl çok merak ediyorum onu da..:26:

canım maşallah bebişin kocaman olmuş....
kızınla ilgili yazdıklarını okuyunca gözlerim yaşardı, ben de annem hamileyken kardeşim kardeşim diye öpermişim karnını. Sevgi o zamanlardan başlıyor... kardeş sevgisi çokk başka birşey
alpella sanırım kasım anneleri topiğinde de yazıyor...

kızlar alpella dan haberiniz var mı....sanırım o da girmiyor bayadır...acaba nasıl çok merak ediyorum onu da..:26:

Selam canım, Alpella Kasım annelerina yazıyor ara sıra ama girmiyor genelde. Yazık kusmaktan boğazı tahriş olmuş sesi kısılmış kıyamam. Senin bulantıların devam ediyor mu ?

HAHAHAHHAHHHAHHHA aynen yaaa aynnennn bunlar ne kiiiiiiii anooyy burda yazarsak banlanırız anındaaa Kazen affetmez 4 kez banlandım işin şeyi oldum artık neyse

Benceee senin ayçanın ve vitoşun erkeki olcak içime öyle doğaarrrrrrrrrrrr

ben birde bu ay bal çörekotu tarçın kürü yaptım
bakalım tutacakmı tutarsa onunda etkisi olduğunu düşünürüm peri sen yapabilidmi ?

bu aralar çok şükür bulantılarım yok cinsiyetimiz belli değil daha...yarın gidecez doktorumuza hem 2li test yapılacak hemde aylık muayenemiz...benimd eiçime erkek doğuyor eşimde çok istiyor erkek olsun ama en önemlisi eli ayağı sağlam sağlıklı olsun.. kızım evet karnımı öpüyor herkese annemim karnında bebek var bende büyücem yemek yiyecem bende de olacak diyor anne ama ne zaman çıkacak karnından deyip duruyor sonra da kalsın büyüsün sonra çıksın diyor..alpella merak etmiştim ondan sordum pek göremedim de...

OYYYYYYYYY YAVRUMMMMMMMMMMM BENİM BENİMDE İÇİMDEN HEP ERKEK GEÇİYOO HAYIRLISI BAKALIM NASİP
AYNEN BANLANMAYI BIRAK SÜRGÜNE GÖNDERİLİRİZZZZZZZZZZ ANNAMMMMMMMMMMM YOSMALAR ÖKSÜZ KALIR BURDAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ben birde bu ay bal çörekotu tarçın kürü yaptım
bakalım tutacakmı tutarsa onunda etkisi olduğunu düşünürüm peri sen yapabilidmi ?

Ben geçen ay yuttum 7 gün kadar bu ayda aklıma gelince yuttum 6 gün felan dedim ya bu ay salmıştım baya. Ama çok faydası olduğuna eminim

Minik bebeğmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmm gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşş netin bugün sağlam dursunnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…