- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.341
aklımı çeldiniz kızlar kahvaltı masasını toplayayım yapıcam çıkarsa çıksın çıkmazsa çıkmasın yaw
aklımı çeldiniz kızlar kahvaltı masasını toplayayım yapıcam çıkarsa çıksın çıkmazsa çıkmasın yaw
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMinik bebeğmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmm gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşş netin bugün sağlam dursunnnnnnnnnnnnnnnn
yok kızlar tek çizgi 1.5 saat kadar tutulmuş idrarla mı çıkmadı yoksa cidden yokmu çıkmadı onu zaman gösterecek.1 gün geçti daha belki zamanla çıkar :)
o zaman canım halen adetin gelmediğine göre bence göstermedi o zaman halen gelmezse 4. günü yap kesin çıkar bir arkadaşında 1 gün geçince yaptı göstermedi, 3 gün geçince yani adetin 4. günde gösterdi hamişti
yok kızlar tek çizgi 1.5 saat kadar tutulmuş idrarla mı çıkmadı yoksa cidden yokmu çıkmadı onu zaman gösterecek.1 gün geçti daha belki zamanla çıkar :)
kırmızılar gelene kadar hala umut var canmmmmmm inş gelmezler
kızlar ya ben kafayımı yiyorum?testi ışığa tuttum neden yaptıysam böyle bişey arkasından ışık gelecek şekilde orda bi çizgi görünüyo bu çizgi her testte varmı baktıkça hayali bişeyler görmeye başladım ben
testi hemen atma tatlım dur bakalım normalde öyle çizgi falan gözükmez
testin üzerinde 10 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyo ama ben 20 dk sonra gördün o çizgiyi[/QUOT
VALLAHİ CANIM BENİM NEGATİF TESTLERİMDE 10 SAAT SONRA BİLE HİÇ ÇİZGİ BELİRMEMİŞTİ
YARIN SABAHKİ İLK İDRARINLA BİRDAHA YAP BAKALIM
testin üzerinde 10 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyo ama ben 20 dk sonra gördün o çizgiyi[/QUOT
VALLAHİ CANIM BENİM NEGATİF TESTLERİMDE 10 SAAT SONRA BİLE HİÇ ÇİZGİ BELİRMEMİŞTİ
YARIN SABAHKİ İLK İDRARINLA BİRDAHA YAP BAKALIM
az daha bekliyim diyorum cuma sabah veya cumartesi yapıcam test.bazılarınında idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkıyormuş öyle bişey olursa daha çok üzülürüm
kızlar ya ben kafayımı yiyorum?testi ışığa tuttum neden yaptıysam böyle bişey arkasından ışık gelecek şekilde orda bi çizgi görünüyo bu çizgi her testte varmı baktıkça hayali bişeyler görmeye başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?