Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
aklımı çeldiniz kızlar kahvaltı masasını toplayayım yapıcam çıkarsa çıksın çıkmazsa çıkmasın yaw

inşallah çıkar canımcımmmmmmmmm
inşallahhhhhh müjdeli bir haber verirsin yoldaşlarınaaaa bizlereeeeeeeeeee
silikte çıksa kabulllllllllllllll
çok silikte olsa zorlada görsen kabullllllllllllllll

YAA yaziyorummm yaziyorummm gelmiyooo siliniyooooo

aaaaaaaaaaaaaaa yazdimm sinir geldiii yolladiimm geldiiiii

hayyy allahimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

GUNUMUZ dundennnnnnnn yarinlarimizzz hergunnnnnnnnnnnnnnnnndennn guzelll olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutlu huzurlu sanslii ve asklii gunn diliyorummmmmmmmmmmmmmmucxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

PERIMMMMMMM allah insallahhh 50.yilinizidaa torunlarinizla mutlulukla ve ayni sevgiyle kutlamanizi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh caniimm benimmmmmmmmmmmmm

benimde bugun sigaradan kurtulusumun 5. yiliii allaha binn sukurrrrrrrrrrrrrr

ayyyy mayisss bizeeeeeeee evimizeeeee hayirlisiylaa tum guzelliklerii doldursun insallahhhhhhhhhhhhhhhhh

[video=youtube;2cwXD6Qc-NU]http://www.youtube.com/watch?v=2cwXD6Qc-NU&feature=related[/video]

ahahhahah çok tatlıııııııııııııııııııııııı

yok kızlar tek çizgi 1.5 saat kadar tutulmuş idrarla mı çıkmadı yoksa cidden yokmu çıkmadı onu zaman gösterecek.1 gün geçti daha belki zamanla çıkar :)

yok kızlar tek çizgi 1.5 saat kadar tutulmuş idrarla mı çıkmadı yoksa cidden yokmu çıkmadı onu zaman gösterecek.1 gün geçti daha belki zamanla çıkar :)

o zaman canım halen adetin gelmediğine göre bence göstermedi o zaman halen gelmezse 4. günü yap kesin çıkar bir arkadaşında 1 gün geçince yaptı göstermedi, 3 gün geçince yani adetin 4. günde gösterdi hamişti

bende cuma veya cumartesi sabah ilk idrarla yapıcam artık şimdi az tuttum zaten.kısmetse vardr kısmet değilse bidahaki aya tam gaz devam artık

[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]

Yumurtaya can veren Allahım nelere kadirsin

KIZLAR HADİİİ SON SESSSSSSSSSSSS SABAH SPORUUUUUUUUUUUU WUHUUUUUUUU SÜPER COŞTURUYOR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

[video=youtube;lRXLAeogv5U]http://www.youtube.com/watch?v=lRXLAeogv5U[/video]

kızlar ya ben kafayımı yiyorum?testi ışığa tuttum neden yaptıysam böyle bişey arkasından ışık gelecek şekilde orda bi çizgi görünüyo bu çizgi her testte varmı baktıkça hayali bişeyler görmeye başladım ben

testi hemen atma tatlım dur bakalım normalde öyle çizgi falan gözükmez

canım her testte buharlaşma çizgisi oluyor test kuruyunca çıkıyor bazılarında ama çizgide renk varsa yani gri değilde pembemsiyse HCG hormonu algılanmış demektir rengine dikkatlice bak bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…