Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Selammmmmmmmmm sen söylediğin an ekledim kuzum görmemişsin

Doktorrrrrr derdime bul bi çareeeeeeeeeeeee hamiş kalamıyorum yaz bi reçeteeeeeeeeeeee sabah akşam yemekten önceeeeeeeeee sonrada heran halvete girilmeceeeeeeeeeee

bu çizgi çok sağda yauuuu senin oğlan şakacı olcak sanırım :)))) ne zaman yaptın bunu adete kaç kala? yine dayanamadım di mi :)))

Pidilgammmmmmmmm halvet yorucu geçti heralde geceee nerdesin yahuuuuuu uyan artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bugün çok fena enerji patlaması yaşıyorummmmmm kaaaalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:82::82::82::82::82:
slm datlu hatunlarrrr

herkese benden metrooooooo
enerji geliyorum demez:125::125::125::125::125::125:

Son düzenleme:
Doktorrrrrr derdime bul bi çareeeeeeeeeeeee hamiş kalamıyorum yaz bi reçeteeeeeeeeeeee sabah akşam yemekten önceeeeeeeeee sonrada heran halvete girilmeceeeeeeeeeee

selam cnm merhabalar ay çok komik bi hatunsun insana enerji veriyosun kıs allah gönlüne göre versin cnm

:82::82::82::82::82:
slm datlu hatunlarrrr

herkese benden metrooooooo
enerji geliyorum demez:125::125::125::125::125::125:
Hello entellektüel hatunn. Metro muuuuu ayyy hiç canım çekmedi çikiletaaa
selam cnm merhabalar ay çok komik bi hatunsun insana enerji veriyosun kıs allah gönlüne göre versin cnm

Selam canımcımmmm teşekkür ederiimm, pozitif pozitif hamiş kalmaya çalışıyoruz işteee deli dolu günler geçirerekkkk sende mi bebiş istiyosun canımm, yaziym listeyeee NOBAT istersennnnn

8inde olcamı düşünürsek dün yaptım 4 gün kala yanlış test yanlış dimi

yanlış değildir bence tarzı değişik çift çizgi çalışıor :) adet günü 1 test daha yap bu sefer çıkar artık anya konya. başka bi marka al yine aynısıyla karşılaşmaaa. silik milik bişiler çıkmış sonuçta veee bu sefer hamilesin galiba hadi hayırlısı

kızlar geldim kan testi sonucu pozitif
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
çokkk güzelll yaaa ama hala şaşkınımmm
periiii geldi kelebeğimmm allahıma bin şükür isteyen herkese versin

ne kadar güzel eneji doluuuuuuuuuuu ewet cnm ama benim 2 tane oğluşum var üçüüncüyü istiyom kıs benim nobat 21 nisan cnm sağol

Kızlaaarrrrr isimleri listeye yazdırıp kaçmak yokkkkkkk Gelin muhabbet edelim yahuuuuuuu, günü gelenler ve hamiş kalanlar için mezdeke günleri düzenlicezzzzzzzzz, hamiş kalamayanlar için dualar okuyup kürler içirizeezzzz, günü geçenlerrr test yapsınn valla ev ev dolaşıp çıbığa işetirim hepiniziiiiiiii,

kızlar mrb ben aranıza geldim ben tek tüple gebe kalmaya çalışıyorum yani pek umut yok ama benide listenize eklermisiniz bat 16 nisan

allah tamamına erdirsin cnm ne güzel bi duygu dimi inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım

hayırlı olsun bebegin canım rabbim sag salim kucagına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlerede olsun amiiin

Veeeeeeeeeeeee işte beklenennn annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn GÜNÜN HAMİŞİİİİİİİİİİİİİİİİİ Sonesintiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................ Fiiiiyuuuuutttttttttttttt fiiiiyuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttt şappiiiiiiiiiiiiiiiiii şappiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy teeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mezdekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SHİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHHAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SHIK SHAK SHOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

KISLARRRRRRRRRRRRR sicacikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bolll opucukluuuuuuuuuuuu mutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ve sansliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii birr guneeeeeeeeeeee

GGGGUUUNNNNNNAAAAYYYYYDDDDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kislaraa daha yuzumu yikamadan oturdummm

PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kisimmmm olmayinca gram cizgi cikmiyoo kisimmmm AYY INSALLAHHH vardirr bebisinnnn kizimm benn sana diyorummm bu ayy sira seninnnnnnnnnn sonra benimmm :)))))) insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

HAVZAKKKK verdigin karara cokk sevindimmmmm

ASIS immmmmmmm degerler gayet normalll keciboynuzu proteinnnle is biterrr cnmm benimmmmm

ayyyy herkesee gunossssssssssssssss hadi bakalimmm guzell haberlerr varrrrrrrrrr

hayırlı olsunn şekerimmmmmm.güzel bi hamişlik dönemi geçiririsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…