- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
kızlar geldim kan testi sonucu pozitif
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
çokkk güzelll yaaa ama hala şaşkınımmm
periiii geldi kelebeğimmm allahıma bin şükür isteyen herkese versin
Allah bağıslasın bebişlerini arkadaşımmmm inşallah 3. meleğin de çok geçmeden gelirr ekledim tatlım seniiiine kadar güzel eneji doluuuuuuuuuuu ewet cnm ama benim 2 tane oğluşum var üçüüncüyü istiyom kıs benim nobat 21 nisan cnm sağol
Aramıza hoşgeldin canımmmmmm ekledim listeyeee, üzülme tatlımmm tek tüple hamiş kalannn çokkkk 1 tanecik yumurta 1 tanecik sperm ne mucizeler yaratıyor artıkkkkkızlar mrb ben aranıza geldim ben tek tüple gebe kalmaya çalışıyorum yani pek umut yok ama benide listenize eklermisiniz bat 16 nisan
başka bişey göndereyimmmmmmmmm caniiiimmm.testmi yaptınn şimdi gördümmmmmmmmmmmmmmm.
Ben zaten anlamıştım ve tebrik etmiştim canım ,daha dün neler konuşmuştuk bak bugün kelebeğini öğrendin , Rabbim büyük , sağlıklada kucağına almayı etsin inşallah
Allah bağıslasın bebişlerini arkadaşımmmm inşallah 3. meleğin de çok geçmeden gelirr ekledim tatlım seniiii
Aramıza hoşgeldin canımmmmmm ekledim listeyeee, üzülme tatlımmm tek tüple hamiş kalannn çokkkk 1 tanecik yumurta 1 tanecik sperm ne mucizeler yaratıyor artıkkkk
Yok bebişkom hamişim ya güyaaa çikileta çekmedi canım diye şımarıyorummmmmmmmevettt test yaptımmm yorumla plssssss
darısı başımızaaaaaaa
Günaydın güzel anneeeee, ayyyy yerimmmm mercimeğini mi görceksin sennnnnnnn ayyyy ne hoşşşşşş, selam söyle teyzelerindennn miniğimizeeeeeeee
Günaydın canımcımmm nasılsınnnnnnn
Koyucam şimdi Hafzakım. Evet sabahki erken gebelikti hiçbişi çıkmadı. Bugün değil bat bebişkom normalde 8 Nisan ama 6 da olabilir. Yarın felan olabilir yani heran gelecek gibi gözü çıkasıca
evet canım insallah görücem rabbım nasıp ederse söylemezmıyım ekranda gorunce teyzelerın selamı var dıcem :)
aminnnn canımmm evet konuşmuştuk allahım isteyen herkese biran evvel versin
Yemek tarifi veriri gibi anlattııııı adammmmmmmmmm canım bebiş çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTRT 1 gulbenin programii acillllllllllllllllllllll
bu doktor super bi adammm dinleyin kizlar
Ne gıcıııkkkkkkkk ne duyarsıızzzzzzzz ne ruhsuuuzzz insanlar var yarabiim yaaaa üslübuna bak dr olmuş bideee kalıbı batasıcaaaa dün alpella bugün sen çok kızdım yaaa hiççç takma onlarııııııııı oalacakkkk kuzum olacakkkkkkkkmerhaba kızlaaar
alpella öncelikle sana çok geçmiş olsun,nasıl bi travma yaşadın kim bilir..Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Perii iş konusunda da en iyisini yapmışsın.hem hamile hamile o küçücük bücürüklerle uğraşman da zor olur zaten di mi şekerim
bu arada ben de dün dr.a gittim,genel muayene yaptırayım,bi baksınlar yımırtalarım ne durumda,çatlıyo mu patlıyo mu..smear falan yaptırayım diye.işyerime yakın özel bi hastaneye gittim.gitmez olaydım!! alttan muaeyene yaptı,baktı baktı ben burda yumurta falan göremiyom diyo! Allah Allah diyom, içimden nasıl olmaz kasıklarım gayet ağrıyo,akıntım var,sol tarafımda batmalar var kesin yımırtlıyom yani..ondan sonra hatun aa du bakim buldum burda bi tane dedi, 18,7 mm'lik yumurtayı görememiş nedense!!
neyse, sonra ben kalktım giyininceye kadar hatun bana 3 tane ilaç yazmış. dayamış progestan'ı,dayamış prolaktin hormonu bişiiini.
bi de fitili
bunlar ne için diom da öyle açıklıyo,daha doğrusu açıklıyo gibi yapıyo,kullanmasan da olur ama kullanırsan yararı da olur diyo.
test falan yapılması gerekmez mi diyom,adetinin 2.günü gel bakalım,ama bi mucize olur belki hamile kalırsan hiç gerek kalmaz bunlara diyoo..o dedikçe ben sinir oluyom tabii. hani sanki hiç çocuğum olmicakmış da bi mucize olcakmış gibi anlatıyo.
neyseee çıktım, eczaneye gittim,aldım ilaçları yine de.kullanmıyom ama.
başka bi dr.dan randevu aldım ona gidicem.
işyerimde bu konularda deneyimli bi arkadaşım var,aşılama,tüp bebek falan yaptırmıştı 2-3 kez,o da sakın kullanma dedi zaten,progestan kullandığında bayılmış,tansiyonu düşürüyomuş,baş dönmesi falan yapıyomuş ağızdan alındığında. vajinal olarak da alınıyomuş meğerse.hatun dr.bunların hiçbirini söylemedi bana.
kısacası arkadaşlar,dr.a gideyim kafam rahat olsun dedim,ortada fol yok yımırta varken bunları yaşadımdün bayaa bi kafama takmıştım ama şimdi raatım. ekşın günlerinde relaks olmam lazım
demek ki neymişşş SONUÇ NE OLURSA OLSUN YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUUUN
ayyyy ağzın ballı çörek otlu kür yesin emi saol canımmmmmmmmmmm inşallah hepimize nasip etsin en kısa zamandaaaasağol cnm inşallah bakalım bu ay nolcak amin teşekkürler eklediğin için bence sen hamişsin gibi geliyo bana hayırlısı olsun tatlım umarım hamişsindir
bence sen bugün iki kese göreceksin canım addd demişti dersinnnnnnnnnnnnnnnn hadi hayırlısı olsun bakalım öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?