- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.881
Günaydııın kızlarrr bayramımız kutlu olsunnnnnnn
Ben işteyim o ayrııBende gencim yaaaaauuuuu Bana niye tatil yok
kızlar dün akşam kırmızılarım geldi ama geçen aylardaki gibi hiiiiiçç üzülmedim aksine mutlu oldum böle içim rahatladı neden anlamadım hep hayırlısı olsun diyoruz yaa insan adet olunca demekki bu en iyi bebiş değildi diyo artık daha iyisi gelicek diyooo herhalde ondan hem zateeennn canıııııımııınn içiiiiiiiiiii herşeyiiiimmm koçişim yüzünden yumyum günümü kaçırmıştık biliyoduk kırmızıların gelceğiniii ama
bugün bebiş sevmeye gidicem 20 günlük hepinize dua edicem bebeiş kucağımdaykennn
periiiiimmmm periiiiimmm hsg çektiricen mii kesin karar verdin mii aşkım yaa ben de çektiricem taktım o filmee illa çektiricem %15 monbeş gelir beni bulur belli mi olurrr
kızlar birde şu sorum var başka topikte de yazdım belki sizden de cevap gelir bilen varsa.... 1. Bebeğiimi ölü doğumla 40+3 kaybettim 6 ay aradan sonra tekrar hamileyim...pazartesi doktora gidicem onada bu konuyu açabilirim ama sizede bi danışmak istiyorum....3 hafta kadar önce acilden hastaneye gittim mide şikayetim vardı ve orda günü gelmiş bi bayan vardı hep özele gitmiş şimdi özeldede doğum yapamayacağını maddi olarak onu söylüyordu hemşirelerde burda hiç kaydın yok gibi şeyler söylüyordu kıza alttan bakalım dediler kız bunu kabul etmedi baktırmadı alttan... O zaman bebeğin kalp atışlarını dinleyelim dediler onu kabul etti ve dinlemeye aldılar şimdi sorum şu alttan bakmak sakıncalımı ki baktırmadı ben diğer bebeğimin ölüm haberini ultrasonda aldım kontrole gitmiştim nts baktılar kalp atışı yoktu sonra doğumhaneye aldılar ve açılma var mı die alttan baktılar ve ben buna izin verdim şimdi bu 2. Gebeliğim alttan bakmak isteseler baktırmıyım mı yani skaıncalımı bu
Canım adete 12 gün varsa yumurtluyor olabilirsin, ovu testin varsa bi baksaydın. Canımmm pkolu olup hamiş kalan o kadar çokkiiii hiç öyle düşünmeee bak rüyanda da görmüşsün gerçek olur en kısa zamanda ne güzel eşinde hiç bişe yok canını sıkma tatlımmm artık pko devede kulak gibi kalıyor, pkolu olup ilk ayda hamiş kalan ama hiçbi sorunu olmadan senelerce kalamayanlar var tatlm benm sıkma tatlı canınıııııı
işte tamda böyle zamanlarda geliyor bebişşş
İnşallah güzel haberlerini alırız bu ay
işte tamda böyle zamanlarda geliyor bebişşş
İnşallah güzel haberlerini alırız bu ay
Kızlar çok yoruldumm yaa(( 9 ay oldu yok onu dene yok bunu ye şunu iç.. çok bitkin hissediyorum bu ay bat'a 10 gün kaldı. Allah'tan bu ay psikolojik belirtiler hissetmiyorum. Çok ümitsizimmmm mutsuzum sıkıldım pofffff (((((((((
neyse Allah sabır versin hepimize...
EYYYYY TURKKKK GENCLIGIIIIIIIIII gunoooooOOOOOOOOOOooooooOOOOoosssSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
kislarrrrrrrrrr baryamimizz kultuu olsunnnnnnnn gobuslerimiz yuce rabbimin izniyleeeee bebislerleee dolsunnnnn sonrasindaaa evlerimizdeeeeee hergunnnn BAYRAMMMMM olsunnnnnnnnnnnnnnnn
HEYOOOOOOOoooOOoOOoOoOoooo
:92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92:
ayy PERIMM yaaa suannnnn hadi bi yerde bulusup bi kahve icelimmmmm dicek kadar yakin olsaydikkk ne guzel olurduuuu yaaaaaaaaaa
showda ank ninnnnn yerlerini gosteriyoooooooooo
bildigim tek yer ankamolll daaaaaa bulusalimmm kahveyee:))
hiç sanmıyorum :s
KISLARRR donus yaklasti yaaa havaalanindan kremlerime yine bi dunya para vericezzzzzz icime oturuyoo vallaaaaaaa ondan saniriommmm kendimi alternatifeeeeee vurdum bugun :))))))))))))))
1 tüp vazelin(pür)
1 tüp bepanthene krem
1tüp proctolog (hemoroit kremi)
Bu üç krem, cam kavonaza karıştırılıyor.Yatmadan en az 1 saat evvel cildinizi temizleyip,cildinize bu karışımı sürüyorsunuz.Sabah kalktığınızda pırıl pırıl bir cilt aynada size gülümsüyor olacak.
BUNUUU DENICUKKKKKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?