Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar birde şu sorum var başka topikte de yazdım belki sizden de cevap gelir bilen varsa.... 1. bebeğiimi ölü doğumla 40+3 kaybettim 6 ay aradan sonra tekrar hamileyim...pazartesi doktora gidicem onada bu konuyu açabilirim ama sizede bi danışmak istiyorum....3 hafta kadar önce acilden hastaneye gittim mide şikayetim vardı ve orda günü gelmiş bi bayan vardı hep özele gitmiş şimdi özeldede doğum yapamayacağını maddi olarak onu söylüyordu hemşirelerde burda hiç kaydın yok gibi şeyler söylüyordu kıza alttan bakalım dediler kız bunu kabul etmedi baktırmadı alttan... o zaman bebeğin kalp atışlarını dinleyelim dediler onu kabul etti ve dinlemeye aldılar şimdi sorum şu alttan bakmak sakıncalımı ki baktırmadı ben diğer bebeğimin ölüm haberini ultrasonda aldım kontrole gitmiştim nts baktılar kalp atışı yoktu sonra doğumhaneye aldılar ve açılma var mı die alttan baktılar ve ben buna izin verdim şimdi bu 2. gebeliğim alttan bakmak isteseler baktırmıyım mı yani skaıncalımı bu

Selam Hafzoşummmmm pozitifcanım benimmmmm. Yeni nobat neee??

Evet canım ben kesin çektiriyorum bu ay 4 Haziranda inş. adet olur olmaz randevu alıcam. Çok fazla düşünüp kafaya takıyorum çünkü geçmişte uzun süre geçmeyen akıntılarım oldu bunlar tüplerde yapışıklık veya tıkanıklık yapabiliyormuş. İnş temiz çıkar ama öyleyse bende bilmek istiyorum. Ben HSG deyken eşimde spermiogram yaptırcak. Böylece aklımızda hiçbir soru işareti kalmadan devam edicez, yada bişey varsa çaresine bakıcaz. Doktorlarda söylüyor HSG çekilen ilk 3 ay hamiş kalma ihtimali çok çok yüksek, bi sorun yoksa bile o verilen sıvı tamamen tahmi temizleyip gebeliğe hazır hale getiriyor. Zararlı bişi diil canm acı da olmuyormuş yeni aletlerle bence çektir kurtul. Senin eşinde bi sorun var mıydı tatlım öyle hatırladım ama? :44:

Son düzenleme:

canım benim herhangi bir sakıncası yokmuş alttan bakmanın
benim doktorum gerek olmadığı sürece bakmıyor ilk bebiğimnde kalp atışını duymayınca göbekten ozaman bakmıştı alttan daha rahat gözlendiği için
bence sende allah korusun çok acil olmadıkça heleki başka bir doktora baktırma derim ben bu benim fikrim

inşallah canım inşallah dediğin gibi olur allah kimseye aratmasın...bugünde soğuk algınlığından yatıyorum evde...sırtım belim bacaklarım kopuyor.boğazım şiş nefes alamıyorum...artık bu ay daha çalışmam

EYYYYY TURKKKK GENCLIGIIIIIIIIII gunoooooOOOOOOOOOOooooooOOOOoosssSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

kislarrrrrrrrrr baryamimizz kultuu olsunnnnnnnn gobuslerimiz yuce rabbimin izniyleeeee bebislerleee dolsunnnnn sonrasindaaa evlerimizdeeeeee hergunnnn BAYRAMMMMM olsunnnnnnnnnnnnnnnn

HEYOOOOOOOoooOOoOOoOoOoooo

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

PERIMMMM canimin iciii buldummm vallla seniiii elalemin topiklerindeeeee oraya bile yazdimm don yuvana bunlari okuyup okuyup takinti yapma iycee diyeeeeee:)) sonra sen cikince sildimmmm duzeltme yaptim msj aaaa
hayyy guldum yaaaa
kizimm sen hamisss olucaksin zatennn GERENKKK bilem kalmicak boyle iwirziwir islereeee sen merak etmeeeeeee

ayy PERIMM yaaa suannnnn hadi bi yerde bulusup bi kahve icelimmmmm dicek kadar yakin olsaydikkk ne guzel olurduuuu yaaaaaaaaaa
showda ank ninnnnn yerlerini gosteriyoooooooooo
bildigim tek yer ankamolll daaaaaa bulusalimmm kahveyee:))

Son düzenleme:
işte tamda böyle zamanlarda geliyor bebişşş
İnşallah güzel haberlerini alırız bu ay

hiç sanmıyorum :s

neyse Allah sabır versin hepimize...

cnmcmmm bizim topikte umutsuzlukkkk yokkkk negatiiff dusuncee yokkkk allahin izniyleeeee dualarimizlaaa pozitif enerjimizle sinerjimizle coskumuzlaa hep beraberr anne olucazzz sen merakk etmeeeeeee
sakinnnn moralinii bozmaaaaaa
kendinide birakmaaaaaaaa
allahh ol dicekk olucazzzzz sadece sabir cnmmmm
mucksss

kimseee yokmuuuuuuuuuuuu

ayy PERIMM yaaa suannnnn hadi bi yerde bulusup bi kahve icelimmmmm dicek kadar yakin olsaydikkk ne guzel olurduuuu yaaaaaaaaaa
showda ank ninnnnn yerlerini gosteriyoooooooooo
bildigim tek yer ankamolll daaaaaa bulusalimmm kahveyee:))

Pitişkomm ay temizlik yapıorum bi yandannnnn, bi yandanda aklımdaki sorulara cevap bulmaya çalışıyorummm ayyy ne hoş olurdu gerçekten cancmmm yaaaaaaaaaaaaa
hiç sanmıyorum :s

Ayyy ne o öyle ruhunu teslim etmiş gibi yaa ben moral vermek istemiştim ama neyse

cicişler bibişlerrrrrr bende temizlik var bugüünnnnnnnn kocişimi özledim bideeeeeeee canm aşkımııııııııı

Siz ne güzel kocişlerle keyif yapın evdeeeeeeeeeee ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizde bizde istiyoruzzzzzzzzzzzzz

BULDUM HEMENN PAYLASAYIMMM DEDIMMMM kopyala yapistirrr uygulaaa :)))))

1.önce 1 patatesi rendenin küçük tarafıyla rendeleyip suyunu sıkın yüzünüzü bu suyla yıkayın patateside gözlerinizin ve burnunuzun üzerine koyup yarım saat bekleyin yıkayın

2.bebek pudrasına gülsuyu ekleyerek krem gibi olacak şekilde karışdırın bunuda yüzünüze sürüp kuruyana kadar bekleyip yıkayın.

3.evett geldik son uygulamaya işin sırrı burda su kaynatıp kovaya koyun içerisine 3,4 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin yüzünüze buhar banyosu yapın yalnız kafanıza bi havlu kapayın dayana bildiğiniz kadar bekleyin daha sonra yüzünü tonikle silin son olarakda bepanten kremide sürün

BOTOKS ETKİLİ MASKE (çizgilere iyi gelir)

1 yumurta sarısı / 1 tatlı kaşığı bal / 1 tatlı kaşığı kaymak / 1 tatlı kaşığı limon suyu / bir tutam tuz ..

Karışımı hazırlayıp kalın bir maske şeklinde yüzümüze uyguluyoruz.20 dk bekliyoruz ve yüzümüzü yıkıyoruz.Başlangıçta haftada 2 kez yapılacak sonra haftada 1 kereye düşürülecek..

KISLARRR donus yaklasti yaaa havaalanindan kremlerime yine bi dunya para vericezzzzzz icime oturuyoo vallaaaaaaa ondan saniriommmm kendimi alternatifeeeeee vurdum bugun :))))))))))))))

1 tüp vazelin(pür)
1 tüp bepanthene krem
1tüp proctolog (hemoroit kremi)

Bu üç krem, cam kavonaza karıştırılıyor.Yatmadan en az 1 saat evvel cildinizi temizleyip,cildinize bu karışımı sürüyorsunuz.Sabah kalktığınızda pırıl pırıl bir cilt aynada size gülümsüyor olacak.

BUNUUU DENICUKKKKKKKK

bu çok hoşuma gittüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

saol bebkimmmm

PERIMMMMMMMMMMMMM

cok yoruldunn oturda bi kahve yapimmmmmm icelimmmmm :))))))))
yedin bitirdin kendini temizlukkkkkk diyeeee:))

ne yemek yaptin aksama???

bende biseyy yokk valllaaa ya disardaaaaaaa yada kisir istiyooo canimmm dur bakalimmm:))

YA bide son bisey daha paylasayimm :)))

ben yeni bi vitamin aldimmmmmm PREGNACARE Conception bu vitamini sitelerde bulabiliyomusunuz onu tam bilmiyorum ben burdan aldfim
bu bebek denemelri yapanlar hamile kalmak istenlere ozel vitamin

bu vitaminin bii suru cesidi var hamileyken icileni emzirriken icileni faln filannnnnnn
ben de aldim 11-12 £ bisey cok pahali deil (30tl ) civariiiiii
400luk folikde iceriyo ve bitkisell
internetten bi arastirin isterseniz

uzerinde yumurta ve onu dollemeye calisan spermcan resmi ve bir cift resmi olan bir ilaccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…