- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.901
PERIMMMMMMMMMMMMM
cok yoruldunn oturda bi kahve yapimmmmmm icelimmmmm :))))))))
yedin bitirdin kendini temizlukkkkkk diyeeee:))
ne yemek yaptin aksama???
bende biseyy yokk valllaaa ya disardaaaaaaa yada kisir istiyooo canimmm dur bakalimmm:))
arada bizdeee yapiyoruzz o kacamagiiiii pek biguzell oluyoor(( burger kingi tercih ediyorummmmmm ay olsada yesekkk
SEWWALIMMM ayy kizzz geri sayimmm iycee heycann yaptirdii banaaa inannn hamisligi falan dusunecek halde kalmadi bendeeeeeeeeeeeeeee ben direk gelmeye odaklandimmm hamislikteee umrumdaaaaaaaaaaaa deilllllllllllllllllllll
geliyorummm bennnn allahinn izniyleeeeeeeeeeeeeeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cnmcmmm bizim topikte umutsuzlukkkk yokkkk negatiiff dusuncee yokkkk allahin izniyleeeee dualarimizlaaa pozitif enerjimizle sinerjimizle coskumuzlaa hep beraberr anne olucazzz sen merakk etmeeeeeee
sakinnnn moralinii bozmaaaaaa
kendinide birakmaaaaaaaa
allahh ol dicekk olucazzzzz sadece sabir cnmmmm
mucksss
arada bizdeee yapiyoruzz o kacamagiiiii pek biguzell oluyoor(( burger kingi tercih ediyorummmmmm ay olsada yesekkk
SEWWALIMMM ayy kizzz geri sayimmm iycee heycann yaptirdii banaaa inannn hamisligi falan dusunecek halde kalmadi bendeeeeeeeeeeeeeee ben direk gelmeye odaklandimmm hamislikteee umrumdaaaaaaaaaaaa deilllllllllllllllllllll
geliyorummm bennnn allahinn izniyleeeeeeeeeeeeeeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
YA bide son bisey daha paylasayimm :)))
ben yeni bi vitamin aldimmmmmm PREGNACARE Conception bu vitamini sitelerde bulabiliyomusunuz onu tam bilmiyorum ben burdan aldfim
bu bebek denemelri yapanlar hamile kalmak istenlere ozel vitamin
bu vitaminin bii suru cesidi var hamileyken icileni emzirriken icileni faln filannnnnnn
ben de aldim 11-12 £ bisey cok pahali deil (30tl ) civariiiiii
400luk folikde iceriyo ve bitkisell
internetten bi arastirin isterseniz
uzerinde yumurta ve onu dollemeye calisan spermcan resmi ve bir cift resmi olan bir ilaccc
kızzzlarrr bi soru sorayım kafama takıldı.perşembe günü adet oldum ama kırmızıya dönemedi bi türlü kahverengi çamur gibi ve bugünde neredeyse bitti çok az geliyor okadarki ped bile koymuyorum artık.neden olabilir fikriniz var mı?
yaa acaba nasıl bi ilaç..araştırdın mı canum sen bunu... ebay da var...
kızzzlarrr bi soru sorayım kafama takıldı.perşembe günü adet oldum ama kırmızıya dönemedi bi türlü kahverengi çamur gibi ve bugünde neredeyse bitti çok az geliyor okadarki ped bile koymuyorum artık.neden olabilir fikriniz var mı?
canim ustune gormuss olabilirsinnnn bence bi hamislik testi al ve yap ayyy kiss oyle olursaaa bideeeeeeeeee bakk1. teyzesi olurummm ona goree:)))))))))))
hamislik yoksada doktora gorun hormonal biseymi acepp diee cnm
ama bana hamislik gibi geldiiiiii
canim ustune gormuss olabilirsinnnn bence bi hamislik testi al ve yap ayyy kiss oyle olursaaa bideeeeeeeeee bakk1. teyzesi olurummm ona goree:)))))))))))
hamislik yoksada doktora gorun hormonal biseymi acepp diee cnm
ama bana hamislik gibi geldiiiiii
buarada pazartesi öyle bişey çıkarsa söz 1. sıra senin ilk teyzesi sensin
canimmm evde testin yokummuuu ???
ay burdan uzaticam simdi sanaaaaaaa bi testtt:))
yoksada yarin bakk yazzz ptesiiiyi beklemeeeeee
baktinmi goggle amcaya sorsaydin proget. kullanimi bunu yaparmi diyeeee
bakmadin mi ??
evde test var canım ihtimal vermedim ya onun için kullanmadım öylece duruyo.ona şimdi bakayım bi prospektüsü kaybetmişim çünkü.
hadii bak bakalimmm ayyy insallahh vardirrrrr insallahh ciftttttt cizgiii olurrr ayy hadi hayirlisii bak bakalim cnmmmmm ve hemen yaz msj yaziyorum sana msj a bak cnm
idilgaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?