Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayyy ne hoş olurdu valla bebikimmm bi kahveeeeeee. Öğlen kocişle buluştuk kaçamak yapıp mc donalds yedikkk

Ayda yılda bir istiyor bünyee

O yüzden akşama sadece yoğurt çorbası varrr üstüne de sufle istedi bebekim

arada bizdeee yapiyoruzz o kacamagiiiii pek biguzell oluyoor(( burger kingi tercih ediyorummmmmm ay olsada yesekkk

SEWWALIMMM ayy kizzz geri sayimmm iycee heycann yaptirdii banaaa inannn hamisligi falan dusunecek halde kalmadi bendeeeeeeeeeeeeeee ben direk gelmeye odaklandimmm hamislikteee umrumdaaaaaaaaaaaa deilllllllllllllllllllll

geliyorummm bennnn allahinn izniyleeeeeeeeeeeeeeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Koş kocişle ye gellllllllll, bugün kimse yokkkk evet gelmene çok az kaldıııı çok özlemişsindir tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaa vatan gibisi varmı.

Akşam olsada survivor izlesekkkk çok seviyoruz kocişleeeeee

evet haklısın da ilk defa bu ay böyle umutsuz hissediyorum kendimi artık hayırlısı Allah'tan bakalım .. havalardan herhalde.. bende çok öptüm cnm cok sağol

safak kac dıye sorcaz dıye sorcaz artık sana allahıın ıznıyle kavusmaya aılene sevdıklerıne az kaldı

yaa acaba nasıl bi ilaç..araştırdın mı canum sen bunu... ebay da var...

selam canlar cigerler kuzu dolmaları fırında makarnalar ne yapanızzzzzzzzzzzzzzz gızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

biz iyiyiz ne yapak aynı tas aynı hamam işte bi kesemiz esksik

biraz gözgezdiridim topige umutsuz olan sıkılan bunalan arkadşlar var yapmayın canlar rabbimin hayırlı zamanlarına sıgınalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun şükürler olsun ki saglılıyız işimizgücümüz yerinde elbet birgün bebişte gelecektir üzülmek sadece bizi yıpratır ve bebek sürecini uzatır hadiii bakem sirkelenin ve kendinize gelin umutsuzluk yok elbet birgün bu topikteki herkes dünyanın en güzel olacak rabbimin izniyle amin.

öpüyooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siziiiii

kızzzlarrr bi soru sorayım kafama takıldı.perşembe günü adet oldum ama kırmızıya dönemedi bi türlü kahverengi çamur gibi ve bugünde neredeyse bitti çok az geliyor okadarki ped bile koymuyorum artık.neden olabilir fikriniz var mı?

kisssssssssssss hamile olmayasinnnnn ???????????????

yaa acaba nasıl bi ilaç..araştırdın mı canum sen bunu... ebay da var...

canimm ben bu ilaci aldigim yerdenn tum caylarimi bitkisel ilaclari ve yiyecekleri aliyorum guzel kaliteli ve bitkisel agirlikli bi dukkan oncesindede burdan aldigim vitaminleri kullaniyodum esimde yillardir burdan aliyo
orasi sattigina gore iyi oldugunu dusunuyorum
esimde vitaminler konusunda bayaa iyi bi arastirmaci onunla beraber aldik icini okuduk mantikli geldiii
ayrica folik kullanmanada gerek yok
bunda hepsi var
b vitaminide e vitaminide icerigi bayaa guzel
sende incele isterseen
ben 1 haftadir kullaniyorum cnmmmm
sende bi oku kafana yatarmi bi bak cnmcm

canim ustune gormuss olabilirsinnnn bence bi hamislik testi al ve yap ayyy kiss oyle olursaaa bideeeeeeeeee bakk1. teyzesi olurummm ona goree:)))))))))))

hamislik yoksada doktora gorun hormonal biseymi acepp diee cnm

ama bana hamislik gibi geldiiiiii

ay canım keşke öyle olsa ama sanmıyorum hiç progestan kullandım ondanmıdır acaba diyorum şimdi de.çok sancılı geçti 2 gün bugün baya rahatım ama.pazartesi doktor randevum var zaten ozaman herşey belli olur inşallah

buarada pazartesi öyle bişey çıkarsa söz 1. sıra senin ilk teyzesi sensin

buarada pazartesi öyle bişey çıkarsa söz 1. sıra senin ilk teyzesi sensin

canimmm evde testin yokummuuu ???
ay burdan uzaticam simdi sanaaaaaaa bi testtt:))
yoksada yarin bakk yazzz ptesiiiyi beklemeeeeee
baktinmi goggle amcaya sorsaydin proget. kullanimi bunu yaparmi diyeeee
bakmadin mi ??

canimmm evde testin yokummuuu ???
ay burdan uzaticam simdi sanaaaaaaa bi testtt:))
yoksada yarin bakk yazzz ptesiiiyi beklemeeeeee
baktinmi goggle amcaya sorsaydin proget. kullanimi bunu yaparmi diyeeee
bakmadin mi ??

evde test var canım ihtimal vermedim ya onun için kullanmadım öylece duruyo.ona şimdi bakayım bi prospektüsü kaybetmişim çünkü.

evde test var canım ihtimal vermedim ya onun için kullanmadım öylece duruyo.ona şimdi bakayım bi prospektüsü kaybetmişim çünkü.

hadii bak bakalimmm ayyy insallahh vardirrrrr insallahh ciftttttt cizgiii olurrr ayy hadi hayirlisii bak bakalim cnmmmmm ve hemen yaz msj yaziyorum sana msj a bak cnm

CNMM msjini okudum cvp yazamadim feryale msj yazdim 10 dak bekle diooooooo :)))

bizim ucak allahin izni ile 24 undeee cnmmmm 24 undede 430 da doktor randevum telefonlarimizi aliriz ozelden msjla haberlesiriz cnmmmmmmmmm

hadii bak bakalimmm ayyy insallahh vardirrrrr insallahh ciftttttt cizgiii olurrr ayy hadi hayirlisii bak bakalim cnmmmmm ve hemen yaz msj yaziyorum sana msj a bak cnm

tamam canm ben sana bırazdan msj atarım benı merakta bırakma doktor ne dedı dıe
bende 24unde ısta gıdıyorum nasıpse

Hosgeldinnnnn cnmcmcmmmm
insallahhh sen topigimize topigimiz sanaa ugur getirsinnnnnnnnnnnn
enn kisa zamanda enn hayirlii ugur bocugunnn gobusunee konsunnnnnn:)))) bizim topikte hersey var cnmmmm goz atarsannnn nesli eglenceliii pekde bilgi paylasimlidirr heryolll var yemekten yataga:)))
hafta ici daha guzel oluyooo tabiiii
sende noBAT ini yazarsin listeye girerseinn
sonra hamis oluncaaa adini altin harflerle yazarizzz
benim noBAT a son 4 gunnnnn mayissss beklemesindeyim bakalimm hayirlsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

muckssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…