Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Hosgeldinnnnn cnmcmcmmmm
insallahhh sen topigimize topigimiz sanaa ugur getirsinnnnnnnnnnnn
enn kisa zamanda enn hayirlii ugur bocugunnn gobusunee konsunnnnnn:)))) bizim topikte hersey var cnmmmm goz atarsannnn nesli eglenceliii pekde bilgi paylasimlidirr heryolll var yemekten yataga:)))
hafta ici daha guzel oluyooo tabiiii
sende noBAT ini yazarsin listeye girerseinn
sonra hamis oluncaaa adini altin harflerle yazarizzz
benim noBAT a son 4 gunnnnn mayissss beklemesindeyim bakalimm hayirlsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

muckssssssssssss

Hosgeldinnnnn cnmcmcmmmm
insallahhh sen topigimize topigimiz sanaa ugur getirsinnnnnnnnnnnn
enn kisa zamanda enn hayirlii ugur bocugunnn gobusunee konsunnnnnn:)))) bizim topikte hersey var cnmmmm goz atarsannnn nesli eglenceliii pekde bilgi paylasimlidirr heryolll var yemekten yataga:)))
hafta ici daha guzel oluyooo tabiiii
sende noBAT ini yazarsin listeye girerseinn
sonra hamis oluncaaa adini altin harflerle yazarizzz
benim noBAT a son 4 gunnnnn mayissss beklemesindeyim bakalimm hayirlsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

muckssssssssssss

ay çok hoşsun valla demek herşey var yemekten yatağaaa
peki canım benim batta 11 haziran baya var daha.
3yıl olcak evleneli yaklaşık 2 yıldır korunmuyorum öncesinde dkhapı kullandım
bi sorun yok diyor doktorlar eşimin testler normal benim hormonlar iyi görünümde pko var dedi ama sonra kayboldu.
rahim filmi temiz her ay yumurtlama var çok şükür .adetler düzenli.rahim filmi temiz 2ay klomen kullandım başkada bişey yapmadım kısaca böle
neyse kaynaşırız sonra

yanlizzz bakarmisinnn nasill karsilamisimm seniii 3-4 mesajlaa:)))))))))))
goruyosunn hizmette sinir yokk topigimizdeeee

yazdimm SEEWAL immm msj laaaa
doktordan sonra hemen ararim ben senii :))))))

o zamannn senin tek eksigin varmissss bizim topiginnnn enerjisi , sinerjisiiii dualiiiii neseliiii cumleleriiiii ee onuda buldunnnn hayirlsiylaaa haziran seninn ayinnnnn cnmcmmm hamislige hazirlann :))))))))

rahim filimi ahaaa bizim topikte suan bunu istene 2 kisi varrrr PERISOKOMMM ve HAFSAKK immm senden bilgilenirler artik yarin oburgun :)

bende londradayim cnmm eylulden beri calisiyoruz ilk ayalrda buraya gelince duzenim bozuldu yumurtlama sorunum oldu soganla incirle hallettikkk bakalim bekliyoruzz artikkkkkkkkk :)))

enn hayirli zamanda enn hayirli bebislerimiziiiiiiiiiiii

evet yaaa süpersinnnn
çok misafirperversinnn ama ilerleyen günlerde çay isterim kahve isterim kurabiye kek isterimmm birtek kısır istemem

tammammmm canım benım enıste napıyor valla benımkı uyuyor cok yorulmus garıbım ıste

evet yaaa süpersinnnn
çok misafirperversinnn ama ilerleyen günlerde çay isterim kahve isterim kurabiye kek isterimmm birtek kısır istemem

kahve saatimiz varr cnmmm ennn mehmet efendisindennnn hatta devamindaa fallasmamiz bilemm varrr ufuktaaaaaaa bebis varmiiiiiiiiiiiiii falii :))))))

FERYALIMMM cnmmm hormonal bisey o zamannnnn ben yine ukalalik etmis gibi olucam ama bana kalirsa sende bi sogan kuru yappppppp temizlenmis olurrrrrrr

FERYALIMMM cnmmm hormonal bisey o zamannnnn ben yine ukalalik etmis gibi olucam ama bana kalirsa sende bi sogan kuru yappppppp temizlenmis olurrrrrrr

aşkolsun canım ne ukalalığı 7. gün başlarım olmazsa pazartesi 5. günüm zaten anlatıcam herşeyi doktoruma bide soğan kürü yaptımmı tertemiz yaparız rahmi :)

tammammmm canım benım enıste napıyor valla benımkı uyuyor cok yorulmus garıbım ıste

canimmm bizim chealseninnnnn sampiyonlar ligi final maci varr suann tum ingiltere bu maca kilitliiiiiiiiiiiii
bayern munih - chelase onu izliyooooruzz twdaa o acikk bsyara twdede surviver acikkkkkkkkkkkk benim kucaktada laptop
:)))))))

birazdan kucagimdaa kocamannnnnnnnnnn bir meyve tabagii olucakkk :)))) burda saat 9 daha cnmcmm hava tam kararmadi bilee

ooo canım bız meyveyı yıyelı cok oldu burda saat 23 12 bızımkı coktan uyudu bılemmmmmmm

aşkolsun canım ne ukalalığı 7. gün başlarım olmazsa pazartesi 5. günüm zaten anlatıcam herşeyi doktoruma bide soğan kürü yaptımmı tertemiz yaparız rahmi :)

o zaman carsamba gunu baslaa cnmmmmm herseyin duzene girerrrrr merak etmee.

kislarrr ben kacarr yavasss yavassssss

cokkkkkkkkkkkk cokkkkkkk opuyorummmm herkesiiiii allaha emanet olunuzzz melekleriniz yaninizda olsunnnnnnnn

yumutalarimiz saglikli spermcanlarimizz supermenn gibiiii kurlerimizzzz balliiiiiiiiiiiii tarcinli corekliiii olsunnnnnnnnnnnnnnnn iyi uykularr olsunnnnnnnn
evlerinize huzur berekettt sonrada bebeislerrrr dolsunnnnnnnnnnnnn

Yalan Dünya - Tülay - Yakalarsam Tık Tık | http://torrentciyizbiz.wordpress.com/ - YouTube

Yakalarsammm tiktikkkkkkkk
TULAYmandann :))))))

bu arada bugunnnn dilime takilan sarkiyi linkliyorummmmmmmm
egerr icimdee bebis varsaaa kroooooooooooooo olucukkkk buuuuuuuuuuuuuuu

idiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm canımmmm nasılsınnnnnnn

gunaydınnnn bebegımmmmmm

ve karnısındakı kucukkkkk melegıııııııı insalllaahhhhh

kıs sankım hamıssın gıbı gelıyor bana hep hadı bakalım cnm hayırlıs

Selam canımmm aramıza hoşgeldinnnnn listeledim seniiiiiiiiiiiiiii

Günoşşşşşşşş kocalarının koynunda mızmızlanan civcivlerrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…