- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.921
idilgaaaaaaaa
idilgaaaaaaaa
Hosgeldinnnnn cnmcmcmmmm
insallahhh sen topigimize topigimiz sanaa ugur getirsinnnnnnnnnnnn
enn kisa zamanda enn hayirlii ugur bocugunnn gobusunee konsunnnnnn:)))) bizim topikte hersey var cnmmmm goz atarsannnn nesli eglenceliii pekde bilgi paylasimlidirr heryolll var yemekten yataga:)))
hafta ici daha guzel oluyooo tabiiii
sende noBAT ini yazarsin listeye girerseinn
sonra hamis oluncaaa adini altin harflerle yazarizzz
benim noBAT a son 4 gunnnnn mayissss beklemesindeyim bakalimm hayirlsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
muckssssssssssss
ay çok hoşsun valla demek herşey var yemekten yatağaaa
peki canım benim batta 11 haziran baya var daha.
3yıl olcak evleneli yaklaşık 2 yıldır korunmuyorum öncesinde dkhapı kullandım
bi sorun yok diyor doktorlar eşimin testler normal benim hormonlar iyi görünümde pko var dedi ama sonra kayboldu.
rahim filmi temiz her ay yumurtlama var çok şükür .adetler düzenli.rahim filmi temiz 2ay klomen kullandım başkada bişey yapmadım kısaca böle
neyse kaynaşırız sonra
yanlizzz bakarmisinnn nasill karsilamisimm seniii 3-4 mesajlaa:)))))))))))
goruyosunn hizmette sinir yokk topigimizdeeee
yazdimm SEEWAL immm msj laaaa
doktordan sonra hemen ararim ben senii :))))))
yanlizzz bakarmisinnn nasill karsilamisimm seniii 3-4 mesajlaa:)))))))))))
goruyosunn hizmette sinir yokk topigimizdeeee
yazdimm SEEWAL immm msj laaaa
doktordan sonra hemen ararim ben senii :))))))
evet yaaa süpersinnnn
çok misafirperversinnn ama ilerleyen günlerde çay isterim kahve isterim kurabiye kek isterimmm birtek kısır istemem
FERYALIMMM cnmmm hormonal bisey o zamannnnn ben yine ukalalik etmis gibi olucam ama bana kalirsa sende bi sogan kuru yappppppp temizlenmis olurrrrrrr
tammammmm canım benım enıste napıyor valla benımkı uyuyor cok yorulmus garıbım ıste
canimmm bizim chealseninnnnn sampiyonlar ligi final maci varr suann tum ingiltere bu maca kilitliiiiiiiiiiiii
bayern munih - chelase onu izliyooooruzz twdaa o acikk bsyara twdede surviver acikkkkkkkkkkkk benim kucaktada laptop
:)))))))
birazdan kucagimdaa kocamannnnnnnnnnn bir meyve tabagii olucakkk :)))) burda saat 9 daha cnmcmm hava tam kararmadi bilee
aşkolsun canım ne ukalalığı 7. gün başlarım olmazsa pazartesi 5. günüm zaten anlatıcam herşeyi doktoruma bide soğan kürü yaptımmı tertemiz yaparız rahmi :)
kismecikler yok bugün :)
Selam canımmm aramıza hoşgeldinnnnn listeledim seniiiiiiiiiiiiiiiay çok hoşsun valla demek herşey var yemekten yatağaaa
peki canım benim batta 11 haziran baya var daha.
3yıl olcak evleneli yaklaşık 2 yıldır korunmuyorum öncesinde dkhapı kullandım
bi sorun yok diyor doktorlar eşimin testler normal benim hormonlar iyi görünümde pko var dedi ama sonra kayboldu.
rahim filmi temiz her ay yumurtlama var çok şükür .adetler düzenli.rahim filmi temiz 2ay klomen kullandım başkada bişey yapmadım kısaca böle
neyse kaynaşırız sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?