- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.961
hadi hayırlı haberler inşallah bebeikkkkkimmmmmmmmmmmmselam kuzuşşşşşşşş soğankürdaş bulalım sanaaaaaaaayokkk ayollllll daha yapmadımmm yumurtlayalı 5 güncük olduuuuu
belirtiler hala süper gidiyor yaffrummmmmm.bu ay senden çok ümitliyiz hadi yüzümüzü kara çıkarmaburdayımmm cannımmmm
sol kasığım ayakta durunca çok ağrıyor... zaten yumoşum ordaydı... inşallah kist olmamıştır... belimde çok ağrıyordu fakat geçti... sadece kasık ağrısı kaldı... bi de grip gibiyim bat a son 4 gün olduğu için ilaçda içemiyorum... bol bol dinlenmeye çalışıyorum...
bu ara iştahım çok açık ama o benim oburluğumdan...yoğurtlu şeyler canım istiyooo
sizler nasılsınız bakalım? hadiii yaaaa hamiş haberi duymak istiyoruuummmmmmmm.............
bu topikte hamiş olmayan kalmasın Allahhıımmmmmmmmmmmmmmmmm.............
şimdi namaz kılmaya gidicem ve de tabi ki her zaman ki gibi dualarımdasınız....
sizi seviyoruummmm.................
Bende beklemedeyim,ama hiç belirti yok sanki... Sadece çok iştahlıydım bu ay,dün gece 4 kez wc ye gittim normalde bir kez giderim ama yinede çok bir beklenti içinde değilim.Olursa tabi ki sevinecem ama olmazsa da bundan önceki aylardaki gibi hayırlısını istemeye devam edeceğim.Bu ay 5 yumoşla da olmadıysa artık kısmet ne diyeyim...Rabbim tüm dileyenlerin gönlünden geçirenlerin hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinin en yakın zamanda haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
canım benım esımde amelıyat oldu amelıyattan once 11 mılyondu amelıyattan sonra 64 mılyona cıktı
bız arı polenı aldık bal ve corekotunu ezdık macun gıbı yaptık gunluk yedı onu
kecıboynuzunu kaynattık suyunu ıctı
bıde sperm arttırıcı bır ılac var ondan kullandı 4 ay kendıne geldı tavsıye ederım
günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,yarın nobattt inşallahhhh 9 ay gelmezz
Selamün Aleyküm
Allahın selamı üzerinize olsun
gönlünüz huzur dolsun
karnınız bebiş dolsunnnnnnn
Allahın izniyle yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmm
günaydııınnn kızlar hafta sonunuz nasıl geçti ? umarım güzeldir
sevaliiimm tedavinde hangi aşamadasın şimdi canım
canım senin eşindede mi sorun vardıı ilaç derken hangi ilacı kullandı diğer macun keçiboynuzu filan eşim kullanıyo ilacı doktormu verdi adı ne?
günaydın.....
Benim bat 18 haziran
inşallah canıımm çok yaklaşmış heycan var mı heycannn
günaaayyyddooşşşş yawrıllaarr
kırmızı kartı yidim,afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?