Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlaar kocişin işyerinden kaçamak girdiiimm napıyosunuzzz özledim siziii yarın görüşürüz öpt. kociş görmeden kaçayıımmm

selam kuzuşşşşşşşş soğankürdaş bulalım sanaaaaaaaa yokkk ayollllll daha yapmadımmm yumurtlayalı 5 güncük olduuuuu
hadi hayırlı haberler inşallah bebeikkkkkimmmmmmmmmmmm
belirtiler hala süper gidiyor yaffrummmmmm.bu ay senden çok ümitliyiz hadi yüzümüzü kara çıkarma

maşallah tatlım 5 yumoş herkese nasip olmaz harbiden de 5iyle olmazsa yuh artık ne istiyo bu yumoşlar anlamadım sperim bağlayıp beklicez elimizde olsa ama beklemekten başka çare yok .hadi iyi haberler inşallah

dingin gecen bir haftasonundannn sonra yeni gelennnn haftaninnn tummmmmmmmmmmmm dileklerimizi tum umutlarimiziii ve tumm beklentilerimizii bize sunmasiii dilegi ileeeeeeeeeeee
guzel sansli huzurlu ve booOOoooOooooOOLLLLLL HALAYLI bir hafta diliyorummmm

hep diyorum yaaa enn hayirli zamanda enn hayirli bebekleriii sun bizeeeee yuce rabbimmmm umarim dilerim bu haftada biz bekleyenlerin hayirli haftasidirrrrrrrr
aminnnnnnn

allaha emanet olunnnnnnnnnnnnn
iyki varizzzzzzzzzz

günaydııınnn kızlar hafta sonunuz nasıl geçti ? umarım güzeldir

sevaliiimm tedavinde hangi aşamadasın şimdi canım

canım senin eşindede mi sorun vardıı ilaç derken hangi ilacı kullandı diğer macun keçiboynuzu filan eşim kullanıyo ilacı doktormu verdi adı ne?

Selamün Aleyküm
Allahın selamı üzerinize olsun
gönlünüz huzur dolsun
karnınız bebiş dolsunnnnnnn
Allahın izniyle yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmm

Günaydın hatunlar nasılsınız bakiim, varmı güzel gelişmeler yeni hamiş haberleri bu günlerde nobatı yakın baya kişi var hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.........

canım senin eşindede mi sorun vardıı ilaç derken hangi ilacı kullandı diğer macun keçiboynuzu filan eşim kullanıyo ilacı doktormu verdi adı ne?

proxeed plus dıye bır ılac aldık kendımız aldık sonra amerıkan hastanesıne kontrole gıderken yanımızda goturduk bız bu ılacı aldık kullanıyoruz dıye sperm arttırıcı o dedı 6 ay kullanın dedı bız 5 ay kullandık

inşallah canıımm çok yaklaşmış heycan var mı heycannn

heyecannn olmaz mıı hafzosummm yaaa hemde nasılll :))) ama test yapmıcam beklicemm eger kırmızı kart yemezsem cumaya kadarr bekliyebilirsem tabii genelde 3.gün gecikmede kırmızı kart yiorumm

günaaayyyddooşşşş yawrıllaarr
kırmızı kartı yidim,afiyet olsun

günoşş canmmm hayırlısı olsun sıkmaa canınıııı bidahaki aya inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…