- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.981
canım benim,üzülme,hayırlısı olsun
batdaşım medmusum
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kzancıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oldumu selelere doldumu gönderdigim spermler yumurtana oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu halveti geline sperm verdim gelineeee ikiz ikiz üçüz üçüz bebiş yollasın yar benimmmmmmmmmmmmmmmmm ellerimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teyyyyyyyyyyyyyyy
Ne yapanızzzzzzzzzzz biz iyiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz öptükkkkkkkkkkkkkk
proxeed plus dıye bır ılac aldık kendımız aldık sonra amerıkan hastanesıne kontrole gıderken yanımızda goturduk bız bu ılacı aldık kullanıyoruz dıye sperm arttırıcı o dedı 6 ay kullanın dedı bız 5 ay kullandık
catlak :) sanada günaydın canıımmm
günaydın arkadaşlar gerçekten işe yarıyomu ben 3 yıldır istiyorum bebek hersey yolunda eşimdede aynı şekilde ama henüz hamileik elde edemedik birde son aylarda kurulukta olmaya başladı bende faydası olurmu acaba[/QUOTE
GÜNAYDIN CANIM İŞE YARAYAN NE ONU ANLAMADIM?
İNŞ.HAMİŞ OLURUSN CANIM HERŞEY ALLAHTAN HAYISLISI OLSUN HAKKIMIZDA POZİTİF DÜŞÜN BEBİŞİN GELSİN CANIM İNŞ.
bizde 2ay kullandık sonra eşim bıraktı ama çok iyi bi ilça tavsiye ediyolar birde iğneler avrmış galiba ama bana hiç bi doktor iğnesi var bunun demedi senin bilgin var mı canım :44:
canim bu ilac en az alti ayda ise yariyormus ignesini bende bilmiyorum biz bu ilaci kendimiz arastirip aldik ama cok iyi benim esimin 17 milyondan 84 milyona cikti sperm sayisi
gerçekten mi canım yanında bal çörek otu filan kullandınız dimi başka bişey yok
canim o ilaci kullanirken biz ari poleni aldik corekotunu iyice dovup bal polen corekotu karistirip macun gibi yedi esim
bizde haziranda tahlil yaptırıcaz bakalım inş. Artış vardır.
hiç test yaptınmı canım baya yaklaşmış belkim hamişlik varsa çıkar belli olmaz yani varsa evde yap istersen bir dene ama sabaha yap
canim o ilaci kullanirken biz ari poleni aldik corekotunu iyice dovup bal polen corekotu karistirip macun gibi yedi esim
bizde haziranda tahlil yaptırıcaz bakalım inş. Artış vardır.
evde testim vardı aslında.ama regli olacak gibi ağrılarım başladı.umutsuz vakayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?