Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kzancıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oldumu selelere doldumu gönderdigim spermler yumurtana oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu halveti geline sperm verdim gelineeee ikiz ikiz üçüz üçüz bebiş yollasın yar benimmmmmmmmmmmmmmmmm ellerimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teyyyyyyyyyyyyyyy

Ne yapanızzzzzzzzzzz biz iyiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz öptükkkkkkkkkkkkkk

catlak :) sanada günaydın canıımmm

günaydın hatunlar :82::82::82::82::82::82:

kırmızı kart yiyen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.liste giderek biz doğru yaklaşıyorrr anammmmmm:18::18::18::18::18:

benim regli olacak gibi ağrılarım başladı.pufffffffff.ayrıca göğüs ucum fena ağroyorrrr.anammm ve regli öncesi sivilcelerimde çıktı bir iki tane puffffffffffffff heeeeeeeeee

günaydın arkadaşlar kusura bakmayın başka yere yazcaktım yanlış anlaşılmasın lütfen

Son düzenleme:

bizde 2ay kullandık sonra eşim bıraktı ama çok iyi bi ilça tavsiye ediyolar birde iğneler avrmış galiba ama bana hiç bi doktor iğnesi var bunun demedi senin bilgin var mı canım :44:

catlak :) sanada günaydın canıımmm

GÜNAYDINNNNNNNNNNN ZETYİN VE ÇEKİRDEGİİİİİİİİİİİİİİİİ GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN :=)

bizde 2ay kullandık sonra eşim bıraktı ama çok iyi bi ilça tavsiye ediyolar birde iğneler avrmış galiba ama bana hiç bi doktor iğnesi var bunun demedi senin bilgin var mı canım :44:

canim bu ilac en az alti ayda ise yariyormus ignesini bende bilmiyorum biz bu ilaci kendimiz arastirip aldik ama cok iyi benim esimin 17 milyondan 84 milyona cikti sperm sayisi

hiç test yaptınmı canım baya yaklaşmış belkim hamişlik varsa çıkar belli olmaz yani varsa evde yap istersen bir dene ama sabaha yap

günaydın canlarrrrr ballarrrrrrrr ballı lokmalaaaaaaarrrrrrrrr

2 gün tatilin ardından yine iş başııı

bu hafta nobatı gelen çok kişi var yaa inşallah bol halaylı geçer haftamızzzzz

günaydın hanımlar benim iki tüpüm tıkalıydı nisan ayında hcg çekimi sırasında sol tüpüm açıldı sonrasında adet oldum ama çok az ve 3 gün sürdü tam iki hafta sonra tekrar adet oldum oda 7 gün çok yogun ve siyah renkte oldu 16. günü progestan kullanmaya başladım bugün son günü 24 günde bi adet oluyorum dün olmam gerekiyordu çok şükür olmadım öyle agrı sızı vs yok ve sadece bu sabah aşırı bulantım oldu sizce nedir lütfen yorumlarmısınız lütfen ve bu arada süt kesigi gibi akıntım var arada bel agrısı oluyor tşk

evde testim vardı aslında.ama regli olacak gibi ağrılarım başladı.umutsuz vakayım yani

evet canım anladım ama benim kızımda
9 ay boyunca doğurana kadar her ay adet zamanım sürdü belirtilerim sivilcelerim bile çıktı
tabii gene herkesin farklı olabilir umutlandırmayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…