Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Benim de 3 gün geçmişti 353 çıkmıştı. Moralini bozmak istemem ama bence de gebelik yok gibi. Değer en azından 5in üstünde çıkmalıydı. Ama inşallah hamilesindir. En iyisi bekleyip görmek. Başka bişey gelmez zaten elimizden. Hayırlısı...

CAnim 2 kez kann testi yaptidm ikisindede degerim 0,100 du yani gebelik yoktu 0 var yani 1 bile degil. Umutlarini almak istemem ama simdiye kadar cikmasi gerekirdi ins genede hamissindir belki daha gec cikacaktir ama sanmiyorm uzulme stres yapma her zaman bir sonraki ay vardir unutma canm

sen boyle baska seylere odaklanmısken gelıcek senın bebısssssssssss

canımmm 5 in altındaki değerler gebe olmayan her kadında olabilecek seviyedeki değerlerdir yani hamile olmayanda hiç olmayacak diye bir şey yok.
Ayrıca addnin değiği çok doğru en az 5 olması lazım değerinin heleki 9 gün geçtiğinde baya bir yüksek çıkması lazım
arkadaşının değeri düşük olsa bile 10nun üstündeymiş
düşün benim adetime 5 gün kala bile 37 idi geçtiğindeki değeri sen düşün
sıkma sakın canını herşeyin hayırlısı en hayırlı zamanda inşallah gelir bebişin
inşallah biz yanılıyoruzdurda hamilesindir tatlım

Son düzenleme:
kızzz baaakkk egerrr onlar yerleşme kanamasııı değilseee yettim oralara gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benmde öyle olduuuuu bir gün kahverengi geldi ara araa dedim adet oldumm elveda sehzademmm
ama ertesi gün yoktuu birseyyyy
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz anammmmmmmmmm
İnşşallahhh seninkide öyledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi hadiii bebekk öptüm senii bebekkk
hadii hadii bebekkkk bu kdar naz yeter bebekkk
Ellerini yerim bebekkk
popuşunu yerimm bebekkkk
oy oy bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yerleşte büyüü hemencecik bebekkkkkkkkkkkkkkk

bu bestelerden bir kaset çıkaralım bari kızlar boşa gitmesinler hepsi birbirinden güzeller vallaaaaa paraya para demeyiz hımmmm oşey deriz

Son düzenleme:

1,5 yıldr çocuk hasreti çekiyorum 0,100 çıkması ne demek gayet iyi biliyorum onu gördüğünde insanın ne yaşadığını da bana sitem etmene gerek yok ben sadece sana gerçeği söyledim kii kendin diyorsun 9 gün geçmiş değerinin en azından 5 olması gerekirdi buda en az yaniii
duymak istediğin buysa = inşallah hamilesindir.

kızlarrrrrrrrrrrr yardımm edinnnnnnnnn..test yapmamak için zor tutuyorummmmmmmmmm kendimiii..

yap enderiiiiimm patlat bi test bak benden bunları her zmana duyamazsınız kızlaarrrr
öle var yok çıksın ortaya canım yaaaaa

yaa kızlar çok sıkıldım inanın artık hamişlik takip test mest duymak görmek istemiyorum inannın size bu kadar alışmış olmasam topiğe bile girmek istemiyorumm sadece sizi merak ettiğim için sizin sevinçlerinizle sevinmek için geliyorum yoksa sürekli bana bebek olmuyo düşüncesini hatırlatması beni çok fazla üzüyor.

selaam yawru kuşllaarr
herkesler iyi di mi bebişlerim
çok acil bişiiler sormam lazım
hotmon testi yaptırcam yarın,dr.a gitmeden direkt laboratuvara idicem,şunlara şunlara bakılsın diye
vaktim yok çünkü dr.a gitmeye
nelere baktırmam gerekir ayrıntılı olarak FSH,LH ???
Hafzakımm sen bilirsin bebişimm

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
olmadın dimiiiii tatlımmmmm
olma olma olmaa olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallahhh olmamm pitoşumm dua ettt :)))) hayırlısıyla hamişimdirrrr..

hafzosumm canmm benm gör bakk allahn izniylee hamiş olcazz bizde sakın ümitsizliğe kapılmaaa dua et bol boll..bende test için beklicem yarın yapcam yada diğer gün bilmiyorumm kafam karsıkkkkk :))

Penderim naptın canım,var mı güzel haberlerin inşaallah?
pek bakamıyom size işim çok

yok pojoumm yaa bugun nobatım ama gelen giden yokk inşallahhh hamişimdir..bide gecen 2 ay gecikmem olmustu o yüsden smdiden heveslenmiyorumm beklemedeym anlıcagın sen naptın regl oldun mu

canım bende
FSH LH TSH PROGESTERON PROLAKTİN ÖSTROJEN BUNLARI HATIRLIYORUM NETTEN İYİCE BAK YİNE SEN EKSİK OLMASIN

yok pojoumm yaa bugun nobatım ama gelen giden yokk inşallahhh hamişimdir..bide gecen 2 ay gecikmem olmustu o yüsden smdiden heveslenmiyorumm beklemedeym anlıcagın sen naptın regl oldun mu

heee oldum ben bebişimm,dün yazdım Periimin de haberi olsun deyyuu..
sık giremiyom,Perime söylersiniz
ynei BAT(ASICA) 18 haziran
pööffff

Tatlı kuşum neler okuyorum hiç yakışmadı bu laflar senin gibi pozitif bir yosmaya canım benim rabbimin kime neyi neden vermedigi yada verdigini en iyi yine rabbim bilir canım üzülmek kendini hırpalamakta bir yerde haşa isyan sayılır sen tam tevvekülle kalbini dualarını inandıgın şeyleri istedigin herşeyi rabbine bırak o en hayılrı zamnda sana verecektir hafzakım inanamak başarmanın yarısıdır.sen çok şükür ki inançları tam bir hatunsun ben senin güsel yüreginin bu yolda yalnız kalmayacagına yürekten inanıyorum yoktan vareden variken yok eden rabbim senin ,benim,ve hepimiz için en iyiisini bilir ve en iyisini bize biz ona inandıgımız ve tam tevvekülle şükredek kalben niyetimizi sundugumuz zaman bize verecektir ben inanıyorum hafzakım sen de inan ve şükret rabbime her ne olursa olsun şükretmekten hiç vazgeçme canım benim gün dogmadan neler dogar hepiniz hergün dualarımdasınız inş.hepimiz Olacagız rabbimin izniyle amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…