- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.181
adetim 9 gün gecti işte0.100 cıkmasıda bi sayı degilmi yani arkadsmn 145 cıkmıstı onada cok düsük dediler ama şimdi 5 aylık hamile 0.100 de bi deger cünkü bu sadece hamilelerdeolan bi hormon normalde hiç cıkmaması gerekiyo bide eger hamileysem böyle lekelenmem normal mi ki
adetim 9 gün gecti işte0.100 cıkmasıda bi sayı degilmi yani arkadsmn 145 cıkmıstı onada cok düsük dediler ama şimdi 5 aylık hamile 0.100 de bi deger cünkü bu sadece hamilelerdeolan bi hormon normalde hiç cıkmaması gerekiyo bide eger hamileysem böyle lekelenmem normal mi ki
GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssss
kislar dun kahveler geldi bugun biseyler yokk bakalimmmm 24 unde doktordaaaa nevarneyok belli olucuukkk insallahhhhhh :))) persembe memleketimdeyizzzzzzzzzzzz insallahh beni gelme heycanii sardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hicbiseycukkk dudsunemiyorummmmmmmmmmm
hayirliii gunlerr hayirliiii haberlerr hayirliii kaderlerrrrrrrrrrr herseyin hayirlisiiiiiiiiiii
opuyorummmmmmmmmuckssssssssss
kızlarrrrrrrrrrrr yardımm edinnnnnnnnn..test yapmamak için zor tutuyorummmmmmmmmm kendimiii..
kızzz baaakkk egerrr onlar yerleşme kanamasııı değilseee yettim oralara gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benmde öyle olduuuuu bir gün kahverengi geldi ara araa dedim adet oldumm elveda sehzademmm
ama ertesi gün yoktuu birseyyyy
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz anammmmmmmmmm
İnşşallahhh seninkide öyledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi hadiii bebekk öptüm senii bebekkk
hadii hadii bebekkkk bu kdar naz yeter bebekkk
Ellerini yerim bebekkk
popuşunu yerimm bebekkkk
oy oy bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yerleşte büyüü hemencecik bebekkkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrr yardımm edinnnnnnnnn..test yapmamak için zor tutuyorummmmmmmmmm kendimiii..
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
olmadın dimiiiii tatlımmmmm
olma olma olmaa olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yap enderiiiiimm patlat bi test bak benden bunları her zmana duyamazsınız kızlaarrrr
öle var yok çıksın ortaya canım yaaaaa
yaa kızlar çok sıkıldım inanın artık hamişlik takip test mest duymak görmek istemiyorum inannın size bu kadar alışmış olmasam topiğe bile girmek istemiyorumm sadece sizi merak ettiğim için sizin sevinçlerinizle sevinmek için geliyorum yoksa sürekli bana bebek olmuyo düşüncesini hatırlatması beni çok fazla üzüyor.
Penderim naptın canım,var mı güzel haberlerin inşaallah?
pek bakamıyom size işim çok
selaam yawru kuşllaarr
herkesler iyi di mi bebişlerim
çok acil bişiiler sormam lazım
hotmon testi yaptırcam yarın,dr.a gitmeden direkt laboratuvara idicem,şunlara şunlara bakılsın diye
vaktim yok çünkü dr.a gitmeye
nelere baktırmam gerekir ayrıntılı olarak FSH,LH ???
Hafzakımm sen bilirsin bebişimm
yok pojoumm yaa bugun nobatım ama gelen giden yokk inşallahhh hamişimdir..bide gecen 2 ay gecikmem olmustu o yüsden smdiden heveslenmiyorummbeklemedeym anlıcagın sen naptın regl oldun mu
ne bliyim enderim gerçekten çok yıprandım artık bide bende olsa sorun okadar üzülmezdim belki eşimde sorun o üzülüyo ben bide onun üzüldüğüne üzülüyorum herşeyi bırakıp amaaaaannn demek istiyorum onuda yapamıyorum çünkü artık anne olmak istiyorum
inşallah adetin gelmez canım inşallah hamilesindir. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?