- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.201
ne bliyim enderim gerçekten çok yıprandım artık bide bende olsa sorun okadar üzülmezdim belki eşimde sorun o üzülüyo ben bide onun üzüldüğüne üzülüyorum herşeyi bırakıp amaaaaannn demek istiyorum onuda yapamıyorum çünkü artık anne olmak istiyorum
inşallah adetin gelmez canım inşallah hamilesindir. Dualarım seninle
heee oldum ben bebişimm,dün yazdım Periimin de haberi olsun deyyuu..
sık giremiyom,Perime söylersiniz
ynei BAT(ASICA) 18 haziran
pööffff
tatlı kuşum neler okuyorum hiç yakışmadı bu laflar senin gibi pozitif bir yosmaya canım benim rabbimin kime neyi neden vermedigi yada verdigini en iyi yine rabbim bilir canım üzülmek kendini hırpalamakta bir yerde haşa isyan sayılır sen tam tevvekülle kalbini dualarını inandıgın şeyleri istedigin herşeyi rabbine bırak o en hayılrı zamnda sana verecektir hafzakım inanamak başarmanın yarısıdır.sen çok şükür ki inançları tam bir hatunsun ben senin güsel yüreginin bu yolda yalnız kalmayacagına yürekten inanıyorum yoktan vareden variken yok eden rabbim senin ,benim,ve hepimiz için en iyiisini bilir ve en iyisini bize biz ona inandıgımız ve tam tevvekülle şükredek kalben niyetimizi sundugumuz zaman bize verecektir ben inanıyorum hafzakım sen de inan ve şükret rabbime her ne olursa olsun şükretmekten hiç vazgeçme canım benim gün dogmadan neler dogar hepiniz hergün dualarımdasınız inş.hepimizOlacagız rabbimin izniyle amin.
sonesintiimmm canım benimm
iyisiniz di mi
sağol bitanem iyiyiz allaha şükür mesainin dolmasını bekliyorum dörtgözlesende iyisindir inşallah kuzum
1,5 yıldr çocuk hasreti çekiyorum 0,100 çıkması ne demek gayet iyi biliyorum onu gördüğünde insanın ne yaşadığını da bana sitem etmene gerek yok ben sadece sana gerçeği söyledim kii kendin diyorsun 9 gün geçmiş değerinin en azından 5 olması gerekirdi buda en az yaniii
duymak istediğin buysa = inşallah hamilesindir.
iyiyim kuşum iyiyim
anoooyyy senin minnak 8 gr.olmuşşş
heh güzel Allahım ne büyükksüünn YaRabbiiimm
adoooooşşş kız maraş yosmasıııı
nabıyonuz be yaaaa
Halini hatrını soruyoz hiç oralı olmuyoonn hee.ben de trip yapçam bananeee benim neyim eksik
Hamiş yosma seniii zillii böcük
sınırlendırdılermı canım senı yaaa
Paybbiiceeemmm :82::82::82::82::82:
topik analarımız nirdeeeeeee
Kız hafzak pek bi isyankar gördüm senii.yakışmıyor diyim sanaa
maraşlı peri yok sanırım sen patlatırsın şimdi bize bi mezdeke
aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne yapan valla benim işyerinde yok öle siteler giriş yoksam patlatırdımmmmmmmmm bebekim
topik analarımız nirdeeeeeee
Kız hafzak pek bi isyankar gördüm senii.yakışmıyor diyim sanaa
maraşlı peri yok sanırım sen patlatırsın şimdi bize bi mezdeke
hadi hayırlısı tatlım test yaptınmı yada yapacakmısın kararın nedir?
sanada günaydın tatlım
tükürük genelde hamilelerde artarmış tatlım inşallah seninkide bu yüzdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?