Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
HEYOOOOooooOooooOoOOO

ayy kizlarr beni donus heycani sardiiii carsi pazar dolasiyorum hem sporumu yaptim hem dolastimm bugun burda acaip guzel bi hava varrrrrrrrrr hayretibillllll burda olmaz boyle durumlarr
bu arada benn dun kahveyi gordum bugun bi numara yok ama bas agrim varr bilmemmmm acliktann yuruyusde aciktim yeemedim hala biseyyyy
yadaa
adet oncesi yada adette arada olan basagrisiii
amannnnnnnn

tinmiyorumm valla artikkkkkkkkkkkkkk kendisi bilirr :)) modundayimmmmmm

benim yeni odakkkkk persembeee Istanbulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll oleyoleyoleyyyyyyyyyyyyyyyyy

zaten direk doktor randevusuuu akgoz karagoz cikar orda:)))))

AYBICEMMMMM
GUNUN MONUSUUUUUUUU

barbunya
pilav
yogurt
tursu ( ya bi takildim burda acibiber tursusuna 1 aydirrrrr hayatimda ilk defaaaaa nurtopu gibi basurcanim oldu 1 adet)

suanda kendime 2-3 patatesi kizartmalik dogradim az zeytinyagi az tuz salladim firinaaaa kizartma taklidi yapsinlar deyuuuuuuuuuuu

ooooooooooooooOOOOOooo tuttufirlattiiii kalbimiiiiiiiiiiiiiiiiiii oooooooooooooooooooooooooOOOOOOO ezdii ustunu cignediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooo

ama favorimmmm TIKTIKKKKKKKKKKK

bak yakalarsammmmm tiktikkkkkkkk

canımmm kahverengi akıntının devamı geldi mi,Allahım inşallah yerleşme lekesidir inşallah hamişsindir bitanemmm yaaaaa

offf inşallah devamı gelmez canım ya dur bakalım hayırlısı:)

canımmm kahverengi akıntının devamı geldi mi,Allahım inşallah yerleşme lekesidir inşallah hamişsindir bitanemmm yaaaaa

suann gelen gidenn biseyy yok amaaaa benim nobat 24 mayisti o zaman bekliyodukk dun kahverengi geldiii bakalimm bugun bisey yokkk ama ben kist mist bisey varsaaa ondandir falan diyorumm
bebi icin umutlenmek istemiyorummm ne bilimmm hayirlisiii
bide ben adetin 1. gununden sogan kuru yapmistim 15 gun onlada alakali olabilir hani erken gelmesi amannnn ne bilimmmmm
neyse hayirlisi bakalimmmmmmm gorucezzz
allahh heimizii hayirliiii gunler gostersinn hayirliii zamanlarda hayirli evlatlar hayirli KADERLER nasip etsinnn gerisi onemli deil

mucksssssssss

ayy sizi ozluyorumm ben yaaaaaaaaaaaaaa

ISILIMMM seninde Kutlu halvet haftana az kaldiii ahdii bakalimm hayirlisi cnmmmmmmmmmuckkk

idilgamm yaaa ben senden hala umutluyum ama dediğin gibi sen onu unut dönüş hazırlıklarına konsante ol yokmuş gibi davran rahat ol

bende özlüyorum canım ya yoğunluktan pek giremiyorum
hayırlısı olsun idilgammm en hayırlı zamnda sağlıkla gelsin miniciklerimizzzz
halvet haftam yaklaştııııııı çoooooookkkkkkkkkkkkk heyecanlıyımm,ısınma turlarına başlayım diyorummm
ay utandımmmm

belirtilerin güzel canım inşallah hamişsindir hadi hayırlısııı

evet vallahii hep belirtilerim psikolojik çıktı ama mide bulantıları kusmalar da psikolojik değildir inşallah yoksa önümüzdeki aya BAT'ımı bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında tamamlayacağım herhalde:)))))))))))))))))))))))

canimmm basla baslaaa bu hafta yemekleriii moralleriiii saglamm tuttt:))))
aksamlaridaaa pijama modunda oturmayasin sakin ewdeeee spontonelere hazirlikli oturrr :)))))
ayy yerim benn seniiii utanirmisdaaaaaaa

canimmcmm hatirladigim kadariyla kist olusmustu sende dimiiiiii ???
kistlerde bu bulanti basdonmesii yapabiliyomuss arada aklinda olsunnn cmcmmmmmmmm
belirtilerimiz aslinda tamamen psikolojik deillll biz vucudumuzu beynimizi o kadar hazirliyoruzkii hamisligee vucutta buna inaniyo zamnla kislarr ondan aslindaaaaaaa
hem belkimde vucudumuzzz hamislige hazirlaniyoooo deneme 1 denem 1-2 modundaa

canimm ya sende olusmus kist catlamayan yumurtadandi dimiii ben kendimde kendime bu teshisi koydum aslinda bende ovulasyonda yumurtlama olduuu amaa sol kasikta sizi devam ettiii ama agri deillll sizlama yani dayanilmaz deilll ama var biseyy orda sizisiiiii
o sizinin kist oldugunu dusundum sendede oylemiydi cnmmmmmmmm??????

canimmm basla baslaaa bu hafta yemekleriii moralleriiii saglamm tuttt:))))
aksamlaridaaa pijama modunda oturmayasin sakin ewdeeee spontonelere hazirlikli oturrr :)))))
ayy yerim benn seniiii utanirmisdaaaaaaa

tamam canım yeni ciciler aldım zatennn
dışarda yemek yokkkk yemeklerr de bendennnnnnnn

belirtilerin güzel canım inşallah hamişsindir hadi hayırlısııı

yok bende hiç kist olmadı.. geçen aylarda bel ağrısı akıntı bilmem ne herşeyi yaşamıştım her seferinde regl oldum.. Ama bu ay hiç bir belirtim yoktu sadece yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasığımda bütün gün batma oldu arkasından da mide bulantılarım başladı cumartesiden beri hafif hafif mide bulantılarım var.. dün akşam 2 kere inanılmaz arttı ve kustum... bu sabah işe gittim.. sabahları olmuyo da yemek yedikten sonra cafeye çıktım orda yiyeceklere bakamadım gördükçe midem bulandı.. olabilir belki de kist mist ıvır zıvırı olabilir:)

Kızlar nobatıma son bir hafta kaldı ama ben gazman gibiyim aşırı gazlıyım, artık niye işaretse, valla bu ay halvet maratonundan yorulduk herifle birbirmizden kaçar olduk, bi de bu günlerde yeme olayını abarttım, aslında kendimi dinleyip bir şeylere yormak istemiyorum ama insanın elinde değil ki düşünmeden yapamıyor.....

Canım umdunu kırmak istemem ama bulantıların psikolojik gibi çünkü bulantılar anca 7-8 haftada başlıyor, erken hamilelikte belirtilerine bakarsan bulantı yoktur, ben de bazı aylar beklerken tiksintiler bulantılar yaşadım ama hep fıs çıktı, oğluma hamileliğimde anca bulantılar 8. haftada falan başlamıştı...

kızlarrr yaa nedirr bu cektiğimizz allah askınaaa,heryerden kendimize belirtiler buluyoruzzz yaaa nolcak sonumuzz allah hayırlara cıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :))))

selammmm minik bebişlerin minik anneleri ve anne adaylarıııı :119::119::119::119:
bekleyen herkes hamiledir inşallah bu ay.
bende bi numara yok anlatacak.
nobata son 10 gün..., kan testi yaptırmayı düşünürken buldum kendimi. sonra çüşş dedim,durdurdum

ayy canım yaa allah iyiliğini versin dinleme kendini okadar yaa rahat bırak bedeniniiii salll ruhunuuuu
recep ivedik gibi içindeki bütün kötülükleri çıkarrrr ıııgggggggggggg

benim sıpamm kesin sağ tarafa kaydııı nasııı batıyooo ananmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bir buçuk saat sonra doktora gidiyorum kızlarr dua edinn heee döverimm
Bu düşme tehlikesi geçmiştir inşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlarrr yaa nedirr bu cektiğimizz allah askınaaa,heryerden kendimize belirtiler buluyoruzzz yaaa nolcak sonumuzz allah hayırlara cıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :))))

benim de memişimin ucu kaşındııı, ucu kaşındı amaaaa,

yok yok farkındayım kırıla kırıla umutlanmamayı öğrendim cnm merak etme:))) hayırlısı Allah'tan artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…