- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.221
GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssss
kislar dun kahveler geldi bugun biseyler yokk bakalimmmm 24 unde doktordaaaa nevarneyok belli olucuukkk insallahhhhhh :))) persembe memleketimdeyizzzzzzzzzzzz insallahh beni gelme heycanii sardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hicbiseycukkk dudsunemiyorummmmmmmmmmm
hayirliii gunlerr hayirliiii haberlerr hayirliii kaderlerrrrrrrrrrr herseyin hayirlisiiiiiiiiiii
opuyorummmmmmmmmuckssssssssss
canımmm kahverengi akıntının devamı geldi mi,Allahım inşallah yerleşme lekesidir inşallah hamişsindir bitanemmm yaaaaa
selammmm şekerler napıonuzzzzz???nolucak bizim bu halimiz çalış çalış nereye kadar yaaa
Hafzakımmm iyisin dimi tatlımmm?bende de var bugün bi haller,hayrola inşallahhhhh
suann gelen gidenn biseyy yok amaaaa benim nobat 24 mayisti o zaman bekliyodukk dun kahverengi geldiii bakalimm bugun bisey yokkk ama ben kist mist bisey varsaaa ondandir falan diyorumm
bebi icin umutlenmek istemiyorummm ne bilimmm hayirlisiii
bide ben adetin 1. Gununden sogan kuru yapmistim 15 gun onlada alakali olabilir hani erken gelmesi amannnn ne bilimmmmm
neyse hayirlisi bakalimmmmmmm gorucezzz
allahh heimizii hayirliiii gunler gostersinn hayirliii zamanlarda hayirli evlatlar hayirli kaderler nasip etsinnn gerisi onemli deil
mucksssssssss
ayy sizi ozluyorumm ben yaaaaaaaaaaaaaa
ısılımmm seninde kutlu halvet haftana az kaldiii ahdii bakalimm hayirlisi cnmmmmmmmmmuckkk
suann gelen gidenn biseyy yok amaaaa benim nobat 24 mayisti o zaman bekliyodukk dun kahverengi geldiii bakalimm bugun bisey yokkk ama ben kist mist bisey varsaaa ondandir falan diyorumm
bebi icin umutlenmek istemiyorummm ne bilimmm hayirlisiii
bide ben adetin 1. gununden sogan kuru yapmistim 15 gun onlada alakali olabilir hani erken gelmesi amannnn ne bilimmmmm
neyse hayirlisi bakalimmmmmmm gorucezzz
allahh heimizii hayirliiii gunler gostersinn hayirliii zamanlarda hayirli evlatlar hayirli KADERLER nasip etsinnn gerisi onemli deil
mucksssssssss
ayy sizi ozluyorumm ben yaaaaaaaaaaaaaa
ISILIMMM seninde Kutlu halvet haftana az kaldiii ahdii bakalimm hayirlisi cnmmmmmmmmmuckkk
belirtilerin güzel canım inşallah hamişsindir hadi hayırlısııı
bende özlüyorum canım ya yoğunluktan pek giremiyorum
hayırlısı olsun idilgammm en hayırlı zamnda sağlıkla gelsin miniciklerimizzzz
halvet haftam yaklaştııııııı çoooooookkkkkkkkkkkkk heyecanlıyımm,ısınma turlarına başlayım diyorummm
ay utandımmmm
evet vallahii hep belirtilerim psikolojik çıktı ama mide bulantıları kusmalar da psikolojik değildir inşallah yoksa önümüzdeki aya BAT'ımı bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında tamamlayacağım herhalde:)))))))))))))))))))))))
canimmm basla baslaaa bu hafta yemekleriii moralleriiii saglamm tuttt:))))
aksamlaridaaa pijama modunda oturmayasin sakin ewdeeee spontonelere hazirlikli oturrr :)))))
ayy yerim benn seniiii utanirmisdaaaaaaa
belirtilerin güzel canım inşallah hamişsindir hadi hayırlısııı
canimmcmm hatirladigim kadariyla kist olusmustu sende dimiiiiii ???
kistlerde bu bulanti basdonmesii yapabiliyomuss arada aklinda olsunnn cmcmmmmmmmm
belirtilerimiz aslinda tamamen psikolojik deillll biz vucudumuzu beynimizi o kadar hazirliyoruzkii hamisligee vucutta buna inaniyo zamnla kislarr ondan aslindaaaaaaa
hem belkimde vucudumuzzz hamislige hazirlaniyoooo deneme 1 denem 1-2 modundaa
canimm ya sende olusmus kist catlamayan yumurtadandi dimiii ben kendimde kendime bu teshisi koydum aslinda bende ovulasyonda yumurtlama olduuu amaa sol kasikta sizi devam ettiii ama agri deillll sizlama yani dayanilmaz deilll ama var biseyy orda sizisiiiii
o sizinin kist oldugunu dusundum sendede oylemiydi cnmmmmmmmm??????
yok bende hiç kist olmadı.. geçen aylarda bel ağrısı akıntı bilmem ne herşeyi yaşamıştım her seferinde regl oldum.. Ama bu ay hiç bir belirtim yoktu sadece yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasığımda bütün gün batma oldu arkasından da mide bulantılarım başladı cumartesiden beri hafif hafif mide bulantılarım var.. dün akşam 2 kere inanılmaz arttı ve kustum... bu sabah işe gittim.. sabahları olmuyo da yemek yedikten sonra cafeye çıktım orda yiyeceklere bakamadım gördükçe midem bulandı.. olabilir belki de kist mist ıvır zıvırı olabilir:)
evet vallahii hep belirtilerim psikolojik çıktı ama mide bulantıları kusmalar da psikolojik değildir inşallah yoksa önümüzdeki aya bat'ımı bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında tamamlayacağım herhalde:)))))))))))))))))))))))
kızlarrr yaa nedirr bu cektiğimizz allah askınaaa,heryerden kendimize belirtiler buluyoruzzz yaaa nolcak sonumuzz allah hayırlara cıkarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :))))
Canım umdunu kırmak istemem ama bulantıların psikolojik gibi çünkü bulantılar anca 7-8 haftada başlıyor, erken hamilelikte belirtilerine bakarsan bulantı yoktur, ben de bazı aylar beklerken tiksintiler bulantılar yaşadım ama hep fıs çıktı, oğluma hamileliğimde anca bulantılar 8. haftada falan başlamıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?