Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kislarrr daha bi suruuu tariflerimizz varrrrrrrrrrr :))

yaza girerkennde size bir guneslenme losyonu tarifi vericem unutturmayinn superrrrrrrrrrrrrr :))

kaçık kaçığı topikteee :)) süpermiş
valla hoşbuldum aranıza,burda herkes çok iyi
işim dolayısıyla her zaman yazamayabilirim ama takipteyim :126:
Allah hepimizin göbüşünü bebişlerle doldursun inşaallaaaahh

herkese günaydin ne enerjisikdiniz sabah sabah kac sayfa olmus okucam diye canim cikti
SONESINTI
tebrik ederim canim günün en güzel haberiii hergün hamis haberi aliyoruz ne güzel
idilga adet sancisi cekenlerin yumurtalari iyimi oluyomus benim cok agrim olmaz (
ozaman benim yumurtalar kalitesiz böööööö ((((

tekrar merhabaa...kaç gündür eve uğramayınca işler birikti

pericim benimde nobatım 9 nisan ama belirtiler heran regli olabilirim şeklinde...geçen ay senle aynı gün olmuştuk sanırım...

inşallah dualar sonuçsuz kalmaz..ve alpellanın uğurlu listesi gibi bu listede sırasını bekleyen kalır...

canimmmmmmmmm insallahhhh bebisinide gormeyii nasip etsinnn yuce rabbimm bu ayyyyyyyyy
hepimizee nasipp etsinnn insalllahhhhh bu mutluluguuuuuuuuuuu

bende oncesinde agri sizi yoktu bu incir kurunden sonra yumurrtlamaya yakin agrim basliyoo yumurtladigimi agrinin nirvana yapmasiyla hissediyorummmm
demekki allah sukur hersey yolundaaaaaaaaa
su spermcannnnlardan ennn cilgin olanida gelipppppp hoppppppppppppppp yapissa islemm tamam allahin izniyleeee

ALLAH hepimize enn hayirli zamanda ennn hayirli bebisleriii nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhh

sonesintiiiiiii canım benimmmmmmmmm çok sevindim hamiş olmanaaaa

benim ovu tarihlerim cuma, ctesi, pazar doktor iyi çalışın ptesi gelin dedi :))))))))))))))))))))))

misafir kabul etmiyorum. Misafirliğede gitmiyorum :)))))))))))))

sizin morfoloji değerleri kaçtııııı

bende aynen canım evde yokuzzzzz diye bağıracam gelen olursa

Canım bizim morfoloji 9 ay önce %80 idi 2 ay önce %20 çıktı ama inş. Desteklerle yine yükselecek ama bu değerde yeterli diyo doktorlar

aminnnnnnnnnnnnnnn cnmcmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

HAVZAK cimmm bende yapalimm diyorummmm :))))

ay ne varsaa yapalimmmmm :))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

doktor cuma başlayın dedi amaaaaaaaaaaa

ben halvettttttttt açılışınııııııııııı bu akşamdan yapmayı düşünüyorummmmmmmmmmmmmmmm

doktor dedi ki yumurtlarken yumurta akı kıvamında akıntı olmalıymış eşimiz içimize boşalınca bu yumurta akı kıvamı spermi alıpppppppp hop içimize yumurtamıza götürüp yapıştırıyormuş. bu yüzden bu akıntının tarifteki gibi ve sağlıklı olması gerekiyormuşşşşşşş

Canım çok çok çoooooooooooookkk tebrik ederim çok mutlu oldum
senden de dua bekliyoruz artık tamam mı

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım benim

bende aynen canım evde yokuzzzzz diye bağıracam gelen olursa

Canım bizim morfoloji 9 ay önce %80 idi 2 ay önce %20 çıktı ama inş. Desteklerle yine yükselecek ama bu değerde yeterli diyo doktorlar

normal morfolojimiz %2
anormal morfolojimiz % 98 çıktı bizimmmmmmmmmmm

anormal yazısını görünce çok komiğimeeeee gitmişti :))))))))))))))))))

teşekkürler canım benim darısı başına tez vakitte

sonesintiiiiiii canım benimmmmmmmmm çok sevindim hamiş olmanaaaa

çok sağol tatlımmmm allahım isteyen herkese bekletemeden versin
bende sabahtan beridir yüzümde bir sırıtışla oturuyorum etraftakiler ne oluyo deyip duruyo delirdiğimi sanıyolardır

kızlar benim reglim normalde 8 gün felan sürer hatta ben neredeyse 9. gün temizlenirim.bu ay 7. günde bitti ve çok az gelmişti.reglimin 4. günüden sonra ağrım sızım kalamzdı.ama bu ay sağım ve solum sürekli battı.şimdi ovulasyon dönemimdeyim ve hala ara ara sağım solum batıyor. acaba kistmi oluştu.kistin belirtileri bunlarmı hatunlarrr bi bakın

kislarrrr yeni bir bilgi dahaaaaaa

annenizin menopoz yasi ne ise sizinkide o yadaaaaaa 10 yil geri gelerek max erken doneminizi ogrenebilirsinizz
yani annesi 55 de olan enn erken 45 de ama buuyuk ihtimalle 55 e kadar devam

annelerden ogrenin kislarr ona goree zamanlama :))

canım çok çok çoooooooooooookkk tebrik ederim çok mutlu oldum
senden de dua bekliyoruz artık tamam mı

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım benim

güzel dileklerin için sağolasın tatlım aminnn inşallah o günleri göstersin bizlere
dua hiç etmemmi zaten ediyordum bundan sonrada devam edeceğim tabikiiiidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…