- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
Canimmmm benimmmmmm tesekkurlerrr sende katill bizeeeee cnmmcm bizi bulduguna gore demekki sendede bu bizde olanlardannnn varr cnmm:)) haci haciyi tekkede kacik kacigi topikteeee :))) deyimimiz varr yaaaaaa
gel cnm gel hosgeldin armizaaaa hep beraber hamislik yolundaaaa ilerlicezzzzz :))))
mucksssssssssssss
ne dersiniz kislarrrr yapsak miiii ???????????
salı günü doktorum bana dediki yumurtalarrrrrrrr adetin ilk günü oluşmaya başlıyormuşşşşşşşşşş ve 20 ml olunca çatlıyorlarmış salı günü benimki 16 idi ölçtü biçtiiiiiiiiii yumurtamı gördüm çok heyecanlandım. hamile kalıp bebeğimi görsem bayılırdım herhaldeeeeeeeeeeeeee Allahımmmmmm hepiciğimize göster bu güzel günleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aminnnnnnnnnnnn, aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim ovu tarihlerim cuma, ctesi, pazar doktor iyi çalışın ptesi gelin dedi :))))))))))))))))))))))
misafir kabul etmiyorum. Misafirliğede gitmiyorum :)))))))))))))
sizin morfoloji değerleri kaçtııııı
kaçık kaçığı topikteee :)) süpermiş
valla hoşbuldum aranıza,burda herkes çok iyi
işim dolayısıyla her zaman yazamayabilirim ama takipteyim :126:
Allah hepimizin göbüşünü bebişlerle doldursun inşaallaaaahh
canimmmmmmmmm insallahhhh bebisinide gormeyii nasip etsinnn yuce rabbimm bu ayyyyyyyyy
hepimizee nasipp etsinnn insalllahhhhh bu mutluluguuuuuuuuuuu
bende oncesinde agri sizi yoktu bu incir kurunden sonra yumurrtlamaya yakin agrim basliyoo yumurtladigimi agrinin nirvana yapmasiyla hissediyorummmm
demekki allah sukur hersey yolundaaaaaaaaa
su spermcannnnlardan ennn cilgin olanida gelipppppp hoppppppppppppppp yapissa islemm tamam allahin izniyleeee
ALLAH hepimize enn hayirli zamanda ennn hayirli bebisleriii nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhh
bende aynen canım evde yokuzzzzz diye bağıracam gelen olursa
Canım bizim morfoloji 9 ay önce %80 idi 2 ay önce %20 çıktı ama inş. Desteklerle yine yükselecek ama bu değerde yeterli diyo doktorlar
herkese günaydin ne enerjisikdiniz sabah sabah kac sayfa olmus okucam diye canim cikti
sonesıntı
tebrik ederim canim günün en güzel haberiii hergün hamis haberi aliyoruz ne güzel
idilga adet sancisi cekenlerin yumurtalari iyimi oluyomus benim cok agrim olmaz(
ozaman benim yumurtalar kalitesiz böööööö((((
teşekkürler canım benim darısı başına tez vakitte
sonesintiiiiiii canım benimmmmmmmmm çok sevindim hamiş olmanaaaa
canım çok çok çoooooooooooookkk tebrik ederim çok mutlu oldum
senden de dua bekliyoruz artık tamam mı
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?